Soltis

  1. Home
  2. Brussel
  3. Evere
  4. Soltis

zonnepanelen installateur Soltis

Henry Dunantlaan 31, 1140 Evere, België
Dit is een citaat van Soltis zelf:

Soltis werd opgericht in mei 2008 te Brussel door drie vennoten en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 15 werknemers, die allemaal actief zijn op het domein van energie. Bij Soltis ligt de nadruk op een persoonlijke aanpak vanaf dag één.

Over Soltis

Het bedrijf staat in voor het bepalen van de opmeting van de installatie, de schaduwstudie, de stedenbouwkundige vergunningsaanvraag indien nodig, de systeeminstallatie, de aanvraag voor aansluiting op het distributienet, de premie- en  belastingverlagingsaanvragen alsook alle andere administratieve stappen die de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen met zich meebrengt.

Alle installaties worden uitgevoerd door eigen plaatsing teams welke samen meet dan 3000 installaties hebben geplaatst.

Er worden verschillende types zonnemodules aangeboden: monokristallijn silicium, polykristallijn silicium dat beter aangepast is aan diffuse zonnestraling aan een meer aantrekkelijke prijs maar met een duidelijk lager rendement. Een omvormer zet de gelijkspanning om in wisselspanning en een teller laat toe om de kWh die de zonnepanelen produceren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

39 beoordelingen

image description

Over het algemeen hadden we een heel goede ervaring. De positieve punten: de zeer snelle oplevering van de prijsopgave, de uitvoering van de installatie conform de planning, het monitoren van de start van de bouwplaats, de brochure met uitleg over de voortgang en het uitvoeren van kleine correcties ging door tot op de dag van vandaag. opmerkingen van de installatiecontrole. We geven ook een "5+ sterren" aan de contactpersonen die ons bestand hebben doorgestuurd om het af te ronden toen het wat traag ging. Wat de meer negatieve punten betreft: we hadden het gevoel dat het team af en toe een beetje overweldigd was en dat het een beetje stressvol was toen we geen nieuws meer hadden, maar we zijn ervan overtuigd dat dit vooral te wijten was aan de zeer sterke vraag in Wallonië in 2023, omdat verder zijn de contacten met het hele team altijd heel goed geweest.

image description

Over het algemeen goede service en echt educatief goed werk van het team dat zonnepanelen en elektrische apparaten installeert. Maar het duurde een maand voordat iemand de batterij na installatie kwam activeren. Ook de aardverbinding bleef onvoltooid en was na een maand voltooid. Zonder deze vertraging had ik een service van 5 sterren kunnen markeren.

image description

De installatie werd aangevraagd voor mei zodat we vanwege de zomer konden profiteren van de productie. de installatie is begin mei gedaan maar niet aangesloten. Drie maanden lang hebben we contact opgenomen met het bedrijf via sms-e-mail en telefoontje zonder enige follow-up. Pas eind september werd gedaan wat nodig was, namelijk een jaar van verloren productie

image description

Communicatie in begin zeer vlot. Daarna zeer weinig tot geen informatie. Na 3 maanden installatie nog steeds niet duidelijk hoe we deze kunnen monitoren. Panelen met krassen op werden tot nog toe niet vervangen. Zeer matige after-service. Spijtig, want ik was wel heel tevreden van respons aan de start !

image description

Goede ervaring in het algemeen. Positieve punten: duidelijke prijsopgave, expertise van de ingenieurs om oplossingen te vinden, opvolging van het project van A tot Z, relatief snelle antwoorden op vragen. Negatieve punten: eerste team gestuurd door onderaannemers die installatiefouten hebben gemaakt, meerdere herinneringen zodat uiteindelijk hetzelfde team terugkwam om een ??aantal van de problemen op te lossen, maar niet allemaal om eindelijk een echt team van Soltis-professionals te hebben die het project goed hebben afgerond.

image description

In het begin niets te zeggen. Snelle, duidelijke en nauwkeurige communicatie. Bij het plaatsen van de panelen viel alles uit elkaar. Het team was niet erg gewetensvol en deed het werk haastig. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het moeilijk was om met de arbeiders om te gaan, aangezien ze nauwelijks Frans spraken. Bij de schatting werd opgemerkt dat de panelen volledig zwart zouden zijn. Dit is niet het geval. Ook de communicatie met Soltis is ingewikkeld geworden. Het is noodzakelijk om meerdere e-mails te sturen in de hoop antwoord te krijgen op de gestelde vragen.

image description

Een duidelijke en eerlijke offerte. Foutloos in het plannen en uitvoeren van de installatie. Ik heb de klantenservice nog niet gebeld.

image description

Geweldige ervaring met Soltis. 100% van de toezeggingen nagekomen vanaf de offerte tot de laatste e-mail voor de applicatie voor verbruiksmonitoring. Responsiviteit, respect voor woorden, efficiënte teams. Dankjewel!

image description

Service inexistant et gestion de chantier totalement amateur. Après une visite technique, rien n'a été respecté par les sous-traitants + dégâts occasionnés. 4 jours d'intervention étalés sur 1 mois et demi, mise en service des panneaux 2 mois plus tard. Réception encore 1mois et demi plus tard...

image description

Al meer dan 10 jaar in gebruik... Eenvoudige controle van de productie via internet. Geen tussenkomst vereist. Kortom, kwaliteitsapparatuur, met goede teams van technici. En als je een vraag hebt, ben je telefonisch welkom.

