WaasSolar

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Waasmunster
  4. WaasSolar

zonnepanelen installateur WaasSolar

Dommelstraat 72, 9250 Waasmunster, België
Dit is een citaat van WaasSolar zelf:

Go-Solar, uw partner in energiebesparing. Zonnepanelen, batterijopslag, laadpunten voor EV, slimme aansturing elektrische verbruikers.

Over WaasSolar

Go-Solar begon in 2008 onder de naam WaasSolar en groeide uit tot een stabiele kmo met meerdere filialen.

Go-Solar bvba is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

Als installateur van energiebesparende maatregelen onderscheidt Go-Solar zich van de concurrentie door haar eigen gespecialiseerde plaatsingsteams en oog voor detail.

Ons team van specialisten werkt voor u steeds een project uit dat beantwoordt aan al uw noden en verwachtingen. Wij trachten steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden in functie van uw project.

Het verhaal van Go-Solar begint zoals vele succesverhalen: met een flinke dosis passie en de vraag hoe het beter kan. “Die fossiele brandstoffen en kernenergie, is dat nu werkelijk de toekomst?”, vroeg Chris Poppe zich af. Het antwoord: neen. Het alternatief? Hernieuwbare energie. WaasSolar NV zag het daglicht.

Toen Chris in 2008 startte met zijn zaak, had hij geen personeel in dienst. Hij deed alles zelf: van verkoop tot plaatsing over boekhouding. Toen besliste de overheid om zonnepanelen flink te subsidiëren. PV-installaties werden een laaiend succes en de markt ontplofte. De vraag was nauwelijks bij te houden. Dit was voor Chris het moment om zijn zaak naar een hoger niveau te tillen en bekwaam personeel aan te werven. Drie jaar later had WaasSolar meer dan 30 medewerkers in dienst.

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

55 beoordelingen

image description

Na vergelijking met 5 andere offertes, besloot ik om de bestelling bij Go-Solar te plaatsen. Ik kreeg voldoende technische informatie. Prijs-kwaliteit is prima. De panelen (zwart) zijn mooi. En vooral verliep de installatie heel vlot. De installateurs werkten heel proper en nauwkeurig.

image description

Na de plaatsing begin 2021 van zonnepanelen en batterij kwam ik een eerste keer in contact met de servicedienst van Go-Solar. Het bevestigde dat niet alleen de plaatsing voortreffelijk verliep maar dat er ook een fantastische klantvriendelijkheid wordt gewaarborgd. Het lukte zelfs om telefonisch richting aan de oplossing te geven.

image description

We kochten onlangs 30 zonnepanelen, een omvormer en thuisbatterij bij Go-Solar. Waarom hebben we dit niet eerder gedaan? We kunnen dit bedrijf alleen maar voor 100% aanbevelen: stipt, professioneel, vriendelijk, proper, compleet, alles voor een prijs die niet hoger ligt dan 3 andere offertes van 3 andere firma's waar we uit kozen. Nog geen moment spijt van. Lucie

image description

Uitstekend bedrijf. 1.De persoon die uitleg kwam geven en de offerte gemaakt heeft, was deskundig en kon op alle vragen antwoorden. Rustig zonder druk uit te oefenen. 2. Zeer snelle uitvoering. 3. Zonnepanelen gelegd zoals voorzien; 4. Technieker die de omvormer en batterij installeerde had een enorme kennis, was professioneel, vriendelijk. Heeft alles mooi en perfect afgewerkt. Zelden zo een degelijk vakman tegengekomen. 5. De communicatie met de Go-Solar is top. Proberen je snel te helpen en telefoneren terug. Geen vele en nutteloze telefoons. 6. Het kleine minpunt was dat de dakleggers geen van allen Nederlands spraken. 7. Alles werd door hen geregeld. Van keuring tot administratieve afhandeling. Besluit: Go-Solar is een uitstekend bedrijf met een geweldige service en dienst na verkoop. Een top bedrijf. Het is een plezier om met deze firma samen te werken. Volgen alles digitaal op en kunnen onmiddellijk zien welke foutmelding je krijgt op je installatie.

