Verisol

  1. Home
  2. Limburg
  3. Lummen
  4. Verisol

zonnepanelen installateur Verisol

Klaverbladstraat 12, 3560 Lummen, België
Dit is een citaat van Verisol zelf:

Verisol is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ecologische energie en comfort. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren, kmo's, openbare diensten en grotere bedrijven. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel aandacht uitgewerkt.

Over Verisol

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit Sunpower en Soluxtec. Sunpower een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 jaar. Soluxtec is een 100% Duits merk staat bekend om zijn kwaliteit en rendement en biedt tevens uitstekende garanties. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

38 beoordelingen

image description

Uitstekende Service bij plaatsing Warmtepomp Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project was het team professioneel, deskundig en super vriendelijk. Kortom, een bedrijf dat ik aan iedereen zou aanraden die op zoek is naar een duurzame energieoplossing.

image description

Plaatsing zonnepanelen, vrij goed, panelen echt vuil achter gelaten. Ik hoop dat zij nog hun afspraak nakomen om te reinigen, ik heb op het platte dak het al zelf proper gemaakt. Batterijen werken niet met zonnepanelen. Ik moet tal van keren zelf bellen en dan bewijzen dat het niet werkt. Blijkbaar zien zij dat niet zelf niet. Triestig. Gelukkig heb ik een stevige achtergrond kennis, waardoor ik alles op volg.ik vraag mij af als je de kennis niet hebt, zullen die batterijen hoogstwaarschijnlijk nooit werken. Want niemand ziet dat. Gebrekkige kwaliteitscontrole van eigen werken. Wat als er een paneel defect is??? Weinig informatie terug te vinden, eigenlijk geen. Een leidraad zou handig zijn. Geef mij maar de goede oude tijd waar het streven van kwaliteit naar 100 procent ging. En nog wat... Pfff. Ben bereid als alles in orde komt mijn informatie aan te passen. We zijn weer al een maand verder, nog steeds niet in orde. Facturen opsturen en limiet om snel te betalen. Dat spreekt boekdelen. Geen professionaliteit, geen aan te raden bedrijf om metsamen te weken. Blijkbaar heb ik voor de eerste maal in mijn leven een groffe inschattingsfout fout van het bedrijf gemaakt.

image description

Top service en montage door Verisol, binnen 1 maand, van aanvraag, contact tot plaatsing en binnen week ook nog de keuring. Alles volgens afspraak en belofte. Hetzelfde is ook nog eens gedaan bij straatgenoot die ze bij ons zag plaatsen, ook alles binnen 1 maand geregeld. Top team o.a. Giovanni, Nikki, Hanne en Pappi, alleen maar aan te bevelen.

image description

Plaatsing zonnepanelen, vrij goed, panelen echt vuil achter gelaten. Ik hoop dat zij nog hun afspraak nakomen om te reinigen, ik heb op het platte dak het al zelf proper gemaakt. Batterijen werken niet met zonnepanelen. Ik moet tal van keren zelf bellen en dan bewijzen dat het niet werkt. Blijkbaar zien zij dat niet zelf niet. Triestig. Gelukkig heb ik een stevige achtergrond kennis, waardoor ik alles op volg.ik vraag mij af als je de kennis niet hebt, zullen die batterijen hoogstwaarschijnlijk nooit werken. Want niemand ziet dat. Gebrekkige kwaliteitscontrole van eigen werken. Wat als er een paneel defect is??? Weinig informatie terug te vinden, eigenlijk geen. Een leidraad zou handig zijn. Geef mij maar de goede oude tijd waar het streven van kwaliteit naar 100 procent ging. En nog wat... Pfff. Ben bereid als alles in orde komt mijn informatie aan te passen.

