Linea Trovata Suntec nv

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Lokeren
  4. Linea Trovata Suntec nv

zonnepanelen installateur Linea Trovata Suntec nv

Brandstraat 9, 9160 Lokeren, België
Dit is een citaat van Linea Trovata Suntec nv zelf:

Linea Trovata ontwerpt en installeert zonnepanelen, zonneboilers en verwarmingssystemen in opdracht van particulieren, bedrijven en de overheid.

Over Linea Trovata Suntec nv

We onderscheiden ons in de markt door onze technische knowhow en creativiteit om meerdere technologieën te combineren tot één oplossing. Zowel op basis van zon, geothermie, gas, batterijen, wind, biomassa en het sluiten van ecologische kringlopen.

Linea Trovata betekent letterlijk 'De lijn van vondsten, van vernieuwing' en wil de juiste weg aangeven gefundeerd op sterke ethische waarden waarbij ecologie, economie en langetermijnvisie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Linea Trovata kiest standaard voor de hoogkwalitatieve omvormers van SMA, maar werkt waar nodig ook met andere merken (zoals ABB, Fronius, Solis,...)

Linea Trovata heeft heel wat projecten gerealiseerd met gebouw-geïntegreerde modules (modules verwerkt in gevels of daken), de zogenaamde 'building integrated photovoltaics' of BIPV's. Contacteer ons voor bespreking van de mogelijkheden en wij bekijken graag uw wensen.

Linea Trovata werkt met een heel breed gamma van zonnepanelen en is niet merkgebonden. Onze ingenieurs vinden het belangrijk om voor u de beste keuze op maat te kunnen blijven maken.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

18 beoordelingen

image description

Mooi werk afgeleverd bij het plaatsen van een warmtepomp. Nadien ook heel correcte en snelle service na verkoop. Een tevreden klant.

image description

Geen garantie. Als er iets defect is aan je warmtepomp dan is het de fout van de klant.

image description

Een echte ramp, deze firma! Onbegrijpelijk dat ze nog klanten hebben. Ik ben echt geshockeerd door hun manier van werken. Niets maar dan ook niets functioneert naar behoren.

image description

Twee maal het formulier 'Offerte aanvragen' ingevuld. In juni twee maal telefonisch contact opgenomen. Telkens zonder resultaat. Dan maar ter plaatse geweest, maar ik geraakte niet verder dan de balie van het magazijn. De magazijnier stond mij te woord en ik mocht op een stukje papier mijn gegevens opschrijven. Hiervan nam de man een foto en vervolgens stuurde hij dit naar een bediende/verkoper. Volgens de magazijnier zou ik binnen de week opgebeld worden. Die beloofde week duurt nu al 3,5 maanden. Hopelijk is niemand verwonderd dat ik maar één ster geef (ik gaf liever geen enkele ster - maar dan kan ik deze getuigenis niet posten) en dat ik ergens anders kan rekenen op betrouwbaarheid.

image description

In het verleden reeds een tevreden klant wegens scherpe prijs kwaliteit. Uitbreiding van installatie vragen was een eenzijdige communicatie. Talloze keren gemaild, gebeld, ... Welke flauwe uitvluchten in gehoord heb ... Zo moeilijk kon dat toch niet zijn, mij dak is reeds gekend van een vorige bestelling??? Jammer, we gingen met meerdere buren een uitbreiding / nieuwe installatie bestellen maar zelfs dat was te veel gevraagd terwijl dat volgens mij heel gemakkelijk en efficiënt geld verdiend was.

image description

Eerst telefonisch contact opgenomen om een offerte aan te vragen, toen werd er gevraagd om online een formulier in te vullen. Er zou binnen de 10 werkdagen een medewerker contact opnemen om een afspraak te maken. Na een maand nog steeds niemand gehoord te hebben terug gebeld. We werden doorverbonden met de medewerker die ons ?dossier? ging behandelen en kregen volgende uitleg: ?ik heb uw aanvraag zien binnen komen, maar de planning voor dit jaar zit vol, en aangezien de hogere premie volgend jaar wegvalt ging ik ervan uit dat u geen interesse meer had.? Heb dan gevraagd om tóch een offerte op te maken, ondanks dat de plaatsing pas volgend jaar zou kunnen. Geen antwoord meer mogen ontvangen. Vinden het een rare manier van communiceren, wetende dat het over een project van 20 panelen en een batterij gaat.

image description

Vroeg 2 maal een offerte aan Bert , maar die stuurde zijn kat..

image description

Prima service door vakmensen.

image description

A 100% professional company is recommended by the professionals themselves. Years of practice and many satisfied customers

image description

Your questions will be answered

image description

Vlotte plaatsing, vlotte communicatie. Mooi zo!

image description

Installatie plaatsen doen ze allemaal graag, maar service achteraf laat vaak te wensen over. Niet hier: defect in warmtepomp eerst telefonisch proberen verhelpen, en toen dat niet lukte een superprofessionele oplossing gekregen. Top!

image description

De panelen werden incorrect aangesloten. We hebben dit na 2 maanden gemeld maar kregen de melding dat ze waarschijnlijk wel goed aangesloten werden. Pas na de zomer zijn ze dan toch eens komen kijken en inderdaad geconstateerd dat groot deel van de panelen niet aangesloten waren. We zijn intussen weer maanden verder en ondanks verschillende mails geen enkele communicatie van het bedrijf. Onaanvaardbaar.

image description

Proffesionele firma, heel tevreden