image description

Ik heb niet de attitude om over elke dienst of aankoop een review te schrijven maar dit keer doe ik het toch met erg veel overtuiging en plezier. Eind september 2022 was ik eindelijk overstag gegaan om dan toch maar zonnepanelen te plaatsen en dit onder het veranderende premiebeleid van de overheid. Op basis van wat recensies op het internet en tips van vrienden/collega's een aantal bedrijven gevraagd om een offerte. Uiteindelijk kwam ik via een collega uit bij Go-solar. Terwijl ik nog steeds aan het wachten was op enige reactie van één van de vier firma's die ik had aangeschreven, kreeg ik binnen de twee uur een telefonische respons en afspraak binnen de paar weken. De afspraak met de vertegenwoordiger verliep heel erg vlot en al mijn vragen en bedenkingen werden één voor één afgevinkt. Bij het antwoord op één van mijn cruciale vragen kreeg ik de zekerheid aangeboden dat bij bevestiging van de bestelling de plaatsing nog voor het einde van dat jaar zou gebeuren terwijl bij alle andere concullega's sprake was van voorjaar 2023. Ik moet eerlijk zijn dat dit antwoord me tegelijk deed twijfelen maar door de garantie die ik kreeg dat bij niet tijdige plaatsing de fiscale premie door hen zou vergoed worden ging ik overstag. Zoals beloofd werd mijn installatie in de loop van december 2022 geplaatst door een bende enthousiaste werkmannen die tot laat die dag alles hebben gedaan om de installatie volgens de regels van de kunst te plaatsen. Na de nodige controles etc was ze in februari 2023 in dienst. De facturatie liep helemaal correct en wanneer ik enige maanden later in het kader van de fiscale premie nog documenten nodig had bleek de afterservice niet enkel vriendelijk maar zeer efficiënt te verlopen. Vandaag moest ik echter nog een keer inbellen omdat de meegeleverde app niet meer deed wat hij moest doen. Ondanks het feit dat deze door Huawei wordt aangestuurd werd er de nodige moeite en tijd besteed om mijn voort te helpen en een oplossing te bedenken. Die was er dan ook binnen het uur zodoende dat ik terug zicht heb op de werking en opbrengst van mijn panelen. Ook hier alweer bedankt Go-solar. Ik heb als rating een 4 gegeven maar eigenlijk moet het op basis van mijn klantenervaring een 5 zijn maar die geef ik principieel nooit. Dank u wel voor de geweldige beleving in een consumentenwereld waar dit eerder uitzonderlijk dan regel is.

image description

Heel tevreden over gans het team van Go-Solar. Mooi werk geleverd.?? Doe zo verder!

image description

Sinds 2019 hebben we zonnepanelen van Go-Solar op ons dak liggen. Binnenkort worden er extra panelen bijgelegd, geen moment getwijfeld en terug voor Go-Solar gekozen! Nog steeds zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden ?

image description

Midden oktober een offerte gekregen met de garantie dat ze dit jaar nog geplaatst zouden worden (in verband met de wegvallende premieregelgeving). De plaatsing is vlot verlopen (1 team die de panelen op het dak legde + kabels trok tot aan de omvormer, 1 team dat dat diezelfde dag de omvormer kwam aansluiten). De keuring werd al geruime tijd op voorhand ingepland en kon zo snel na plaatsing gebeuren. + Vriendelijke mensen + Vlotte Service + Bereikbaar voor vragen (en snel antwoord) Wij zijn alvast heel tevreden van onze installatie en de communicatie van Go Solar

image description

Super tevreden over de installatie. Begin oktober was er de offerte en 3 weken later waren de panelen al geïnstalleerd. Je kon zien dat de installateur fier was op zijn werk. Kleine probleempjes werden snel en efficient opgelost. Ondertussen is alles gekeurd en aangemeld bij Fluvius en genieten we al meer dan een maand van de opbrengst. Een geweldig vriendelijke klanten service.

