Solarroof

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Moerkerke
  4. Solarroof

zonnepanelen installateur Solarroof

Tarwerentestraat 6, 8340 Moerkerke, België
Dit is een citaat van Solarroof zelf:

Solarroof werd in 2006 opgericht en is al jarenlang een referentie in de markt van zonnepanelen.

Over Solarroof

Solarroof is sinds 2006 gespecialiseerd installateur van zonnepanelen die professionaliteit en een vlekkeloze service hoog in het vaandel dragen .

Solarroof  is RESCERT gecertificeerd en plaatst vooral installaties voor particulieren met meer dan 3000 gerealiseerde installaties en tevreden klanten.

Het bedrijf is gelegen in Moerkerke (nabij Brugge), maar plaatst zonne-installaties over heel de omgeving. Doorheen de jaren is er de nodige expertise in huis om zonnesystemen bij zowel bedrijven als particulieren te plaatsen.
Solarroof staat bekend voor zijn uitstekende service en topkwaliteit. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste installatie en het maximale rendement. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Het RESCERT certificaat is hier een bewijs van.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

22 beoordelingen

image description

Uitstekende en professionele installatie. Goede planning. Aanbevolen

image description

2 jaar geleden 12 zonnepanelen laten plaatsen via Solar Roof, lokaal bedrijf dat me werd aangeraden door een vriend. Installatie was snel en professioneel. Heel tevreden hierover, omvormers waren toen schaars maar ze hadden er gelukkig nog liggen. 2 jaar later hebben we een elektrische wagen, dus willen we extra zonnepanelen. Solar roof terug gecontacteerd, tevens andere plaatsers/concullegas uit het Brugse, finaal kwam Solar Roof met een mooi voorstel waarop we hebben ingetekend. Blij 2 x geholpen geweest te zijn door dezelfde firma.

image description

Duidelijke uitleg over slim energiebeheer en vlotte installatie! Kan het zeker aanraden !

image description

wij wachten reeds 4 maand op herstel van onze panelen. plaatsen geen probleem , herstellen GEEN service wij moeten steeds zelf contact opnemen of er volgt geen nieuwe afspraak!

image description

Heel tevreden van mijn ervaring met Solarroof - vriendelijke en zeer snelle service! aan te raden

image description

Heel tevreden over het hele team van Solarroof. Zeer snel geplaatst, deskundig, professioneel, persoonlijk, scherpe prijs en zeer goed advies. Een absolute aanrader!

image description

Kwaliteitsservice en eerlijke offerte. Ik raad hen aan! ?

image description

Een super team. Een zeer duidelijke uitleg die getuigd van kennis bij de kennismaking met solarroof. Een team om U tegen te zeggen bij de plaatsing van de zonnepanelen en thuisbatterij. Werken snel en tot in de puntjes afgewerkt. Van begin tot einde voel je dat ze werken met passie voor hun job. Bedankt.

image description

Ik heb al meerdere installaties door Solarroof laten plaatsen, m'n eerste zonnepanelen in 2017, thuisbatterij en hybride omvormer eind vorig jaar. Ik ben super tevreden over hun prijs/kwaliteit en service. Installaties zijn als pareltjes op het dak en in de zekeringskast. Keuring was geen enkel probleem en had meteen ook alle documenten voor premieaanvragen.

image description

Super dikke merci aan Sammy en Bert voor deze fijne ervaring en vakkundige plaatsing .. Doveteam super team

image description

Duidelijke communicatie, topteam. Echt een aanrader! We hadden een klein probleempje en er werd naar ons geluisterd en het probleem werd dezelfde dag nog opgelost. ???

image description

Zeer tevreden van solarroof. Zeer duidelijke offerte. Zeer duidelijke afspraken die perfect werden gerespecteerd. Plaatsing is zeer vlot verlopen. Ik kan solarroof aan iedereen aanraden.

image description

Zeer tevreden over de plaatsing en service. 100% duidelijke offerte, facturatie en correcte afspraken. Zelfs de persoon van de keuring had enkel lof over het professionalisme waarmee de installatie werd geplaatst. Dit bedrijf is zonder meer een aanrader!

image description

Vriendelijk , mooie plaatsing . Perfecte na service . Net achtergelaten .

image description

Ontzettend tevreden van Solarroof. Ze installeerden zowel zonnepanelen als - anderhalf jaar later - een thuisbatterij bij me. ?Ik informeerde me bij 5 verschillende installateurs en kreeg de gekste en wildste verhalen. Van Solarroof kreeg ik een realistisch en correct beeld, zonder verkooppraatjes. ? Ze stelden me verschillende merken voor, met hun voor- en nadelen en adviseerden me in de beoogde kwaliteit ? De installatie gebeurde door vakmensen, die hun stiel kennen, erg proper werken en je bovendien vriendelijk begroeten. ? Van hun dienst-na-verkoop kreeg ik de dag van de installatie een duidelijk overzicht van alle stappen die ik na de installatie moest ondernemen bij de keuringsdienst, Fluvius, de Vlaamse overheid, ? . ? Tussen hun offerte en factuur zat geen eurocent verschil. 0 verrassingen. Ik wist vooraf wat ik zou betalen en hun prijs was scherp. ?? Een verplichte keuring van de installatie zit in de prijs inbegrepen. De onafhankelijke keurder kwam vandaag langs en zei over de installatie van de batterij ?Dit is een perfecte installatie. Ik zou hier met veel installateurs moeten komen om te tonen hoe het wel moet.?

image description

Competitive price, fast installation and perfect finish! Top!!!

image description

Zeer correcte firma , perfect afgewerkt , kortom een aanrader .Prijs kwaliteit zeer concurrentieel.

image description

Zeer tevreden van het werk alles professioneel geplaatst ?

image description

In 2011 heeft Solarroof mijn Sunpower zonnepanelen geplaatst in combinatie met een Carlo gavazzi groene stroom teller. Anderhalf jaar later bleek die teller niet naar behoren te werken. Solarroof heeft de teller vervangen door een andere Carlo gavazzi, tegen betaling. Ook de nieuwe teller bleek in hetzelfde bedje ziek. Begin 2019 heb ik hem weer laten vervangen door Solarroof maar ik heb aangedrongen op een ander merk. Solarroof heeft deze keer een Solarlog teller geplaatst, helemaal gratis. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

image description

Plaatsing van een PV installatie op hellend dak met Sunpower panelen en SMA omvormer. Zeer net en vakkundig geplaatst door de techniekers. Grondige uitleg van het systeem. Zeker een aanrader om met Solarroof samen te werken!

image description

Solarroof heeft bij mij een installatie geplaatst grond opstelling met schroeven, sunpower in combinatie met solar edge Ietsje moeten wachten maar ze hebben dit goed gemaakt door het uitstekende werk. De opbrengsten liggen een stuk hoger dan verwacht, supertevreden, een dikke 5/5 ?

image description

Chaffeur met hun camionet geen beetje respect op de baan. Zo brengen ze de naam van de firma in slechte naam. Deze keer was het goed afgelopen daar ik nog iets plaats jad voor uitwijkmaneuver. Was die ruimte er niet geweest kon u het jaar inzetten in het hospital of erger.