Total Energy Projects

  1. Home
  2. Limburg
  3. Riemst
  4. Total Energy Projects

zonnepanelen installateur Total Energy Projects

Kerkveld 20, 3770 Riemst, België
Dit is een citaat van Total Energy Projects zelf:

Wij zijn Total Energy Energy, een team van door de overheid erkende energiedeskundigen. Bij kunt u terecht voor zonnepanelen, warmtepompen, warmteplompboilers, pelletketel, isolatie en zonneboilers.

Over Total Energy Projects

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

TOTAL ENERGY Projects is een bedrijf welke kan bogen op een jarenlange ervaring en gespecialiseerd is in de volgende domeinen:

Energie audits uitvoeren van zowel particuliere woningen alsook van bedrijven, met als doel de gebouwen te screenen om op deze manier advies te geven m.b.t. energiebesparende maatregelen.
Zonnepanelen, plaatsing en onderhoud en reinigen.
Isolatie, spouwmuur- en dakisolatie.
Warmtepompen en warmtepompboilers, zowel plaatsing alsook het onderhoud.
CV -ketels, plaatsing en onderhoud van gas-, mazout- en pelletketels.
Zonneboilers, plaatsing en onderhoud.
Herstelling en onderhoud van bovengenoemde installaties, ook al zijn deze installaties niet door ons geplaatst.
Reinigen en coaten van daken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

82 beoordelingen

image description

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit zeer goed, meedenken, gaan ook niet uit de weg voor een uitdaging. Bij mij zijn de zonnepanelen op een speciale constructie boven de veranda geplaatst, constructie was door mezelf gebouwd. De geleverde zonnepanelen (glas-glas van Trini-solar) leveren ver boven specificaties. 4,3 kwp geplaatst, maar nu al pieken genoteerd tot 4,8 kw. AlphaESS omvormer en 10 kW batterij ook zeer tevreden van, zowel ondersteuning als bijkomende intelligente sturing van Jabba. Daar wel een paar kleine probleempjes gehad, omdat de omvormer een nieuw model was, maar dit is snel aangepakt door Jabba ism met AlphaESS.

image description

In deze firma worden zoveel onwaarheden verspreid. Ik heb drie keer gemaild en geen reactie gekregen vanwege een hoge factuur die we ontvingen, waarvoor ik compensatie heb gevraagd. De zonnepanelen hebben lange tijd niet geproduceerd omdat hun omvormer weeral kapot is gegaan en moesten wij lange tijd wachten. De technieker kan geen antwoord geven omdat mijn e-mail bij de Operations Manager ligt, maar deze manager is waarschijnlijk al drie weken afwezig OF willen ze mij gewoon negeren omdat ik meer uitleg en compensatie vraag. Heel slechte ervaringen met deze firma.

image description

De service die ik heb gekregen is buitengewoon slecht! Zowel de technieker als de operations manager willen absoluut geen verrantwoordelijkhed nemen. Mijn omvormer is in het afgelopen jaar 2 keer kapot gegaan en het duurde minstens 2 maanden voordat er een vervanging kwam. Als ik naar de statistieken kijk, hebben mijn zonnepanelen in totaal 7 maanden lang geen energie geproduceerd. Nu krijg ik een afrekening van 1 700?. Dit was absoluut niet wat ik in gedachten had toen ik besloot te investeren in zonnepanelen. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mails. Ik zou nooit meer met dit bedrijf willen samenwerken of het aan iemand anders aanraden. Toegevoegd op 02/05 Het lijkt me niet verstandig om mijn klantnummer openbaar te delen, toch? U mag dat opzoeken onder de naam van mijn vader Erkan Feyzula! Jullie zouden toch toegang moeten hebben tot mijn e-mails, maar het lijkt erop dat jullie moeite hebben met het beantwoorden van mijn berichten en telefoontjes. Ik heb zelfs geen reactie ontvangen op mijn e-mails gedurende de afgelopen twee weken. Ik zou anderen niet aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan vanwege de slechte service EN naservice.

image description

Zeer slechte producten en klantenservice. Mijn omvormer is 2 keer stuk gegaan in 1 jaar(ze hebben nog steeds geen verklaring wat de oorzaak is en ik ben al meer dan 1 maand aan wachten voor de nieuwe). Het duurt weken tot dat ze effectief een nieuwe omvormer komen plaatsen. Ze staan zelf niet achter hun producten die ze verkopen. Als hun product niet werkt zeggen ze dat het de schuld is van de leverancier.

image description

Ik ben zeer tevreden over Total Energy Projects. In september lieten wij zonnepanelen plaatsen. In januari begaf plots onze omvormer het. Onze vertegenwoordiger Matthew was direct op zondag bereikbaar om op onze vragen te antwoorden. Maandag werd ik al gecontacteerd en vrijdag werd er al een nieuwe geplaatst mede met de batterijen die reeds besteld waren. Matthew liet ons weten dat de firma van de batterijen op dat moment een cash back had lopen en stuurde mij de link door. Helaas werkte deze niet en na telefonisch contact name met Total Energy Projects, heeft een vriendelijke dame dit probleem onmiddellijk aangekaart bij de firma van de batterijen waardoor ik alsnog een aanvraag kon doen. De 1000 euro cash back die ik drie weken geleden gekregen heb is een mooi bedrag waarop ik niet direct gerekend had. Ook in de aangifte word je perfect begeleid en met een vraag ben ik steeds onmiddellijk te woord gestaan. Wanneer de vriendelijk dame aan de lijn geen antwoord wist te geven op mijn vraag heeft de technische dienst me zelfs diezelfde dag nog persoonlijk gecontacteerd voor verdere uitleg. Ik ben een uiterst tevreden klant en kan deze firma ten zeerste aanbevelen. Mogelijks zijn ze niet de goedkoopste op de markt dat kan ik nu niet echt zeggen maar service leveren ze zeker.

image description

Total Energy Projects is een firma waarop je kan vertrouwen. Ik weet niet of ze de bestkope firma is? Wat ik wel weet is dat je van de zaakvoerder en het hele team veel ondersteuning krijgt voor een de aanschaf van zonnepanelen, omvormer en batterijen. Een materie waar je niet veel van weet als besloten hebt ze aan te schaffen en misschien maar éénmaal zal laten uitvoeren. Ze hebben me steeds in de mate van het mogelijke de materialen snel geleverd en vakkundig geplaatst. Ook na de plaatsing hebben ze mij nog de nodige informatie gegeven over energieleveranciers, software en wat de wettelijk verplichtingen zijn bij Fluvius. Waarvoor mijn dank. Vanharte kan ik je deze firma aanbevelen.