image description

Veeeeel te duur. En dan nog niet eens glas/glas zonnepanelen met een omvormer van 2.2 kva. Bij andere firma meer opbrengst voor veel lagere prijs met 4.6 kva omvormer van zelfde merk. De opbrengstgarantie zullen jullie mss in twijfel brengen, uiteraard moet ik dat bij Go Solar niet doen? Go solar is voor mij een: No go solar helaas.

image description

Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en service van Go Solar die bij ons reeds 2 x zonnepannelen heeft geplaatst. Onze woning heeft een landelijk karakter maar deze pannelen zijn zeer discreet en absoluut niet storend

image description

Wie denkt dat zonnepanelen een hoop gedoe is? Die ervaring had ik niet met Go Solar. Vlotte afspraken bij de oriëntatie, duidelijke uitleg, vervolgens planning en uitvoering supervlot, een dag en alles is in geplaatst en werkt gelijk. Voor mij de perfecte leverancier.

image description

Wij hebben nu sinds1 jaar een installatie met 28 zonnepanelen en thuisbatterij. We zijn zeer tevreden van de firma Go-Solar. Uitstekende service, vriendelijke mensen. Zeer behulpzaam, kortom voor ons 100 op 100! Alles is dan ook zeer correct verlopen. Van plaatsing tot nu toe. Plaatsing 25 november 2022, keuring 12december 2022. Hierdoor konden wij ook van de volledige premies genieten. Wij zijn ook blij dat we toch de investering gedaan hebben van de thuisbatterij. Bij een dag met zon kunnen wij 24 u rond doen met onze eigen opgewekte electriciteit. Zodoende is onze investering zeker de moeite waard.

image description

Na eerdere slechte ervaring te hebben gehad, eindelijk een bedrijf die betrouwbaar en een goede en, kwalitatieve werking hebben en nog eens dichtbij te. zijn. Twee weken na de kontacten en vastleggen bestelling zijn werken reeds uitgevoerd en genieten wij van onze, zonnepanelen. Ook de na zorg en afhandeling met Fluvius verloopt zonder problemen. GO - SOLAR een echte aanrader.

image description

Diep respect voor de mensen die onze zonnepanelen geplaatst hebben bij lichte regen: dit ging zó vlot en proper, en snel! TOP!! alsook de mannen "op de grond" die ondertussen zorgden voor de elektrische aansluiting: mooi werk, in samenspraak met de klant: HARTELIJK DANK! Hadden we gewoonweg veel eerder moeten doen ... is de enige opmerking die ik kan hebben, naar mezelf toe.

image description

Ik ben heel tevreden over Go-solar ; ik kreeg een correcte prijs (de goedkoopste van alle geraadpleegde firma?s), de installatie werd uitgevoerd op de geplande datum, de installateurs waren deskundig en vriendelijk, de betaling moest pas gebeuren na installatie van de thuisbatterij zoals afgesproken en de installatie levert het beloofde rendement. Prima service ?

image description

Installatie zonnepanelen en batterij vlot gegaan. Service erna is totaal anders: al een week stuurt mijn batterij alle stroom het net op en wordt hier niets aan gedaan door Go Solar

image description

Sinds 2019 zijn wij klant bij Go Solar. Vandaag konden wij eens te meer genieten van een "top" dienstverlening. Eén telefoontje.... en binnen de vijf minuten de correcte info....en alles in orde. Beleefdheid , competentie , probleemoplossing binnen kort tijdsframe.... voor vele bedrijven een voorbeeld.... blij dat wij in 2019 met Go Solar in zee zijn gegaan i

image description

Professionele plaatsing, correctheid, dienst na verkoop, goede en snelle communicatie, .. kortom bij Go-Solar weten ze waar ze mee bezig zijn ! Ik ben dan ook een uiterst tevreden klant !

