WOPA Saving Energy

  1. Home
  2. Limburg
  3. Riemst
  4. WOPA Saving Energy

zonnepanelen installateur WOPA Saving Energy

Biesenakkers 15, 3770 Riemst, België
Dit is een citaat van WOPA Saving Energy zelf:

Specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Groothandel in ledverlichting en energiebesparende producten

Over WOPA Saving Energy

WOPA Saving Energy is de expert in zonnepanelen in regio Riemst, Tongeren en Bilzen. Met enkele honderden tevreden klanten heeft WOPA Saving Energy vele families op weg geholpen naar groene stroom, verhoogd wooncomfort en een financieel zeer interessant investering.

Bij WOPA Saving Energy wordt enkel met de beste materialen gewerkt, zodat klanten voor vele jaren zonder zorgen kunnen genieten van groene energie. Voor zonnepanelen wordt gekozen voor Solarworld, Axitec en Bisol, topmerken in hun categorie. Hetzelfde geldt voor omvormers van merken zoals SMA, Omnik en Solar Edge.

We werken enkel met zonnepanelen en omvormers welke de beste garanties garanderen. Ook de na-service is het paradepaardje van WOPA Saving Energy waar u als klant op uw twee oren kan slapen.

 Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

43 beoordelingen

image description

Vandaag airco laten plaatsen door Wouter van Wopa. Zeer proper werk geleverd met nadien de juiste uitleg over de werking van deze nieuwe unit.

image description

Een prijsofferte voor een laadpaal opvragen en bijkomende info vragen ging heel vlot net als de installatie van de laadpaal zelf. Zeer bekwame en vlotte medewerkers, zowel de verkoper als de installateur. Duidelijke uitleg over de verschillende systemen en een maal geïnstalleerd ook duidelijke uitleg over het gebruik van de laadpaal.

image description

Fatsoenlijke prijs maar helaas is de service na verkoop slecht en dat komt blijkbaar terug bij alle negatieve reviews. Bij mij persoonlijk was er bij de installatie schade aan de elektriciteitskast. Kan gebeuren. Geen probleem. Ze gingen het stuk nadien opsturen. Maar niks meer gehoord. Twee keer contact opgenomen maar je wordt genegeerd. Jammer voor zoiets banaal maar het geeft weinig vertrouwen.

image description

Installateur zorgde voor stroomstoot. Verschillende toestellen kapot. Nu bijna 3 maanden later nog steeds geregeld problemen met de installatie en zit ik zonder elektriciteit in verschillende ruimtes in mijn huis door defecten in mijn elektriciteitskast. Ze willen niet snel komen oplossen.

image description

Degelijke opvolging van offerte tot plaatsing. Prijs competitief. Schikking op het dak esthetisch verantwoord. Prima opvolging met keuring en aanmelding van de aansluiting tot bij Fluvius. Het is reeds de tweede installatie.

image description

Al de 2e keer beroep gedaan op deze firma. Eerste keer zonnepanelen en nu een wallbox. Beide keren perfect werk/snel en goede uitleg.

image description

Installatie van zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal. De zeer vriendelijke verkoper geeft niet thuis zodra er een probleem met de laadpaal is? Defecte laadpaal; ondanks de garantie van twee jaar verwijst Wopa mij naar de leverancier? De levering van extra modules voor de thuisbatterij laten een jaar op zich wachten? dit ondanks het feit dat ze bij een andere groothandel vlot verkrijgbaar waren. Al die tijd houdt men mij aan het lijntje. Uiteindelijk de verkoop geannuleerd en elders aangekocht. Vriendelijk bellen helpt niet, schrijven helpt niet, het enige dat men doet is je als cliënt met een garantievraag compleet belachelijk maken. Moraal van het verhaal; hoed u voor vriendelijke verkopers en voor enige service na verkoop moet je hier zeker niet zijn. Die ene ster, dat is dan voor de installatie.

image description

Een plezier om Yannick te leren kennen: correct in de communicatie en deskundig in zijn uitleg, zorgvuldig in het werk. Wat is er nog meer te wensen.

image description

Bah wat een slecht bedrijf hoop problemen met de installatie ook de facturen kloppen niet zijn hoger dan afgesproken Ik heb enorme spijt dat ik via wopa de installatie heb laten doen Zeker geen aanrader Als je goed kijkt bij de review laten ze hun eigen personeel positieve reacties plaatsen

image description

Wallbox commander geïnstalleerd. Op tijd, vriendelijk personeel. Goede uitleg gekregen. Prima service, heel content. Dank je wel Wopa !!!