image description

Zeer ontgoochelend, plaatsing werd op 7 maart uitgevoerd en we vonden het goed gedaan maar tot nu toe werkt het nog niet. Er is een probleem, een defect relay zeggen ze, maar er is nog geen oplossing gevonden. Veel geduld hebben is zeer noodzakelijk want ze zijn nog niet komen kijken wat er aan de hand is. En blijkbaar is het ook heel moeilijk om een andere relay te komen plaatsen.

image description

Een enthousiaste Matthew wist ons al snel te overtuigen tot het aanschaffen van een slimme batterij. Alles werd vlot en netjes geplaatst volgens afspraak en een snelle keuring volgde.

image description

Wij zijn zeer tevreden met onze installatie (zonnepanelen + batterij). De verkoper, Davy, was zeer vriendelijk en gaf ons een duidelijke uitleg. Er was 1 punt waarvan achteraf de communicatie niet duidelijk bleek te zijn, maar dat werd onderling geregeld zodat iedereen toch tevreden was. Dus dienst na verkoop was ook prima in orde voor ons. We kunnen Total Energy zeker aanbevelen.

image description

Onze installatie zonnepanelen met thuisbatterij is begin 2022 geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden van het resultaat, we hebben ook een warmteboiler laten plaatsen door Total Energy Projects, ondertussen is ons hele huis geëlektrificeerd en zijn we volledig van het gas af en ook geen andere fossielen brandstoffen meer. We hebben in maart 2024 een uitbreiding van de installatie laten doen om ons toegenomen verbruikt in evenwicht te brengen. We kunnen nu ook in de zomermaanden een elektrische wagen voorzien van groene stroom. We hebben gekozen voor Total Energy Projects omdat zij meedenken met de klant en voor service en kwaliteit staan. Onze zonnepanelen en omvormer zijn van een A merk evenals onze slimme thuisbatterij. Wat ik nog bijzonder belangrijk vind is dat Total Energy Projects telefonisch bereikbaar is, je krijgt binnen de kortste tijd een medewerker aan de lijn en er wordt naar je geluisterd en naar een oplossing gezocht. Omdat dit een investering is voor vele jaren vinden wij dat niet de laagste prijs bepalend moet zijn voor zo'n project, maar een goede service en werken met kwaliteitsmaterialen waar een degelijke garantie tegenover staat. Wij kunnen Total Energy Projects met volle overtuiging aanbevelen om je te laten begeleiden in je Energy transitie.

image description

Hierbij kan ik alleen maar veel lof en complimenten aangeven. De vertegenwoordiger Christian deed zijn uiterste best om eea uit te leggen. Alles verliep zoals afgesproken was: installatie, keuring, ... De installatie gebeurde vlot en er werd zeer mooi afgewerkt en opgeruimd (buiten maar ook binnen). Er werd ook super geholpen in de opvolging (premie en app). Kortom: top firma! top team! Dank jullie wel allen!

image description

Zeer tevreden over de service en de plaatsing van van mijn nieuwe zonnepanelen. Ik heb besloten om 8 zonnepanelen bij te leggen en heb dit laten uitvoeren door Total Energy projects. De verkoper Ivo was heel vlot en heeft mij een correcte en volledige uitleg gegeven. Het plaatsen van de nieuwe zonnepanelen ging heel vlot en is proper afgewerkt. Ik ben dus zeer tevreden dat ik gekozen heb voor Total Energy projects

image description

De service houdt geheel op na betaling! Vragen m.b.t. de plaatsing en werking daarvan worden niet beantwoord. Zelfs de Installateurs hadden deze werkwijze voorspelt. Onbegrijpelijk als de factuur correct betaald is. Eigenlijk heel dom, ik had nog meer plannen ivm aanschaf elektrische auto. Bij deze nog even een aanvulling... Jammer beste Filip Geerts dat ik ondanks uw toezegging hier onder...nog altijd geen reactie heb ontvangen van uw sales manager. Ik zou graag uitleg krijgen hoe systeem werkt. Noch telefonisch noch via mail... respons.

image description

Na een zeer grondige en duidelijke uitleg van hun vertegenwoordiger Christian Jorissen zijn we met Total Energy Projects in zee gegaan. Nog geen seconde spijt van gehad. Alles werd op voorhand zeer goed en duidelijk uitgelegd. De afspraken en de plaatsing verliep enorm vlot, alsook de nodige communicatie per mail. Er werd steeds duidelijk gezegd wie wanneer kwam en wat er ging gebeuren. Ook alle documenten die nodig waren voor de premie-aanvraag werden netjes en duidelijk bezorgd en voorzien van de nodige uitleg. Alles werd mooi afgewerkt. We hadden gekozen voor 15 zonnepanelen, een thuisbatterij met geïntegreerde omvormer en een warmtepompboiler. Laat de zon nu maar schijnen. ?

image description

In 2016 heeft mij Totaal Energie Riemst / Genk overtuigd met hun Zonnepanelen SolarEdge omvormer maar ook de mensen er om heen kwamen als zeer betrouwbaar over. Kort na de installatie is ergens een storing geweest en het bleek dat de omvormer niet goed functioneerde. De omvormer bleek gekoppeld te zijn en men kon vaststellen wat er aan de hand was.Deze is met spoed door Solar Edge vervangen. Nu had ik een nieuwe telefoon aan geschaft en heb gevraagd of mij mij kon helpen met het installeren om milieu bewust me de gegevens van de electriciteit eigen te maken. Verschillende mensen hebben me zeer klantvriendelijk en rustig/geduldig begeleid en vanuit de Apple app de installatie te vervolmaken. Super te zien over al die jaren v.a.2016, hoe perfect de installatie geleverd heeft. Overal die jaren kon ik direct zien dat de panelen nog steeds met volle kracht vooruit , de beloofde prestatie's leveren. In een woord perfect.Ik het "TEAM" Genk voor hun inzet. Wens jullie veel succes in 2024. Dat verdienen jullie samen. Met zo'n in- zet lukt dat zeker. Groetjes Felix Kamps

image description

Wij hebben zonnepanelen + batterij + dubbele laadpaal laten plaatsen via Total Energys. Voor de zonnepanelen zijn ze #malen moeten terug keren alvorens alles in orde was. Na een jaar ,nu september, werkt de batterij niet meer. Na talloze mails en telefoons kwamen ze na een dikke maand een nieuwe plaatsen. Bleek nu toch ook wel een slechte batterij te zijn zeker. Nu zitten we nog altijd te wachten op een nieuwe. Er wordt zelden gereageerd op mail en via telefoon krijg je iemand die er totaal niets van afweet en alles zal doorgeven. De verantwoordelijke Mr Van Houtte is nooit bereikbaar. Er wordt ook met onderaannemers gewerkt en de één weet niet van de andere of spreekt een onbegrijpbare taal. De batterij is van Solar edge maar daar kan je ook al niet rechtstreeks mee communiceren. Betreft de laadpaal. Daar zijn we nu 1, 5 Jaar mee bezig. Pas gekeurd in september 2023. Hij moet nog steeds openbaar gezet worden. Contract werd getekend in augustus 2022!!. Niet normaal. Wij dachten met een grote firma in zee te gaan maar hebben hier dus een hele grote fout gemaakt. Een dus heel ontevreden klant. Wie kan ons hier helpen? Ik vraag mij wel af of dit hier over de juiste total gaat?

