Planet-eco

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Ninove
  4. Planet-eco

zonnepanelen installateur Planet-eco

Ring-Oost 14, 9400 Ninove, België
Dit is een citaat van Planet-eco zelf:

Planet-eco en zijn referentie aandeelhouder Korys, bouwen voor u aan een duurzame, zekere toekomst voor uw energie en woning.

Over Planet-eco

Als installatiebedrijf van duurzame energietechnieken zoals warmtepompen, gascondensatieketels, zonneboilers, warmtepompboilers en zonnepanelen willen wij u graag inspireren.

We installeren zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, gascondensatieketels en ventilatie in je bestaande woning of in je nieuwbouwwoning. De certificaten Cerga en RESCert garanderen je een plaatsing volgens de regels van de kunst. En met kwalitatieve toestellen.

Eerst analyseren we je huidig energieverbruik. Daarna krijg je een eerlijke én duurzame oplossing op maat van dat energieverbruik. Je ziet je voordeel in euro, kWh en verminderde CO2-uitstoot.

In totaal werken we met een 20-tal eigen adviseurs en installateurs. Eén voor één willen we ons steentje bijdragen aan een schoner klimaat. Dat doen we door vooral duurzaam te denken, maar ook fier te zijn op ons werk én eerlijk te communiceren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

30 beoordelingen

image description

De aankoop van ons nieuwe huis ging gepaard met de 'adoptie' van een oude brompot, de cv ketel van 42 jaar oud verbruikte tegen de sterren op. Na het bezoek van Planet-Eco hadden we een heel goed gevoel bij de deskundigheid en vooral ook het meedenken in onze situatie. De installateurs waren vriendelijk, correct, communiceerden opties voor optimalisatie en gingen proper en vakkundig terecht. Een aanrader om mee samen te werken! Wij zijn alvast ambassadeur geworden van deze firma!

image description

Zeer correct bedrijf. Goede ondersteuning. Komt zijn beloftes na, ook qua timing. Zeker een aanrader. Ze zijn vanuit Ninove helemaal tot in Wilrijk gekomen.

image description

Verkoper was te laat voor de eerste afspraak (en vond het niet nuttig om mij te verwittigen) Offerte ging toekomen binnen de week 4 weken later niks Reminder gestuurd via whatsapp, geen antwoord Firma opgebeld. Ze gingen mij terug contacteren. Dat was twee weken geleden... Nog altijd geen nieuws... Top service dus...en dit vooraleer de samenwerking op te starten..

image description

Bij het vragen van offertes, steeds snel reactie gekregen en waren ze vlot bereikbaar. Nadien liep er veel mis. Niet-levering van onderdelen werd niet gecommuniceerd, waardoor ik lange tijd geen opbrengst had van mijn zonnepanelen. Bijna 2 jaar later heb ik ontdekt dat de zonnepanelen niet opbrengen wat ze beloofd hadden en dat het vermogen van de omvormer onvoldoende is. Met een beetje interesse denk ik dat ik beter advies kan geven aan klanten die info willen over zonnepanelen. Daarnaast zijn ze nu onbereikbaar met mijn vragen/klachten hierboven. De dienst na verkoop is onbestaande.

image description

Gesprek gehad eind 04/22, eind 11/22 nog steeds geen offerte! Meerdere vriendelijke vragen (naar verkoper en info) voor een status update blijven gewoonweg onbeantwoord. Als het bij de verkoop al fout loopt door een compleet gebrek aan professionalisme heb ik weinig, zeg maar geen, vertrouwen meer in de rest van het verloop.

image description

Bedrijf met een snelle en vriendelijke klantenservice. Techniekers waren zeer vriendelijk en kende hun vak tijdens de installatie!

image description

Langsgeweest voor offerte, prijs op computer getoond. Ging het per mail sturen. Nooit iets ontvangen na herhaaldelijk bellen en ook mailen. Niet professioneel. Uiteindelijk bij EMSOLAR in Pepingen beland.

image description

Steeds vriendelijk en correct Top

image description

Eerst een correct advies gekregen op welke plaats we konden besparen. Zonnepanelen en een warmtepomp boiler was het advies. Hierdoor ging onze energiefactuur stevig naar beneden. Bedankt Planet-eco.

image description

We werden gecontracteerd om een afspraak te maken. Deze werd correct nagekomen. En een goede en volledige info gekregen + nadien een offerte.

image description

Correct afwerking, goede prijs, bekwaam en vriendelijke medewerkers!

image description

NIET AAN TE RADEN VOOR BRUSSEL. Of toch zeker niet voor zonnepanelen. Volgens mij is dit op zich een prima bedrijf; sympathieke verkoper en de installatie zelf verliep vlot en correct. Maar ze zijn totaal niet op de hoogte van de Brusselse realiteit met groenestroomcertificaten en zonder prosumententarief. Het lijstje fouten is lang: verkeerde dimensionering, vergeten een groenestroommeter te plaatsen, die vervolgens verkeerd installeren, niet voorbereid op een grootstedelijke context met weinig parkeerplaats (en ons dat op een weinig sympathieke manier duidelijk maken), de voorafgaande puntjes op de elektricien in onderaanneming steken (die onze voordeur trouwens ook urenlang open liet staan in de winter met een pasgeboren baby in huis), ipv er verantwoordelijkheid voor te nemen, pas na aandringen halfslachtige en onvolledige hulp met de administratie, en dan nog doen alsof dat een geweldige gunst is terwijl het inbegrepen zat in de prijs. Kortom, installatie zelf was prima, alles wat erna kwam was een lijdensweg die nog steeds niet voltooid is (installatie in februari!).

