EnergyKing

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Herent
  4. EnergyKing

zonnepanelen installateur EnergyKing

Halleboomstraat 1 Bus C2, 3020 Herent, België
Dit is een citaat van EnergyKing zelf:

Bij Energy King streven we er dagelijks naar om goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie tot zoveel mogelijk mensen te brengen.

Over EnergyKing

EnergyKing werd in 2013 opgericht door twee ingenieurs. De installateur gelegen in de regio van Leuven richt zich niet enkel op zonnepanelen maar ook warmtepompen en zonneboilers. 

Zonnepanelen zijn niet enkel zeer milieuvriendelijk en bevorderlijk voor de energieprestaties van uw huis, maar zijn ook zeer voordelig voor uw portemonnee.
Wist u dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen slechts 8 jaar bedraagt?

Naast zonnepanelen bieden we ook warmtepompen aan, hét alternatief voor fossiele brandstoffen. Ook airconditioning is bij ons verkrijgbaar.

Toen wij Energy Kings startten, hadden we het doel voor ogen om door middel van technologie goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie binnen zoveel mogelijk mensen hun bereik te brengen. Dat is ook wat we dagelijks doen. We ontwerpen systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit, of we halen warmte uit de omgeving om die in je huis te stoppen. Tegelijkertijd proberen we jouw energie rekening drastisch te doen dalen. Wij geloven in investeren in hernieuwbare energie, en doen dat samen met jou.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

83 beoordelingen

image description

Hebben via dit bedrijf onze airco units laten verplaatsen, we zijn heel tevreden van het resultaat en werk manier. Alles werd proper achtergelaten en goed geïnstalleerd. Enige min punt is dat een hoek op de kabel goot niet mooi is afgewerkt (zie foto)

image description

Prima service van offerte tot afhandeling van alle paperassen. Was een grote puzzel bij ons (combinatie van plaatsen nieuwe zonnepanelen naast de oude, plaatsen thuisbatterij en laadpaal en nadien ook nog aansluiten digitale teller) maar Energyking zorgde altijd voor een oplossing. Wij bevelen deze firma zeker aan.

image description

Wij hebben zonnepanelen laten plaatsen door EnergyKing en van offerte tot plaatsing en nazorg werd alles super goed en correct opgevolgd. Wat ik persoonlijk nog eens extra wil benadrukken is dat de plaatsing echt wel heel proper en netjes is gebeurd met de nodige zorg! Echt top! Ook mijn schoonbroer heeft zonnepanelen laten plaatsen door EnergyKing en hij was ook super tevreden! Aanrader!

image description

Energyking kwam ter plaatsen om te kijken hoeveel panelen ik juist kon plaatsen. Ze namen hun tijd om een goede uitleg te geven en samen te bepalen welke panelen het best bij onze situatie paste. Nu zeer tevreden van de professionele aanpak van verkoop tot plaatsing. Binnenkort heb ik ook een laadpaal nodig en zal ik deze zeker door hen laten plaatsen.

image description

Vriendelijke mensen met een doorgedreven expertise en duidelijke communicatie. Er wordt aandachtig geluisterd en meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Verschillende pistes werden uitgewerkt, zodat ik uiteindelijk gemakkelijk en met gerust hart een keuze kon maken. De prijs was meer dan correct. Uitstekend dus !

image description

Meer dan een jaar na het tekenen van de offerte en het betalen van bijna 1000 euro voorschot nog steeds geen zonnepanelen geplaatst (ondanks meermaals aandringen). Wanneer je dan eindelijk een plaatsingsdatum ontvangt (meer dan 1 jaar na tekenen offerte), verdwijnt die enkele later weer en krijg je een nieuwe offerte met een 'kleine prijsstijging' (het blijkt een extreme prijsstijging van meer dan 20% te zijn). Wanneer je hierover contact opneemt wordt je afgescheept en beloven ze je terug te bellen.. maar helaas gebeurd dat niet ! Malafide en zeer onbetrouwbaar.

image description

de meest fantastische firma waar ik mee samen heb gewerkt .Allemaal van telefonisch contact over verkoper en installateurs zijn super vriendelijk en hebben maar één doel : EEN TEVREDEN KLANT !