image description

Na verschillende firma's gesproken te hebben en reviews gelezen te hebben+ positieve feedback van vrienden die met TEP reeds in zee geweest waren, gaf TEP mij het beste gevoel. En wat voor een positieve ervaring!!! Van begin tot einde een super ervaring en kan alleen maar heel positief zijn. Vertegenwoordiger Kobe legde steeds alles goed uit en was ook heel eerlijk in alles ( niets aansmeren wat niet nodig was) + steeds bereikbaar (zelfs op feestdagen en weekends) wat mijn positief gevoel alleen maar versterkte. Na de beslissing genomen te hebben ging alles vlot: communicatie = TOP!!! ; 3 weken na ondertekening werd de plaatsing al uitgevoerd, plaatsing zelf : TOP !!! ( een dikke pluim aan het plaatsingsteam die echt schitterend werk leverden en alles tot in de perfectie afwerkte); aanvraag keuring ging vlot en werd ruim op tijd aangevraagd ; naservice : TOP!!! Technische afdeling vlot bereikbaar om uitleg te vragen; activatie app + keuringsverslag en de modaliteiten voor het aanmelden en premieaanvraag reeds 1 dag na keuring ontvangen. Ik kan alleen maar concluderen dat wij een superervaring gehad hebben met TEP en kan deze firma alleen maar aanraden!!! Een dikke 10 op 10 van ons!!!

image description

Ga niet in zee met een firma die tijdens de bespreking van de offerte al liegt of valse beloften doet. Als er iets is dat ik haat, dan zijn het mensen die liegen. De verkoper Dario liegt. Tijdens het bespreken van de offerte bood hij aan, om het probleem van de bestaande airco te bekijken. Daarvoor demonteerde hij die airco. Ik heb je nu al anderhalf jaar gevraagd om die airco terug te monteren. Telkens waren er excuses om het niet te doen. Nu ontkent hij ook nog, dat hij de airco gedemonteerd heeft, terwijl ik een overvloed aan sms'n heb waarin hij de demontage bevestigt? Wat een leugenaar. Daarom ben ik blij, dat ik een andere BETROUWBARE leverancier de opdracht voor panelen, batterij, omvormer en boiler gegund heb. Succes Total Energy Succes met leugens. M. Neeten

image description

Niet tevreden van de gang van zaken. Veel belooft tijdens de verkoop, ik zou alle energie zoals verbruik in het pand, als opgewekt door de panelen, als doorgestuurd allemaal kunnen opvolgen in de software. Maar als puntje bij paaltje komt zie ik in de app enkel opgewerkte energie, voor verbruik in het pand moet ik kijken bij fluvius, en doorgestuurde dat is nog een verrassing waar ik dat ga vinden. Heb 3 keer verlof moeten nemen voor de plaatsing, eerste 2 keren zijn ze terug vertrokken omdat ze eerst niet op dak konden, 2e keer was het legplan fout en derde keer waren er ook vragen bij het legplan maar heeft men de werken toch uitgevoerd. Bij het plaatsen van de omvormer heb ik alle muren ook kunnen afwassen omdat ze vol vuile handen en strepen stonden van de plaatsing. Verkoper Ivo was vlot bereikbaar voor vragen, eens getekend niet meer vast te krijgen. Moest ik het geweten hebben op voorhand had ik niet in zee gegaan met deze plaatser van zonnepanelen.

image description

Filip is een zeer vriendelijke man, die graag de tijd neemt om alles stuk voor stuk rustig uit te leggen. Zelf was/ben ik een leek op vlak van zonnepanelen, maar dankzij zijn constructieve uitleg weet ik al heel wat meer! Ik heb zojuist een whatsapp videocall gehad met hem en heb als afsluiter van het gesprek de boodschap gekregen dat ik hem, indien er nog iets is, altijd mag bellen of sturen. Dit geeft je als klant een gerust gevoel, waarvoor dank @Filip!

image description

Na lang zoeken ben ik blij toch de juiste keuze gemaakt te hebben met deze firma. Mijn voorschot hebben ze meteen met 60% verlaagd! alles werd ook proper afgewerkt zoals besproken met de verkoper die wist waarover hij praatte en niet alleen aan de cijfers dacht maar ook aan de beste oplossing voor mij.

image description

Zeer tevreden van deze firma. Alles werd netjes geplaatst en afgewerkt! Ook met de thuis batterij zien we meteen verschil in ons verbruik. Zeker een aanrader!

image description

Zeer goed begeleid alvorens we de keuze hebben gemaakt voor met total energy projects in zee te gaan. Met complimenten voor Dario N. die zijn job met zeer veel passie uitoefent. Heeft ons alles fijn uitgelegd en zelfs bij uitvoering is alles zeer professioneel verlopen!! hij is zeer behulpzaam ook qua na service niets is teveel gevraagd! wij zullen jullie zeker aanbevelen!

image description

Prijs top en kwaliteit enkel beter. Dario gaf een uitleg die zeer begrijpbaar was. Bovendien stond hij ook open voor suggesties. Van begin tot einde altijd bereikbaar voor vragen. De plaatsing was top. Plaatsers waren zeer vriendelijk en leverden proper werk. Nergens iets op aan te merken. En de factuur die zagen we sterk zakken. Als ik iemand kan aanraden is het Dario en zijn team. Total energy project super service wat jullie geven. Op alle vlakken 5 sterren!!!

image description

Zeer goed geholpen en bijgestaan door Matthew Philips. Snelle afspraak duidelijke toelichting en prijsofferte. Augustus offerte ondertekend ,4 september zijn ze de zonnepanelen komen plaatsen. Dit verliep zeer vlot, eventjes was er iets niet duidelijk waarvoor ik Matthew onmiddellijk kon bereiken. De dag van plaatsing is hij zelf even komen kijken hoe alles verliep. De instructies die we kregen voorafgaande aan de plaatsing als daarna nl afspraak keuring, aanmelding Fluvius en hoe de premie aan te vragen werden bezorgd per mail en waren zeer duidelijk. Ik ben uiterst tevreden en zeer blij dat ik gekozen heb voor Total Energy Projects.

image description

Wij zijn heel tevreden met onze installatie. Het zijn zonnepanelen en een omvormer van hoge kwaliteit. De installatie draait nu gedurende 1 jaar en de opbrengst is top! Onmiddellijk na de plaatsing hebben we wat problemen gekend maar de bedrijfsleider heeft dat correct en op een keurige manier opgelost. Ook de verkoper was competent en als wij binnenkort aan een batterij zouden denken, zal ik hem zeker contacteren.