image description

heel goede gedachten over planet eco service was top nu een jaar later hebben we zonnepanelen die niet meer werken door de omvormer die moet gereset worden na electriciteits werken uit te voeren zelf geprobeerd dit te doen maar wilt geen reset uitvoeren Hiervoor gebeld installateur komen controleren wat het probleem is Softwarematig probleem in omvormer (Komt blijkbaar nooit voor, of bijna nooit) Nu krijgen we nieuwe omvormer op garantie Top

image description

in the beginning very good thoughts about planet eco service was great now a year later we have solar panels that no longer work by carrying out the inverter that has to be reset after electricity works already called before and tried to do this myself but don't want to perform a reset now i have to request a new password because the installer did not write down the correct password am not satisfied with this because this is not my fault but rather theirs and new intervention from planet eco is affordable !!!! just go and order me a new inverter on the internet and install it myself or open it and reset chip apparently warranty does not count for repairs !! I'm curious if something ever happens to the heat pump what will happen because it still has to be installed !! which I am now also starting to have doubts about !!

image description

Zeer tevreden over de werken en vooral over het plaatsingsteam. Zeer proper afgewerkt en zo goed als kon aan onze wensen voldaan! Zeker een aanrader.

image description

Pleasantly surprised that 7-8 years after installation Planet-eco still takes its responsibility and provides good service. A solution to an older problem was sought without any problems.

image description

Hun dienst naverkoop trekt op niks. Eens je uw artikelen betaald hebt vergeten ze je en antwoorden ze gewoon niet meer. 3 garantie gevallen gehad en nog geraakt het niet opgelost. Omdat ze tot bij u moeten rijden moet je al 87euro alleen betalen!!! voorrij kosten noemen ze dat! laat u niet vangen en ga elders!!! 0 voor klantgerichtheid, beleefdheid en professionalisme!!!

image description

pas très pro et absolument pas à l'écoute d'éventuelle client! je voulais faire affaire mais vu leur manque d'enthousiasme j'ai préféré me tourner vers une société plus loin de chez moi mais plus reactif et profesionnelle

image description

installatie gekocht van om en bij de 20000, levering kon er niet af. Dat was nog maar het minste: de hele boel in dienst genomen en na 2 weken (!) begon het toestel al te falen. Planet eco ingelicht en van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen zitten wij een maand zonder warm water en hebben ze bij Planet eco het opgegeven om mij nog maar te antwoorden. SLECHTSTE AANNEMER OOIT.

image description

Ik heb een ketel van bij Planet-Eco, nog nooit zo weinig verbruikt dus het was een goede investering. De onderhoudsdienst verwittigt mij ook pro-actief om het onderhoud uit te voeren.

image description

Heel serieuse firma Efficient en vertrouwbaar

image description

goed, een middelmatige score omdat er toch wel redelijk wat issues hebben voorgedaan. Deze zijn nu allen opgelost naar tevredenheid. Daarmee uitmiddeling van de score. Zonder de issues was de score 1-2 sterren hoger geweest want we waren hiervoor wel degelijk heel content geweest. We hebben bij hun onze volledige installatie 3 jaar geleden laten doen. Zonnepanelen, elektriciteit (onderaanneming), sanitair, ventilatie en verwarming. Alleen bij verwarming waren issues (nu dus opgelost) de rest draait perfect. Techniekers die bij ons over de vloer zijn geweest dik ok. Vriendelijk, proper, ...

image description

Ondertussen heb ik bij planet-eco een warmtepomp, een zonneboiler en zonnepanelen gekocht, en ik ben heel tevreden. Het is degelijk materiaal. De leveringingsperiode was relatief lang, maar nu is alles geplaatst. Het leuke aan de warmtepomp is dat die omgekeerd kan werken, en tijdens de voorbije hittegolf(en) had ik een koele woon- en slaapkamer. De info die ik op voorhand kreeg was correct, en de opbrengst was ook ongeveer wat me op voorhand beloofd was. Ik overweeg zelfs nog uitbreiding van mijn zonnepanelen, en ook dat zal met planet-eco gebeuren.

image description

Heel tevreden van de installatie zonnepanelen door Planet-eco. Voldoet aan vooropgestelde doelen ivm capaciteit in relatie tot verbruik. Ook erg tevreden wat betreft de ondersteuning van de sales afdeling ivm de administratieve opvolging van het dossier.

image description

Heel tevreden super snelle bediening en vriendelijk .

image description

Planet-eco was heel snel ter plaatse toen mijn verwarmingsketel in panne viel. Er was een te hoge druk in de ketel, die niet minderde. Technieker Peter heeft een extern expansievat geplaatst, dat het probleem heeft opgelost en wij terug een warm appartement kregen. Bedankt Planet-eco

image description

Planet-eco was heel snel ter plaatse toen mijn verwarmingsketel in panne viel. Er was een te hoge druk in de ketel, die niet minderde. Technieker Peter heeft een extern expansievat geplaatst, dat het probleem heeft opgelost en wij terug een warm appartement kregen. Bedankt Planet-eco

image description

If you want a dirty techncian...

image description

If you want a dirty techncian...

image description

Deskundig advies en correcte prijs/kwaliteit verhouding.