image description

PV-installatie + huisbatterij besteld in december 2020, na lang aandringen levering in juni 2021 (en dus ook het begin van de ellende). Ervaring met Plaatsing PV-installatie positief, conform bestelling, conform werfafspraak, goed uitgevoerd..... Ervaring Huisbatterij volledig negatief, NIET conform bestelling, Niet conform werfafspraak, nooit gehoord van werken volgens goed vakmaatschap elektrische installaties, niet conform A.R.E.I .......sorry pure rotzooi!!!

image description

Energyking plaatste bij ons zonnepanelen en airco. Ze deden dit met de grootste zorg en precisie én aan een correcte prijs. Intussen deden wij ook met ons bedrijf al beroep op hen voor airco en ook dat liep heel erg vlot. Ik raadde Energyking al aan veel mensen aan en nog niemand kwam bezorgen uit, meer zelfs, ook al die mensen werden een tevreden ambassadeur van Energyking!

image description

De professionele en vriendelijke communicatie vanaf het eerste moment aan de telefoon tot de service aan huis verdient alle lof! Na een deskundige uitleg besloten om een warmtepomp te laten installeren, super tevreden van de snelle plaatsing. Zeer mooi en proper werk geleverd. De aanpak van Energyking is er één waar je als klant op hoopt en voldoet aan alle verwachtingen.

image description

Zij doen gewoon wat anderen niet willen of niet kunnen doen. Alles werkt naar behoren. Een aanrader ook voor zij die een oudere woning van lucht lucht warmtepomp willen voorzien in deze tijden van hoge energieprijzen. Ook helemaal geen lange wachttijden. Dienst naverkoop is ook top. Energieverbruik 3x minder.

image description

We contacteerden verschillende firma's voor het plaatsen van een laadpaal. We kozen EnergyKing omdat de offerte duidelijk was en de communicatie vlot. Na het (digitaal) ondertekenen van de offerte heel snel gecontacteerd geweest voor de plaatsing. Die liep zeer vlot en proper door 3 (waarschijnlijk iemand in opleiding?) techniekers. Achteraf gezien had ik onze zonnepanelen ook graag door EnergyKing laten installeren.

image description

Het is super handig im een eigen laadpaal te hebben. Je voelt je veiliger. Snel geplaatst, goede opvolging en zeer goed contact.

image description

Perfecte service. Duidelijke informatie vooraf gekregen met werkbezoek van de projectingenieur. Plaatsing heel vlot verlopen met m.i. Zeer deskundig personeel. De werf werd proper opgeleverd en alles werkt prima.

image description

Wat een leuk team om mee samen te werken. Van verkoper tot installateur kreeg ik steeds super professioneel advies. Installatie verliep vlot en heel netjes. Ik liet zowel zonnepanelen als een batterij plaatsen

image description

Na een aangenaam verkennend gesprek met een vertegenwoordiger beslist om airco te laten plaatsen vorig jaar. Aangezien we heel tevreden waren van de geleverde werken hebben we dit jaar beslist om zonnepanelen en thuisbatterij door hen te laten plaatsen. Heel tevreden van de correcte, nauwkeurige uitvoering van de werken, het nakomen van de afspraken en het beantwoorden van vragen of opmerkingen.

image description

Van eerste gesprek tot installatie, niets op aan te merken. Goede, correcte informatie, vakkundig. Denken mee met de klant. Een aanrader. Ik twijfel evenmin aan de goede dienst na verkoop. Vragen worden meteen beantwoord.

image description

Ik vroeg online bij Energyking een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij. Ik kreeg heel snel een medewerker aan de lijn om een plaatsbezoek in te plannen. Het plaatsbezoek verliep zeer goed met voldoende uitleg en ook de offerte volgde zeer snel in mijn mailbox. Van al de offertes die ik ontving was dit zeker en vast de meeste uitgewerkte met technische fiches van de producten die ze voorstelden. In de offerte stond vermeld dat de vertegenwoordig ook contact zou opnemen om de offerte nog even te overlopen. Dit contact is er niet geweest ik zat echter wel met nog enkele vragen die ik dan via mail verstuurde. Na twee weken heb ik nog eens een herinneringsmail gestuurd omdat ik geen response kreeg op mijn vragen. Ook deze mail is tot op heden onbeantwoord gebleven. Ik haak dus af omwille van het gebrek aan communicatie.

image description

Zeer tevreden over onze samenwerking met EnergyKing. Jo heeft ons een zeer duidelijk uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden waarna deze snel uitgevoerd zijn. Ook na de installatie staat EnergyKing altijd klaar om onze vragen te beantwoorden!

