Sun Eco

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Herentals
  4. Sun Eco

zonnepanelen installateur Sun Eco

Kurkstraat 1, 2200 Herentals, België
Dit is een citaat van Sun Eco zelf:

Sun Eco zonnepanelen. Uw partner in energie besparing en hernieuwbare energie. Regio kempen en omstreken

Over Sun Eco

Bij Sun Eco werken de 2 zaakvoerders zelf mee op de werf. Sun Eco richt zich enkel op residentiële installaties en garandeert een persoonlijke aanpak waarbij specifiek wordt geluisterd en gekeken naar de situatie. Dit alles aan een goede prijs/kwaliteit.

Welke zonnepanelen bieden het hoogste vermogen per m² ? Zijn zonnepanelen in volledig zwarte uitvoering even efficiënt ? Wat is de kostprijs van een gemiddelde installatie met zonnepanelen? Welke zonnepanelen zijn het meest duurzaam? Is er veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende soorten zonnepanelen? Welk zijn de beste panelen op de markt? Welke omvormer is in onze situatie het meest geschikt? Hoe belastend zijn zonnepanelen voor mijn dak? Zijn er nog steeds subsidies voor zonnepanelen? Hoe zit het met de netvergoeding voor eigenaars van zonnepanelen? Dit zijn allemaal vragen die tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek bij u thuis verhelderd kunnen worden.

Contacteer ons bij mogelijke vragen gerust voor gratis en vrijblijvend advies. Bij Sun Eco helpen we u graag verder. Sun Eco zonnepanelen is actief in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

84 beoordelingen

image description

Her team Kevin, David en Igor the driver? hebben tijdens het plaatsen van de zonnepanelen Sun Eco een professionalisme en gedrevenheid voor het zoeken naar klantgerichte oplossing en ten toon gesteld waar men nog iets van kan leren. Er werd proper en met veel humor gewerkt. Het was te zien dat ze met elkaar super goed kunnen werken. Houden zo en uiteraard een pluim voor de ploeg. Een bedrijf waar ik onmiddellijk terug mee zou willen samenwerken. Mvg Stephan en Anita

image description

Panasonic Air Conditioner geïnstalleerd door Igor in Westerlo vandaag. Heel blij met mijn nieuwe aankoop. De installatie is vlot gegaan, proper achtergelaten, het nodige uitleg gegeven over hoe het werkt. Bedankt!

image description

Vandaag dinsdag 09-01-2024 weeral 5 sterren erbij voor Sun Eco, Vandaag is Igor mijn hele airco installatie komen plaatsen, 1 buiten unit verbonden met mijn 3 binnen units. Het was een hele klus maar door de vakkennis en goede uitgevoerde werken van Igor is alles zeer vlot verlopen en mag het eind resultaat er zijn. Deze vakman is een meerwaarde voor Sun Eco. Ik ben na deze 2 werken die uitgevoerd zijn door vakmannen verbonden aan Sun Eco meer dan ooit blij dat ik hun heb gevraagd om bij mij thuis de werken uit te voeren, ik zal ook iedereen aanraden om hun te contacteren als ze ook zonnepanelen, airco, of andere zaken nodig hebben 2 x 5 sterren is een 10 sterren bedrijf 5 sterren meer dan verdiend! Vandaag zijn er 12 zonnepanelen geplaatst bij mij thuis door een zeer professioneel team van Sun Eco. Ze hebben alles zeer vlot en vakkundig geplaatst. Eigenlijk begon het al zo'n +- 5 weken geleden met een zeer vriendelijke vertegenwoordiger (Olivier) die me onmiddellijk kon overtuigen om met Sun Eco te werken voor zowel de plaatsing van mijn zonnepanelen als mijn airco installatie. Zoals elke klant vergelijk je de markt en ontvang je meer dan 1 vertegenwoordiger. Olivier was de 3de persoon die langs is gekomen voor een offerte en ik merkte onmiddellijk zijn zeer professionele aanpak en kennis over zijn producten die hij verkoopt en hij spreekt duidelijke taal en bekijkt samen met zijn klant wat het beste is voor de klant, zonder iets op te dringen. Na akkoord op de offerte heb ik niet veel later een datum ontvangen voor de plaatsing. Van begin tot einde 100% service, bekwaam personeel van planner tot techniekers Glenn

image description

Vandaag installatie van de zonnepanelen gebeurd op ons appartement : 10 op het dak en 16 op het platte dak. Zeer tevreden over het team SIPAN - LEO. Alles netjes afgewerkt en zeer vriendelijke mannen. Alleen spijtig dat de verkoper ons gezegd had dat er 20 panelen op het platte dak konden en dat dit niet kon wegens plaatsgebrek. Hij had ook gezegd dat de bedrading nog niet door het dak moest liggen. Dus alles was afgewerkt, en de werkmannen moesten terug door de isolatie, dampscherm, gyproc. Dit alles had kunnen vermeden worden. Maar ze hebben het gelukkig wel proper gedaan. Pluim voor het team ???

image description

Heel tevreden over de installatie van onze airco! Installateur Igor heeft goed meegedacht over de routing van de buitengoten om het traject zo kort mogelijk te houden. Alles netjes afgewerkt en tot in de puntjes verzorgd! Aanrader !

image description

Heel goede service! Suneco zorgde voor het verkrijgen van een op maat gemaakte offerte, een duidelijke communicatie en een vlotte installatie van onze zonnepanelen! Het installatie team kwamen met vier personen, waren vriendelijk en wisten goed wat ze deden. Zeker aan te raden.