image description

De herfst staat voor de deur. Blij gekozen te hebben voor deze warmtepomp. Op deze manier kan ik zuinig verwarmen. Super goede prijs / kwaliteit en vriendelijke plaatsers

image description

7 jaar gelede mijn zonnepanelen laten plaatsen en nog geen seconde spijt. Doet wat het moet doen en als ik vragen heb kan ik altijd terecht in hun mooie toonzaal.

image description

2 jaar geleden thuisbatterij laten instaleren, netjes geholpen en vlotte keuring. Gewacht met deze review omdat ik op langere termijn ook wil zien dat alles werkt zoals ik dat in gedachte had bij de aankoop. 8 maanden van het jaar draai ik volledig zonder het net .(zelfvoorzienendheid 98%) in de wintermaanden zakt dit natuurlijk omdat er minder zonne-opwekking is. Het systeem werkt volledig volgens verwachting. Kortom, tevreden.

image description

Sales prima Aftersales sucks Dure installatie gekocht maar apje instaleren das teveel gevraagd Dus eigenlijk wel spijt van de firma wopa

image description

Zéér tevreden over de verkoop en service van Wopa. Eerst zonnepanelen laten plaatsen, op een niet evident dak. Door de vakkundige uitvoerders alles perfect verlopen. Ook de administratieve afhandeling tot in de puntjes geregeld. Daar we zo tevreden waren over de hierbovenvermelde werken hebben we onze woning van airco laten voorzien. Ook hier wéér zeer mooi en proper werk geleverd. Een dikke pluim voor Wopa en haar team!!! Zeker en vast een aanrader !!!

image description

Airco deed het niet meer na 2 jaar, 5 of 6 weken enkele keren gebeld om te komen herstellen maar er gebeurde niks. Terug gebeld met Frederic of Cedric die mij op een lachwekkende manier vertelde dat het wel een maand kon duren voor herstel dat dan uiteindelijk 5 of 6 weken is geworden om een afspraak door te geven. Heb dan maar naar Maxi Cool zelf gebeld met het probleem maar zijn hadden al meerdere telefoons gehad met problemen met Wopa. Deze man is zeer snel gekomen voor de herstelling en zal hieronder letterlijk overschrijven van het factuur wat er allemaal verkeerd was aan de installatie : 1) Systeem volledig leeg, geen koelmiddel meer 2) Lekkage aan koppelingen (gewoon met de hand vastgedraaid volgens reparateur) 3) Wartels, doppen van afsluitkranen en dop serviceventiel zaten los 4) Kabelklem W binnen aangesloten maar buiten niet afgeïsoleerd , kabel lag los in aansluitdoos met kans op kortsluiting. Tot aan de verkoop en het factuur opsturen zijn ze goed maar in service is dit het slechtste wat ik al heb meegemaakt in mijn leven. Dus tot slot zou ik iedereen willen meedelen, BLIJF BIJ WOPA WEG !!!

image description

5 sterren voor de instalatie. Zeer proper gedaan door Saef en co. Vriendelijke installateur. Over de service van Wopa kan ik nog niets melden daar de instalatie juist gebeurt is

image description

Zonnepanelen laten plaatsen door Wopa en alles is zeer vlot verlopen. Ondanks het feit dat we geen voorschot hadden kunnen betalen door een systeemfout in hun programma werd hier geen probleem van gemaakt. Er werd op de afgesproken dag geïnstalleerd en ik heb het hele bedrag in zijn geheel betaald een paar dagen na installatie. Misschien wel een klein puntje van 'kritiek', een mail om de dag en het uur van installatie te bevestigen zou fijn zijn.

image description

Installatie van zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal De installatie was ok, maar? De zeer vriendelijke verkoper geeft niet thuis zodra er een probleem met de laadpaal is? Defecte laadpaal; ondanks de garantie van twee jaar verwijst Wopa mij naar de leverancier? De levering van extra modules voor de thuisbatterij laten een jaar op zich wachten? dit ondanks het feit dat ze bij een andere groothandel vlot verkrijgbaar waren. Al die tijd houdt men mij aan het lijntje. Uiteindelijk de verkoop geannuleerd en elders aangekocht. Vriendelijk bellen helpt niet, schrijven helpt niet, het enige dat men doet is je als cliënt met een garantievraag compleet belachelijk maken. Moraal van het verhaal; hoed u voor vriendelijke verkopers en voor enige service na verkoop moet je hier zeker niet zijn. Die ene ster, dat is dan voor de installatie.