image description

Top firma van begin tot einde goed werk geleverd onze buitenunit was beschadigd en meteen netjes opgelost

image description

Onderaannemer die niet opdaagt op afgesproken dag zonder verwittiging. Omvormer zonder wifi. 4000wp panelen en een omvormer van 3 kw ?. Afwerking is klooiwerk (zie foto's) Ondanks de belofte om de puinhoop op te komen ruimen, na meer dan een maand nog altijd geen reactie. Veel beloven en weinig geven doet zotten in vreugde leven. No respons dus. Update: ze zijn een wifi powerline komen plaatsen met 2 personen (hadden het toestel in eerste instantie vergeten mee te brengen ?. Na plaatsing haastig vertrokken, maar mijn monitoring app werkte niet meer ?. Heb dan maar zelf terug de utp kabel aangesloten) Een persoon kwam ook nog eens langs om de puck code vd omvormer te weten te komen. Ik heb hem laten vertrekken zonder code en dat ze die pas krijgen als ze hun klooiwerk komen opruimen. Update ontober 2023. Het klooiwerk zichtbaar op de foto's is ondertussen in orde. Ze hadden wel nog de PUK code vd omvormer nodig. Toen ik weigerde die te geven is het pas in orde gekomen. Van een upgrading vd omvormer zal wel niets meer komen. Ik hou het in gedachte bij de plaatsing van extra zonnepanelen en batterijen na de aan koop van een E-auto.

image description

Heel tevreden over Verisol. We hebben enkele jaren geleden 2 Mitsubishi airco units laten installeren in de slaapkamers van onze kinderen waar het anders veel te warm werd in de zomer. Sindsdien geen last meer van gehad. De installatie verliep zeer goed en alles werd netjes afgewerkt. De buitenunit staat boven onze carport gemonteerd waardoor we geen hinder ondervinden. Dit jaar hebben we dan ook opnieuw voor Verisol gekozen voor een renovatie van onze verwarmingsinstallatie. Ze hebben 29 Sunpower zonnepannelen gelegd in combinatie met een SMA omvormer en een Mitsubishi luchtwaterwarmtepomp met vloerverwarming. Alles ging heel vlot. Prijs-kwaliteit konden we geen betere vinden. Afspraken altijd goed nagekomen en alles mooi afgewerkt. We kregen ook de nodige uitleg en documentatie om alle premies gemakkelijk aan te vragen. We kunnen Verisol dus zeker aanraden!

image description

Wij zijn zeer tevreden van Verisol. Speciale dank aan Ralph en zijn team. We hebben onze oude panelen van ons dak gehaald en op de carport gelegd en nieuwe laten plaatsen op ons dak met een nieuwe omvormer. De nieuwe zonnepanelen liggen mooi tegen te dak aan en de afwerking is beter dan de oude firma. Daarnaast hielpen ze ons verder met al onze vragen en was de installatie ook onmiddellijk goedgekeurd door de keurder die overigens zeer snel kwam. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen!

image description

Onze installaties (zonnepanelen + airco) zijn een 3 tal jaar geleden geplaatst door Verisol. Indertijd liepen de wachttijden voor de installatie nogal hoog op (coronacrisis en leveranciersproblemen lagen aan de bron) en de communicatie liep wat stroef, maar uiteindelijk werd er toch mooi werk afgeleverd. Afgelopen maanden zijn er 2 probleempjes bovengekomen maar de service was top. Na 1 mailtje had ik binnen de paar dagen al reactie van Mike en binnen de week stond er al iemand aan de deur voor het op te lossen. Dit toch allemaal buiten de wettelijke garantie periode van 2 jaar. De service achter is toch zeker 5 sterren waard. :)

image description

Onderaannemer die niet opdaagt op afgesproken dag zonder verwittiging. Omvormer zonder wifi. 4000wp panelen en een omvormer van 3 kw ?. Afwerking is klooiwerk (zie foto's) Ondanks de belofte om de puinhoop op te komen ruimen, na meer dan een maand nog altijd geen reactie. Veel beloven en geven doet zotten in vreugde leven. No respons dus. Update: ze zijn een wifi powerline komen plaatsen met 2 personen (hadden het toestel in eerste instantie vergeten mee te brengen ?. Na plaatsing haastig vertrokken, maar mijn monotoring app werkte niet meer ?. Heb dan maar zelf terug de utp kabel aangesloten) Een persoon kwam ook nog eens langs om de puck code vd omvormer te weten te komen. Ik heb hem laten vertrekken zonder code en dat ze die pas krijgen als ze hun klooiwerk komen opruimen.