image description

Beste medewerkers van Go-Solar, Dank voor de correcte voltooiing van onze installatie: 18 panelen, omvormer 5 kVA en batterij 10 kWh. En dit zeker voor allen die hier hebben aan meegewerkt. Speciaal woordje van dank voor jullie verkoper Bert Ostyn, die ons terdege heeft ingelicht over de mogelijkheden. De Poolse vaklui die de zonnepanelen geplaatst hebben waren voornaam en adequaat, zodat de installatie in een mum van tijd naar onze wensen werd geplaatst. Van de elektricien kreeg ik duidelijke antwoorden op mijn vele technische vragen. Ook dank aan de administratie, die ons de correcte factuur, maar ook de nodige info voor o.a. de premie heeft bezorgd en die aan Fluvius de nodige data heeft doorgegeven. Om 8.00 u werden de werken gestart en om 13.00u konden we al resultaten bekijken op de app, waardoor we onmiddellijk antwoord kregen op onze vraag of het wel de moeite loonde om in een dergelijke installatie te investeren. Ja dus. Ik kon niet beter wensen!

image description

sinds 2013 genieten wij al van de zonnepanelen geplaats door jullie , ook het onderhoud is schitterend

image description

Een firma die top producten plaatst. Zeer tevreden van de zonnepalen 4,2kw en batterij 10kw een meerwaarde voor je huis maar zeker voor de geldbeugel. Dit samen met een elektrische Kona, 20000km/jaar, veelal in de namiddag gelade op zon & batterij maakt dat in de zonnige zomermaanden de maandafrekening huis+auto onder de 20? ligt. Afspraken worden nagekomen. Problemen opgelost en garanties nagekomen (defecte batterij) Een top team van verkoop over plaatsing tot directie als probleemoplosser.

image description

Voor de 3 keer met jullie in zee gegaan. 3 keer de geweldige top verkoper aan huis Tom Van Bel met eerlijke uitleg! een man waar je op kan rekenen en kan vertrouwen. Onze laatste bestelling was zo geweldig zondag via mail goedkeuring /bestelling woensdag zonnepanelen geplaatst. Een aanrader voor zonnepanelen betrouwbare firma! Groeten Stefan

image description

Ondertussen 1 jaar zonnepanelen geplaatst door Go-Solar: Ondanks 7% minder opbrengst dan berekening toch zeer tevreden. Steeds snelle respons op al mijn vragen aan het Go-Solar team. Werkpunten: Als de klant enkele voorbereidingswerken zelf wil doen geef hem dan de juiste informatie zodat hij deze werken correct kan uitvoeren. Hier is het jammer genoeg wat misgelopen. Na de installatie heb ik de dakgoot moeten reinigen want die lag "vol" met stukjes dakpan van pannen die aangepast werden. Dit had ik liever zelf niet gedaan ;-) Misschien ook niet onbelangrijk: Waarschuw de klant, die na de installatie een digitale meter wil plaatsen, er in bepaalde omstandigheden de analoge meter zover zal teruggedraaid zijn en men dan de digitale meter komt plaatsen de teller veel lager staat dan bij de laatste meteropname, men hiervoor geen vergoeding ontvangt. Zo heb ik meer dan 2000KWh geïnjecteerd waarvoor ik niets terug krijg. Integendeel want prosumenten tax moest ik wel betalen. Wees gewaarschuwd!!

image description

Zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij blijven een flinke investering. Uiteraard wil je dat deze installatie met zorg geïnstalleerd wordt. Vanaf het eerste contact met Go-Solar bleek dat ze professioneel handelen. Dat bleek vooral uit hun stiptheid en het helder informeren wat wij als klant nodig hebben zonder opdringerig te willen zijn. Na goedkeuring van de offerte werd alles in gang gezet en ging het verdere verloop heel vlot. De installatie werd zelfs een maand vroeger dan voorzien ingepland. Op die manier konden we nog net genieten van de premie voor thuisbatterijen. De zonnepanelen werden vakkundig geplaatst met oog voor symmetrie en afwerking. Enkele dagen later werd dan het elektrische gedeelte aangesloten in combinatie met de thuisbatterij. Alle kabels werden mooi in kabelbuizen gelegd zodat het heel netjes oogde. Na installatie van het geheel konden we al meteen genieten van de eerste opbrengst. Nadien werd de AREI-keuring snel ingepland en na goedkeuring kregen we de nodige documenten snel om de premies aan te vragen. Voor wie het nog niet door had, Go-Solar is dus ten zeerste aan te raden