image description

5 sterren meer dan verdiend! Vandaag zijn er 12 zonnepanelen geplaatst bij mij thuis door een zeer professioneel team van Sun Eco. Ze hebben alles zeer vlot en vakkundig geplaatst. Eigenlijk begon het al zo'n +- 5 weken geleden met een zeer vriendelijke vertegenwoordiger (Olivier) die me onmiddellijk kon overtuigen om met Sun Eco te werken voor zowel de plaatsing van mijn zonnepanelen als mijn airco installatie. Zoals elke klant vergelijk je de markt en ontvang je meer dan 1 vertegenwoordiger. Olivier was de 3de persoon die langs is gekomen voor een offerte en ik merkte onmiddellijk zijn zeer professionele aanpak en kennis over zijn producten die hij verkoopt en hij spreekt duidelijke taal en bekijkt samen met zijn klant wat het beste is voor de klant, zonder iets op te dringen. Na akkoord op de offerte heb ik niet veel later een datum ontvangen voor de plaatsing. Van begin tot einde 100% service, bekwaam personeel van planner tot techniekers Glenn

image description

Vandaag zonnepanelen en airco geplaatst door suneco team Andrei. Alles vakkundig geplaatst en afgewerkt, alles netjes achtergelaten en opgekuist. Alles werd in samenspraak geplaatst zoals wij het graag hadden. Ik raad deze firma zeker aan om mee samen te werken.

image description

Na contact met SunEco heeft Ben ons duidelijke info gegeven over zonnepanelen, waarna het team Dritan en Sipan de plaatsing met de grootste zorg en vakkennis hebben uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk.

image description

Na een offerte aanvraag via de website werd ik vrij snel opgebeld en werd een datum vastgelegd voor een afspraak met Peter. Vertegenwoordiger Peter kwam langs voor een vrijblijvende offerte en een uitgebreide, begrijpbare uitleg over de werking en mogelijkheden van zonnepanelen. We waren onmiddellijk overtuigd en hebben dan ook de offerte onmiddellijk na ontvangst bevestigd. Afgelopen week was het dan zover en is de installatie zoals afgesproken binnen de 4 weken na ondertekenen offerte kunnen door gaan, top! De installateurs van team Dritan waren heel vriendelijk en hebben de panelen netjes op het dak geplaatst en de bekabeling naar de zekeringkast mooi weggewerkt. Nadien werd alles netjes opgeruimd. Een 3-tal dagen na installatie stond de keurder al aan de deur zodat alles netjes binnen een week was afgehandeld! Ik kan jullie dit top bedrijf --> Sun Eco alleen maar aanraden! Wynants Nico

image description

Ik kan alleen maar positief zijn over Sun Eco een aanrader voor wie zonnepanelen wil leggen. 3 klasbakken Joseph,Oleksandr,Deivid hebben hier mooi werk afgeleverd. Merci???

image description

Vandaag op 27/10/23 te Zoersel heeft het team sipan onze zonnepanelen geplaatst. Ze toonde niet enkel hun vakkennis maar ook hun vriendelijkheid tijdens de uitvoering van hun werk. Ik wil ook nog Vincent bedanken voor de juiste keuze van zonnepanelen en de diensten van Sun Eco. Bedankt voor jullie geweldig werk een echte aanrader.

image description

Zeer goede firma voor het plaatsen van zonnepanelen, snelle levering en plaatsing . Na bestelling 3 weken later was de plaatsing. 10 panelen op plat dak met xtra aardingspinnen waren klaar geplaatst in 3 uur tijd , mannen hebben goed werk geleverd. Team David en het team van zijn broer . Ook dank aan Peter die ons met raad bijstaat indien je uitleg wenst en die bij het huisbezoek goede uitleg gaf over hoe en wat. Sun Eco regelt ook alles voor u zodat je zelf niets hoeft te doen ivm Fluvius of aanvraag premie. Tevreden klant , prijs kwaliteit.

image description

Net zonnepanelen geplaatst door Sun Eco, team Dritan. Zeer vlot en efficiënt. Vriendelijk team dat netjes en professioneel werk afleverde. Goede uitleg en ook alles zeer proper achter gelaten. ?

image description

Vandaag heeft het team ?Jozef? onze zonnepanelen geïnstalleerd, en we zijn zeer tevreden met hun service. Deze drie vriendelijke mannen toonden niet alleen een enorme expertise in hun vak, maar leverden ook uitstekend werk. Het was duidelijk dat ze wisten wat ze deden en namen de tijd om alles perfect te installeren. Daarnaast willen we graag onze verkoper, Sven, in de bloemetjes zetten. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en ons geholpen bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem voor ons huis. Zijn professionaliteit en vriendelijkheid hebben het hele proces soepel en aangenaam gemaakt. Kortom, we zijn zeer tevreden met de diensten van Sun Eco en bevelen hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en professioneel advies. Bedankt, Sun Eco en team ?Jozef?, voor jullie geweldige werk! En Laat de zon nu maar schijnen!

image description

Wij hebben 12 zonnepanelen en een thuisbatterij laten plaatsen door Suneco. Sven, de vertegenwoordiger, kwam aan huis en gaf duidelijke en eerlijke info. 3 maanden later kwamen de plaatsers. Het was een zeer vriendelijk team en ze voerden de werken correct, proper en zoals afgesproken uit. Ook nadien werden onze vragen correct behandeld door de mensen op bureel. Een bezoek aan Suneco op openbedrijvendag, bevestigde dat we de juiste beslissing hadden genomen om met deze firma in zee te gaan. Wij zorgen alvast voor goede mond aan mond reclame.