image description

Ik heb mijn woning laten voorzien van meerdere Mitsubishi airco units en de plaasters hebben zeer keurig werk geleverd. De verkoper (Dylan) was bereikbaar om alle vragen te beantwoorden en de offerte aan te passen op basis van mijn noden. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden voor de plaatsing van een warmtepomp-installatie lucht-lucht.

image description

Onderaannemer die niet opdaagt op afgesproken dag zonder verwittiging. Omvormer zonder wifi. 4000wp panelen en een omvormer van 3 kw ?. Afwerking is klooiwerk (zie foto's) Ondanks de belofte om de puinhoop op te komen ruimen, na meer dan een maand nog altijd geen reactie. Veel beloven en geven doet zotten in vreugde leven. No respons dus.

image description

Goede prijzen. mooie afwerking.proper werk Een echte aanrader

image description

Het is jammer dat je een ster moet uitdelen want zelfs dat verdient deze firma niet! De geleverde producten zijn optimaal dat ter zijde maar de afhandeling wanneer men in de problemen komt zoals bij ons het geval was is allerminst professioneel te noemen. Deze firma werkt met onderaannemingen waar wij later pas achter kwamen. Na de installatie van de zonnepanelen en omvomer begon het eigenlijk al. De beste meneer die de omvormer had aangesloten stuitte op een probleem waar hij niet uit kwam en keerde huiswaarts en liet ons zo achter. De volgende dag kwamen er mensen om de airco's te installeren waar ik aan vroeg: goh werken ze normaliter direct wanneer het is aangesloten? ja zeiden ze! ze hebben voor mij naar de omvormer gekeken en kwamen tot de constateren dat de aarding niet was aangesloten en dat daardoor een foutmelding werd aangegeven. Deze hebben ze aangesloten en alles werkte naar behoren. Was dit helaas maar alles.. Op een maandag een 3 weken na de installatie begon in eens uit het niets alles in ons huis de flikkeren. De tv knipperde en de warmtepomp maakte een tikkende geluid op de zelfde snelheid. En ineens sprong alles uit! Hierop met Verisol gebeld en uitgelegd wat ik had waargenomen. Zij gaven wat tips mee en ik moest bij de meterkast gaan kijken wat er scheelde. Bepaalde schakelaars stonden uit en na het bekijken van het stroomschema ze weer kunnen aanzetten. Niet veel later gebeurde het zelfde maar toen volgde er een immense knal! Ik ben gaan kijken en rook toen een vreemde geur. Niks ging meer aan, lampen niet, warmtepomp niet en verschillende apparaten. Hierop wederom Verisol gebeld en die hebben s'avonds iemand ter plaatse gestuurd. Hij kwam tot de constatering dat de 0 meter was gaan lopen en daardoor een piekstroom in ontstaan. Dit was het gevolg van een foutieve aansluiting door de persoon die met de omvormer aan de slag was gegaan. Het resultaat is een schade van omgerekend ?8000,- Wij hebben een ruime 2 weken niet kunnen douchen want er was geen warm water en koken ging niet want het kookvuur incl dampkap was kapot. En dan denk je dat Verisol als hoofdaannemer zijn verantwoordelijkheid pakt? ik kan u verzekeren dat hebben ze allerminst gedaan. Ze waren heel snel in het wijzen naar de onderaannemers want zij zijn degenen die er aan hebben gewerkt. Wij betaalden onze facturen aan Verisol en niet aan de onderaannemers! De verzekeringskwestie waar dit op uitgedraaid is, heeft heel lang aangesleept. Wij hebben zo ontzettend veel mails en telefoontjes moeten plegen naar 4 verschillende bedrijven, waarop wij op een punt door de bomen het bos niet meer zagen. Het over en weer spelletje waarin wij verzeild waren geraakt wens ik niemand toe. Bovendien was Verisol heel snel met het sturen van de herstel factuur voor de warmtepomp naar ONS.. niet naar de onderneming waar zij zo snel naar toe wees, nee naar ons want ja het is immers een verzekeringskwestie. Het ziet er langs de buitenkant allemaal heel mooi uit en als ze bij je langskomen worden het zowat je vrienden maar als puntje bij paaltje komt, staan ze niet voor de klant maar voor hun eigen belang.