image description

Gisteren heeft het Go-Solar Team onze zonnepanelen en thuisbatterij komen installeren. Hierbij, van harte bedankt voor de professionele & vlekkeloze uitvoering. Het werd een lange dag met een paar onvoorziene hindernissen, maar chapeau, prachtig werk en een schitterend eindresultaat! De klantenervaring die Go-Solar biedt is simpelweg top-klasse, vanaf het eerste contact met Michael (verkoop), over Christelle (technische begeleiding), recentelijk met Gitte (voor de planning) maar zeker & vooral al de jongens die het werk zijn komen uitvoeren. Een dikke proficiat en dankjewel aan de ganse equipe! Ik kan Go-Solar van harte aan iedereen aanbevelen.

image description

Bij de grondige renovatie van ons huis kozen we er voor om te investeren in zonnepanelen. We hadden vlotte contacten met Go-Solar! We kregen een gedetailleerde offerte na een plaatsbezoek. Ook bij de installatie werden we steeds netjes geïnformeerd. We zijn super tevreden van de installatie van de zonnepanelen alsook de thuisbatterij, alles werd netjes achter gelaten met de nodige info.

image description

Ik schrijf normaal geen reviews, maar bij deze de uitzondering. Go-solar heeft vorig jaar 18zonnepannelen geplaatst alsook een batterij van 10kw. Vanaf de offerte tot de planning en plaatsing maar ook het aanvragen van de premie?s werd tiptop verzorgt. Ik heb een volledige renovatie laten doen en ben nog geen enkele andere firma tegen gekomen die zo goed en nauwgezet alles mee opvolgde. De reden van de review is vooral de ongelofelijk fijne en vlotte nazorg. Er was 1 paneel met een krasje op, deze werd direct vervangen. Met het capaciteitstarief zorgde go-solar tevens voor een wijziging in de instellingen waardoor ik de batterij gebruik wanneer ik meer dan 2,5kw verbruik. Korte samenvatting: als je een bedrijf zoekt die eerlijk en correct werkt, dan is Go-solar echt een aanrader. Ook de nazorg verliep tot hiertoe boven verwachting.

image description

Vlotte plaatsing en verkoop maar zodra je een technisch probleem hebt zijn ze niet te bereiken. Je kan geen contact opnemen via telefoon, enkel via mail en dan hopen dat je iets hoort. Ik vind het persoonlijk niet kunnen dat je als bedrijf compleet onbereikbaar bent voor je klanten. Is het te druk, neem dan extra volk aan!

image description

Reeds 5 maal proberen telefoneren tijdens kantooruren ....niet gelukt steeds een bandje met mooie muziek . Besloten om dan naar kantoor go solar te rijden. Heel vriendelijk personeel . Mevrouw aan receptie ging mijn nummer doorgeven aan persoon dienst verkoop maar nog steeds geen telefoontje gekregen . Besluit : nu bij andere firma bestselling gedaan . Doeiii

image description

Okt 2022: Heel blij met de keuze voor Go-Solar. Zowel huisbezoek (voor verkoop), de tussentijdse contacten via mail, als het telefonisch contact (zeer vriendelijke Natalie) verliepen perfect. Ook de plaatsing verliep heel goed. Nog een laatste aanpassing (de dag zelf) van het LEGPLAN, direct via telefoon, mail en WhatsApp aan mij en de werknemers gecommuniceerd. Perfect qua communicatie. (zo heb ik het super graag! - ben zelf ook zo) Plaatsing van alle toestellen door een vakbekwame en zeer vriendelijke medewerker (Toon?), die alle leidingen heel nauwkeurig en proper gelegd heeft en de App op mijn smartphone vlot installeerde. En de mannen op het dak (niet te vergeten) waren ook vriendelijk, vlot en vakkundige klimmers. Niks op aan te merken. Dat is ook niet de bedoeling, want iedereen doet zijn best in deze drukke 'panelen-tijd', nietwaar? En, denk eraan... niemand is perfect! (alleen sommigen hier te lezen in het "enkel negatieve" commentaar geven.) Een DIKKE AANRADER voor wie een vakbekwame firma zoekt. We blijven de "goede investering" goed opvolgen en vervolledigen evt onze review in de toekomst. Bedankt Go-Solar !!! Een dikke "5"

image description

Deze morgen panelen laten plaatsen en batterij (10kwh). In 1 woord topservice, zowel afwerking als uitleg.

