Klimatechnics

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Turnhout
  4. Klimatechnics

zonnepanelen installateur Klimatechnics

Muizenvenstraat 3, 2300 Turnhout, België
Dit is een citaat van Klimatechnics zelf:

Klimatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, verwarming en andere hvac installaties.

Over Klimatechnics

Klimatechnics is een installteur in Turnhout gespecialiseerd in alle vormen van hernieuwbare energie zoals zonnepanelen, zonneboiler en warmtepompen, dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Klimatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, verwarming en andere hvac installaties. Zowel voor particuleren als de industriëlenmarkt. Wij zijn een dynamisch en vooruitsteven bedrijf. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden de nieuwste en beste ontwikkelingen bij u plaatsen. Zoals je kan zien bij onze referenties, zijn we zeer toekomstgericht. Onze specialisten blijven, door middel van de nodige opleidingen, steeds bij met de nieuwste technieken. Ze zijn daardoor dus ook in staat om creatief mee te zoeken naar een oplossing die uw noden en behoeften inwilligen.

Klimatechnics is een kleine installateur waarbij elk project een gepersonaliseerde aanpak krijgt, van het eerste plaatsbezoek, plaatsing tot de na-service. 

Alle installaties worden door Klimatechnics zelf uitgevoerd van A tot Z. De ervaren techniekers zorgen ervoor dat elke zonnepanelen installatie het maximaal mogelijke rendement behaalt en dit gedurende tientallen jaren. 

Met enkele honderden referenties is Klimatechnics intussen uitgegroeid tot een belangrijke installateur in de regio van Turnhout maar ook ver daarbuiten.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

7 beoordelingen

image description

De mensen waren heel behulpzaam aan de telefoon

image description

nice meat grilled on charcoal, friendly staff.

image description

Tof bazin , vraagt steeds of ik iets wil drinken