image description

Top, van verkoop (door Giovanni) én prijs tot installatie én naservice! Wij zijn heel tevreden. Verisol heeft 31 zonnepanelen op ons dak gelegd, 8 naar het oosten, 15 naar het zuiden en 8 naar het westen gericht. Op deze manier hebben wij van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zonne-energie. De combinatie van een geothermische warmtepomp en een boiler mét zonnepanelen werkt hier echt perfect! Wij hoeven bijna geen elektriciteit meer aan te kopen (zie foto van Mijn Fluvius). P.S. Wij zijn ook erg tevreden van de firma Geoservices uit Rijkevorsel die onze geothermische warmtepomp, boiler én vloerverwarming plaatste.

image description

We hebben 20 zonnepanelen laten plaatsen door Verisol. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We zijn tevreden van advies en offerte tot plaatsing en keuring. Naservice hebben we gelukkig nog niet nodig gehad. 25 jaar garantie geeft wel vertrouwen. Absolute aanrader!

image description

Ik raad de firma VERISOL ten stelligste af om meerdere redenen... Commercieel aanbod was interessant. Bij het finaliseren van het contract was het aanbod evenwel niet meer mogelijk en diende ik voor een duurdere oplossing te kiezen... VERISOL was soms zeer moeilijk te bereiken. Oorspronkelijke installatiedatum in september werd niet gerespecteerd (bestelling was in aprlil) en ik werd hiervan ook niet verwittigd. Contractuele oplossing bleek vervolgens niet meer mogelijk te zijn en er werd een mindere oplossing voorgesteld (voor zelfde prijs). Gelet op tijdsdruk wegens subsidies aanvaarde ik dit evenwel. Toen ze eindelijk langs kwamen in december om te installeren was er een probleem om al de bestelde panelen te plaatsen en was ook de electrische installatie volgens hen niet langer geschikt... Ik heb vervolgens afgezien van verdere samen te werken met VERISOL... Hun slogan 'Zonder twijfel de betrouwbaarste' was in alle geval niet van toepassing in mijn geval!

image description

Fotovoltaïsche zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepompboiler, warmtepomp en laadpaal besteld in oktober 2021. Alles werd geïnstalleerd tussen eind november en begin april 2022. De installatie evenals de opvolging m.b.t. het leveren van de nodige documenten voor subsidieaanvragen verliep vlot en correct. Oude apparatuur werd verwijderd en de nieuwe installatie mooi afgewerkt. De installatie werkt ook zoals het hoort. Ik ben dus best een tevreden klant. Enkel van de mogelijkheden met betrekking tot geïntegreerd intelligent beheer (met de EcoSCADA?) had ik wat meer verwacht. Maar aangezien het me ontbreekt aan ijkpuntinformatie met betrekking tot dit laatste is mijn verwachtingspatroon mogelijk niet realistisch

image description

Zeer grondige uitleg en vragen na bestelling zijn geen enkel probleem. De prijzen zijn naar mijn inziens volledig terecht en je krijgt er goede kwaliteit en service voor in de plaats. De installatie van onze warmtepomp was op een dag gefixt en heeft geen problemen met zich meegebracht.