image description

Toparvaring van begin tot einde. Bij verkoop kreeg ik een persoon (Christoph) die heel technisch en praktisch op al mijn vragen kon antwoorden (zonnepanelen). Niet echt een "verkoper" denk ik maar iemand die vroeger zelf in de praktijk stond en echt zijn producten door en door kende. Heb een 10-tal bedrijven laten komen, maar allemaal "verkoperspraat". Bij hem voel en merk je dat hij weet wat hij verkoopt! De afspraken, beloftes en timings werden perfect opgevolgd met uitstekende communicatie! Echt heel tevreden over dit Leuvens bedrijf! Heb na de zonnepannelen ook nog mijn airco´s bij hen besteld en laten plaatsen met dezelfde ervaring. In de bouw eens een zeer aangename ervaring!

image description

I was lucky enough to be one of the winners for your Black Friday contest, thank you very much. I was soon contacted for further progress. Installing the air conditioning was done very professionally. Both the indoor and outdoor units were placed very accurately and cleanly. In short, a smooth, friendly and accurate service. I am already very satisfied with it.

image description

Vanaf de offerte tot de oplevering van onze zonnepanelen kunnen we enkel maar een zeer goede beoordeling geven. Afspraken werden correct nageleefd, vriendelijke bekwame installateurs en een goede opvolging van hun administratie. Wanneer we overgaan tot het installeren van batterijen komen we zeker bij deze firma terug.

image description

Top, vanaf eerste gesprek tot installatie en keuring! Tijdens het eerste gesprek werd de tijd genomen om alles helder en duidelijk uit te leggen waarna de offerte binnen het uur in de mailbox zat. Verdere communicatie verliep super vlot en alles werd volgens planning uitgevoerd. De installatie-crew was superenthousiast en leverde knap werk. Kortom: aanrader ...en ikke content :-)

image description

Ik heb door Energyking mijn zonnepanelen en batterij laten plaatsen Een bedrijf om u tegen te zeggen Vanaf offerte tot de aanvraag subsidies staat dit bedrijf je bij De cirkel is gewoon rond Professioneel, vriendelijk, flexibel, accuraat en correcte prijs Niet twijfelen Gewoon voor Energyking gaan Aagje Goethals

image description

Absolute aanrader! Energyking heeft bij ons dit jaar verschillende werken uitgevoerd: warmtepomp met grondboring, zonnepanelen en thuisbatterij. Al deze werken werden perfect uitgevoerd en gecoördineerd zoals afgesproken. De nodige flexibiliteit was er ook wanneer een andere aannemer van ons nog niet klaar was voordat energyking kwam. Een paar dagen uitstel was geen probleem voor hen. Een hele vlotte communicatie ook en dat is tegenwoordig niet bij elk bedrijf zo. Elke vraag werd heel snel beantwoord en de nodige oplossingen werden aangeboden. Alleen maar lof voor Energyking en zijn medewerkers dus! Vooral dankjewel aan Jan, Dieter en Lucas!

image description

What a relief! Fast, clear, correct price... and a company that keeps its promises. I had a problem with a heat pump installation that was not installed by EnergyKing. The original installer couldn't fix it. EnergyKing made a proposal and from then on it really went smoothly. Clear communication, agreements met and problem with the installation solved. No more doubt for me. This is my future partner for HVAC.

image description

Wij hebben via hun onze zonnepanelen, airco's, warmtepomp, vloerverwarming en thuisbatterij laten plaatsen en alles is vlekkeloos verlopen. Ook de ondersteuning om bepaalde premies aan te vragen was super. Wat ook heel belangrijk is, is dat zij telefonisch makkelijk en snel beschikbaar zijn voor vragen. Bij problemen zijn ze snel ter plaatsen. Van al onze aannemers tijdens onze nieuwbouw, kunnen wij van Energyking alleen maar ontzettend tevreden zijn.

image description

Ik zal zeker niet opnieuw voor deze firma kiezen of ze aanraden.

