HM Technics

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Ronse
  4. HM Technics

zonnepanelen installateur HM Technics

Kapellestraat 174, 9600 Ronse, België
Dit is een citaat van HM Technics zelf:

HM Technics is de specialist voor al uw technieken! Bij ons kan u terecht voor de installatie van uw zonnepanelen, warmtepompen, elektriciteit, domotica en isolatie.

Over HM Technics

HM Technics zorgt sinds 2014 voor duurzame en kwalitatieve elektriciteitswerken voor bij uw thuis.

HM Technics is uw airco/warmtepomp installateur in Ronse en omstreken !

We bedienen onze klanten op maat en zorgen voor een feilloze installatie.

HM Technics werkt zowel adviserend als uitvoerend. Bij elk nieuw project wordt de woning geanalyseerd en gekeken naar wat kan geoptimisaleerd worden. Daar spelen zonnepanelen in vele gevallen een belangrijke rol in.

Zonnepanelen zijn een van de meest efficiënte energieverwekkers voor de Belgische markt. Zeker voor een residentiële woning is dit een van de betere investeringen om te doen.
Het rendement van zonnepanelen is de laatste jaren flink gestegen en de aankoopprijs ervan gezakt. Meer en meer Belgen nemen de stap en laten zonnepanelen installeren op het dak van hun woning.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

29 beoordelingen

image description

Topteam, firma is correct, komt afspraken na, zeer vlotte opvolging. Ten zeerste aan te bevelen.

image description

Zeer goede en vlotte service. Heb zowel zonnepanelen als airco's laten plaatsen en ben zeer tevreden van de uitvoering!

image description

Heel snelle en perfecte service, zonnepanelen, airco's en warmwaterboiler geplaatst in 1 en 1/2 dag! De werkmannen zijn echt supervriendelijk en kennen hun vak! Dikke duim, we zouden hm technics aan iedereen aanbevelen!

image description

Zeer tevreden over Hakim & team! Ongelofelijke snelle service & plaatsing. Een echte aanrader!

image description

Ik ben ontzettend tevreden over HM Technics! Het bedrijf heeft bij mij onlangs airco's, een thuisaccu en een warmtepompboiler geplaatst en alles verliep precies zoals afgesproken. De installateurs waren vriendelijk en legden alles goed uit, waardoor ik goed op de hoogte was. Bovendien verliep de plaatsing ontzettend snel en efficiënt. Wat ik zeker ook waardeer is dat de prijzen zeer correct waren. Er waren geen verborgen kosten of extra verrassingen achteraf. Al met al kan ik HM Technics ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele installateur van airco's, thuisaccu's en warmtepompboilers. Bedankt voor de uitstekende service.

image description

Absolute aanrader! Contact aangevraagd via de website, enkele dagen later was de zaakvoerder reeds ter plaatse om te komen bekijken hoe de installatie van zonnepanelen en thuisbatterij best kon worden opgezet. Weer enkele dagen later gedetailleerde offerte en productspecificaties ontvangen via e-mail. Na een week besloten met hen te werken, en anderhalve week later werden de zonnepanelen en thuisbatterij geplaatst door een vriendelijk, professioneel team. Installatie goed uitgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. 's Avonds op het einde van de werken kwam de zaakvoerder nog eens langs om alles te controleren. Nog geen week later was de keuring al ingepland, en twee dagen na de keuring had ik al het papierwerk ontvangen om de premie voor zonnepanelen en batterij te kunnen aanvragen. Doe zo verder HM Technics, super goed bezig, ik zal jullie zeker aanraden!

image description

Zéér tevreden. Vlotte installatie, sympathieke werknemers. We zouden HM Technics bij iedereen aanraden.