image description

Zeer technische en neutrale uitleg door hun vertegenwoordiger Dario! De plaatsing is ook vlot verlopen, hun plaatsers weten duidelijk wat ze doen. Ik ben blij met mijn batterij, mijn energie factuur is enorm gezakt! Top investering!!!

image description

Voor mij alles vlekkeloos verlopen binnen afgesproken termijn vriendelijk en duidelijke afspraken. goed geplaatst door vriendelijke mensen. achteraf even problemen gehad met de opvolging op de gsm maar na een telefoontje opgelost. een aanrader!

image description

OPGELET met dit bedrijf! Installatie gebeurt door onderaannemers die geen contact hebben met Total Energy Projects. Installatie gebeurde niet conform het door hun gemaakte legplan. Wij konden hierdoor 6 panelen van de 21 niet plaatsen. Dit werd vastgesteld op de dag van de installatie. We vonden die dag geen gehoord bij Total Energys. Ik raad iedereen aan om de installatie, in zulke gevallen, dan NIET te laten doorgaan, want nadien volgt GEEN compensatie. Het lijkt voor dit bedrijf maar normaal dat je technisch onderlegd bent om plots je installatie anders te gaan installeren. Het duurde bovendien 10 weken en ca. 10 telefonische gesprekken vooraleer we reactie kregen op onze klacht, zonder resultaat! Kies een ander bedrijf om zorgeloos je zonnepanelen te leggen.

image description

Ben nu al meer dan 2 jaar aan het wachten op vervangzonnepanelen nadat deze zijn defect geraakt tijdens de garantie periode. Ik hoor telkens aan de telefoon dat men terug contact opneemt en dat ik geduld moet hebben. Denk wel dat ik geduld genoeg gehad heb. Voor krijgt dit bedrijf een dikke "0" sterren als het kon en de verkooppraatjes gaan totaal niet op van de moment dat je echt iets aan de hand hebt.

image description

prima en klantvriendelijke "no-nonsense" service. zowel voor initiële plaatsing als voor herstelling (een paneel was deels defect) Doorlooptijd tussen bestelling/service aanvraag en plaatsing viel wel lang uit, maar het moet gezegd dat wij van onze kant niet hebben aangedrongen op snelheid.

image description

Top ervaring met Total Energy Projects. 10 zonnepanelen laten leggen. Het was voor hun ook niet de meest standaard opdracht denk ik. 5 panelen op de garage achter aan de oprit en 5 op het huis. Kwam erbij dat ik de omvormer ook achter in de garage wou hebben. Mo Lahraoui van Total heeft oplossingsgericht gedacht, een duidelijk plan voorgelegd en professioneel het Total team aangestuurd. Van begin tot einde was het aangenaam om met hun te werken. Je ziet dat die mannen ervaring hebben, met de panelen, het leggen maar ook met werken als team over de verschillende ploegen heen. En van alle offertes die ik heb opgevraagd bij andere plaasters waren zo één van de goedkopere. Correcte communicatie, alles transparant en top eindresultaat. Ik kan Total Energy Projects zeker aanraden.

image description

Een heel fijne samenwerking. Goede communicatie over de afspraken in verband met plaatsing, betaling en keuring. De plaatsing zelf liep ook heel vlot.

image description

Alles ging vlot, van afspraak met vertegenwoordiger Ruben, tot de plaatsing van de panelen. 2 maanden na bestelling konden ze al komen plaatsen. Ook dikke pluim aan de plaatsers die in wisselvallig weer met buien moesten plaatsen en daarbij ook vooral keken naar de veiligheid ivm de wind.

image description

Zeer slechte na service, nokpan kapot gemaakt tijdens installatie. Verschillende keren gebeld en elke keer zeggen ze dat ze terug bellen maar doen dit niet!! Dan zeggen ze dat ik verantwoordelijk ben om dakpannen en nokpannen klaar te leggen tijdens montage maar er staat enkel dakpannen in het contract nokpannen heb ik niet liggen. Na nog meer telefoontjes zeggen ze dat ze er werk van zullen maken maar niets is minder waar. Dan een aangetekende brief gestuurd waar ze ook niet op reageren! Installatie datum : 24/02/2023 en laatste telefoontje gedaan op 31/05/2023. Geen resultaat. Verschrikkelijke service!!!

image description

Wij deden een groepsaankoop voor en met 8 eigenaars van een appartement en 2 woningen. Hoofdreden om voor deze firma te kiezen, was de prijs en de overeenkomsten op papier die volledig werden nageleefd zonder verrassingen achteraf, De verkoper Michael Stymans is niet alleen een verkoper top, maar stond ook in de periode tussen aankoop en plaatsing altijd klaar om op onze vragen een passend antwoord of info te geven, zelfs op zondag. De installatie op het appartementsgebouw liep vlekkeloos. Zowel de plaatsing van de zonnepanelen als de bijhorende werkzaamheden verliepen volgens de verwachtingen (netjes, correct en professioneel). Ik kan niet alleen deze firma zeer zeker aanbevelen, maar ook top verkoper Michael Stymans die zijn vak zeer zeker kent.

image description

Wegens de energie crisis, btw aanpassing en aflopende energie premies heb ik in april 2022 verschillende leveranciers gecontacteerd. Uiteindelijk kon Tony van TEP mij het meest overtuigen ondanks dat hun prijzen zeker niet de goedkoopste zijn. Achteraf heb ik mij dat niet beklaagd. Installatie werd begin juni opgeleverd. De werkzaamheden werden vakkundig en netjes uitgevoerd. Nu bijna een jaar later met hoge energietarieven heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn investering en leverancier. Mijn systeem werkt zoals beloofd, afspraken werden nagekomen en vragen werden steeds snel beantwoord door Tony.

image description

Wij zijn zeer tevreden over Total Energy! We kregen een heel duidelijke uitleg op voorhand. De plaatsing van de zonnepanelen en de batterij verliep heel vlot. Afspraken werden goed nagekomen en ook de service na verkoop was super. We hadden wat vragen ivm de app Alpha Ess (problemen om in te loggen) en kregen hier een snelle opvolging van + een goede uitleg over de werking van de app. Zeker een aanrader!

image description

Wij genieten ondertussen al een klein jaar van onze zonnepanelen en thuisbatterij. De samenwerking met Tony Embrechts (Kontich) verliep heel vlot. Kregen een duidelijke uitleg en stond steeds klaar als we nog vragen hadden (een aanrader). Ook over de installateur geen klagen en na plaatsing een goede uitleg gekregen, ook over de app.

image description

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Total Energy Projects. De vriendelijke verkoper gaf een duidelijke en uitvoerige uitleg en is zelfs meermaals ter plaatse komen overleggen. Omwille van de kwaliteit en de duurzaamheid kozen we voor de iets duurdere panelen. De plaatsing gebeurde vlot en de techniekers dachten mee om de bekabeling volledig te verbergen langs de gevel. Na een telefoontje met een vraag over de werking van de app kregen we onmiddellijk de juiste info.