image description

Werkten niet volgens hun promofiches Installatie uitgesteld Tot 3x zelf achter meting aarding gevraagd voor keuring Foute facturen, panelen te veel gerekend. Foute premiedocumenten, had 800? verschil gemaakt indien niet opgemerkt. Slechte communicatie. Alles wat fout kon gaan is fout gelopen. Crm systeem werkt niet volgens de mensen zelf, TIP met elkaar praten en telefoneren wel. 1700? minder kosten (fout en premie) door alles goed na te kijken op een factuur van 13500? Je zou voor minder ontevreden kunnen zijn

image description

Everything went correctly for our solar panels and air conditioning. This from sale to finish. The office staff always helps where necessary :) Thanks to everyone for the excellent service.

image description

Smooth cooperation, correct finish and with the right information before and after the installation. Highly recommended for everyone Msg Cecile

image description

Na even zoeken kwamen we uiteindelijk bij Energyking terecht voor de plaatsing van onze zonnepanelen. We genoten hier van deskundig advies, vlotte opvolging, een scherpe prijs en zeer goede service. Toen er een probleem opdook in de kabelgoot waardoor de omvormer niet op de voorziene plek kon geplaatst worden kwamen de installateurs onmiddellijk met een creatieve oplossing en kon de installatie afgerond worden zonder veel vertraging. Na een goed jaar dienst zijn de zonnepanelen nog steeds niet ontploft, we zijn dan ook heel tevreden over onze aankoop. Als we in de toekomst een thuisbatterij of airco overwegen zullen we zonder twijfel weer voor Energyking kiezen!

image description

Super dynamic and young company on the rise with all motivated employees, highly recommended! Great work. The ideal solution for those who already have a digital meter.

image description

Energyking King moved to install a charging station at our home last week. As a layman on the subject, I received expert guidance and explanation where necessary. Placement at the agreed time and friendly and correct employees. recommended

image description

Zeer tervreden over de professionele en snelle service van dit topteam. Snel, efficiënt en proper werk afgeleverd. Zeker aan te raden!!

image description

Very good and friendly service!

image description

EnergyKing heeft deze zomer airco geïnstalleerd bij ons. Vanaf het eerste contact waren ze erg professioneel en klantgericht, zo hebben ze veel advies gegeven over welke installatie voor ons het beste was. Bij installatie hebben de techniekers alles nog eens samen met ons overlopen, ze hebben heel proper gewerkt met een hoge afwerkingsgraad! Absoluut aan te raden. Bedankt Tobe, Lionel en Kristof!

image description

Super tevreden over de service van EnergyKing met het plaatsen van een airco in de slaapkamer. Duidelijke offerte, vriendelijke medewerkers, planning werkt correct opgevolgd, ook bij plaatsing verliep alles nauwkeurig en netjes. Een dikke aanrader !!!

image description

Ik was op zoek naar een bedrijf om zowel zonnepanelen als enkele airco's te plaatsen in huis. Na verschillende bedrijven aan te schrijven, was Energyking duidelijk de partner waarmee ik in zee wou gaan. Goede adviezen, vlotte communicatie, snelle en propere installatie, gedetailleerde, correcte en overzichtelijke prijszetting.

image description

Een tijdje geleden speelde ik met het idee een airco te laten installeren, na twee hete zomers en slapeloze nachten heb ik dan de stap gezet.... En wat ben ik blij dat ik voor Energyking gekozen heb! Na hen gecontacteerd te hebben voor een offerte , kreeg ik al heel snel reactie en een telefoontje om ter plaatse te komen. Offerte werd zeer snel bezorgd, prijs-kwaliteit zat dit zeer goed. Natuurlijk dan ook heel snel de beslissing genomen. In gedachten speelde ik met het idee dat ik natuurlijk wel enige tijd zou moeten wachten voordat de installatie kon uitgevoerd worden, zomer kwam eraan, zeer drukke periode... maar ook hierover ben ik zeer positief geschrokken, ik ben zeer snel verder geholpen en de installatie kon binnen de kortste keren al gebeuren. De installatie zelf was in een mum van tijd in orde, zeer professioneel afgewerkt. De medewerkers hebben ook de kamer vlekkeloos opgeruimd, alles was gestofzuigd en proper gemaakt. Zelfs mijn meubels hadden ze voor mij opnieuw op de juiste plaats gezet. Topservice, van A tot Z. Ik ben een zeer tevreden klant en zal Energyking dan ook bij familie en vrienden aanraden!