image description

Vandaag heeft het team ?Jozef? onze zonnepanelen geïnstalleerd, en we zijn zeer tevreden met hun service. Deze drie vriendelijke mannen toonden niet alleen een enorme expertise in hun vak, maar leverden ook uitstekend werk. Het was duidelijk dat ze wisten wat ze deden en namen de tijd om alles perfect te installeren. Daarnaast willen we graag onze verkoper, Sven, in de bloemetjes zetten. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en ons geholpen bij het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem voor ons huis. Zijn professionaliteit en vriendelijkheid hebben het hele proces soepel en aangenaam gemaakt. Kortom, we zijn zeer tevreden met de diensten van Sun Eco en bevelen hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en professioneel advies. Bedankt, Sun Eco en team ?Jozef?, voor jullie geweldige werk! En Laat de zon nu maar schijnen!

image description

Team SIPAN heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Netjes afgewerkt en alles proper achter gelaten. Zeer tevreden van.

image description

Sinds vorige week gelukkige eigenaar van Suneco zonnepanelen, zoals zovelen, maar terecht ! Uitgebreide en professionele uitleg van Sven, met extra tips bovenop, snelle en correcte plaatsing door team Saïd, vriendelijk, alles zoals op voorhand besproken, proper opgeruimd en duidelijk toegelicht wat de stappen na plaatsing zijn. Top !

image description

Ludo De Groote en het team van Sun-Eco, bedankt voor de snelle en propere plaatsing van onze zonnepanelen! Jullie verkopen niet enkel de beste panelen op de markt maar ook met de plaatsing en opvolging steken jullie er met kop en schouders boven uit!

image description

Vandaag plaatsingsteam SIPAN io van Suneco over de vloer, of eigenlijk op het dak, gehad. Vriendelijke gasten die zeer net werk geleverd hebben. Zelfs rekening gehouden met het feit dat onze dakpannen, helaas, niet helemaal haaks liggen en zo ervoor gezorgd dat de zonnepanelen toch mooi symmetrisch op het dak gelegd werden. Alles zeer netjes achtergelaten en duidelijk uitgelegd hoe het systeem in elkaar zit.

image description

Duidelijke uitleg over over de types zonnepanelen en omvormers als ook over hoe de installatie zal verlopen o.a. plaatsing omvormer, extra stroomverlies schakelaar, aarding e.a.. Afspraken werden goed nagekomen. zeer tevreden over het afgeleverde werk

image description

Wij zijn zeer tevreden over Sun Eco BVBA. Mijn zonnepanelen liggen er ondertussen al van november 2018 en tot op heden verloopt alles nog steeds vlekkeloos. Dries is destijds bij ons langs geweest en we hadden voldoende informatie gekregen om tot de beslissing te komen om met Sun Eco in zee te gaan. Daarna met de administratie om het dossier verder af te handelen werden we ook goed begeleid door hem. Van zodra mijn voordelen van de terug draaiende meter niet meer van toepassing zijn, zullen we zeker nog overwegen om enkele zonnepanelen bij te leggen. Kortom, Sun Eco is een aanrader

image description

Wij hebben de samenwerking met Sun Eco zeer positief ervaren. Een aangename verkoper en het bedrijf kwam de afspraken na. We zouden zeker terug met deze firma in zee gaan.

image description

Team Sipan installeerde onze zonnepanelen. Heel vriendelijk, oog voor overleg met de klant, werkten heel netjes en lieten geen afval achter. Ook duidelijke uitleg na de uitgevoerde werken.

image description

Zeer tevreden over zowel de eerste contacten en uitleg van in het begin tot en met de plaatsing zelf , bekwame eerlijkke firma ! Prijs opgave was ook bij de betere van de verkregen offertes ( zeker de materialen ) , Wij raden Sun Eco zeker aan

image description

Uitermate tevreden over de samenwerking met zowel de commerciële contactpersoon Stef (duidelijke en correcte informatie, snelle reactie op vragen, goede opvolging) als met het installatieteam Christiaan (proper werk, vriendelijke gasten, snelle uitvoering, op 1 mei dan nog, alles werkend om 15 uur). Verdienen alle lof. Suneco was bovendien het enige bedrijf in de wijde omtrek dat bereid was om onze installaties, voor 4 appartementen op een gemeenschappelijk garagedak, uit te voeren.

image description

Vandaag TEAM SAÏD van suneco over de vloer gehad voor de plaatsing van de installatie. Wat een topkerels op en top professioneel waar je een gezellige babbel mee kan slaan en klaar staan om alles haarfijn uit te leggen indien je met vragen zit . Bespreken eerst wat mijn wensen waren en voor ik het besefte was alles geïnstalleerd

image description

In november 2022 contact opgenomen met Sun Eco voor een gesprek voor de installatie van zonnepanelen. Na een vriendelijk telefonisch gesprek een afspraak gepland. Een klein weekje later kwam Ledion bij ons over de vloer voor een duidelijke uitleg en antwoorden op onze vragen. Enkele dagen later werd ons via mail de gevraagde offertes bezorgd, waarna we beslist hebben om verder te gaan met deze firma. Installatie werd aangegeven maart-april, en inderdaad na een dag uitstel door het slechte weer, werd op 8 april 2023 onze installatie geplaatst. 19 Bauer 400Wp panelen, 2 optimizers en Huawei omvormer. Top! De plaatsing en afwerking werden keurig gedaan. Zondagmiddag 9/4(Paaszondag!) kregen we een storing op onze omvormer. Toch was Ledion bereikbaar en werd de moeite gedaan door hem om rond te bellen zodat diezelfde dag kon gemeld worden dat de optimizers blijkbaar nog niet optimaal geconfigureerd waren en hierdoor de storing kwam. Chapeau, altijd bereikbaar en doet moeite voor zijn klanten! De nodige stappen werden ondernomen en donderdagmiddag werkte alles weer optimaal. Super opbrengst van deze installatie en tot zover geen problemen meer. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen!

