Group VHC

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Overijse
  4. Group VHC

zonnepanelen installateur Group VHC

Brusselsesteenweg 430, 3090 Overijse, België
Dit is een citaat van Group VHC zelf:

Group VHC legt zich toe op verwarming, airconditioning en duurzame energie.

Over Group VHC

Group VHC werd opgericht door Wim Van Haute in 1995 als gespecialiseerd bedrijf in airco en is sinds 2009 ook actief in de zonnepanelen sector. Inmiddels verzorgden wij meer dan duizend zonnepanelen installaties.

Ons eigen bedrijfspand is een showroom en wordt gebruikt als testcenter voor het uitproberen van de laatste zonnepanelen en plaatsing technieken. Onze technici worden continue opgeleid door onszelf en door onze partners.

Elk project krijgt bij ons een vaste technieker welke uw installatie in goede banen leidt van het geven van advies, installatie tot de opvolging erna. Wij hebben een 24/7 klantenservice waardoor wij snel kunnen optreden bij eventuele problemen. Bij de aanvang van een project komt de aangewezen technieker bij u langs voor een kennismakend gesprek en het bespreken van uw wensen. Daarna kan er een op maat gemaakte offerte worden opgemaakt.

Elke situatie is anders, daarom werken wij ook met verschillende zonnepanelen merken. Alle merken hebben één ding gemeen, dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsgaranties. Voor de bevestiging van de zonnepanelen werken wij met volledig zwarte profielen, wat vrij uniek is en de installatie esthetisch mooier maakt.

Na de installatie kan u zelf uw opbrengst volgen via onze SolarLog. Ook kunnen wij zorgen voor een SolarFox, dit is en systeem welke alle gegevens bijhoudt over uw installatie in uw eigen woning.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

27 beoordelingen

image description

Zeer tevreden van onze samenwerking met VHC voor de plaatsing van onze zonnepanelen. De verkoper had zeer goede kennis van zaken, prijs is correct, communicatie verloopt vlot en afspraken worden gerespecteerd. Zeer vriendelijk personeel tijdens installatie.

image description

Onze ervaring is een bewijs van met een lokale handelaar in zee te gaan, je leert hen pas echt kennen als er zich een probleem voordoet. Onmiddelijk na de plaatsing van de airco hadden we een klein vochtprobleem, waar heel snel en correct werd naar gehandeld. De dag zelf kwam er al iemand langs, btw in 't weekend! Wat ons betreft top service!

image description

Zeer correct bedrijf vriendelijk onthaal bij eerste contact , correcte verkoper, correcte mens voor de afspraken en schitterende professionele installateur die ons goed advies heeft gegeven. Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb aangesproken voor de installatie van onze airco. Rs st agatha rode

image description

Zeer tevreden over de plaatsing. Het eerste bezoek voor de planning was heel goed. Vandaag en gisteren zijn ze komen plaatsen. Ilker en Remco zijn zeer lieve en vriendelijke mannen om mee om.te gaan. Werken zeer proper en hebben echt kennis van wat ze doen.

image description

Zeer tevreden over de geplaatste warmtepomp. Degelijke uitleg gekregen bij offerte-aanvraag, snelle levering, en plaatsing door technieker die heel nauwgezet en proper heeft gewerkt.

image description

Zeer tevreden. Super service. Top kwaliteit. FOCUS EYE CLINIC kan steeds rekenen op de professionele service van VHC.

image description

Zeer slechte ervaring: na een eerste bezoek hebben ze mij 3 maanden doen wachten, en na telefonisch aandringen mijn dossier terug bekeken, om dan te concluderen dat ze geen ervaring hebben met tegelpannen daken. Ik kreeg dus na een eerste bezoek en 3 maanden wachten de boodschap dat ze geen interesse hebben omwille van tegel pannen dak? erg onprofessioneel en onaangenaam !!!

image description

Bedankt aan de VHC airco-ploeg, Yens, Johan , Piet en Yannick. Zeer bekwame techniekers, super vriendelijk en harde werkers, top!

image description

Top technieker voor installatie van Daikin Airco!!!

image description

Onlangs 5 Daikin lucht/lucht warmtepompen laten installeren door VHC Group en zéér tevreden van het geleverde werk. De communicatie verliep heel vlot, ze stonden stipt op de afgesproken uren aan onze deur en de werken werden zeer goed én proper uitgevoerd. Ze namen de tijd om alles samen te overlopen na de installatie en al onze vragen werden uitvoerig beantwoord. Een absolute aanrader!

image description

very satisfied with the installation clean work, received very good explanation quickly price / quality top recommended thanks guys bedankt

image description

Installation en avance et en pleine canicule! Toute l'équipe au top

image description

Zeer tevreden ben over de samenwerking met Group VHC. Stevige pluim voor de Sales Manager en de installateurs. De installatie van de airco werd perfect uitgevoerd, met veel professionaliteit, geduld en overleg. Bedankt!

image description

Zéér tevreden over de werken en het deskundig advies, dit alles gerealiseerd door een super équipe.

image description

Zeer vriendelijke klantenservice en prima uitvoering van de werken. Professioneel, proper en snel. Ik ben erg tevreden.

image description

Excellent commercial contact and very professional intervention.

image description

Innovatieve instelling met sterke knowhow

image description

Excellent work, very clean. Listening to the customer. Very friendly and very professional team. Interesting rates. Several neighbors who were already VHC customers advised us ... Completely satisfied ...

image description

Professional and customer-friendly, both for installation (technicians) and after-sales service (Desk). Renowned, quality brands. Recommended.

image description

Top firma. Heel professioneel. De best in de regio

image description

Professionele service/plaatsing en zeer goede dienst na verkoop.

image description

Installation de la climatisation : rien à redire ! Yens, le commercial, fut très à l?écoute des besoins et donne de bons conseils. Les installateurs Dimitri et Jamal nous ont fait un travail parfaitement soigné. Nous continuerons avec VHC pour notre prochain chantier !

image description

Slecht bedrijf, als je de techniekers over de vloer krijgt hou ze dan maar goed in het oog want de kans dat ze zich op het dak verstoppen om een dutje doen is dan ook heel groot. Dikke nul !!!

image description

Goede service, prijs kwaliteit/kwantiteit prima. Super merken zoals Viessmann, Daikin, ...

image description

Heel degelijk vakmanschap. Correcte timing en afspraken.