image description

Na een slechte service te hebben gehad (blijven bellen zonder gehoor, onbeleefd aan de telefoon) toen we problemen met onze zonnepanelen ondervonden en het nalaten van een negatieve review, heeft Wopa mij na verschillende maanden gecontacteerd. Ze hebben zich geëxcuseerd en hebben uiteindelijk iemand gestuurd om onze problemen met de omvormer op te lossen.

image description

Snel en goed werk afgeleverd. Heel fijn contact.

image description

Slechte service: Meerdere malen gebeld ivm problemen met de zonnepanelen. Zeer onvriendelijk en onbeleefd aan de telefoon (er werd zelfs een keer gewoon afgelegd). Ze zouden telkens terugbellen, maar dit werd nooit gedaan. Uiteindelijk niet geholpen door Wopa. Voor een nieuwe installatie zijn ze er snel, maar als je eenmaal problemen hebt, kijken ze de andere kant op en moet je het zelf maar oplossen. Zeer jammer! Reactie op de reactie van de eigenaar: Dat telefoontje ging dus over de problemen die wij maanden geleden ondervonden en waarbij wij toen hulp nodig hadden? Ik heb inderdaad laatst een voicemail ontvangen, waarin enkel werd gezegd om terug te bellen. Zoals ik ook heb gedaan, weer zonder resultaat en enkel het antwoord ?daar weet ik niks van, bel nog maar eens terug.? Mijn gegevens kloppen, dus dan ben ik wel heel benieuwd naar het nieuwe telefoontje dat ik kan verwachten van jullie.

image description

Na verkoopsvoorwaarden gelezen te hebben, besloten om dit bedrijf niet te vragen voor zonnepanelen. Ze dekken zichzelf tegen alles in en leggen de risico's bij de klant. Samen met sommige andere reviews hier is dat een absolute NO-GO.

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant. Update:28/08/2022 Ik neem nu 2 sterren van de 5 terug er af, Is het niet gek, dat een firma aan een klant moet vragen hoe ze een probleem moeten oplossen?( bidirectionele groene stroommeter) Ik heb zelf, nadat ik hen al had verteld dat er ergens iets niet klopte met de geïnstalleerde meter,naar een oplossing gaan zoeken.Ik heb deze kennis zeer graag gedeeld, maar nu ik ook met een vraag zit geven ze niet meer thuis. Ben al meer dan een half jaar aan het wachten op het antwoord , niemand contacteert mij hier over ondanks mailen en bellen. Neen Wopa, jullie hebben mij heel goed geholpen in het begin, maar dat is nu blijkbaar over. Update 17/01/2023. Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag. Nochtans had Ann de zaakvoerster mij verzekerd dat zij er persoonlijk zou om informeren. Ik zal na de garantie periode naar de concurrentie moeten denk ik .

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant. Update:28/08/2022 Ik neem nu 2 sterren van de 5 terug er af, Is het niet gek, dat een firma aan een klant moet vragen hoe ze een probleem moeten oplossen?( bidirectionele groene stroommeter) Ik heb zelf, nadat ik hen al had verteld dat er ergens iets niet klopte met de geïnstalleerde meter,naar een oplossing gaan zoeken.Ik heb deze kennis zeer graag gedeeld, maar nu ik ook met een vraag zit geven ze niet meer thuis. Ben al meer dan een half jaar aan het wachten op het antwoord , niemand contacteert mij hier over ondanks mailen en bellen. Neen Wopa, jullie hebben mij heel goed geholpen in het begin, maar dat is nu blijkbaar over.

image description

26 zonnepanelen Thuis batterij 4 airco's laten plaatsen door Wopa! Na drie maanden is de Thuis batterij nog niet gekeurd...na medere mails en telefoons...geen respons! Enz... Meerdere problemen met de airco's...maar deze worden eindelijk opgelost nadat ik rechtstreeks contact heb gehad met de installateur. En deze is top!