image description

Het was zelfs teveel om een prijs te komen maken door een Nederlandse mevrouw aan de telefoon, dan kan je al denken de service achteraf ... En dan als verdeler van SunPower, het beste merk. De andere verdelers van SunPower zijn wat vriendelijker en komen tenminste zien. Die kunnen er nu meer dan 100 plaatsen en 50 kw batterijen ... En er gaan er nog meer volgen ..

image description

Het was zelfs teveel om een prijs te komen maken door een Nederlandse mevrouw aan de telefoon, dan kan je al denken de service achteraf ... En dan als verdeler van SunPower, het beste merk. De andere verdelers van SunPower zijn wat vriendelijker en komen tenminste zien. Die kunnen er nu meer dan 100 plaatsen en 50 kw batterijen ... En er gaan er nog meer volgen ..

image description

Vlot in verkoop. Service achteraf is beneden alle peil: - Na 5 jaar omvormer defect; gelukkig 10 jaar garantie. Echter krijg je een "commercieel voorstel" om een "betere omvormer" te plaatsen aan 500 euro boven de marktwaarde van die omvormer - Als je op dat voorstel niet in gaat doet m'n absoluut geen moeite om deze te komen vervangen onder garantie; ondertussen al meer dan een maand aan het wachten en dus ook de hele zomer opbrengst al gemist - Customer service onmogelijk aan de lijn te krijgen; enkel communicatie via mail waarop zo goed als nooit een antwoord volgt - Bij een uitzonderlijke reactie op een mail, intussen al 3 verschillende verhalen gehoord over wat m'n nu eigenlijk gaat ondernemen. We waren aan het uitkijken naar een uitbreiding van onze installatie; maar dit zal niet via Go Solar zijn.

image description

Heel veel woorden bij verkoop ivm kwaliteit en opvolging, alsook bij defecte panelen een snel herstel, ... Tot, je effectief problemen hebt. Dan 0,0 reactie of oplossingen ...

image description

Peperduur! 2,25 ? / wp excl. BTW is bijna het dubbele van de concurrentie. Schaarste op de markt, veel werk, dure energieprijzen kan goed zijn... Maar dit is buiten alle proportie. Wat de zot ervoor geeft zou een toepasselijke bedrijfsslogan zijn?

image description

Verkoop heel vlot, levering was al minder steeds moeten aandringen op plaatsing. Laatste uitbreiding installatie een ramp. Levering moeizaam, plaatsen extra module batterij Ca va maar in dienstbare een ramp volledige installatie en batterij al ganse week uit dienst na plaatsing module. 2 keer contact gehad, gingen doorgeven aan service afdeling. Gingen telefonisch contact opnemen, niets gehoord. Op website service aanvraag ingediend, na 2 dagen nog steeds geen reactie! Blijkbaar zeer slecht georganiseerd.

image description

bestelling en plaatsing ging heel vlot. ze waren mijn batterij vergeten plaatsen die in de offerte was gerekend, dus ik probeer de verkoper te bereiken via gsm resultaat: niet meer bereikbaar. kortom een zeer slechte communicatie! hopelijk komt dit tot een goed einde !

image description

Perfecte service van begin tot eind. 1 paneel had een krasjes bij het uitladen; hebben ze onmiddellijk gemeld en binnen het uur hadden ze al nieuw paneel op locatie. Paar kernwoorden: vriendelijk, vlot, snelle reactietijden, netjes achtergelaten,... Veel bedrijven zouden er nog iets van kunnen leren.

image description

Nieuwe installatie geplaatst. Stipt in vertrouwen betaald. Storingen in de monitoring. Reeds via diverse kanalen meerdere weken gemeld. Via 3 verschillende contacten in de firma en contactformulier storingen. Totaal geen reactie. Na het posten van dit bericht kwam er na weken dan toch een reactie, mocht sneller gaan !

