Vorsselmans

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Loenhout
  4. Vorsselmans

zonnepanelen installateur Vorsselmans

Wuustwezelseweg 95, 2990 Loenhout, België
Dit is een citaat van Vorsselmans zelf:

Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. Maar daarnaast is Vorsselmans eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen.

Over Vorsselmans

Vorsselmans heeft diverse kleine en grote projecten uitgevoerd in België en buitenland. Er wordt nauw overlegd met alle partijen om elk project tot een goed eind te brengen.

Of het nu om ramen, gevels of zonnepanelen gaat, Vorsselmans staat voor samenwerking, engagement en excellentie.

Zonne-energie is nog lang niet aan zijn hoogtepunt toe. Een aantal jaren geleden leek de zonne-energie industrie in een dip beland te zijn maar inmiddels is dit al lang terug vergeten. Investeren in zonnepanelen is en blijft een goede investering die rendeert. Want je eigen elektriciteit kunnen produceren brengt veel meer op dan je centen op een spaarboekje zetten.

De efficiëntie van zonnepanelen blijft stijgen en ook de geïntegreerde panelen in dakpannen of zonwering zitten in de lift. Niet enkel het rendement maar ook de esthetiek van de standaard zonnepanelen wordt aangepast. Daarnaast gaat men de thuisbatterijen ook commercialiseren zodat opslag stilaan een feit kan worden.

 

Zonnepanelen kosten lang zo veel niet meer als jaren geleden. De investeringskost is drastisch gedaald en daardoor is de terugverdientijd ook fors verminderd. Vorsselmans helpt u om de meest voordelige installatie te voorzien voor uw gebouw zodat een optimaal rendement niet uitblijft.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

27 beoordelingen

image description

Pv installatie perfect opgeleverd. Vakmannen!

image description

Geen communicatie tussen verkoop en productie. Werfleider die zich wegsteekt achter niet te begrijpen technische plannen. Leveringstermijn met 4 maanden overschreden. Zeker geen aanrader!!

image description

2020: plaatsen van een voordeur en enkele ramen. Klein project voor Vorsselmans wellicht. Toch koos ik voor hen omdat ik vernomen had dat, ondanks een duurdere offerte, de profielen, scharnieren en sloten van een hogere kwaliteit waren dan usual. 2023: deur gaat niet meer open, sleutel blijft steken: op een vrijdagnacht dus slotenmaker laten komen. Nadien contact genomen met Vorsselmans: volgens garantievwdn slechts 2 jaar op sloten en hangwerk. OK, dat is het wettelijke, en dan nu het gevoelsmatige? M.i. gaat slotenwerk toch langer mee dan 3 jaar? Toch offerte opgevraagd: administratieve startkost, voorrijkost, enz... Typisch voor grote firma's. Dan toch maar mijn vertrouwde slotenmaker laten komen die dit voor een prikje heeft gefixt. Conclusie: beter met een "gevoelsmatige" plaatselijke zelfstandige waarmee je een band opbouwt samenwerken, dan een firma waar je een klantnr bent.

image description

Wouter kwam bij ons langs voor een volledige offerte op maat voor onze installatie van zonnepanelen. Van A tot Z werd alles vakkundig door hem uitgelegd. Mooie en goede plaatsing van onze zonnepanelen, ook hierbij werd goed met ons gecommuniceerd en werd alles omtrent de installatie meteen duidelijk. Bovendien voor een correcte prijs!

image description

Als klant was ik tevreden over de initiële setup. Enkele maanden na de plaasting bleek er echter schade aan het dak (dat 6 jaar voordien gerenoveerd was) te zijn, met een lek en binnenschade tot gevolg. Alles zou netjes opgelost worden maar vanaf het moment dat de verzekering er tussen kwam, zoals dat doorgaans gebeurt als er in huis gevolgschade is, werden de gemaakte afspraken niet meer nagekomen. Gevolg is dat mijn zonnepanelen gedurende een half jaar, tijdens de zomer, buiten gebruik waren. Tijdens dat half jaar werd er niets ondernomen door Vorsselmans om constructief verder te gaan. Uiteindelijk heb ik een andere leverancier moeten contacteren die me correct heeft verder geholpen. Een verhaal heeft steeds 2 kanten. Hoe dan ook, als klant van Vorsselmans voelde ik me helaas enorm in de steek gelaten. Een gemiste kans.

image description

Top firma ! Zonnepanellen en batterij laten plaatsen. Supervlotte samenwerking.

image description

Correct bedrijf Hoge kwaliteit

image description

Dankzij de professionele en enthousiaste inzet van het team van Bart, zijn de raampartijen van mijn woning volledig in ere hersteld. Het was een moeilijke klus maar Vorselmans was een baken van professionaliteit en stiptheid. Alle afspraken zijn nagekomen, altijd op de voorziene datum. Ze hebben door out of the box mee te denken enorm geholpen bij het slagen van ons droomproject. Duizendmaal dank voor de stielkennis en geduld !!!

image description

Na 5 maanden niemand komen kijken voor de zonnepanelen na div smoesjes

image description

Waardeloos !!!offerte gevraagd voor ramen en deuren ... Antwoord stuur een paar foto?s .... Nu offerte gevraagd voor zonnepanelen ! Geen antwoord !!! Blijkbaar enkel geïnteresseerd in rijke grote klanten !!!

image description

Vriendelijk personeel die weten waar ze over spreken Zeker een aanrader.

image description

Top! Goede kwaliteit, correcte afspraken en vriendelijk personeel, dat ook prima werk aflevert. Als ik ooit nog bouw sta ik terug aan je deur. Bedankt!

image description

Solar panels + home battery via Vorsselmans solar. Service with a big "S" and people stick to agreements made. You will also receive a complete step-by-step plan for applying for subsidies with the necessary certificates attached. Top service

image description

Vriendelijk personeel, uitzonderlijk snelle oplossing gekregen en binnen 1 dag alles ok ! Chipbedrijf!

image description

Tailor-made quality

image description

Dikke aanrader voor Ramen & Deuren

image description

Great service. recommend

image description

Twee van jullie camionetten hebben mij en nog twee andere fietsers bijna van de baan gereden op een smalle weg, op dinsdag 22 september omstreeks 15 uur. Als ik dan hoofdschuddend jullie tweede collega passeerde, kreeg ik nog een scheldtirade erbij. Klantvriendelijk zijn hoort ook op de weg, zeker als er met metersgrote reclame wordt rondgereden. Een gemiste kans, zeker na het bekijken van de recensies waaruit blijkt dat jullie professioneel te werk gaan.

image description

Altijd vriendelijk en hulpzaam personeel. Gewoon top.

image description

Harde werkmannen vooral die joppe compeers

image description

1 zin , prijs / kwaliteit

image description

Top ramen en deuren. En ook Solar