MD Solar

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Keerbergen
  4. MD Solar

zonnepanelen installateur MD Solar

Rietzangersweg 1, 3140 Keerbergen, België
Dit is een citaat van MD Solar zelf:

MDSolar is een bedrijf gevestigd in Keerbergen, gespecialiseerd in zonne-energie (zonnepanelen en zonneboilers) en elektriciteitswerken. Andere activiteiten van MDSolar zijn sanitaire werken, infraroodverwarming,...

Over MD Solar

MD Solar is actief in de regio rond Mechelen en Leuven. Daarmee kiest het bewust voor een lokale aanpak en staat het dichtbij de klant. De focus van MD Solar ligt op zonne-energie, gaande van zonnepanelen tot zonneboiler systemen. Er wordt enkel gewerkt met topmerken zoals LG, BenQ, SMA maar ook opkomende merken zoals PrimaSolar en Fronius.

MDSolar is sinds 2010 actief in de energiesector. Met jaarlijks 300 klanten is MDSolar uitgegroeid tot een echte zonne-energie specialist. Er wordt enkel gewerkt met topmerken zoals LG, BenQ, Denim en SMA maar ook opkomende merken zoals Trinasolar en Solax. Buiten zonne-energie kan je bij ons ook terecht voor elektriciteitswerken, sanitair en infrarood verwarming.

MDSolar werk vooral samen met fabrikanten die in de categorie Tier 1 vallen en waarvan wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Tier 1
In veel landen word er gewerkt met een rankingsysteem om fabrikanten van zonnepanelen van elkaar te onderscheiden. Fabrikanten worden onderverdeeld in categorieën, genaamd Tier 1, Tier 2 en Tier 3. De fabrikanten in Tier 1 zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Ze voldoen aan een aantal strenge criteria, waardoor ze ook door financiële instellingen als betrouwbaar worden beschouwd.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

53 beoordelingen

image description

Vlot en aangenaam contact. Duidelijke weergave van de uit te voeren werken. Werkmannen kwamen het weekend nadien de panelen al plaatsen. De installatie is vlot gegaan, we rekenen eveneens op een vlotte samenwerking voor de thuis batterij. Komt helemaal goed.

image description

Ik heb zonnepanelen laten leggen door MDSolar. Na een hele tijd marktonderzoek kwamen zij er als goedkoopste met goede kwaliteit uit. Op korte tijdspanne werden de panelen netjes geplaatst, de omvormer aangesloten en de keuring geregeld. Zelfs werd er nog een onvoorziene aanpassing gedaan aan de bestaande installatie. Dit allemaal binnen de beschikbare momenten van een werkende en schoolgaande familie. Top gedaan, ik beveel je aan iedereen aan.

image description

Komt snel om te kijken en zonnepanelen te laten plaatsen eind vorig jaar ivm de premie 1500 euro . Meer als de helft betaald VOOR plaatsing zonnepanelen . En de problemen met elektriciteit uitval begon . Elektriciteitskast geplaatst en dan begonnen de problemen van niet te reageren op ; telefoons , mails , berichten , watsapp ... Volgens hem moest ik zelf uitzoeken waar het probleem uitval zat . Geen plan huis gemaakt en gekregen , zogezegd laten keuren , wat niet kan zonder plan ! Ondertussen alles betaald van de zonnepanelen ! Uiteindelijk laten afwerken door andere , en zelf de premie aangevraagd wat dit jaar nog de helft was . Conclusie .....veel beloftes en verder bla bla bla ...laat je niet misleiden door de beloftes . Niet aan te raden !

image description

Nachtmerrie ! Na ondertekening offerte hadden wij enkel slechte ervaringen : valse beloftes, aanmelding systeem en documenten voor premies niet in orde en zaakvoerder onbereikbaar! Omvormer na enkele maanden al stuk en vervangen door Frank zelf, foutief aangesloten en weer onbereikbaar. Noodgedwongen beheer bij andere installateur moeten plaatsen en ook dan doet Frank nog moeilijk door nodige gegevens van systeem niet door te geven.

image description

Zonnepanelen niet aangemeld bij fluvius (hebben wij nu gedaan maar krijgen een boete omdat dit te laat was) keuringsverslag te laat gestuurd, en beloofd veel maar komt niks na, reageert niet op mails, berichten..

image description

Zonnepanelen niet aangemeld bij fluvius (hebben wij nu gedaan maar krijgen een boete omdat dit te laat was) keuringsverslag te laat gestuurd, en beloofd veel maar komt niks na, reageert niet op mails, berichten..

