Proenergy

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Aalter
  4. Proenergy

zonnepanelen installateur Proenergy

Manewaarde 44, 9880 Aalter, België
Dit is een citaat van Proenergy zelf:

Installatie bedrijf zonnepanelen -warmtepompen. Erkend verdeler van SolarWatt en Daikin sinds 2009.

Over Proenergy

Met Proenergy kiest u voor een gecertificeerde installateur. Daikin Dealer, SolarEdge certified installer, Solarwatt expert. Voor zowel onze zonnepanelen als voor onze warmtepompen zijn wij een erkend dealer. Onze mensen zijn steeds up-to-date en bijgeschoold over de nieuwe mogelijkheden, en dankzij vele jaren ervaring kan u rekenen op professioneel en correct advies.

Proenergy kiest voor SolarWatt
Waarom? Uit onderzoek komt deze Duitse producent steevast naar voren als de beste en op de markt onderscheiden zij zich als enige met een uitgebreide all-in garantie en zekerheden. Wat betekent dit voor u?  De hoogste garantie die er bestaat op de markt, wereldwijd: voor de glas-glas zonnepanelen is dit 30 jaar productgarantie en 30 jaar vermogen. Garanties die vallen binnen de Europese Unie. Vanaf dag één leveren de zonnepanelen u al geld op!

Proenergy legt de lat zeer hoog als het aankomt op de eisen waaraan de producten moeten voldoen. Niet alleen worden ze onderworpen aan de criteria van de sector, maar SOLARWATT test zelf zijn zonnepanelen door ze bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Zo loopt u op geen enkel moment een risico. Met de zonnepanelen van Duits producent SOLARWATT biedt Proenergy u hoogwaardige zonnepanelen, slim energiebeheer en energieopslag vanuit één bron.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

57 beoordelingen

image description

Er werden bij mij 12 zonnepanelen gelegd door bekwame en vriendelijke techniekers. Alles is correct en volgens afspraak verlopen.

image description

Goede en degelijke uitleg bij voorstel en aankoop zonnepannelen. Offerte was goed leesbaar en correct volgens de besproken gegevens bij de verkoper. Plaatsing is goed verlopen, vriendelijke jonge mensen die goed doorwerkten ondanks de minder goede weeromstandigheden. Administratie en facturatie zeer vlot verlopen en afhandeling van papieren nadien ook . Wij zijn heel tevreden! Bedankt!

image description

Schitterend werk geleverd door Pro-Energy, zowel sales, installatie en na-verkoop. Alles volgens afspraak!

image description

Heel goede firma, stipt. Enige firma van alle offertes die zowel voor- als achterkant van het dak bekeken had om zonnepanelen te leggen. Wijst op goede expertise. Plaatsing vlot verlopen en perfect op datum zoals gepland. bij het overwegen van het leggen van zonnepanelen, hen zeker contacteren.

image description

De offerte en afspraken i.v.m. plaatsen verliepen correct. De aanpassingen in de elektriciteitskast waren bij plaatsen van de panelen, volledig verkeerd. Een tweede team hebben dit gedurende 3 uren op zaterdagnamiddag komen rechtzetten, maar schema voor keurders was ook niet correct ingediend. Tweede bezoek van de keurder was nodig. De keuringspapieren zijn pas na dikke vier maanden in orde gebracht en opgestuurd, na veelvuldig contact met firma, en aandringen van onze kant. Pas na 5 maanden hebben we premie kunnen aanvragen door al die tekortkomingen. Geen positief verhaal dus.

image description

Zeer professionele aanpak; prima georganiseerd bedrijf. Zeer vlotte en snelle communicatie. Installatie medewerkers kennen hun job en komen zeer klantvriendelijk over. Kortom: proficiat!