image description

Diverse offertes gevraagd voor plaatsing van diverse airco modules waarbij EnergyKing zeer voordelig uit de hoek kwam. Ook tijdens de communicatie konden zei mij de beste antwoorden geven op mijn vragen. Hierdoor heb ik gekozen om met hun in zee te gaan en geen seconde spijt van gehad. Plaatsing was zeer snel en alles proper afgewerkt. Ook vragen achteraf werden steeds snel beantwoord. Hier zit een tevreden klant in een perfect gekoelde ruimte wat zeker van pas komt tijdens deze warme dagen :).

image description

Vorig jaar december werden onze zonnepanelen geplaatst. De techniekers waren zeer vriendelijk en gingen vlot te werk. Binnen enkele uurtjes was alles al afgerond, alles werd netjes afgewerkt en achtergelaten. Ik ben zeer tevreden met mijn installatie, nog meer als het zonnetje schijnt.

image description

Energyking heeft bij ons een laadpaal, zonnepanelen en airco in 5 ruimtes voorzien. We zijn zeer tevreden over de ganse lijn. Adviseurs met kennis van zaken, vlotte opvolging van het project en een stipte en propere plaatsing! We overwegen nog een thuisbatterij te plaatsen en gaan zeker het advies van Energyking vragen.

image description

Recently had an air conditioner installed by EnergyKing. Very satisfied with communication, installation and finish.

image description

Tijdje geleden beslist om een airco te installeren. We hebben niet zo lang moeten wachten (een 6-7 tal weken). Zeer professioneel, prachtig resultaat, installatie is perfect verlopen. Zelfs alles spik & span achtergelaten. Als het goed is dan mag het ook gezegd worden. Dus zeer tevreden

image description

Onze zonneboiler was defect. De firma die destijds de zonneboiler plaatste is gestopt met zonneboilers, en daarom contacteerde ik Energy King voor de herstelling. Het was geen sinecure om de oorzaak van het probleem te vinden zeker omdat de plaatsing destijds allesbehalve professioneel gedaan was. De gedreven techniekers van Energy King zijn blijven zoeken tot ze het uiteindelijk gevonden en deskundig hersteld hebben. Snelle en professionele service en een bijzonder klantvriendelijk bedrijf! Bedankt Brecht, Joren en Jan!

image description

Alleen maar lof en goede woorden voor deze mensen!! Na lang nadenken, rekenen... en zelfs eerst niet voor energyking gekozen te hebben (uiteindelijk toch terug hun gecontacteerd en daar m?n bestelling geplaatst), zijn ze ALTIJD even vriendelijk en correct gebleven in alles! ?? Zeer zeer vlotte communicatie! Eindelijk een firma waar de mensen op bureau (aftersales, it, Facturatie) ook altijd up to date zijn als je belt! Ze weten waar ze over praten en helpen altijd met een glimlach!! 100000 vragen had (heb) ik... altijd vriendelijk beantwoord, zowel via telefoon als via e-mail! Plaatsing van de zonnepanelen vlekkeloos (en zeer proper) verlopen, alsook de keuring en communicatie daarover. Volgende stap zal een batterij zijn. Ook hier geen twijfel meer ?> ENERGYKING!!! Hier kunnen veel andere firma?s van in de buurt een groot voorbeeld aan nemen! TOPmensen, TOPwerk, TOPproducten... ik kan blijven doorgaan. Conclusie: bespaar jezelf veel kopzorgen en miserie, en ga met Energyking samenwerken! Bedankt dames en heren daar!!

image description

Excellent technical follow-up. Quick quote and competitive price. Clean and quality work. Company to recommend.

image description

Battery installed for solar panels. Very correct handling, nicely and neatly placed. Everything fine

image description

Mijn woning is een bijna-passief woning, met als gevolg dat de warmte er in de zomer niet goed kan ontsnappen. In 2014 gebouwd, is de woning nogal strak, en ik zocht airco-installateurs die de airco mooi konden inbouwen in de woning, alsof de airco aangelegd was ten tijde van de nieuwbouw. Dat heeft EnergyKing als geen ander gedaan, en daar ben ik super tevreden over. Alle leidingen werden in de technische schacht weg gewerkt, of in de muur geslepen, waarbij mijn schilder de sleuven enkel moest dicht maken. Ook het team installateurs is heel vriendelijk en heeft oog voor detail.