image description

Communicatie blijkt zeer lastig voor dit bedrijf. In augustus 2022 akkoord gegeven op de offerte voor het plaatsen van 12 zonnepanelen. Plaatsing zou donderdag 23 februari 2023 plaatsvinden. Bij het opstellen van de offerte én bij de voorinspectie is alles bekeken (de eerste datum van de voorinspectie is daarnaast nooit met ons afgesproken, pas toen deze niet meer kon doorgaan hoorden wij hier van af. Vervolgens erg lang onduidelijkheid over een nieuwe datum). Echter op de dag van de plaatsing konden de zonnepanelen ineens toch niet op ons dak geplaatst worden. Vreemd als er al 2x naar is gekeken. Installateurs zijn toen weer vertrokken en er werd aangegeven dat er op dezelfde dag nog gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak om ze op het dak van de aanbouw te plaatsen. Nou mooi niet dus. Tot op heden niets meer gehoord. Daarnaast is de offerte natuurlijk gebaseerd op plaatsing op ons hoge hellende dak en niet op een laag plat dak van de aanbouw. We hebben vervolgens al meerdere keren gebeld maar telkens wordt aangegeven dat we teruggebeld worden maar we horen niets vanuit de kant van Total Energy Projects. We zijn absoluut niet te spreken over deze gang van zaken en willen zo snel mogelijk weten waar wij aan toe zijn zonder weer zo lang te moeten wachten! De zonnepanelen zouden er conform afspraak en offerte er al op moeten liggen!

image description

Heel tevreden van onze nieuwe installatie, vlotte aanvraag, vlotte communicatie en al even vlot geplaatst door echte vakmannen! Wij kunnen Total Energy Projects alleen maar aanraden!

image description

Een beetje teleurgesteld maar wel content over het eind resultaat. We hebben uiteindelijk gekozen voor het AlphaESS systeem op aanraden van Total Energy Project. De omvormer zelf ziet er proper uit. De installatie was enkele maanden later dan voorzien waardoor we de zomer grotendeels gemist hebben. Gezien de tekorten op de markt aan omvormers kon hier weinig aan gedaan worden. Tijdens de installatie bleef het systeem aangeven dat er een "fault" was. Na enkele uren proberen kregen ze het niet opgelost. Ze zeiden dat ze het probleem remote zouden oplossen. Enkele dagen nadien kreeg ik te horen dat het systeem een meter nodig heeft en deze was nog niet geïnstalleerd. Ze zouden in de komende weken contact met mij opnemen om de installatie te komen doen. Na 2 maanden toch zelf contact opgenomen om te vragen hoe het zat. Hierop kreeg ik het antwoord dat ze niet van plan waren om het in orde te komen brengen gezien het systeem doet wat het moet doen, namelijk energie opwekken. Dat er aangegeven wordt dat er een fout is staat niet in de weg van de werking van het systeem. Als ik deze "fault" weg wil zou ik een bijkomende 450euro moeten betalen voor de meter. Enkele dagen later stond ik erbij stil dat mijn systeem nog niet gekeurd is geweest en dat de keuring van bij Total Energy Projects in gang gezet zou worden. Ik neem dus weer contact op met hun om te vragen wanneer de keuring gedaan zou worden. Ze hebben dan het nodige gedaan om het bedrijf te contacteren voor een keuring te laten komen doen. Het maken van de afspraak en de keuring zelf zijn vlot verlopen. Het systeem zou 10kw moeten opleveren maar het piekte op 8,2kw. Hiervoor contact opgenomen met het bedrijf AlphaESS zelf via hun applicatie. Ze zeiden dat dit kwam door de ontbrekende meter. Dit gemeld aan Total Energy Project. Een week erna, vlak voor de keuring, zijn de de meter komen installeren zonder bijkomende kost, waarvoor dank. De dag erna desondanks het slechte weer zag ik al een piek van 9kw. Het bijkomend slechte nieuws was dat wij alle overproductie tussen installatie en keuring verliezen (toch een 2000KW). Voor zij die dit lezen en denken aan het plaatsen van een installatie, zorg ervoor dat het systeem zo snel mogelijk gekeurd wordt. Het eind resultaat: een systeem dat zeer goed lijkt te werken en er proper uitziet maar met wat vertraging.

image description

2016: 27 zonnepanelen besteld op een leien dak. Zeer amateuristische montage met als gevolg een lekkend dak onder bijna elk paneel. Op verschillende plaatsen was gewoon door de leien geboord en niet eens door de houten balken. Firma stuurt nieuw team met leienspecialist, die er tijdens de eerste montage niet bij was(!) Alles eraf en terug gemonteerd. Moest een papier tekenen dat ik mij zou onthouden van verdere reclamaties, alsof heel dit gepruts dan nog onze fout was. Heb me daar verder niet meer druk om gemaakt. Maar.. 2022: ondanks vorige ervaring toch beslist bij deze firma 6 extra panelen te bestellen, een warmtepompboiler en Daikin Airco. De firma kent onze installatie en ik ging ervan uit dat dat de beste keuze was, ook om bijv onze omvormer niet te overbelasten. Zonnepanelen: zouden geplaatst worden op een schans deze keer. 2 rijen van 3. Schans met veel te dunne profielen ineen geflanst, schots en scheef resultaat. Zonnepanelen verkeerd aangesloten en kabels verkeerd in aansluitfiches. Gevolg, alle optimisers doorgebrand. Firma heeft ook dit uiteindelijk wel opgelost maar zoiets zou niet mogen gebeuren. Het was deze keer trouwens een onderaannemer. Warmtepompboiler: deze keer keurig geïnstalleerd door (andere) onderaannemer. Zeer tevreden van. Maar: Total Energy Projects heeft mij na weken nog steeds niet de beloofde gegevens gestuurd die ik nodig heb om de premie aan te vragen. Nog straffer, er zit een cash-back actie op deze pomp van enkele honderden Euro?s die ik toevallig online heb ontdekt toen ik op zoek was naar de gegevens. Firma heeft daar niets van gezegd. Daikin Airco: deze heb ik geannuleerd daar ik er op uitgekomen ben dat deze mij bij hen een kleine 2000? duurder zou uitvallen dan bij de concurrentie. Op de totaalprijs scheelde dat dus bijna de helft. Over de annulatie hebben ze niet moeilijk gedaan. Communicatie en service na verkoop nu een serieus bijkomend probleem. 2 zaakvoerders waarvan eentje het verrekt te antwoorden en de andere soms vlot, soms alles behalve vlot, soms helemaal niet. Vandaag helemaal geen communicatie meer. Contact nemen met het bedrijf heeft geen enkele zin. De secretaressen zijn vriendelijk, beloven alles door te geven en begrijpen de situatie maar.. er gebeurt niets. De boekhouding contacteert mij telefonisch na bijna drie maanden met de melding dat er nog een factuur voor de warmtepompboiler open staat. Klein detail, factuur was nooit verstuurd.. Ik wist hiervan maar wilde het deze keer wel eens laten op aan komen. Heb het de dag van het telefoontje betaald (vanop vakantie) in de hoop dat de rest dan ook een beetje vlotter zou gaan.. helaas. Er staan hier nog verschillende projecten op stapel zoals een slimme lader, thuis batterij, slimme sturing enz. maar Total Energy Projects zal het zeker niet meer worden. Mijn voorkeur ging uit dit allemaal met de firma zelf te bespreken en op te lossen maar als er geen 2-way Communication is, wordt het moeilijk. Ik heb verwittigd dat ik mijn ervaring online ging zetten, geen reactie, zegt genoeg zeker.