image description

Vaktechnische verkoper, vlotte afhandeling van offerte. Installatie verliep vlot en deskundig. Vriendelijk personeel. Ruimden achteraf alles mooi op. Werken met Solarwatt en SolarEdge-optimizers, wat voor onze Oost-West-installatie met ook schaduw van de buren hun dak optimaal is. Wij zijn tevreden met zowel het esthetisch als het functioneel resultaat. Onze buren kwamen alvast geïnteresseerd aankloppen, ik raad ze met plezier Proenergy aan.

image description

Pro Energy, de betere van de beteren. Zeer tevreden over de aanpak. De installatie werd met kennis van zaken gerealiseerd. De technici zijn top. Betrouwbare firma. Aanrader!

image description

Top firma, eerst onze laadpaal nu onze zonnepanelen. Bij plaatsing bleek dat er slechts ruimte was voor 18 ipv 17 door een speciaal stuk in het dak. Werd zonder te vragen aangepast op de factuur. Dik in orde. Ook correcte prijs. Goed bezig Pro Energy! Alsook: bij het de vraag stellen of een batterij in mijn situatie handig zou zijn kreeg ik een nee geadviseerd. Dus advies dat oprecht is. Een ja had beter geweest voor hun eigen winkel maar hier denken ze dus weldegelijk vanuit de klant.

image description

Op 21/04/23 zonnepanelen laten plaatsen door deze topfirma. Altijd zeer vriendelijk en correct behandeld. Zeer vlotte plaatsing door vakmensen. Echte aanrader!

image description

Vier verkopers over de vloer gehad. 1 échte adviseur van Proenergy, Arsène! De gouden tip: een grote tuininstallatie. Na tien minuten technische uitleg van Zeid ben ik nog nooit zo gerust gaan werken. Top installatie & topmedewerkers. Top Proenergy!

image description

Vier verkopers over de vloer gehad. 1 échte adviseur van Proenergy, Arsène! De gouden tip: een grote tuininstallatie. Na tien minuten technische uitleg van Zeid ben ik nog nooit zo gerust gaan werken. Top installatie & topmedewerkers. Top Proenergy!

image description

Op 03/02/2023 werd er bij ons een zonne-installatie geplaatst door Proenergy. Voordat de techniekers begonnen aan de plaatsing werd alles met ons in overleg goed besproken. Techniekers zijn heel bekwaam en werken heel proper. We zijn heel tevreden.

image description

Op en top professioneel en correct van bij het eerste contact tot aan de aflevering van de installatie . Een echte aanrader voor iedereen !

image description

Na wat kleine opstart problemen moet ik zeggen dat ik best tevreden ben over Proenergy, Van offerte tot plaatsing verliep alles vlot, installatie was geplaatst op 1 dag . Na 3 weken had ik een storing , maar ze hebben alles gedaan om het euvel zo snel en goed mogelijk op te lossen. Alles werkt prima nu. Ik ben een tevreden klant.

image description

Zeer correcte en klantvriendelijke communicatie vanaf het eerste contact, afspraken stipt nagekomen, perfecte installatie en afwerking, extra uitleg bij de aangifte en de premieaanvraag, enz. Samengevat : topteam !

image description

Vlotte communicatie, correcte afspraken en plaatsing. Zeer tevreden over de performante zonnepanelen!

image description

Correcte en duidelijk info en afspraken met vertegenwoordiger Arsène. Prima werk door Zaid en Imre. Plaatsing bij 34 °C. Prima vakmanschap betreffende elektrische installatie. Duidelijk app van Solaredge. Gewoon Top.

image description

Correctie en duidelijk info en afspraken met vertegenwoordiger Arsène. Prima werk door Zaid en Imre. Plaatsing bij 34 °C. Prima vakmanschap betreffende elektrische installatie. Duidelijk app van Solaredge. Gewoon Top.

image description

Echte aanrader! Top service en top team! Bedankt !!!

image description

Snel, efficiënt en proper . Topteam!