image description

SunEco zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen ?? Eerste contact met sales Sven Rochette verliep heel vlot. Hij was naast het geven eerlijke en deskundige uitleg, ook nog eens zeer toegankelijk voor allerhande vragen. Dankje Sven! De installatie werd opgestart twee maanden (6/2/2023) na het ondertekenen van de offerte (zeer snel dus) en uitgevoerd onder leiding van Kristian (een Roemeen), samen met twee Oekraïners en een Waal. Op 3u tijd was de installatie klaar en proper afgewerkt, nl: 15 zonnepanelen, 15 optimisers en 1 omvormer van SolarEdge. Dankjewel Kristian! De SolarEdge app om alles op te volgen was beschikbaar ongeveer een maand na de installatie. Zeer goede app trouwens! Robin van SunEco hielp me recent nog met het toevoegen van de afzonderlijke zonnepanelen voor een nog betere monitoring. Top Robin! Kortom: Al wie niet met deze professionele firma in zee gaat, heeft ongelijk... 10/10 ?? Zonnige groeten ?

image description

Zonnepanelen en batterij mooi en snel geplaatst door een goed team van Sun Eco. Alles ook proper en netjes achtergelaten. Dankzij verkoper Ludo Degroote goede offerte, goede prijs en een snelle plaatsing.

image description

Dit is een eerlijk review dat naargelang de ervaring in de toekomst nog kan wijzigen. Eerst en vooral wat super positief was is dat de installatie vroeger dan voorzien geplaatst werd waardoor we alsnog een betere premie konden aanvragen. Dik pluspunt en hartelijk dank daarvoor. De plaatsing is zeer goed, snel en professioneel verlopen. Ook een dikke plus. De opvolging door de verschillende interne diensten waren ook vrij positief behalve dan de technische dienst. We beseffen ten zeerste dat het druk kan zijn, zeker nu, maar 2 keer een mail sturen én telefonisch contact opnemen om dan nog geen antwoord op een reeks technische vragen te krijgen (waaronder een foutmelding) is voor ons als klant die een prijzige installatie met thuisbatterij hebben aangekocht een minpunt. Uiteindelijk hebben we de zaakvoerder moeten contacteren die ons dan goed heeft verder geholpen. We hopen dan ook dat we bij een écht probleem wél een betere opvolging krijgen, vandaar dat dit review in de toekomst nog kan wijzigen. Wij raden SunEco ten zeerste aan, we zijn zeer blij voor hen gekozen te hebben ook al hadden we andere offertes die gelijkwaardig waren.

image description

Zeer tevreden van onze installatie! Aangeraden via vrienden, nog geen seconde spijt van onze beslissing. Vanaf begin tot einde zeer vriendelijk, geen vraag is teveel en plaatsers waren buiten vriendelijk ook zeer propere werkmannen. Alles netjes uitgevoerd én opgekuist. Zeker een aanrader!

image description

Vanaf het eerste bezoek van Kristof voor de offerte t/m de hele administratie is alles piekfijn verlopen. Knap werk geleverd door zowel de plaatsers als de mensen die de administratie hebben gedaan. Moesten we het opnieuw doen zouden we zeker met jullie terug in zee gaan. Wij zorgen zeker voor de mond to mond reclame.

image description

Sun Eco was niet de enigste kandidaat voor onze zonnepanelen te plaatsen. De prijzen lagen allemaal dichtbij mekaar, maar ze staken er ver bovenuit qua professionaliteit, volledigheid van de service en klantgerichtheid. Voor hen gekozen en ze zijn de panelen vorige week komen installeren. Alles was netjes geregeld met opnieuw een zeer klantgerichte planningsdienst. Ze hadden zelfs onze installatie verschoven van namiddag naar voormiddag omdat we die dag nog naar zee gingen voor een verlengd weekend! De dag zelf een zeer efficiënt professioneel team. Werkten netjes alles af en hielden goed rekening met onze wensen qua plaatsing van de kabels en de omvormer. Enkele dagen later telefoon van de keuring om dat te regelen. Liep allemaal vlot. En, heel belangrijk, de factuur en de offerte kwamen tot op de cent overeen.

image description

Uiterst tevreden over de service van deze firma! Vanaf het eerste telefonisch contact en het daaropvolgend bezoek door afgevaardigde Kristof. Deze nam de nodige tijd om uitvoerige en degelijke adviezen te verstrekken en om onze vragen te beantwoorden. Snelle toezending van een transparante en gedetailleerde prijsofferte. Levering, plaatsing en aansluiting van de door ons bestelde zonnepanelen + omvormer binnen de beloofde termijn, op een uiterst professionele manier, door de ploeg van Christian & c°: ondanks het late uur en ondanks de brugdag van 31 oktober namen deze heren al de tijd die nodig was om hun werkzaamheden op een degelijke manier te voltooien en ons de nodige uitleg te verschaffen vooraleer de woning te verlaten, zonder afval of verpakking achter te laten. Van harte dank en een welgemeende proficiat Dries voor deze puike organisatie! Je mag terecht héél fier zijn op je bedrijf én op al je medewerkers die het visitekaartje van je firma zijn!