image description

Ik ben een beetje teleurgesteld over het eind resultaat. We hebben gekozen voor het AlphaESS systeem op aanraden van Total Energy Project. De omvormer zelf ziet er proper uit. De installatie was enkele maanden later dan voorzien waardoor we de zomer grotendeels gemist hebben. Gezien de tekorten op de markt aan omvormers kon hier weinig aan gedaan worden. Tijdens de installatie bleef het systeem aangeven dat er een "fault" was. Na enkele uren proberen kregen ze het niet opgelost. Ze zeiden dat ze het probleem remote zouden oplossen. Enkele dagen nadien kreeg ik te horen dat het systeem een meter nodig heeft en deze was nog niet geïnstalleerd. Ze zouden in de komende weken contact met mij opnemen om de installatie te komen doen. Na 2 maanden toch zelf contact opgenomen om te vragen hoe het zat. Hierop kreeg ik het antwoord dat ze niet van plan waren om het in orde te komen brengen gezien het systeem doet wat het moet doen, namelijk energie opwekken. Dat er aangegeven wordt dat er een fout is staat niet in de weg van de werking van het systeem. Als ik deze "fault" weg wil zou ik een bijkomende 450euro moeten betalen voor de meter. Enkele dagen later stond ik erbij stil dat mijn systeem nog niet gekeurd is geweest en dat de keuring van bij Total Energy Projects in gang gezet zou worden. Ik neem dus weer contact op met hun om te vragen wanneer de keuring gedaan zou worden. Hierbij krijg ik dan de vreemde vraag "ik zie hier dat het systeem nog een error geeft is dit opgelost?". Ze hebben dan het nodige gedaan om het bedrijf te contacteren voor een keuring te laten komen doen. Het maken van de afspraak is vlot verlopen maar de keuring zelf is op het schrijven van deze review nog niet gebeurd. Het eind resultaat: een systeem dat wel energie opwekt maar zowel op de omvormer als in de app wordt er aangegeven dat er een "fault" is met nergens een indicatie wat deze fault juist is. Zonder de meter kan ik enkel zien wat er opgewekt wordt. Basis functionaliteiten zoals mijn huidig verbruik zien zijn niet mogelijk. Nog een kleine bijkomende opmerking. Het systeem geeft ook aan dat er een batterij zou geïnstalleerd zijn maar dit is niet het geval. Dit kreeg de persoon die de installatie is komen doen ook niet in orde.

image description

1 ster is nog teveel voor deze waardeloze firma. 17augustus kwamen ze onze installatie plaatsen. Werkmannen die zonder stelling en beveiliging het dak op kruipen, daar stellen wij ons al vragen bij. Resultaat: een ingedeukte dakgoot bij een nieuwbouw op verschillende plaatsen en panelen met kleurverschil. De elektricien zou diezelfde dag ook komen, maar stuurde zijn kat. Na ettelijke mails en telefoons later zou de elektricien de week erna komen. De hele stroomkast werd overhoop gegooid, maar het was allemaal conform volgens hen. Toeval dat mijn vriend elektricien is en er wel wat meer van kent als hun onbekwaam personeel. De factuur moesten we onmiddellijk voldoen, anders zouden de panelen niet gekeurd worden. Hier gingen wij niet mee akkoord en ik kan het iedereen aanraden om dit bij dit bedrijf niet te doen. De panelen werden met veel moeite gekeurd, maar de papieren van Fluvius houden ze achter tot alles betaald is. Ondertussen liggen onze panelen met kleurverschil er nog steeds en is de goot nog niet gerepareerd. De eerste afspraak werd om 18u30 ?s avonds afgebeld door de werkmannen omdat hun planning slecht was opgesteld (dag verlof weggegooid). De tweede afspraak werd ook weer door de werkmannen afgebeld omdat hun camionette overladen was en niet meer mocht rijden (louche firma?!). Van het bedrijf zelf horen we niks. Altijd zelf bellen of mailen waarbij je een administratief bediende ad lijn krijgt die zelf niks mag beslissen. De zaakvoerder Filip Geerts is te laf om zelf zijn vuile zaakjes op te lossen. Aan alle mensen die ook maar overwegen om met deze firma in zee te gaan, doe het niet!

image description

Na het plaatsen van onze zonnepanelen en de batterij zeer snel ook een keurder aan huis gehad. Anderhalve week na plaatsing begon het heel hard te regen dus ideaal om te kijken of we met een lek zaten en ja hoor, we hadden een lek. Direct contact opgenomen met de firma en anderhalve week later is er iemand de lek komen herstellen. Nu, een maand na plaatsing en 4 onbeantwoorde mails, nog steeds geen toegang tot de applicatie van de zonnepanelen. Ondermaatse service na verkoop!

image description

Zeer ontgoocheld in de service van deze firma. In april contract gerekend. 11/7 zijn de zonnepanelen op ons dak gelegd maar ze zijn na meer dan een maand nog steeds niet aangesloten. Al 3x is ons beloofd dat de elektricien zou langs komen om de aansluiting te doen en de batterij te installeren. Al 3x zijn ze de afspraak niet nagekomen!

image description

Heel tevreden over service! Zowel de verkoop op zich als de plaatsing van de panelen en de installatie van de batterij waren top! Heel vriendelijke mensen en harde werkers! Top!