image description

Wopa loss of energy Een bedrijf is maar zo goed als zijn zwakste schakel! Zoals zoveel bedrijven is enkel een grote binnengelopen offerte goed genoeg, voor iets kleins laten ze u stikken! Een herstelling? 'Ik heb het genoteerd'...'Het staat genoteerd'...'Ik zie dat het genoteerd staat, ik zal het nog eens extra noteren'... 'Als u deze week niets hoort, bel maandag na het weekend ZELF nog eens terug'... Ik zal maar ergens anders gaan bedelen zeker? DIenst na verkoop dus 0 oppe 10! Er is gewoon geen planner! Er is gewoon geen hersteldienst! Dat is gewoon iets wat ze doen als ze tijd over hebben...(én goesting?) Dat gaat nog wat geven als ze al 'zoveel nieuwe klanten en installaties weer hebben geplaatst in 2022...in 2023...2021...2020...2024...'! Kunnen die dan allemaal dan de pot op?! Na 3 weken staat onze herstelling nog steeds niet eens ingepland...laat staan dat er iemand naar gekeken heeft en het effectief is hersteld! Ik denk niet dat één centrale verwarmingsinstallateur iemand zolang 'in de kou' laat zitten! Voor een offerte zitten zie hier al onmiddellijk aan een tas koffie een contractje op te maken... Wanneer onze bestelling binnen is, vragen ze of ze morgen nog kunnen komen... Voor een zelf aangekochte warmtepomp heeft de bazin veel fantasie gebruikt die ik u graag bespaar ipv gewoon 'neen' te zeggen om hem te plaatsen...Geen probleem, dan bellen we iemand anders als u te vrek bent en u zich te goed voelt om deze centen te verdienen... In ieder geval, ik koop daar niets meer. Jazeker!

image description

Vandaag is Amory en zijn collega nog een Airco komen plaatsen! Wij zijn super te vreden over de plaatsing en de afwerking! Top gedaan makkers.

image description

Ik schrijf normaal niets snel een recensie, maar dit wil ik toch even kwijt. 3 weken geleden Wopa gecontacteerd ivm onze airco die plots niet verwarmde. Ze gingen ons terug contacteren. Na enkele keren zelf terug gebeld te hebben en iedere keer met valse beloftes dat ze zouden terugbellen, maar een recensie geschreven op facebook. Wie weet kwam er zo schot in de roos. En raar maar waar, dit lukte. Ze gaven als antwoord, dat ze ons volgende week zouden helpen als we de recensie zouden verwijderen. Met argwaan geantwoord dat we de recensie verwijderen als ze zijn langsgekomen. En toen kregen we het antwoord dat ze dan niet langskwamen. Pure chantage ! Jullie service trekt op niks! Ik hoop hier andere mensen mee te waarschuwen.

image description

Onlangs werden bij ons op 3 huizen zonnepanelen geplaatst. Wat mij betreft een heel positieve ervaring. De mensen staan je met raad en daad bij, en hanteren een zeer correcte prijs. De offertes zijn overzichtelijk, duidelijk en worden perfect gevolgd. Ook de mensen die de zonnepanelen plaatsten leverden prima werk. Vriendelijk en behulpzaam. Wat mij betreft, een aanrader.

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant.

image description

All praise for Wopa Saving Energy. Placement of a Goodwe Hybrid inverter in combination with a 12Kw storage battery from BYD. Correct quotation, smooth follow-up and great installers. Super team.

image description

Solar panels were placed crooked which was not true, these have now been put straight. Pans with mounting brackets are all open, stains in the panels.

image description

Correct and clear explanation and quotation. Price on the quotation matched the invoice. Placement was performed as agreed. Very smooth and neatly finished. Merci Wopa for your good service!

image description

Very good service!

image description

Zeer goede afwerking en plaatsing van zonnepanelen. Top bedrijf.

image description

de zonnepanelen werden op een zeer goede manier geplaatst en snel De opmaak van de offerte was zeer goed met een briante uitleg Bedankt Jos De naservice werd met de glimlach geleverd Bedankt Frederic

image description

Zonnepanelen werden op afgesproken tijdstip geplaatst en zeer netjes afgewerkt. Bedankt Wopa !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Correct advies en professionele plaatsing. Op 1 dag was het in orde. Geen spijt van.

image description

Correcte afhandeling van de prijsofferte die werd opgemaakt.

image description

Een deskundig advies met een correcte prijs!