image description

Met deze firma zonnepanelen gezet op natuurleien Dienst na verkoop /plaatsing vlekkeloos verlopen. Laat u niet misleiden door andere reviews ,deze firma levert perfect werk.

image description

Erg fier met de installatie en service, erg bedankt MDsolar

image description

Vriendelijke service en een prachtige installatie!!

image description

Top service en goeie plaatsing. Vakmannen

image description

Zonnepanelen geplaatst. Proper werk door vlaamssprekende techniekers. Correcte afhandeling aan te raden

image description

Dit bedrijf op de beurs leren kennen Top uitleg gekregen installatie met installateur goed doorspreken en uitgevoerd naar onze wensen

image description

Zonnepanelen en toebehoren proper geïnstalleerd, werken perfect zoals het hoort.

image description

dag, -ik heb in de loop van de dag hier iets geschreven,(nadien verwijderd) en ben nadien opgebeld door de firma ,zelfde naam ander adres ,rietzangersweg 1 3140 keerbergen -fima gaaf geen (technisch )juist info op offerte -tegensprekelijke info op offerte -2 MAAL ,uitleg via mail gevraagd(om als te verbeteren en door te mailen -,antwoord mail ....wat is uw vraag -NADIEN telefonisch uitgelegd -geen antwoord via mail , -terug telefonisch contakt -,begrijpt mijn vragen nog niet en nog steeds verkeerde technisch uitleg . IK KAN DAAR DOOR ZIJN OFFERT NIET VERGELIJKEN MET ANDER FIRMAS ..vermoeiend .....

image description

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen, 1 paneel werkt niet. Al contact gemaakt en mails verstuurd. Maar we krijgen gewoon geen antwoord. Veel problemen gehad met papieren en certificaten in orde te krijgen. In elk geval heel slechte service. Voor te plaatsen en ontvangen direct. Maar bij problemen, kop in het zand steken. Ik heb na lang aandringen een mail gekregen. DAT IK DE ZONNEPANELEN MOEST SCHOONMAKEN OF KIJKEN DAT ER GEEN SCHADUW OPVIEL . Het probleem is nog steeds niet opgelost.

image description

Ongeloofelijk dat deze firma 2 maanden geleden nog altijd zonnepanelen legt op een dak met asbestleiën. Bewijst alleen maar met welke cowboys je te maken krijgt. Ga klacht indienen bij de overheid. Dit kan niet ongestraft blijven.

image description

Zonneboiler na zes jaar stuk, blijkt dat de sensor niet in de zonnepanelen stak. Bel naar de baas en die zegt dat ik een email moet sturen. Laat weken niets van zich horen dus bedankt solar voor het geknoei.

image description

Super tevreden over het contact, advies, prijs, planning en plaatsing !

image description

Duidelijke offerte, goede monteurs, correcte afhandeling.

image description

Fijn geholpen door de firma md solar. service is top.

image description

Goed geholpen. Ook erg fijn van md solar dat ze de tijd nemen voor uitleg van de zonnepanelen. Aanrader!

image description

Goede dienstverlening. Communicatie verliep prettig en snelle vakkundige installatie.

image description

Vanaf het eerste contact t/m de installatie niks dan lof. Duidelijke en eerlijke informatie en communicatie.

image description

Goed werk geleverd. Bij vragen wordt er snel gereageerd in de app wat ik als zeer prettig heb ervaren.

image description

Prima service, goeie prijzen en korte lijntjes. Kortom een aanrader voor installatie van zonnepanelen!

image description

Zeer nette service. Bedrijf is altijd goed bereikbaar en de zonnepanelen zijn zeer snel na bestellen geplaatst.

image description

Excellent service.

image description

Zeer vlotte verkoper die zeker met zijn zaak bezig was Zeer vlotte plaatsing en afwerking van de premies een aanrader

image description

Goede service, een aanrader

image description

Prima prijzen en erg vriendelijke mensen!

image description

Ik moest de elektriciteit omwille van een snel uit te voeren verkoop van mijn huis laten keuren en heb MD Solar gevraagd of zij mij konden helpen. Ze hebben me niet in de kou laten staan en na het opmaken van systeemschema's en uitvoeren van kleine aanpassingen is mijn elektriciteit goedgekeurd. Dank voor dit tijdig te regelen voor me en dank voor de goede opvolging!

image description

Fast installation of the panels at the end of last year, inspection also arranged on time. Additional installation of energy meter a few months later also went very smoothly. Panels work optimally, still very satisfied.