image description

Zeer tevreden over onze installatie. Het betreft 21 zonnepanelen, omvormer, thuisbatterij (onmisbaar omdat we helaas al een digitale meter hebben) en een via smartgrid gekoppelde warmtepompboiler. Wekt op wat belooft/berekend is door de verkoper. De installatie ging in verschillende fases wat elkaar vlot opvolgden. Verkoper was ook zeer vriendelijk en weet waarover hij spreekt. Kan op alle vragen een duidelijke en correct antwoord geven. Afgesproken termijnen werden ook nageleefd. Panelen zijn zeer mooi geplaatst, geen oneffenheden of scheve plaatsing. Net als de omvormer en batterij, kabels mooi verwerkt en alles hangt mooi recht. De keren dat ik contact zocht en had met de firma verliepen vlot en correct. Filip is altijd vriendelijk en behulpzaam. Soms verliep er wat tijd tussen vraag en antwoord, maar nooit te lang. We verwachten ook allemaal dat we onmiddellijk geholpen moeten worden, zo is de wereld helaas geworden. Geduld is soms ver zoek. Volgende maand wordt de installatie eindelijk gekeurd. Maar daar heeft de firma geen invloed op, dat is gewoon wachten tot deze instantie zich meld. Na de keuring worden dan normaal gezien de nodige documenten verstuurd zodat ik mijn premies kan aanvragen. Het is misschien niet de goedkoopste firma in deze sector (maar zeker ook niet de duurste), maar als je op prijs/kwaliteit kijkt zijn ze de beste in mijn ogen. Ben blij dat we voor Total Energy Projects gekozen hebben. Echt een aanrader voor wie van plan is te investeren in een eigen installatie in plaats van de grote energiebedrijven rijker te maken.

image description

Super responsief en correct bij de aanvraag van de offerte en het huisbezoek werd ook vlot ingepland. Na plaatsing helaas een ander verhaal. De verkoper zag het zitten om een batterijsysteem op de zolder te plaatsen, de installateur op de dag zelf helaas niet. Samen naar een oplossing gezocht en uiteindelijk de batterij in de berging laten plaatsen. De installateur heeft zeer diep in onze muur geboord, waardoor het behang aan de andere kant van de muur is beschadigd. Dit gemeld bij Total Energy Projects, maar helaas geen reactie meer. Ook valt de omvormer heel vaak uit als de zon fel schijnt, waardoor we veel winst missen. Dit probleem kan ook bij Fluvius liggen, maar zij vragen om dit eerst na te gaan bij de installateur. Hier wordt helaas ook geen gevolg aan gegeven. Een drietal keren gebeld (en van het kastje naar de muur gestuurd) en 5 mails en anderhalve maand later, maar eigenlijk sta ik geen stap verder. Vandaag nog een mail gestuurd voor een document dat ik nodig heb voor de premie-aanvraag. Hopelijk wordt dit wel nog opgevolgd, zodat we deze niet mislopen. Ik begrijp dat het druk is en dat er momenteel veel vraag is naar zonnepanelen door de stijgende energieprijzen, maar aftersales staat hier duidelijk volledig onderaan het prioriteitenlijstje. Jammer, want de prijs (die toch bovengemiddeld is) en de positieve reacties die ik op voorhand had gelezen op Google, deden wel het beste verhopen.

image description

We waren enorm tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en beslisten dan ook om in oktober 2021 een batterij bij Total Energy Projects te bestellen. Deze firma plaatste ook bij heel wat andere familieleden zonnepanelen, dus we hadden er vertrouwen in. De plaatsing hiervan gebeurde heel snel en de batterij zelf werkt uitstekend. De batterij werd echter heel onzorgvuldig geplaatst, met zichtbare schade aan de andere zijde van de muur, waardoor we nu enkele bulten in het behang hebben in onze inkomhal. We zijn intussen mei 2022 en we lijken nog ver weg van een oplossing hiervoor. We worden doorverwezen naar een onderaannemer, die dan nog eens een verzekering inschakelen en intussen krijgen we geen oplossing aangeboden van Total Energy Projects zelf. We begrijpen dat het een drukke periode is voor installateurs van zonnepanelen en batterijen, maar er bestaat hopelijk ook zoiets als klantvriendelijkheid en service.

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .Nu al 2 weken aan het wachten op de omvormer en niks meer gehoord. Na bijna 2,5 week kwamen ze vandaag in de voormiddag eindelijk de omvormer plaatsen en rara weer niemand gezien of gehoord ?? wel telkens mijn verlof weg en zitten wachten om niks . Tot nu toe slechte ervaring .

image description

Fillip, we willen u Ivo een Jos bedanken voor de goede zorgen, alles oke hier, een echtte aanrader, en dat zeggen we tegen iedereen, wie weet komt er een klantje bij, we doen ons best, groetjes Jos en Greetje uit Geeel

image description

Nalatigheid. Februari 2022- 3 weken langer moeten wachten op zonnepanelen. 6 weken moeten wachten tot dat de batterij werkt, dat was half april. Nu zijn we eind mei, de keurder is al 2x geweest, maar nog steeds geen attest ontvangen. Zij hebben mij nog nooit vanuit hun zelf gecontacteerd. Je moet zelf receptionist spelen en hun opbellen om afspraken vast te krijgen. Ik kan een hele boek schrijven over alles wat er mis is gelopen. Ik bel en stuur minsterns 2x per week bij hun. Ik heb al alle mogelijke excuses al gehoord. Ik ben benieuwd wat ik vandaag te horen ga krijgen. We zijn ondertussen al 14 weken verder en nog steeds niet in orde.... Uitleg over de apps, of batterij krijg je alleen maar tijdens de verkoop. Er is geen servies na verkoop. Wordt vervolgd...

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .Nu al 2 weken aan het wachten op de omvormer en niks meer gehoord.

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .

image description

Na de installatie die vlot en correct was, wacht ik nu al twee maanden op de installatie van een simpele netwerkadapter... ondertussen geen reactie meer op telefoon noch mail. Update 15/4 Na eindelijk telefonisch contact te hebben gehad met de zaakvoerder ging er vandaag tussen 8 - 9 uur iemand langskomen om de adapter te installeren. Om 9.30 uur nog steeds niemand gepasseerd, zelf maar gebeld dan en volgens de persoon aan de lijn was de installateur nog aan het inladen om te vertrekken. Om 11 uur zou er dan iemand passeren, toch weer niemand gezien. Om 12 uur nog steeds niemand, weer zelf moeten terugbellen. Uiteindelijk was er volgens de installateur een miscommunicatie en ging hij langskomen tussen 16-17.30 uur, maar uiteraard weer niemand te bespeuren. Hele dag thuis gebleven voor niets dan valse beloftes. Service na verkoop én betaling gewoonweg onbestaande! Onprofessioneel en alles behalve klantgericht. Jammer.

image description

In onze zoektocht naar zonnepanelen in combinatie met slimme batterij en laadpaal vroeger we advies bij verschillende bedrijven. 1 sprong er van bij de aanvang bovenuit.total energy projects uit bilzen. We kregen persoonlijk advies aan huis, meedenkend,professioneel, van hun geweldige medewerker Wim. Hij werd en is na installatie nog steeds ons vast aanspreekpunt. Geen enkele vraag, en we hadden er talloze, is hem teveel. Echt top gast! Ook de installateurs, snel en professioneel. Op een halve dag plaatsten ze met hun vieren de volledige installatie, gebruiks en opbrengstklaar. Ook met de administratie, aangifte, aanvragen subsidies staat total energy projects ons bij. Wat een geweldige ervaring. Dank aan iedereen!