image description

Zeer professioneel werk van offerte tot plaatsing en er erna. subliem. zeer,zeer tevreden klant. 17 panelen laten plaatsen met 10kw thuisbatterijen. al 3 dagen geen stroom van het net gehaald. gewoonweg veel besparen met thuisbatterij nu en in de toekomst. plaatsers zijn zeer zeer goed, kon alles maar zo verlopen. gewoon een top team. doe zo voort. zeer tevrden klant. mogen zelfs komen kijken alos voorbeeld. mvgroetjes Guy Schauvaerts

image description

Zeer tevreden over de samenwerking met Suneco. Alles is verlopen volgens afspraak. De plaatsing wat bij mij met de tegelpannen zeer moeilijk was hebben ze tot in de puntjes uitgevoerd. Ik zou Suneco aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt vanwege de Fam. De Ridder - Vandenbussche

image description

Top team, zo wel verkoper Peter, als mensen aan de telefoon. Te plaatsing top gewoon

image description

Een vijftal offertes gevraagd i.v.m zonnepanelen. Enkel Tommy van Suneco gaf een zéér goede uitleg. Ook de prijs was scherp. Samen met mij broer beslist om onze panelen door Suneco te laten plaatsen. Ons nog geen seconde beklaagd. Ook veel lof voor het team van Albu die de panelen geplaatst hebben. Harde werkers en super vriendelijk en oplossingsgericht. Tot op heden is de opvolging ook super. Zéker een aanrader als firma.

image description

De professionele offerte trok direct mijn aandacht. Bijkomende vragen werden zeer vlot beantwoord. Bestelling en plaatsing zijn zeer vlot en net verlopen. Er was wat vertraging maar dat kwam door de vertraagde leveringen vanuit China denk ik. Geen kabel aan buitengevel maar netjes via spouw gewerkt. Ook de bekabeling in de garage is mooi afgewerkt.

image description

Iedere interactie met dit bedrijf was helaas tijdverlies voor mij. We hadden tweemaal een afspraak bij me thuis om offerte op te stellen voor zonnepanelen. Beide momenten zijn ze niet komen opdagen zonder iets te melden. Ondertussen zorg ik wel dat ik thuis aanwezig ben en niet op het werk... 1ste maal heb ik ze gebeld en na hun uitleg (in hun systeem stond mijn afspraak als geannuleerd) heb ik Sun Eco nog een kans gegeven door een tweede afspraak te boeken. Na de tweede maal niet komen opdagen schrijf ik dus helaas deze review. Update 07/04/2022: Zaakvoerder heeft me opgebeld voor zich te excuseren en is zelf dezelfde dag nog thuis langs geweest om de informatie te verzamelen voor een offerte te kunnen opstellen. Dit word geapprecieerd. Mede hierdoor en door zijn kennis van zaken neem ik Sun eco in overweging voor het plaatsen van een zonne-energie systeem. Nu wachten op de offerte. Update 13/07/2022: ondertussen liggen de panelen enkele weken op ons dak. Installatie is zeer proper geplaatst. Momenteel zeer tevreden van de opbrengst.

image description

Via het reclamebordje van suneco bij mijn buren, deed ik navraag bij hen. Deze waren dan ook tevreden over hun zonnepanelen. Ik heb dan ook contact opgenomen met suneco, en de gesprekken met verkoper Vincent waren dan ook top, deze nam dan ook de tijd om alle vragen goed te beantwoorden. De plaatsing gebeurde dan ook door zeer vriendelijke en aangename vakmannen. Echter doken er na enkele dagen problemen op, dit met gevolg dat mijn centrale van het alarm beschadigd was. Dit was dan ook door samenloop van omstandigheden, en zeker niet door slechte plaatsing of dergelijke!! Maar wat belangrijker was, was de service die suneco bood!! Rond 16.30 gebeld met Vincent, en 30 min later met Dries, na de nodige excuses stond er dezelfde dag reeds een ploeg om 19.30, dit om mijn probleem op te lossen, echter de nodige handelingen dat de plaatsers hadden uitgevoerd hadden niet het verhoopte resultaat. De dag nadien was het probleem dan terug, met gevolg dat de plaatsers terug rond 19 uur aanwezig waren, en nog tot 21 uur hebben bezig geweest, en dit na een hele dag te hebben gewerkt!! Na de 2 interventies was het probleem dan ook opgelost, en is mijn schade aan mijn alarmcentrale dan ook vergoed. Ik zou suneco dan ook ten zeerste aanraden, dit om de klantvriendelijkheid, de goede plaatsing en last but not least de SUPER SERVICE. Weet dat er een probleem opduikt dat suneco je dan ook een super service bezorgt. Hier is klant nog koning. Een tevreden suneco klant,

image description

Gisteren zonnepanelen geplaatst door Suneco. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met deze firma. Van offerte door Sven Rochette die ons alles van in het begin heeft uitgelegd tot plaatsing , door 2 fantastische vakmensen die 's avonds onze panelen al in werking stelden. Bedankt Suneco!

image description

Ik heb bij deze firma een zonnepaneelinstallatie met thuisbatterij laten plaatsen. Vanaf het eerste contact, de offerte en de plaatsing is alles goed verlopen met een goede afwerking. Ook hun after-sales is vlot bereikbaar en helpt je snel voort als je een vraag hebt. Een dikke pluim voor Ben die mij perfect geholpen heeft in het traject van offerte tot plaatsing, en een pluim voor Dries voor zijn snelle reactie op klantenvragen.

