Moerman Torre Technieken

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Evergem
  4. Moerman Torre Technieken

zonnepanelen installateur Moerman Torre Technieken

Volpenswege 57, 9940 Evergem, België
Dit is een citaat van Moerman Torre Technieken zelf:

Moerman Torre Technieken voorziet het hele Meetjesland en de regio errond van zonnepanelen, vooral bij particulieren.

Over Moerman Torre Technieken

Moerman Torre Technieken zag het daglicht in 1997 als zelfstandige. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een gezonde KMO en gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen. Doordat ze een klein bedrijf zijn kunnen ze snel werken en ook interessante prijzen bieden.

Er wordt enkel gewerkt met Europese zonnepenelen zoals BISOL. Er wordt bewust voor kwaliteit gekozen en een zonnepaneel met 20 jaar fabrieksgarantie. Hetzelfde geldt voor de omvormers, waar voor SMA gekozen word.

Elke offerte wordt voorafgegaan door een persoonlijk bezoek ter plaatse. Bij dit bezoek terplaatse wordt een grondige analyse gemaakt van uw dak, het zonnepanelen poteniteel en wordt ook geluisterd naar de wensen van de klant.

Alle installaties worden door het bedrijf zelf geplaatst. Elke installateur bij Moerman Torre Technieken wordt continue opgeleid en bijgeschoold.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

19 beoordelingen

image description

Prijs-kwaliteit een welgemeende aanrader! Torre en Lucas stellen zich transparant en betrouwbaar op van begin tot eind, met name hoe dergelijke dienstverlening hoort te zijn. Ook goede punten voor de vlotte communicatie via hun secretariaat, dit resulteert in een vlotte plaatsing, afhandeling en opvolging. Heel erg bedankt!

image description

Na heel wat prospectie, en de vele positieve reacties op facebook, op de vraag wie een betrouwbare en professionele firma is in mijn streek, ben ik terecht gekomen bij Torre Moerman. Na een aan huis bezoek een correcte, gedetailleerde, offerte ontvangen. De offerte voldeed, kwaliteit/prijs volledig aan onze verwachtingen. Afspraken werden gemaakt over datum van uitvoering, keuring en ingebruikstelling. Alles wat eerder afgesproken werd is vervolgens ook op een correcte, en professionele manier, uitgevoerd. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Werf netjes opgeruimd na plaatsing. Alle datums plaatsing/keuring/ingebruikstelling/administratie i.v.m. premie werden 100% nagekomen. Een aanrader.

image description

Graag willen wij jullie bedanken voor de goede- en vlugge service welke wij mochten ontvangen bij het uitvallen van onze omvormer zonnepanelen. Tevens kregen wij als commerciële tegemoetkoming een zeer scherpe prijs. Nogmaals dank en doe zo verder. Beste groeten, Dirk Van Der Eecken

image description

Zoals al aangegeven door anderen, hij komt wel installeren, maar laat je in de kou staan bij problemen of noodzakelijk onderhoud. Hij weigert gewoon te komen. Ook meermaals bevroren systeem gehad omdat het enkel was gevuld met water ipv Glycol. Rotex is trouwens een merk waarvoor je in Vlaanderen blijkbaar geen andere installateurs vindt, dus je moet bij hem terecht of bij Daikin zelf, en die laten je ook weken of maanden wachten. Rotex zou ik daarom sowieso vermijden, en enkel met Dhr. Moerman in zee gaan als je in hetzelfde dorp woont en afwerking niet te belangrijk vindt. Aanvulling: De oplossing die Mr Moerman voorstelde, is dat hij materiaal ging opsturen, en dat ik mijn eigen systeem dan moest herstellen. Maar ik ben geen loodgieter. Ik heb het al eens geprobeerd, en ik heb nieuw materiaal moeten kopen omdat ik het kapot had gemaakt. Dat weet hij ook. Maar naar hier komen, was geen optie. En dat mag je verwachten van iemand die een systeem installeert, maar dat is slechts mijn bescheiden mening. Verwar verder beleefdheid niet met begrip.