image description

Na de installatie die vlot en correct was, wacht ik nu al twee maanden op de installatie van een simpele netwerkadapter... ondertussen geen reactie meer op telefoon noch mail.

image description

Ik kende niks van zonnepanelen. Mijn buren hadden zonnepanelen besteld en hadden mij Total Energy Projects van Riemst aangeraden. Sinds het eerste contact werd ik goed op de hoogte gebracht van de mogelijkheden. Mijn panelen liggen nu in Tongeren op het dak. Het is een goede investering. In 2022 heb ik een batterijsysteem laten bijplaatsen door Total Energie. We zijn benieuwd wat de opbrengsten hiervan zullen zijn. De installatie was alvast vlot verlopen en Filip heeft mij fijn geholpen met het invullen van de premies. Alleen was ik daar niet uitgeraakt. Het heeft mij veel zweet bespaart.

image description

Bij het eerste contact waren we bij de uitleg al overtuigd. Er waren al 2 andere geweest, maar deze uitleg was een stuk beter. De plaatsing was ook vlot verlopen. Ik heb nu een batterij om de energie op te slaan, een laadpaal om de auto laden en zonnepanelen met 30 jaar product garantie. Heel tevreden.

image description

Zeer tevreden over de gekregen uitleg en de installatie van zonnepanelen en de thuisbatterij. Ook bijzonder te spreken over de nazorg!

image description

Goede service. Ik had geen connectie met het internet meer en Filip is gekomen om het te herstellen.

image description

Een goed jaar geleden hebben zij zonnepanelen geplaatst bij ons, zeer tevreden en fatsoenlijke afwerking. Ook de prijs vergeleken met dezelfde producten en hier kwamen zij ook als de betere uit. Binnen twee weken plaatsen ze onze batterij kijken er naar uit. Een aanrader!

image description

Na overschakeling van Lampiris is dit een dikke ramp kwa klantenservice, gewoon wegblijven zou ik zeggen

image description

Total Energy Projects installed solar panels on our home in the Antwerp area at the end of 2020. Very smooth handling and perfect service! Thanks to their solar panels we have now also achieved a very nice E-level !!

image description

This company placed the panels with us in Hasselt (Limburg). Excellent craftsmanship delivered. Perfect service, high-quality panels and the entire process well explained from A to Z. Even after installation, always available to help with, for example, the app. In the future I will certainly consider connecting a battery to our installation via them.

image description

De zonnepanelen zijn scheef geplaatst in juli. Tot op heden enkel loze beloften om ze recht te leggen. Bij de eerste keuring waren ze ook afgekeurd, uiteindelijk vorige week herkeurd maar nog steeds geen verslag. En qua veiligheid van de plaatsingsploeg: stroom uitschakelen zonder te verwittigen terwijl de kinderen op het springkasteel staan... Dus let op, herstellen binnen 48 uren is hier een fabeltje En aanvulling: tot op heden is er NIEMAND geweest om de panelen recht te leggen, enkel voor de herkeuring. De ploeg die ze geplaatst heeft, werd aangesproken op hun onveilig gedrag maar er kon van hen geen excuus af. Mensen die de veiligheid van onze kinderen in gevaar brengen, moeten hier niet terug komen. Dat heeft men voorgesteld maar onbespreekbaar voor ons. Maar toch een lichtpunt: na 11 weken plaats ik deze review en plots kunnen de panelen volgende week opnieuw geplaatst worden.

image description

The solar panels were installed at the beginning of July. They are crooked, were rejected. Plus, the installation crew turns off the power without warning while the kids are on the bouncy castle. To date, no answer from Jos when they come to install the solar panels straight. Since last week finally inspected but still no report. Lots of empty promises here and a repair within 48 hours as stated by their quotation is a myth. Very bad after-sales service and absolutely not recommended!

image description

Van informeren tot plaatsen, op ieder moment een topservice. Geen enkele vraag of uitleg is teveel gevraagd en er wordt voldoende tijd uitgetrokken om volledig te zijn. Afspraken werden nagekomen. 32 zonnepanelen glas/glas geplaatst in combinatie met thuisbatterij

image description

Zeer goede service. Proper en aangename werkmensen ook de bedienden. Vlotte afhandeling en proper werk afgeleverd.

image description

Heb mijn zonnepanelen al 4 jaar,zeer tevreden over alles,service,plaatsing,uitleg,kortom TOP ??

image description

Vandaag had ik afspraak om 12 uur en niemand is langs geweest heel onproffessioneel dat ze zijn afspraken niet nakomen. Hieronder is de mail van afspraak Geachte , Zoals eerder telefonisch besproken bevestigen wij graag uw afspraak met onze adviseur D. N. op 27.12.2019 om 12:00

image description

Today I had an appointment at 12 o'clock and nobody came by very unprofessional that they did not honor his agreements. Below is the appointment email Dear , As previously discussed by telephone, we are happy to confirm your appointment with our consultant D. N. on 27.12.2019 at 12:00

image description

Heel tevreden over de zonnepanelen van de vertegenwoordiger Filip die hier is geweest en de uitleg. Niks opgedrongen, heel spontaan. De plaatsing was ook heel tof en aangenaam en correct. De jongens waren alletwee heel vriendelijk. Geweldig team! Alles werd ook proper opgeruimd, geen voddewerk! Het papierwerk werd ook voor ons in orde gebracht, omdat het voor ons niet eenvoudig was. Fijne naservice.

image description

Vandaag zonnepanelen gelegd en nu al supercontent met de materialen ,plaatsers en niets is teveel als je vragen heb ontrent de installatie.Zowiezo een aanrader voor wie nog zonnepanelen en ed.wil plaatsen.?????

image description

Wij hebben in februari onze zonnepanelen laten plaatsen door total energy projects. We zijn heel tevreden over de plaatsing. Ik had problemen bij het aangeven bij fluvius, en was blij dat Filip het zonder problemen in orde kwam brengen. Goede service!

image description

Na Met Total Energy Projects in zee te zijn gegaan voor het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboiler, ben ik een zeer tevreden persoon op gebied van service, materialen en afwerking. Zeer behulpzaam is onze jonge maar zeer enthousiaste Fhilp. Staat altijd klaar bij een eventuele vraag om u te helpen. zeer grote aanrader voor mensen die eventueel zonnepanelen, warmtepompen of warmtepompboiler willen plaatsen. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

image description

Ik ben zeer tevreden over Total Energy projects bij de installatie van mijn zonnepanelen te Holt 83 Beverst zeer goede service, alle beloftes nagekomen, ook na service in orde zeker een aanrader.

image description

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

image description

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.