image description

Beste Sun Eco, Via een advertentie voor zonnepanelen op internet kwam ik met jullie in contact, om vervolgens een afspraak te hebben met Jean Vande Capelle. Na het bezoek van Jean was de keuze snel gemaakt, hij verschafte mij een volledig overzicht van de gebruikte materialen, positionering van de panelen en informatie over de plaatsing ervan. Ik heb zelfs geen verdere offertes meer aangevraagd. De plaatsing werd door een professioneel team snel en accuraat uitgevoerd, 100% tevreden. Nu na bijna een jaar heb ik beslist een thuisbatterij aan te schaffen, weerom van J. de volledige uitleg gekregen. De beslissing was snel gemaakt en de plaatsing is voorzien nu maandag. Ik kan "Sun Eco" alleen maar aanbevelen, wat betreft Jean, topvent. Groetjes. Marc Linden

image description

Zonnepanelen en batterij laten plaatsen door Sun Eco en heel erg tevreden over het verloop hiervan. Vincent heeft de situatie goed bekeken en een uitgebreide offerte aangeboden met een zeer scherpe prijs. Ook bedankt aan de zeer bekwame en vriendelijke plaatsers waar niets te veel voor was en alles proper achterlieten. Heel erg tevreden over deze firma en heb deze ook al aanbevolen aan verschillende personen met interesse in een zonneinstallatie

image description

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Telefonisch altijd bereikbaar en bereid om alle vragen te beantwoorden, ook na de plaatsing. Denken mee met de klant. Geen voorschot nodig: de factuur volgt pas nadat alles is afgewerkt. Contactpersonen zijn technisch heel sterk. En vriendelijk (ook niet onbelangrijk). Installatie netjes uitgevoerd. Alle informatie en documenten voor het aanvragen van premies meteen van hen ontvangen. Kan geen enkel minpunt bedenken. Sun Eco is een aanrader.

image description

Heb uiteraard enkele installateurs van zonnepanelen geraadpleegd. Jean van Sun Eco heeft mij dan uiteindelijk antwoorden gegeven die al de andere niet gaven. Perfecte professionele en technische uitleg. Ik had onmiddellijk het grootste vertrouwen in Jean. Ben overtuigd dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Jean had het zelfs over belangrijke details die andere installateurs niet hadden. Heb dan ook gekozen voor Glas/Glas panelen, vanwege de voordelen en de opbrengst. De verhouding prijs/kwaliteit is simpelweg "perfect ". Heb ook de belofte gekregen van de opvolging en de verdere afhandeling van alle mogelijke formaliteiten. Ook alle lof voor de professionele plaatsing en de correcte technische uitleg. Besluit : Ik raad Sun Eco dan ook ten stelligste aan, dit bedrijf is gewoonweg " TOP " . De afspraken met Dries en Jean werden " perfect " nagekomen. Dank u Jean en Dries en het ganse team .

image description

Iedere interactie met dit bedrijf was helaas tijdverlies voor mij. We hadden tweemaal een afspraak bij me thuis om offerte op te stellen voor zonnepanelen. Beide momenten zijn ze niet komen opdagen zonder iets te melden. Ondertussen zorg ik wel dat ik thuis aanwezig ben en niet op het werk... 1ste maal heb ik ze gebeld en na hun uitleg (in hun systeem stond mijn afspraak als geannuleerd) heb ik Sun Eco nog een kans gegeven door een tweede afspraak te boeken. Na de tweede maal niet komen opdagen schrijf ik dus helaas deze review. Update 07/04/2022: Zaakvoerder heeft me opgebeld voor zich te excuseren en is zelf dezelfde dag nog thuis langs geweest om de informatie te verzamelen voor een offerte te kunnen opstellen. Dit word geapprecieerd. Mede hierdoor en door zijn kennis van zaken neem ik Sun eco in overweging voor het plaatsen van een zonne-energie systeem. Nu wachten op de offerte.

image description

De samenwerking met Sun Eco was een succesverhaal van begin tot einde. Van de vakkundige uitleg door Vincent, waarbij geen vraag teveel was en hij steeds ter beschikking stond om iets uit te zoeken voor ons. Tot het team dat de installatie kwam plaatsen. Hun creatief denken om zodoende alle kabels netjes weg te werken, de technisch uitleg die verschaft werd en het proper achterlaten van de werkplek: op alle vlakken vakmanschap en professionaliteit. Ik raad deze firma aan, zelfs aan de meest veeleisende bouwheer, de verwachtingen zullen ingelost worden! Zonder twijfel!

image description

Eind vorig jaar beslisten wij om zonnepanelen aan te kopen. Hiervoor hebben we uiteraard verschillende offertes aangevraagd. Na een bezoek van Dirk van Sun Eco was onze keuze snel gemaakt. Hij informeerde ons op een duidelijke manier over de werking en de keuzemogelijkheden van zonnepanelen. Zijn offerte was ook de meest uitgebreide en voordeligste die we ontvangen hebben. De plaatsing van de panelen gebeurde door een vriendelijk en professioneel team waarvoor niets teveel was. Ook de administratieve afhandeling van ons dossier, facturatie, extra info..., gebeurde zonder enig probleem. Dirk verraste ons nog met een bezoekje om na te gaan of alles naar wens verlopen was, TOP. Voor ons is Sun Eco een absolute aanrader... Mia & Yvan

image description

Vertegenwoordiger niet aanwezig op gemaakte afspraak. Geen bericht nagelaten van afwezigheid. zaakvoerder belt en geeft correcte info over fout verlopen proces.