image description

Zoals al aangegeven door anderen, hij komt wel installeren, maar laat je in de kou staan bij problemen of noodzakelijk onderhoud. Hij weigert gewoon te komen. Ook meermaals bevroren systeem gehad omdat het enkel was gevuld met water ipv Glycol. Rotex is trouwens een merk waarvoor je in Vlaanderen blijkbaar geen andere installateurs vindt, dus je moet bij hem terecht of bij Daikin zelf, en die laten je ook weken of maanden wachten. Rotex zou ik daarom sowieso vermijden, en enkel met Dhr. Moerman in zee gaan als je in hetzelfde dorp woont en afwerking niet te belangrijk vindt.

image description

Erg vriendelijk, behulpzaam en leveren mooi werk! Door wat geluk zijn deze ook erg snel geplaatst kunnen worden waarvoor dank.

image description

Service en garanties zijn woorden die niet in zijn woordenboek staan. Al een paar keer langs geweest om te vragen wanneer de reparatie nu eindelijk zou gebeuren. Antwoord was zeer onbeschoft en werd behandeld als rotte vis. Druk, druk ,druk met nieuwe projecten maar een afspraak maken voor reparatie kan niet. Kreeg als antwoord om maar een nieuwe zonneboiler te plaatsen.

image description

Afrader. Slechte service, voor garantie kan je op deze mens echt niet rekenen. Weigert toestel in garantie te vervangen, steekt zich weg achter "fabrieksgarantie", speelt jaren met je voeten met "herstellingen" die niks oplossen en maanden duren (zonder vervangtoestel) en probeert tijd te rekken tot wanneer garantie is verstreken. We hadden zelf klacht ingediend bij ombudsdienst energie en die hadden zelf bevestigd dat het toestel moest vervangen worden maar Torre weigerde steeds omdat het hem geld zou kosten. Edit: zie zijn antwoord, zo steekt hij zich dus steeds weg achter vanalles en nog wat terwijl zelf de klacht bij ombudsdienst in ons voordeel sprak, hij moest het toestel wel degelijk vervangen en er waren geen enkele regels of voorwaarden die dat verhinderden. Schandalig gewoon zo'n mensen.

image description

Spijtig genoeg moet ik ook bevestigen dat Torre blijkbaar niet meer happig is om oudere installaties te onderhouden of herstellen. Bij de aankoop van de installatie daarentegen verliep alles zeer snel en vlot. Oudere installaties kunnen, wat hem betreft, naar de vuilbak worden verwezen. In tijden van circulaire economie kan dit tellen. Spijtig, zeer spijtig. Gino Stevens

image description

Zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen. Correct, netjes en zeer professioneel.

image description

Can only confirm Tom De Winter's response. For new installations, Mr. Moerman comes immediately. In the event of a defect, he sends his cat. He also does not fulfill the promised 10-year warranty on the inverter. after service nothing aan.Als it money yields.Bij me and others, he is no longer in.

image description

I have been trying to get an appointment for a repair and maintenance for months. It doesn't work. Response from Mr. Moerman to this post: "Tom Maybe first do the review on google then you can call tomorrow for an appointment. Sunny greetings, Torre Moerman "

image description

I have been trying to get an appointment for a repair and maintenance for months. Not working.

image description

Vorige week zonnepanelen laten plaasten door dit zeer professioneel, vriendelijk & beleefd team! Vlotte service & snelle reactie. Torre Moerman Technieken is zeker een aanrader.

image description

Torre Moerman is kwaliteit, super service, nette werkwijze, eerlijke prijs! Elke vraag wordt beantwoord. Bedankt voor jullie mooie werk bij plaatsing van centrale verwarming en zonnepanelen. We zijn zeer tevreden!!

image description

Torre = Service, Kwaliteit, ..... = TOP

image description

Torre is voor ons altijd klaar om met een glimlach iets te komen herstellen - onlangs nog onze chauffage ketel.

image description

Dankjewel voor de prima uitvoering. Bert