image description

De zonnepanelen werden professioneel en snel geplaatst zonder problemen en zonder rommel. De afgesproken offerte en levertermijn werd gehanteerd. Bij het maken van de offerte kregen we tips over de toenmalige premies. Mooie geluidloze batterij die niet stoort in de garage. Kortom: wij zijn meer dan tevreden!

image description

We hebben de voorbije maanden heel wat mensen van Verisol (of onderaanneming) over de vloer gehad voor onze verschillende projecten: het contact was steeds hartelijk en de uitvoering van de werken verliep steeds vlot. Ook de dienst na verkoop (voornamelijk via e-mail) verloopt vlot. We zijn bijgevolg tevreden over Verisol en haar partners. Bedankt Johan, Stef, Gregory, Mike, Alan, Niki, andere Johan en de twee Spaanstalige zonnepanelenleggers. Enkel de telefonische bereikbaarheid was niet steeds evident. Marieke en Jeroen

image description

Op de dag van plaatsing is men niet komen opdagen. 's Middags dan zelf maar contact opgenomen en toen kregen we te horen dat de zonnepanelen niet op ons dak geplaatst konden worden. Zeer vreemd aangezien men vooraf zelf ter plaatse is geweest en men toen geen enkel probleem zag. Het gaat bovendien om een nieuwbouw. Later die dag gaf men aan dat het toch zou lukken om de zonnepanelen te plaatsen. Sindsdien hebben we niets meer van Verisol gehoord. Ze reageren ook niet op onze mails. We zijn een week verder en hebben nog geen nieuwe plaatsingsdatum. Verisol blijkt recent overgenomen te zijn door een andere firma. Ons advies: blijf hier ver weg want Verisol is Verisol niet meer.

image description

Snelle offerte (met fout - correctie snel). Offerte getekend, voorschotfacturen volgden snel. Maanden horen we niets. Na zelf contact te hebben opgenomen blijkt de installatie technisch niet (meer) mogelijk. Andere firmas kunnen dit wel, aan een correctere prijs. Dan nog ettelijke malen moeten contact opnemen om voorschotten terug te krijgen. Verisol slogan = "Zonder twijfel de betrouwbaarste" -> wat een sarcasme!

image description

Commercieel proces liep goed, snelle respons. Techniekers zeer vriendelijk en professioneel en installatie goed verlopen, fijne kerels. Echter, de dienst na verkoop ben ik stuk minder tevreden van. Vaak lang wachten op effectieve opvolging. Mogelijk zeer druk, maar de dienst na verkoop kan een stuk beter.

image description

Prima service, vakkundig geplaatst , Sessibon balen

image description

Zeer tevreden klant met zonnepanelen en batterij. Niets op aan te merken, van de verkoop/offerte tot keuring van de installatie werd alles zeer goed opgevolgd. Ook de techniekers waren erg vriendelijk en hebben zeer proper gewerkt.

image description

Deze firma is meer dan 5 sterren waard, geweldige service. Ik heb bij deze firma zowel zonnepanelen, warmtepomp en warmtepompboiler laten plaatsen. Nog heel veel dank aan Johan en Mike, jullie zijn toppers. Dankjewel voor de snelle oplossing die jullie me geboden hebben.

image description

Zeer positieve ervaring met het laten plaatsen van een ZP installatie.

image description

Top dienstverlening van verkoop tot opvolging na keuring Prima begeleiding om bijv de panelen aan te geven e.d.

image description

Ten zeerste aanbevolen; professionele verkoper, goede opvolging door kantoor. betrouwbaar. degelijk. In één woord : Top

image description

Goede prijzen, goede uitleg voor verkoop en schitterende na-verkoop.

image description

Zeer professionele firma met vriendelijk en bekwaam personeel. Top.