image description

bestelling ging SUPERvlot, plaatsing ook maar .... Opvolging is een ware fiasco. in Juni 270 panelen gelegd die pas eind augustus in werking werden gezet beybey zomer opbrengst en blijkbaar zien panelen enorm af als ze stroom opwekken maar niet afgeven. en dan eindelijk na 15 maanden pas onze groene stroomteller, die waren ze gewoon vergeten.

image description

Voordat we onze zonnepanelen en batterij lieten installeren, hebben we verschillende installateurs gecontacteerd. We hadden totaal geen idee welke firma het best/betrouwbaarst was. Go-Solar uit Waasmunster liet zich al onmiddellijk opmerken door direct te reageren op een vraag om informatie, door snel een afspraak bij ons thuis te maken, én door er zich ook daadwerkelijk aan te houden. Op het afgesproken tijdstip kwam de vertegenwoordiger langs. Die was technisch goed onderlegd en we kregen uitgebreide informatie en een duidelijke offerte. Toen we daaraan enkele van onze persoonlijke wensen wilden toevoegen, was dat geen enkel probleem. Ook op vragen nadien was hij altijd bereid te antwoorden, op een keer zelfs toen hij met vakantie was in het buitenland. Go-Solar steekt wat ons betreft ook duidelijk boven de andere bedrijven uit doordat zij Sunpower panelen plaatsen, zowat de beste op de markt als je je wat dieper gaat verdiepen in de materie. Ook omvormer en batterij zijn van een hoge kwaliteit. Ondanks de topkwaliteit componenten bleek de offerte heel goed mee te vallen en we besloten er mee door te gaan. Een paar technische zaken die we nadien nog echt anders wilden, werden vakkundig en met begrip voor de klant opgelost door de mensen van de technische dienst en planning. De plaatsers van de panelen waren professioneel, vriendelijk en werkten echt nauwkeurig. Ook de elektricien die de installatie kwam aansluiten en in bedrijf nemen, bleek zo te zijn. Echte vakmensen. Toch kan er zich na werken altijd een probleempje voordoen waar niemand echt schuld aan heeft. Dat gebeurde ook bij ons. Maar enkele uren na dit aan Go-Solar gemeld te hebben, was het al opgelost. Over snelle service gesproken ! Nieuwe dingen brengen vragen met zich mee. Vaak uit onwetendheid, dikwijls uit enthousiaste interesse. Maar ook die vragen werden (en worden) door de klantendienst snel en duidelijk beantwoord. Wij kunnen alleen maar zeggen heel erg tevreden te zijn over Go-Solar. Bedankt aan alle betrokkenen daar om ons zo goed te informeren en bij te staan.

image description

Prima service van A tot Z: we zijn heel blij dat we voor deze firma hebben gekozen voor de installatie van onze zonnepannelen en thuisbatterij. De klantvriendelijkheid en profesionaliteit van verkoop, administratie en installatie is werkelijk een zegen voor klanten! Kim heeft ons heel goed geholpen met het kiezen van de juiste opstelling, Selina levert nauwkeurig werk in de voorbereiding en opvolging van subsidiedossiers, en Robine volgt de wisselende regelgeving goed op. De installateurs zijn zéér competent en hulpvaardig. Kortom: een prima partner voor onze zonnepannelen! Bedankt, Team Go Solar!

image description

Van bevestiging tot planning alles in orde. Er lag bij de plaatsing een dakpan scheef maar dit was zeer snel opgelost. Goeie service! Een aanrader!

image description

wij hebben een prijsofferte gevraagd voor een woning die wij binnenkort zouden bewonen en binnen de kortste keren een antwoord terug. aan de hand van het grondplan konden de mensen op bureel al een perfecte indicatie geven van prijs en legplan. wij hebben dit in volle vertrouwen ondertekend en het moet gezegd, daar hebben wij nog geen seconde spijt van. wij woonden daar veertien dagen en op dag van afspraak alles uitgevoerd zoals voorzien. bij aankomst voor het uitvoeren van de installatie op het dak stapten twee mannen uit van Poolse origine. De ene was de Engelse taal machtig de andere niet. twee heren die heel vriendelijk waren en onmiddellijk begonnen met de werken. beiden hadden veel kennis van de installatie en in no time was alles gelegd. het skelet op de eerste dag en de panelen op de derde dag. dag twee was het aan het watergieten. ;-). de dag daarop kwam er iemand langs voor de aansluiting van de omvormer. dat werd ook zonder probleem aangesloten. s'avonds was onze teller al aan het terugdraaien. heel goede afspraken, perfecte aansluiting en alles zoals het hoort. super firma en zeker een aanrader. Go Solar...awel....go for it!