image description

Zeer vlotte communicatie, van offerte tot uitvoering. Proffesionele plaatsing, zeer beleefde en nette techniekers. Niks is teveel gevraagd. Kortom: Een aanrader!

image description

Zeer vlotte communicatie, van offerte tot uitvoering. Proffesionele plaatsing, zeer beleefde en nette techniekers. Niks is teveel gevraagd. Kortom: Een aanrader!

image description

Airco geplaatst en boiler met warmtepomp geplaatst proper werk gedaan en de prijs zoals overeen gekomen een aanrader

image description

De voorbije week een professionele uitvoering gekregen installatie warmtepomp ter vervanging van oude gasketel en waterboiler. Toch stressy en koude week gehad en na 2,5 dagen kunnen opstarten. Pas op de 4de dag (middag) is onze vloerverwarming (pomp) beginnen draaien, door tussenkomst van de installateur. Dag 6 = super tevreden! Eén aandachtpuntje, is toch opletten met uitgieten water met roestresten van oude ketel/waterboiler op oprit (klinkers). Dankzij het natte weer en hogedrukreiniger opgelost. Merci!

image description

** Uitbereiding installatie met LG RESU Prime 10H batterij ** Na enige tijd onze PV installatie gebruikt te hebben besloten we om een batterij te laten plaatsen. Ook hiervoor hebben we terug beroep gedaan op Proenergy. Er werd ons een LG RESU Prime batterij voorgesteld aangezien onze omvormer een SE Storedge (enkelfasig) is. Volgens reviews op internet prima batterij met 10 jaar garantie. Er waren wat problemen bij de installatie maar deze werden correct opgelost! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Offerte aangevraagd op basis van de reviews op Google voor een zonne -en warmtepompinstallatie. Al van bij het eerste contact waren we onder de indruk. Geen opdringerige verkopers die niks van technische kennis hebben maar mensen die kennis hebben van zaken en denken in functie van de klant. Ook nadien werd er steeds snel en correct geantwoord op al onze vragen. De installatie gebeurde op de afgesproken datum en met evenveel vakmanschap zoals we hoopten. Er werd ook meegedacht met ons over hoe alles het beste geplaatst zou worden met zo min mogelijk kabelgoten. Het resultaat mag er zijn! We zijn tevreden van begin tot einde en kunnen Proenergy aanraden.

image description

This company has installed 21 solar panels and a 10Kw home battery. Pro Energy uses very clear and smooth communication during all phases of the works. (quote, planning, installation, invoicing, aftercare, premium request...) The installers are professional and very respectful of the environment and property. This company has its process well under control and can be trusted. We are very satisfied with our solar energy installation, installed by Pro Energy.

image description

Professionele techniekers. Alleen kabels aan dakgoot zijn amateuristisch geplaatst

image description

Er werden vier pylontech batterijen van 2,5 kwh bij ons geplaatst op 28/10/2021. Alles tip top afgewerkt. De batterijen doen momenteel goed hun werk. 10 jaar garantie op de batterijen en 5 jaar op omvormer Solis. (voor meerprijs heb ik een verlengde verzekering genomen van 10 jaar). Plaatsers waren een jong team die heel goed hun best hebben gedaan, alles werd netjes opgeruimd.). Goede uitleg gekregen. Wat aangedrongen om toch op tijd in het bezit te geraken van de nodige documenten om Fluvius te verwittigen en de premie nog aan te vragen van 2550 euro. Alles is op tijd in orde gekomen. Nu genieten van mijn batterijen en geloof mij u bespaart ! Doe zo voort Proenergy.