image description

Topbedrijf! Zeer goed bereikbaar, dus uiteraard een heel goede communicatie en daarbij vriendelijk en van hun woord. De werknemers die komen plaatsen zijn aangenaam, hard werkende en vooral heel professioneel. Goed, mooi en proper werk, wat kan je als klant meer wensen? Proficiat aan het HM technicus team

image description

Zij plaatsten zonnepanelen op ons dak. Een jong dynamisch team, gedreven om te helpen en alles zo goed, correct en proper mogelijk te installeren en in orde te brengen. Er werd ook actief meegedacht over hoe alles het best aangepakt en geïnstalleerd wordt (vb. langs waar de bekabeling best loopt, of om geen tegels te beschadigen in onze kelder werd er een aardingspin horizontaal in de muur geklopt). Mooi om te zien/horen ook hoe zij als collega's elkaar ondersteunen en open/eerlijk/spontaan communiceren. Alles verliep zeer vlot en we zullen dit bedrijf in eigen kring zeker aanbevelen.

image description

Zonnepanelen: alles goed gedaan en sympathieke gasten

image description

Top team jong en dynamisch

image description

Plaatsen van zonnepanelen en batterij

image description

HM Technics plaatste zonnepanelen bij ons. Heel snelle en prima service en proper afgeleverd werk. Ik kan HM Technics aan iedereen aanraden! Heel tevreden van!

image description

HM Technics is een echte aanrader. Bij de kennismaking kregen we duidelijke en correcte info. De offerte vermelde een correcte prijs. De plaatsing gebeurde zoals voorzien en dat allemaal professioneel en zeer netjes, op 1 dag. Ook de factuur was correct. De airco werkt prima en beantwoordt volledig aan onze eisen. Zeer tevreden met dit bedrijf en de geleverde service ! ???

image description

Top bedrijf! Ik raad deze aan!

image description

Zonnepanelen, batterij en airco laten installeren door het HM Technics Team. Kon vrij snel ter plaatse komen aan een schappelijk prijs, zeker in deze rare tijden waarbij het niet altijd gemakkelijk is om aan het juiste materiaal te geraken vanwege veel vraag naar zonnepanelen. Zeer tevreden over de installatie. Was zeker niet de gemakkelijkste installatie, maar dankzij hun professionele inzichten hebben ze dit zeer mooi kunnen afwerken. Dank u wel

image description

Ja , dit bedrijf verdient wel degelijk een 5-sterren recensie . Vriendelijkheid , correctheid , goede informatie , kwaliteit geleverd en een nette plaatsing .

image description

Professional, clean work, dynamic team, punctual, polite, honest, correct and good service! Highly recommended!!!

image description

Perfecte service! Heel vriendelijk en kwalitatief hoogstaande plaatsing. Een aanrader in de streek.

image description

Installateur leverde heel proper werk. Professionele plaatsing! Alles werkt naar behoren. Bovendien ook een top service.

image description

Installer did a very clean job. Professional installation! Everything works as it should. Moreover, a top service.

image description

Installatie airco slaapkamer. Duidelijke info vooraf, waarbij het meest aangewezen eerder dan het duurste werd aanbevolen. Factuur identiek aan offerte, geen meerprijs verrassingen. Uitvoering stipt op de beloofde datum.

image description

Correct qua afspraken, voorwaarden en ook heel nette uitvoering van de werken! Aanrader!

image description

We hebben goed advies gekregen bij het eerste gesprek, een correcte offerte en een zeer propere plaatsing.

image description

vorige vrijdag bestelling geplaatst, maandagmorgen reeds aangekomen, deze mensen zijn supersnel en stukken goedkoper dan hun collega's, was trouwens niet de eerste keer dat ik er iets bestelde, doe zo verder !!!

image description

Topkwaliteit, correct(e) prijs, vriendelijk, ... een aanrader

image description

Heel goede dienstverlening, materiaal van heel goede kwaliteit aan een nog betere prijs

image description

Alles heel corect verlopen Een aanrader Prijs en service heel tevreden over

image description

Doen wat ze beloven, een aanrader!