image description

Ik ben zeer tevreden over deze firma. De zonnepanelen werden ruim op tijd geplaatst. Net dag voor de lockdown. De firma heeft toen alles uit de kast gehaald om deze installatie die dag nog te kunnen afwerken. Bij vragen of opmerkingen heeft de firma altijd heel correct gereageerd.

image description

Ik ben zeer tevreden over deze firma. De zonnepanelen werden ruim op tijd geplaatst. Net dag voor de lockdown. De firma heeft toen alles uit de kast gehaald om deze installatie die dag nog te kunnen afwerken. Bij vragen of opmerkingen heeft de firma altijd heel correct gereageerd.

image description

Als we met al onze zakenpartners op deze correcte manier konden samenwerken dat zou top zijn. Goede begeleiding van het project en alle afspraken nagekomen.

image description

Go Solar is absoluut geen aanrader. Communicatie is onbestaande. Afspraken worden niet nagekomen en constant veranderd. Als je hen daar op aanspreekt, krijg je steeds te horen dat ze het begrijpen. Na telefonisch contact vergeten ze echter de telefoon op te leggen en dan krijg je te horen dat je een zot mens bent en zegt de collega dat ze de volgende keer maar niet moet opnemen. Fijn te horen. Resultaat is dat we na 6 maanden nog steeds geen werkende zonnepanelen hebben.

image description

Go-Solar is een absolute aanrader voor wie zonnepanelen wil. Niet alleen leggen zij de meest kwalitatieve zonnepanelen op de markt (SunPower), maar de hele transactie verliep opvallend vlot, van verkoop tot oplevering. Pluimpje voor de zeer vriendelijke en opvallend handige dakwerkers. De elektricien had wel één kabel niet stevig genoeg vastgemaakt - kan gebeuren. Gevolg: geen elektriciteit meer in een deel van het huis en na 17 u niemand meer bereikbaar op het bedrijf. Gelukkig woont ploegbaas Kurt achter de deur. Die kwam (na zijn uren) met veel plezier langs en fikste het euvel in een handomdraai. 2 tips aan Go-Solar: - Zorg toch voor een noodnummer waarop het bedrijf bereikbaar is in geval van technische problemen de avond van de installatie. - Geef Kurt gerust opslag. Wat een goeie reclame is die man voor het bedrijf...

image description

Informatie door verkoper was uitgebreid en men luisterde naar onze wensen. Kwam zelfs ziek terug langs met de aangepaste offerte. Planning was redelijk kort dag... eerste dat we hoorden was dat ze jammer genoeg morgen niet konden komen door weerverlet. Makkelijk nieuwe datum kunnen plannen. Door kerstverlof was een snelle inplanning mogelijk maar elke andere periode in het jaar zou dit een stuk moeilijker geweest zijn. De service was goed: 1 van de ploegen kwam er smorgens niet door. Ze hebben echt hun best gedaan om alsnog iemand te sturen waardoor het werk toch op 1 dag klaar was... was het niet dat het laatste paneel gebarsten was... daags nadien alsnog het laatste paneel komen installeren: TOP! Ook de nazorg (app, attesten, keuring,...)was tiptop!

image description

Degelijke firma, goed product, professionele plaatsing

image description

Update: na contact met de receptie hebben een paar werknemers de kabels netjes weggewerkt en ook de zonnepanelen gekuist. Zeer tevreden over de klantenservice! Origineel bericht: Zichtbaar losse kabels, echt een zonde dat deze niet netjes zijn weggewerkt.

image description

Laat de zon in je hart hij schijnt toch voor iedereen