image description

** Uitbereiding installatie met LG RESU Prime 10H batterij ** Na enige tijd onze PV installatie gebruikt te hebben besloten we om een batterij te laten plaatsen. Ook hiervoor hebben we terug beroep gedaan op Proenergy. Er werd ons een LG RESU Prime batterij voorgesteld aangezien onze omvormer een SE Storedge is. Volgens reviews op internet prima batterij met 10 jaar garantie. Er waren wat problemen bij de installatie maar deze waren binnen de week opgelost (Probleem lag bij SE). Momenteel nog in afwachting op de correcte registratie in de RESU monitor (LG monitorring van de batterij) en uiteraard de keuring. Update volgt :-) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Offerte aangevraagd op basis van de reviews op Google voor een zonne -en warmtepompinstallatie. Al van bij het eerste contact waren we onder de indruk. Geen opdringerige verkopers die niks van technische kennis hebben maar mensen die kennis hebben van zaken en denken in functie van de klant. Ook nadien werd er steeds snel en correct geantwoord op al onze vragen. De installatie gebeurde op de afgesproken datum en met evenveel vakmanschap zoals we hoopten. Er werd ook meegedacht met ons over hoe alles het beste geplaatst zou worden met zo min mogelijk kabelgoten. Het resultaat mag er zijn! We zijn tevreden van begin tot einde en kunnen Proenergy aanraden.

image description

Uitstekende begeleiding van A tot Z!

image description

Prima installatie gehad in ons hotel. Ook prima service bekomen en zelfs telefonisch advies bekomen om toestel terug aan de praat te krijgen nadat klanten het ontregeld hadden. Zeker een aanrader als installateur

image description

Offerte aangevraagd op basis van de reviews op Google voor een zonne -en warmtepompinstallatie. Al van bij het eerste contact waren we onder de indruk. Geen opdringerige verkopers die niks van technische kennis hebben maar mensen die kennis hebben van zaken en denken in functie van de klant. Ook nadien werd er steeds snel en correct geantwoord op al onze vragen. De installatie gebeurde op de afgesproken datum en met evenveel vakmanschap zoals we hoopten. Er werd ook meegedacht met ons over hoe alles het beste geplaatst zou worden met zo min mogelijk kabelgoten. Het resultaat mag er zijn! We zijn tevreden van begin tot einde en kunnen Proenergy aanraden.

image description

Requested a quote based on the reviews on Google for a solar and heat pump installation. We were impressed from the very first contact. No pushy salespeople who have nothing to do with technical knowledge, but people who have knowledge of business and think in function of the customer. Even afterwards, all our questions were answered quickly and correctly (and there were many ?). If the installation is done with as much passion and professionalism as the sale, we will be very satisfied! Update will follow! (installation in June)

image description

Today it was time for the solar panels to be installed and connected. This was placed by skilled people with great care and accuracy. Everything went as planned from the first contact with proenergy. We are satisfied customers and will certainly continue to work with this company in the future. Top company.

image description

A lot of craftsmanship and top quality in both sales and construction. Very strongly recommended.

image description

Have this company come on the advice of a colleague. They gave a very professional impression and also in terms of quality they also give more than other companies. 30 years "warranty" on solar panels is very interesting. In terms of installation, everything went well and the inspection was also in order. The company will also ensure that everything works perfectly. They can see this for themselves from their workshop, so unnecessary moving is not necessary.

image description

Recently had solar panels installed by this company. The entire process from quotation to execution was excellent and professional. Recommended!

image description

Gecontacteerd voor levering & plaatsing van zonnepanelen. Correcte en transparante uitleg gehad, zonder pushen en meteen een offerte. Leveringsdatum ingepland en op tijd geplaatst. Steeds bereikbaar. Na een kleine opmerking werd er meteen professioneel gehandeld en tot een oplossing gekomen!

image description

Van eerste ontmoeting met vertegenwoordiger, tot volledige installatie en keuring, alles is vlekkeloos verlopen voor onze PV-systeem. Zeer goede en kristalheldere communicatie. Vlot bereikbaar, vriendelijke installateurs. Aanrader!