image description

Uiteindelijk hebben we een werkende installatie en daarvoor zijn we dankbaar. Maar de opvolging van het dossier ontbrak meermaals aan professionaliteit, wat er bijvoorbeeld toe leidde dat er één panel minder was dan oorspronkelijk gepland bij de metingen. Een klantervaring die verfijnd moet worden, maar een functioneel eindresultaat.

image description

We hebben offertes opgevraagd voor 2 gerelateerde installaties. Soltis was zo vriendelijk om de installatie eenvoudig en winstgevend te maken en weigerde de tweede installatie op een dak zonder ondervloer. Alles voor één bedrijf. Dit is onprofessioneel en ik raad Soltis niet aan.

image description

Ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende opvolging!

image description

Geweldige klantervaring - voor, tijdens en na installatie. Ik raad aan.

image description

Twee faciliteiten: een professionele en de andere privé. Perfecte en gerespecteerde timing. Plaatsbezoek en perfecte afstemming.

image description

Ik ben erg verscheurd, alles ging goed, tot een kleine schade aangericht door een onderaannemer van Soltis tijdens de installatie eind september 2022, en sindsdien is het een hel geweest, onmogelijk om een ??follow-up van mijn claim te krijgen toen ik was beloofde dat het heel snel geregeld zou zijn als ik maar snel een reparatieofferte zou brengen, wat ik binnen een week deed... Echt jammer. Een advies: betaal niet de laatste rekening als niet alles perfect is!

image description

Zeer goede service. De plaatsing van de fotovoltaïsche panelen is goed verlopen. Schoon werk en op tijd. Professionele ondersteuning van verkoop tot service na verkoop. Ik raad ze aan.

image description

Ik ben in Nijvel, de installatie verliep goed, de deadline werd gerespecteerd, de technische validatie vóór de site maakte het mogelijk om ervoor te zorgen dat het dezelfde dag nog goed ging. Ik raad aan !

image description

Installatie aan de top voor 2 jaar bij mijn huisgenoot. Het enige dat overblijft is om de panelen opnieuw te wassen :D

image description

Geen klachten. Efficiëntie, snelheid, goed werk en prettig personeel

image description

Installatiewerkzaamheden aan paneel en laadstation. Een beetje ongeorganiseerd (wisseling van personeel op kantoor), maar uiteindelijk ging alles goed voor de installatie. De after-sales service, we zijn niet erg tevreden - we wachten sinds de installatie eind maart op uitleg over het laadstation. Na meerdere keren bellen/mailen: volgende gratis afspraak: eind september!

image description

Snelle en gedetailleerde offerte voor een fotovoltaïsche installatie Naleving van installatiedeadlines Perfecte administratieve en technische opvolging voor en na de installatie Installatie snel gecertificeerd

image description

Travaux d'isolation effectués parfaitement alors que le chantier était compliqué. Ouvriers très propres et très soucieux de ne pas causer de dérangement.

image description

Suivi du dossier de A à Z au top. Installation rapide et propre. Je recommande SOLTIS!

image description

Installation professionnel au top.

image description

Te kwader trouw! Kan niet chatten

image description

Nous avons commandé une installation pour notre maison chez Soltis. Très satisfaite de la qualité de l'installation ainsi que de la gentillesse de leur équipe!

image description

Suite à une prise de contact avec leur commercial, une première visite à eu lieu et un devis m'a été proposé quelques jours plus tard. Grâce à leur expertise et mes conditions de ne pas investir, j'ai choisi de signer suivant la formule du tiers investissement Un bon moyen de réduire sa facture d?électricité sans investir. Mon installation tourne depuis 6 mois sans soucis. Je recommande sans hésiter.

image description

Suite à une prise de contact avec leur commercial, une première visite à eu lieu et un devis m'a été proposé quelques jours plus tard. Grâce à leur expertise et mes conditions de ne pas investir, j'ai choisi de signer suivant la formule du tiers investissement Un bon moyen de réduire sa facture d?électricité sans investir. Mon installation tourne depuis 6 mois sans soucis. Je recommande sans hésiter.

image description

Experience horrible avec cette entreprise... Passant par ikea et solarcentury, soltis est le sous-traitant qui m'a été désigné. Lors du premier RDV, le technicien s'est (m'a t on dit) trompé d'adresse et lors du 2eme RDV, son véhicule est tombé en panne... Résultat, 2 jours de congé perdus pour rien et j'ai demandé l'annulation du devis et le remboursement de mon acompte.... Un manque de sérieux évident et une désinvolture à pleurer... Selon mon expérience, à éviter...

image description

Experience horrible avec cette entreprise... Passant par ikea et solarcentury, soltis est le sous-traitant qui m'a été désigné. Lors du premier RDV, le technicien s'est (m'a t on dit) trompé d'adresse et lors du 2eme RDV, son véhicule est tombé en panne... Résultat, 2 jours de congé perdus pour rien et j'ai demandé l'annulation du devis et le remboursement de mon acompte.... Un manque de sérieux évident et une désinvolture à pleurer... Selon mon expérience, à éviter...

image description

Un sentiment de désorganisation et d?improvisation du planning à la visite du technicien....la gestionnaire a fait ce qu?elle a pu mais semblait bien seule Je ne suis pas allé jusqu?au bout du processus et me suis fait remboursé mon acompte moins 150? pour la visite du technicien qd même...

image description

Un sentiment de désorganisation et d?improvisation du planning à la visite du technicien....la gestionnaire a fait ce qu?elle a pu mais semblait bien seule Je ne suis pas allé jusqu?au bout du processus et me suis fait remboursé mon acompte moins 150? pour la visite du technicien qd même...