image description

Voor Airco, zonnepanelen en batterij kwam ik terecht bij het lokale Energy King. Van informatieve verkoop tot plaatsing door vaklui heb ik een topteam mogen ervaren dat elkaar blijkbaar goed verstaat. Alles piekfijn in orde, flexibele ingesteldheid om last minute aanpassingen te doen en continu met vriendelijke uitleg en begeleiding. Dikke aanrader. Bedankt !

image description

Klant gericht., zowel de vertegenwoordiger als de opvolging van de werkzaamheden , geen enkele opmerking. Echte professionele vaklui , super bedrijf.

image description

Top experience for installing solar panels. Everything went perfectly from the start during the preparation of the quotation to the placement. The registration of the inverter online for the SMA app also went well. The panels were also not just placed on the roof, they thought carefully about the best location with the highest yield. Highly recommended for those looking for a good installer!

image description

Hello Wiet, A short message to thank you and your team for your speed and effectiveness ! The problem has been solved by your technician. We don?t hear water drops anymore :-) Snel gedaan, goed gedaan! Hartelijk dank !! We wish you ALL a happy new year 2021 ! Best regards, Laurent & Catherine 1495 Villers-La-Ville

image description

A few miscommunications, in which I also made mistakes, but all in all satisfied thanks to Carolien's professional approach from aftersales, she deserves a raise.

image description

A few miscommunications, in which I also made mistakes, but all in all satisfied thanks to Carolien's professional approach from aftersales, she deserves a raise.

image description

Geen aanrader; Slechte communicatie op gebied van planning, 2 dompelpompen moeten kopen op dag dat ze kwamen owv kruipkelder met 10cm water, ( ander zonnepaneelbedrijf bij de buren maaakte daar geen probleem van , die hadden botten bij ) , nooit app geinstalleerd gekregen , kabels hangen los aan de gevel, kast geraakte niet gekeurd owv 70V lekstroom en dat steken ze dan op de elektricien..Ook verwijten dat de factuur niet betaald word terwijl die nooit is opgemaakt of is verstuurd..

image description

Hele fijne samenwerking met Energyking. een bedrijf op om op te vertrouwen! Vlotte afspraken, vriendelijke service, zowel telefonisch als live heldere info en steeds bereikbaar voor vragen, professionele installateurs mooie afwerking van administratie

image description

Goede service, snelle en transparante communicatie en uitstekende zonnepanelen. Bij problemen geven ze snel antwoord of komen ze het oplossen.

image description

Zij kwamen, zagen en overwonnen ! Om 7.15u arriveerde Piet en zijn team. Om 12.15 u telde onze electriciteitsmeter terug. Er lagen 24 panelen op ons dak. Tegelijkertijd was een ander bedrijf met een groter team 2 huizen verder ook begonnen met het leggen van zonnepanelen. Tegen het einde van de werkdag lagen er 14 panelen op het dak. Knap werk van Piet en zijn team : snel, proper, effecient , vriendelijk en met goede muziek. .

image description

Absolute aanrader, net airco laten plaatsen in de maand augustus '20. Van A tot Z is alles volgens afspraak verlopen. Van verkoper Christoph tot de opvolging telefonisch alsook de stiptheid van de plaatsers! Hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen ;-) Blij om te zien dat goede service nog bestaat anno 2020 :-) Dankuwel en laat die volgende hittegolven maar komen!

image description

Wij hebben beroep gedaan op EnergyKing voor de plaatsing van onze zonnepanelen en airco installatie. Alles werd perfect opgevolgd en uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijn. De zaakvoerder van EnergyKing heeft actief meegedacht en uiteindelijk een ander systeem voorgesteld dan wij initieel voor ogen hadden. Wij beschikken nu in elke kamer over airconditioning met een nagenoeg geluidloos en onzichtbaar systeem. Voor ons een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hernieuwbare energie of airco installaties.

image description

Zeer tevreden over de werking, plaatsing en opvolging! #aanrader

image description

Verrast om zoveel positieve ervaringen te lezen.. Onze zonnepanelen liggen op ons dak, daar is dan ook alles mee gezegd.. Van begin tot einde zelf elke keer weer contact moeten zoeken want we hoorden EnergyKing nooit (we bleken aanvankelijk gewoon een 'vergeten' project te zijn), met 6 verschillende mensen contact gehad, geen initiatief van hun kant.. we weten na meer dan een half jaar nog steeds niet hoe we de opbrengst van onze zonnepanelen kunnen zien.. voor ons echt geen aanrader..