image description

Op 1 december 2021 heeft Sun Eco onze panelen en thuisbatterij geplaatst. Perfect gedaan, prima afgewerkt. Alles exact zoals op de offerte. Ondertussen heb ik via de app al gezien dat de 6 hoogrendementspanelen (glas/glas) prima opbrengst hebben. Onze thuisbatterij (5 kWh) is regelmatig helemaal vol, zelfs nu in deze donkere periode. We kijken dan de hele avond tv met gratis stroom, terwijl ook nog de wasmachine, droogkast of vaatwasser draaien op gratis stroom van de batterij. We hebben zelfs regelmatig een volle batterij + stroom voor direct eigen gebruik + ook nog eens injectie op het net waarvoor we een kleine vergoeding krijgen. Eén van de betere keuzes die we al gemaakt hebben, dank zij het deskundig en eerlijk advies van Stef van Sun Eco. Wij zijn fan !

image description

Vijf sterren voor SunEco voor het plaatsen van zonnepanelen bij ons: Prijs - kwaliteit - snelheid - dienst na verkoop - vriendelijkheid. ? en dan nog de extra mile van het team dat de installatie kwam uitvoeren door een fout te detecteren en op te lossen dewelke een afkeuring in een ander deel van de electriciteit van het huis voorkomen heeft. Van de zes bedrijven die een offerte hadden gemaakt, stak deze er bovenuit en opgeleverd zoals beloofd. Veel succes met jullie zaak Ivan&Dries.

image description

Zonnepanelen laten plaatsen : suneco werkt snel, proper en correct. 6 dagen later hadden we plots in een deel van ons huis geen elektriciteit meer. Na een telefoontje naar suneco werd er dezelfde dag al hulp gestuurd. De 2 werklieden, die ook onze zonnepanelen installeerden, zochten 2 uur lang naar het probleem (het was ondertussen 21 uur ´s avonds!). Ze vonden en losten het probleem op!!! Van doorzetting gesproken. Een dikke pluim voor deze 2 medewerkers. Ps : ons elektrisch probleem lag niet aan de installatie van de zonne-panelen, maar had een andere oorzaak. Ik raad deze firma zeker aan.

image description

Installation was done quickly (half a day) and as agreed. The installers were willing to go the extra mile to satisfy the customer and that matters to me. Furthermore, a small problem with the roof, which I noticed afterwards, was solved quickly (within a few days) and efficiently. I wish this was the norm in this and other industries? but reality shows otherwise. So with this: excellent service and keep it that way! Hopefully these kinds of companies (where the customer is 'king') help other companies (where the customer is 'slave') to learn a hard lesson!

image description

Proper werk, vlotte communicatie en goede na-zorg/info gekregen!

image description

Peter, een super aangename verkoper en dan ?: de beste prijs, geen voorschot, de beste garantie, prima plaatsers, echte vakmannen, beleefd, vriendelijk en correct. Systeem werkt perfect en de hoge stroomfactuur is verleden tijd! Bedankt Peter, bedankt Sun Eco !!!

image description

Bedankt aan suneco en Jola voor het plaatsen van airco split unit. Mooi werk afgeleverd proper achtergelaten met een minimum aan opkuis. Ook Stef Brems bedankt voor de duidelijke informatie en correcte offerte. Grtjs. Robin Van Lint.

image description

Sun Eco heeft gisteren onze airco's geplaatst. Zeer tevreden over de deskundige uitleg van Stef en de plaatsing door Kristof en Brent. Plaatsing tot in de puntjes verzorgd en alles proper achter gelaten !

image description

Peter heeft ons een heel uitgebreide en begrijpbare uitleg gegeven over zonnepanelen. Ondanks de sneeuw afgelopen week is de installatie net 2 weken na ondertekenen offerte door kunnen gaan, top! De installateurs waren heel vriendelijk en hebben de panelen netjes op het dak geplaatst en de bekabeling naar de zekeringkast mooi weggewerkt. Nadien werd alles netjes opgeruimd. Het bedrijf is ook telefonisch en via Whatsapp goed bereikbaar. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen!

image description

We waren zeer tevreden over de service van Suneco. Er was een goede communicatie en de afspraken die ze maakten kwamen ze ook daadwerkelijk na.

image description

We kregen een zeer duidelijke en uitgebreide uitleg van Dries Dams. De opvolging verliep vlot en ook de plaatsing en installatie verliep zonder problemen en binnen de beloofde termijn. We zijn heel tevreden over onze zonnepanelen. Ze liggen er nu 3 maanden op en we hebben onze teller al goed zien terugdraaien!

image description

Alles proper opgeleverd volgens afspraak. Ook de enige plaatser die eens even moeite heeft gedaan om de juiste haken te zoeken/installeren voor ons dak (Isotec panelen) (ipv te zeggen "Beetje moeilijk, gaan we niet doen.").

image description

Zeer tevreden van Sun Eco! de gemoedelijke en professionele aanpak van zaakvoerder Dries Dams en de zeer correcte uitleg en offerte hebben me voor hen doen kiezen. De plaatsing in volle Corona hebben ze zeer goed aangepakt en afgeleverd!

image description

Top firma. Dries vriendelijke en eerlijke man. Het plaatsen werd gedaan door 2 topmensen. Super tevreden van alles. Aanrader voor iedereen

image description

Echte toppers. Werkt met goede materialen. No nonsense en vakkundige uitleg. Komt met slimme alternatieven die waarde toevoegen (orientatie).

image description

Echte toppers. Werkt met goede materialen. No nonsense en vakkundige uitleg. Komt met slimme alternatieven die waarde toevoegen (orientatie).

image description

Sun Eco is een aanrader, betrouwbaar, vriendelijke en snelle service.Alles netjes afgewerkt. Ook na de plaatsing kan je nog met elke vraag bij hen terecht. Bedankt Dries en co.