image description

Wij lieten zonnepanelen plaatsen en zijn uitermate tevreden van de service, kennis, eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zeer snelle en transparante communicatie. De vaklui die de installatie deed was tevens ongelooflijk vriendelijk en heeft de installatie met grootste zorg uitgevoerd.

image description

Professionele aanpak, goeie service en degelijk materiaal. Top-service

image description

Correcte organisatie. Aanrader!

image description

Correct, betrouwbaar, hoge kwaliteit. Topservice, kortom aanrader!

image description

Zonet zonnepanelen laten installeren: alvast erg professioneel en vriendelijk, zeer proper werk geleverd, Duitse sterke glas-glaspanelen en een omvormer die op diverse fora erg hoge scores halen en bovendien een ongeziene product- en vermogensgarantie hebben!!! Na vergelijking blijkt de prijs ook nog eens concurrentieel te zijn! En nu moet de zon zijn werk doen :)

image description

Vriendelijke en professionele installateurs. Tevreden van de geleverde werken.

image description

Het werk werd vakkundig, op tijd en netjes uitgevoerd.

image description

Het werk werd vakkundig, op tijd en netjes uitgevoerd.

image description

proenenergy is zeker een aanrader.perfecte afspraken,propere plaatsing.de lucht/lucht warmtepomp werkt zoals beloofd.toppy.

image description

Al verschillende realisaties gedaan met jullie... en iedere keer super tevreden... op naar de volgende installatie :)

image description

Heel gedreven verkoper (maar in de positieve zin) die zijn vak heel goed kende en het vooral goed en duidelijk kon overbrengen naar ons. We voelden ons dus heel comfortabel met de gemaakte keuzes. Ondertussen is alles geplaatst en ik moet zeggen dat deze mensen extreem proper werken. Afspraken waren goed en uitvoering perfect. Heel tevreden klanten ik heb ondertussen zelfs een collega al doorverwezen naar hen.

image description

Great team. Good advice and fast installation. Workers are motivated and polite.

image description

Zeer tevreden over de verkoop, de levering en de plaatsing. Minpuntje, niet altijd coherente informatie tussen de verkoop en de techniek met betrekking tot: - mogelijkheid voor het aansluiten van meerdere Daikin warmtepompen (binnenuntis) aan één buitenunit. - de capaciteit van de geplaatste warmtepomp, volgens de verkoop voldoende om de volledige plaats te verwarmen. Volgens de techniek is de capaciteit van de warmtepomp ontoereikend. - Het voorziene aantal zonnepanelen bij verkoop was 24 stuks. Bij de plaatsing was er aanvankelijk twijfel of er 24 zonnepanelen zouden kunnen geplaatst worden.

image description

Onze accumulatievuren waren toe aan vervanging , toen heb ik proenergy gecontacteerd. Na het contact is hij heel rap gekomen voor prijsofferte . We zijn akkoord gegaan en lucht/lucht pompen en zonnepanelen werden geplaatst door vriendelijke professionele werkmensen . De vuren zijn dan ook fantastisch vergeleken met onze accumulatievuren . Wij hebben een grote living en met de lucht/lucht pomp is onze living heel rap warm . Dus proenergy is zeker een aanrader , groetjes Melissa en Werner

image description

In 2017 hebben we Steven van Pro energy gecontacteerd voor een offerte voor het plaatsen van een nieuwe verwarmingsinstallatie als onderdeel van onze totaal renovatie. Zijn snelle antwoord, uitgebreid advies en vooral het uitzoeken van de energie zuinigste installatie volgens ons budget ( jammer genoeg geen warmtepomp) heeft er voor gezorgd dat we hem gekozen hebben. Heeft zich gehouden aan de voorop gestelde planning en was zeer correct bij de afrekening. Aanrader!

image description

Duidelijke uitleg, correcte prijs. We zijn heel tevreden met onze nieuwe installatie.

image description

Duidelijke uitleg, correcte prijs. We zijn heel tevreden met onze nieuwe installatie.