Investeren in energie Genieten van de toekomst

Klaar voor de energietransitie

Ons Aanbod

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wek zelf je energie op en bespaar fors op je factuur.

Airco

Airco

Fris in de zomer. Lekker warm in de winter.

Batterij

Slimme Batterij

Dubbel rendement van een klassieke batterij. Deze batterij werkt ook in de winter.

warmtepomp

Warmtepompen

Lucht-lucht, lucht-water en warmtepompboilers

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten met een totaalaanbod van energieoplossingen

Over ons

Energiedeskundigen aan het woord

De drijvende krachten achter Total Energy Projects zijn de zaakvoerders ing. Filip Geerts en Jos Möbius, beiden gepassioneerde energiedeskundigen.

Alle vertegenwoordigers van Total Energy Projects zijn energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. Wij komen daarom ook graag vrijblijvend langs om bovenstaande mogelijkheden te bespreken.

Energiefacturen worden bekeken, en er wordt gezocht om met een zo klein mogelijke investering, een zo groot mogelijke energiebesparing te realiseren. In het ideale geval, kan zelfs van een oude woning een nul-energiewoning gemaakt worden.

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie van A tot Z. Je kan steeds rekenen op deskundig advies en een eerlijke dienstverlening.

Jos en Filip

Klanten getuigen

Dit bedrijf heeft bij ons de panelen geplaatst in Hasselt (Limburg). Uitstekend vakwerk afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd. Zelfs na plaatsing ook steeds ter beschikking om te helpen met bijv. de app. In de toekomst overweeg ik zeker om een batterij aan onze installatie te koppelen via hun.
5 sterren
Simon op 't Roodt
Total Energy Projects plaatste eind 2020 zonnepanelen op onze woning omgeving Antwerpen. Een zeer vlotte afhandeling en perfecte service! Dankzij hun zonnepanelen hebben we nu ook een zeer mooi E-peil behaald!!
5 sterren
Dimitri Van Kerckhoven
Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.
5 sterren
Martin Coomans

Profiteer net zoals onze andere klanten van de goedkoopste energie

Vraag nu vrijblijvend jouw offerte