image description

Heb mijn zonnepanelen in volle corona crisis laten leggen en ben zeer tevreden hoe het bedrijf dit afgehandeld heeft met alle nodige voorzorgen voor gezondheid en veiligheid. Bedankt om ze te leggen in de moeilijke omstandigheden. Ik ben zeer gelukkig met het gesprek vooraf (zeer verhelderend), had al meerdere gesprekken gehad met andere installateurs, maar de eigenaar (Dries) heeft me kunnen overtuigen om voor glas-glas panelen te gaan. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

image description

De 5 sterren spreken voor zichzelf, al meer dan 50 keer, dubbel en dik verdiend.

image description

Good, complete information during site visits, convincing arguments, honest impression, skilled installers, clean installation, smooth follow-up. Independent judge was very positive about the work of Sun Eco.

image description

Professionele aanpak van begin tot einde . Zaakvoerder kent zijn vak en is professioneel en transparant in communicatie. Uitvoering en installatie vlekkeloos verlopen en volgens vooropgestelde timing. Ik kan alle toekomstige eigenaars van zonnepanelen dan ook warm aanbevelen im Sun-Eco te contacteren om een offerte te bezorgen.

image description

Graag wil ik Sun Eco aanbevelen voor het plaatsen van zonnepanelen verschillende offertes bekeken en Sun Eco kwam er als beste uit op alle vlak prijs , kwaliteit, service Zeer goede uitleg gekregen van Dries, weet waarover hij praat , hadden dadelijk een goed gevoel , bij het plaatsen alles mooi afgewerkt zowel op het dak als in de garage de kabelgoot en ruimen alles zelf op Sun Eco een echte aanrader voor het plaatsen van uw zonnepanelen Dries en uw team , doe zo verder ,bedankt voor de schitterende service

image description

Goede informatie,correcte plaatsing en opvolging. Wij zijn zeer tevreden

image description

Prijs/kwaliteit/service = top Installatie netjes op tijd en professioneel uitgevoerd

image description

Wij zijn heel tevreden over onze zonnepanelen. Alles is correct verlopen, heel vriendelijke eigenaar, goede uitleg gekregen, correcte prijs, snelle plaatsing, altijd bereikbaar,... Een echte aanrader ???

image description

4 jaar geleden groepsaankoop gedaan met de Prov.Antwerpen en gezien hoe het niet moest. Nu verhuisd en nieuwe geplaatst door Dries en zn team....zoals het wel moet. Duidelijke uitleg, top materiaal, steeds bereikbaar voor een vraag, en correcte plaatsing. Zelfs de electriciteitskeurder had veel lof voor Sun Eco naar materialen en plaatsing toe...topbedrijf

image description

Bijzonder tevreden over de service van Sun Eco. Uitstekende toelichting bij de mogelijkheden vooraf, snelle respons op vragen, een eerlijke inschatting van de leveringstermijn en een prima uitvoering. Sun Eco gevonden na een hele reeks prijs-kwaliteit vergelijkingen, en bijzonder tevreden met mijn keuze.

image description

Sun Eco dank u veel voor alles, van de communicatie in het begin en tot het afwerken van de elektrische kast. Super content

image description

Sun??Eco heeft in september onze zonnepanelen geplaatst, tot onze grote tevredenheid. Deskundig uitgebreid advies van Dries in "mensentaal", timing perfect, afspraken nagekomen, vriendelijke en kundige plaatsers. Op één dag geplaatst én aangesloten. Enkele tekortkomingen in de zekeringenkast werden meteen weggewerkt zodat de keuring perfect voorbereid was. Die keuring verliep dan ook probleemloos. Ook de administratieve rompslomp werd ons bespaard. Kwaliteitswerk door professionals! Absolute aanrader!

image description

Wij raden Sun Eco aan, een klein bedrijf maar groot in prestaties en in het leveren van service. Vertegenwoordiger/zaakvoerder weet waar hij mee bezig is en legt alles tot in detail uit. Alles wordt nadien ook correct opgevolgd. Bij vragen/opmerkingen kan je steeds bij hen terecht. Ze leveren kwaliteit aan een degelijke prijs. Top!

image description

Graag wil ik Sun Eco aanbevelen als installateur van zonnepanelen. Na meerdere offertes te hebben vergeleken kwam de offerte van Sun Eco eruit als beste op het vlak van prijs/kwaliteit/service. De vertegenwoordiger Dries is meerdere keren aan huis geweest, gaf gedetailleerde info per mail, was telefonisch steeds bereikbaar. Geen info van een "typische verkoper" maar wel van iemand die zelf op de daken kruipt. Een absolute aanrader zijn de panelen van Luxor die glas- glas panelen hebben met 35 jaar garantie en scherpe prijs. Een groot verschil op kwalitatief vlak met de glas- folie panelen. Ik wilde enkel maar tekenen op voorwaarde van een snelle installatie en deze afspraak werd nagekomen. Kort na de bestelling kreeg ik al te horen dat 3 weken later de panelen werden gemonteerd. Een mooi voordeel tov vele concullega's is dat je niet op voorhand moet betalen maar dat je pas betaalt van zodra alles 100% mooi gemonteerd is. Alle panelen liggen mooi naast elkaar, perfect uitgelijnd en nergens zie je de montageprofielen onder de panelen uitkomen. Ze zijn allemaal mooi afgesneden en met zwarte opzetstukken afgewerkt. Ook werden er deftige haken gebruikt die verstelbaar zijn en geen goedkopere haken van de groepsaankoop. Het monteren en aansluiten heeft in totaliteit 1 werkdag geduurd. En als kers op de taart hebben de installateurs alle afval netjes opgeruimd. Sun Eco en medewerker Dries zijn absoluut een aanrader voor wie zonnepanelen wil installeren. Hartelijk dank voor de schitterende service!