Verisol

  1. Home
  2. Limburg
  3. Lummen
  4. Verisol

zonnepanelen installateur Verisol

Klaverbladstraat 12, 3560 Lummen, België
Dit is een citaat van Verisol zelf:

Verisol is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ecologische energie en comfort. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren, kmo's, openbare diensten en grotere bedrijven. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel aandacht uitgewerkt.

Over Verisol

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit Sunpower en Soluxtec. Sunpower een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 jaar. Soluxtec is een 100% Duits merk staat bekend om zijn kwaliteit en rendement en biedt tevens uitstekende garanties. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

24 beoordelingen

image description

Top, van verkoop (door Giovanni) én prijs tot installatie én naservice! Wij zijn heel tevreden. Verisol heeft 31 zonnepanelen op ons dak gelegd, 8 naar het oosten, 15 naar het zuiden en 8 naar het westen gericht. Op deze manier hebben wij van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zonne-energie. De combinatie van een geothermische warmtepomp en een boiler mét zonnepanelen werkt hier echt perfect! Wij hoeven bijna geen elektriciteit meer aan te kopen (zie foto van Mijn Fluvius). P.S. Wij zijn ook erg tevreden van de firma Geoservices uit Rijkevorsel die onze geothermische warmtepomp, boiler én vloerverwarming plaatste.

image description

We hebben 20 zonnepanelen laten plaatsen door Verisol. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We zijn tevreden van advies en offerte tot plaatsing en keuring. Naservice hebben we gelukkig nog niet nodig gehad. 25 jaar garantie geeft wel vertrouwen. Absolute aanrader!

image description

Ik raad de firma VERISOL ten stelligste af om meerdere redenen... Commercieel aanbod was interessant. Bij het finaliseren van het contract was het aanbod evenwel niet meer mogelijk en diende ik voor een duurdere oplossing te kiezen... VERISOL was soms zeer moeilijk te bereiken. Oorspronkelijke installatiedatum in september werd niet gerespecteerd (bestelling was in aprlil) en ik werd hiervan ook niet verwittigd. Contractuele oplossing bleek vervolgens niet meer mogelijk te zijn en er werd een mindere oplossing voorgesteld (voor zelfde prijs). Gelet op tijdsdruk wegens subsidies aanvaarde ik dit evenwel. Toen ze eindelijk langs kwamen in december om te installeren was er een probleem om al de bestelde panelen te plaatsen en was ook de electrische installatie volgens hen niet langer geschikt... Ik heb vervolgens afgezien van verdere samen te werken met VERISOL... Hun slogan 'Zonder twijfel de betrouwbaarste' was in alle geval niet van toepassing in mijn geval!

image description

Fotovoltaïsche zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepompboiler, warmtepomp en laadpaal besteld in oktober 2021. Alles werd geïnstalleerd tussen eind november en begin april 2022. De installatie evenals de opvolging m.b.t. het leveren van de nodige documenten voor subsidieaanvragen verliep vlot en correct. Oude apparatuur werd verwijderd en de nieuwe installatie mooi afgewerkt. De installatie werkt ook zoals het hoort. Ik ben dus best een tevreden klant. Enkel van de mogelijkheden met betrekking tot geïntegreerd intelligent beheer (met de EcoSCADA?) had ik wat meer verwacht. Maar aangezien het me ontbreekt aan ijkpuntinformatie met betrekking tot dit laatste is mijn verwachtingspatroon mogelijk niet realistisch

image description

Zeer grondige uitleg en vragen na bestelling zijn geen enkel probleem. De prijzen zijn naar mijn inziens volledig terecht en je krijgt er goede kwaliteit en service voor in de plaats. De installatie van onze warmtepomp was op een dag gefixt en heeft geen problemen met zich meegebracht.

image description

De zonnepanelen werden professioneel en snel geplaatst zonder problemen en zonder rommel. De afgesproken offerte en levertermijn werd gehanteerd. Bij het maken van de offerte kregen we tips over de toenmalige premies. Mooie geluidloze batterij die niet stoort in de garage. Kortom: wij zijn meer dan tevreden!

image description

We hebben de voorbije maanden heel wat mensen van Verisol (of onderaanneming) over de vloer gehad voor onze verschillende projecten: het contact was steeds hartelijk en de uitvoering van de werken verliep steeds vlot. Ook de dienst na verkoop (voornamelijk via e-mail) verloopt vlot. We zijn bijgevolg tevreden over Verisol en haar partners. Bedankt Johan, Stef, Gregory, Mike, Alan, Niki, andere Johan en de twee Spaanstalige zonnepanelenleggers. Enkel de telefonische bereikbaarheid was niet steeds evident. Marieke en Jeroen

image description

Op de dag van plaatsing is men niet komen opdagen. 's Middags dan zelf maar contact opgenomen en toen kregen we te horen dat de zonnepanelen niet op ons dak geplaatst konden worden. Zeer vreemd aangezien men vooraf zelf ter plaatse is geweest en men toen geen enkel probleem zag. Het gaat bovendien om een nieuwbouw. Later die dag gaf men aan dat het toch zou lukken om de zonnepanelen te plaatsen. Sindsdien hebben we niets meer van Verisol gehoord. Ze reageren ook niet op onze mails. We zijn een week verder en hebben nog geen nieuwe plaatsingsdatum. Verisol blijkt recent overgenomen te zijn door een andere firma. Ons advies: blijf hier ver weg want Verisol is Verisol niet meer.

image description

Snelle offerte (met fout - correctie snel). Offerte getekend, voorschotfacturen volgden snel. Maanden horen we niets. Na zelf contact te hebben opgenomen blijkt de installatie technisch niet (meer) mogelijk. Andere firmas kunnen dit wel, aan een correctere prijs. Dan nog ettelijke malen moeten contact opnemen om voorschotten terug te krijgen. Verisol slogan = "Zonder twijfel de betrouwbaarste" -> wat een sarcasme!

image description

Commercieel proces liep goed, snelle respons. Techniekers zeer vriendelijk en professioneel en installatie goed verlopen, fijne kerels. Echter, de dienst na verkoop ben ik stuk minder tevreden van. Vaak lang wachten op effectieve opvolging. Mogelijk zeer druk, maar de dienst na verkoop kan een stuk beter.

image description

Prima service, vakkundig geplaatst , Sessibon balen

image description

Zeer tevreden klant met zonnepanelen en batterij. Niets op aan te merken, van de verkoop/offerte tot keuring van de installatie werd alles zeer goed opgevolgd. Ook de techniekers waren erg vriendelijk en hebben zeer proper gewerkt.

image description

Deze firma is meer dan 5 sterren waard, geweldige service. Ik heb bij deze firma zowel zonnepanelen, warmtepomp en warmtepompboiler laten plaatsen. Nog heel veel dank aan Johan en Mike, jullie zijn toppers. Dankjewel voor de snelle oplossing die jullie me geboden hebben.

image description

Zeer positieve ervaring met het laten plaatsen van een ZP installatie.

image description

Top dienstverlening van verkoop tot opvolging na keuring Prima begeleiding om bijv de panelen aan te geven e.d.

image description

Ten zeerste aanbevolen; professionele verkoper, goede opvolging door kantoor. betrouwbaar. degelijk. In één woord : Top

image description

Goede prijzen, goede uitleg voor verkoop en schitterende na-verkoop.

image description

Zeer professionele firma met vriendelijk en bekwaam personeel. Top.