image description

Très bon. Panneaux installés et suivis impeccable. Merci bcp. À recommander

image description

Van aanvraag tot oplevering krijg je ondersteuning van MDsolar. Ook de montage liep super. De mannen kwamen hier ?s morgens aan en ?s middags lagen de panelen op het dak. Ook fijne uitleg over de werking gekregen. Bedankt! Echt een aanrader.

image description

Echt een afrader. Ik heb in november 2020 zonnepanelen geplaatst.(Na duizenden keren te bellen en mails te sturen) Hij heeft dan twee mannen gestuurd die dan de panelen hebben geplaatst. Dat was dan gebeurt opgelucht dat we waren, tot we hem opnieuw duizenden malen moesten bellen omdat we de panelen nog voor 2021 wilden keuren. Wat blijkt? Hij heeft ons geblokkeerd hoe onbeschoft en on respectvol is dat? Dan hebben we de keuring maar zelf moeten doen. Fluvius heeft ons gestuurd dat de keuring niet goed is uitgevoerd we vroegen hem dan vriendelijk of hij dat in orde wilde maken( we hadden natuurlijk met een andere nummer gebeld anders zou hij niet opgenomen hebben) Want anders zouden we naar de rechtbank gaan omdat hij zijn werk niet goed heeft uitgevoerd. Hij zegt dat hij het ging oplossen. Nu zijn we een jaar verder ik heb een rechtbank opgestart. Ik heb hem weer gecontacteerd om hem een laatste kans te geven na echt veel kansen. Maar hij antwoord niet. Hij krijgt van mij nog een week om te antwoorden anders gaat de rechtszaak gewoon verder.

image description

Had solar panels installed last year, 1 panel does not work. Already contacted and sent emails. But we just don't get an answer. Had a lot of problems getting papers and certificates in order. In any case very bad service. For placing and receiving immediately. But if you have problems, bury your head in the sand. INDEED I RECEIVED AN EMAIL THAT I HAD TO CLEAN THE SOLAR PANELS OR CHECK THAT THERE WAS NO SHADES. IS THAT A SOLUTION Same problem. NG? This was ok, the problem is still not solved.

image description

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen, 1 paneel werkt niet. Al contact gemaakt en mails verstuurd. Maar we krijgen gewoon geen antwoord. Veel problemen gehad met papieren en certificaten in orde te krijgen. In elk geval heel slechte service. Voor te plaatsen en ontvangen direct. Maar bij problemen, kop in het zand steken.

image description

Not present during installation, after 10 years problems with solar panels promises to come no one to date. Bad service.

image description

Despite a very busy period at the end of 2020, everything neatly placed and inspected at the agreed time, at a correct price. Even when we disagreed, we very quickly reached an agreement that everyone could agree with. Top!

image description

Top bedrijf, prijs kwaliteit is prima. Met de druke periode duurde het iets langer voor een afspraak maar alles is toch vlot geplaatst en mooi afgewerkt.

image description

Very fast and beautiful installation, I did not expect this anymore by the end of 2020, nobody could do this anymore.

image description

Super tevreden over het contact, advies, prijs, planning en plaatsing !

image description

Heel tevreden over de prijs en de plaatsing maar enkele problemen gehad met de administratieve afhandeling.

image description

Tevreden over de plaatsing maar absoluut ontevreden over de administratieve afhandeling. Ondanks uitdrukkelijke belofte hebben ze de verplichte melding bij Fluvius NIET gedaan, we hebben ook het keuringsattest niet gekregen en al onze mails en telefonisch contacten om dit wettelijk verplichte attest te krijgen blijven tot op heden onbeantwoord.

image description

Super tevreden van! 1 van de goedkoopste met het betere materiaal. Vriendelijk en professioneel.

image description

Sympathieke firma die werkt met zeer goede installateurs en materiaal. Ben zeer tevreden van de plaatsing en nazorg! Aanrader!

image description

Sympathieke firma die werkt met zeer goede installateurs en materiaal. Ben zeer tevreden van de plaatsing en nazorg! Aanrader!

image description

Werken perfect uitgevoerd helemaal volgens offerte. Dik tevreden

image description

Professionele firma met zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Zaakvoerder altijd bereikbaar voor vragen, ook achteraf!

image description

Wij hebben 35 zonnepanelen laten plaatsen en we zijn er super tevreden van. Heel vriendelijk en straight to the point. Duidelijk kennis van zaken.

image description

Super tevreden van! 1 van de goedkoopste met het betere materiaal. Vriendelijk en professioneel.