image description

Wij hebben door energyking een warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen laten plaatsen. Van begin tot einde hebben zij ons energetisch ingrijpende renovatie perfect afgewerkt met hun kennis van zaken. Prijs-kwaliteit, kennis van zaken en top service is wat je van energyking kan en mag verwachten! Super tevreden klanten!

image description

Net een Airco laten plaatsen door Energyking. Zeer tevreden!! Efficiënte workflow ook: sales, projectmanager komt ter plaatse kijken en uiteindelijke de plaatsing. Prima geplaatst, keurig afgewerkt en dat voor een scherpe prijs!

image description

Airco laten plaatse, door de mensen van Energyking. Van het eerste contact tot en met de installatie is alles vlekkeloos verlopen. Zeer professioneel werk. Geplaatst volgens afspraak en netjes afgewerkt. Heel aangename ervaring. Airco heeft de afgelopen dagen al goed zijn dienst bewezen.

image description

Op 11/05 kwam een ploeg van energyking zonnepanelen installeren. vriendelijke jongens, uitleg als je iets vraagt, zeker geen amateurs, dat zag ik (zelf 34 jaar elektrotechnicus zijnde) direct. rond een uur of 4 waren ze klaar, alles netjes opgeruimd en hup... weg. als ik alles nadien even ging nakijken zag ik een paar puntjes die niet helemaal naar mijn zin waren en stuurde ik een (vriendelijke) mail met de vraag om als ze even tijd hadden dit nog even te komen bekijken. en nu komt het : DE DAG NADIEN(!!!) stonden diezelfde mannen met de glimlach terug op mijn dak en loste alle aangehaalde punten in een mum van tijd op! Zelf in de installatiesector werkzaam zijnde en dus wetende hoe het daar soms aan toe gaat kan ik alleen maar zeggen dat dit service is van een ZEER ZELDZAAM niveau. Als je dit combineert met met de kennis van zaken van de verkoper, de bedrijfsleider die je project mee opvolgt en zelfs mails persoonlijk beantwoord op een accurate (geen bla-bla maar effectieve to the point antwoorden op je vragen) wijze , kan ik alleen maar zeggen dat dit bedrijf als ze dezelfde koers aanhouden het nog ver gaat brengen... Nu is het natuurlijk wel afwachten of het materiaal idd topkwaliteit is, maar als je garantievoorwaarden geeft zoals energyking , zal dit wel geen probleem zijn. Toevallig gisteren nog een andere verkoper van zonnepanelen over de vloer gehad. (onaangekondigd en 2 maand na mijn offerteaanvraag(!)) toen ik hem de installatie liet zien en de prijs vertelde antwoorde die gewoon rechtuit : Goed dat ik hier mijn tijd niet aan verspild heb want zo'n installatie op dit type dak hadden wij nooit voor deze prijs kunnen doen. toen ik hem dan nog vertelde dat er nog optimizers onder de panelen zaten (dat kon je moeilijk zien), is hij wat bleek vertrokken. Dus... de prijs is zeker geen reden om niet voor energyking te kiezen. Ik wens nog even te vermelden dat ik op geen enkele wijze een andere band heb met energyking. Ik heb gewoon verschillende offertes opgevraagd en was aanvankelijk wat terughoudend als ik hun prijs zag (veel lager in vergelijking met de collega's dus) maar ben nu gewoon (tot nu toe) zeer blij dat ik voor hun gekozen heb. doe zo verder en hou vooral jullie service van deze kwaliteit. Als binnen x aantal jaar de waterstofbatterij (hopelijk) beschikbaar wordt voor particuliere energieopslag weet ik waar ik eerst offerte ga vragen....

image description

Zelf in deze vreemde periode (covid-19) was het voor energyking geen enkel probleem om de plaatsing van mijn zonnepanelen tot een goed eind te brengen. Perfecte service

image description

Na een initieel informerend gesprek (een hele tijd geleden) vlot verder geholpen geweest om het verwarming en warm water project uit te werken. Door een gelukkig toeval kon de warmtepompboiler reeds na een week geïnstalleerd worden wat super was, sinds dan continue heerlijk warm water, zonder iedere keer een doorstromer te moeten herstarten. ;-) De verwarming (lucht-lucht warmtepompboiler) werd later ingepland, deze installatie verliep zeer vlot. Na een korte uitleg van de werking, een optimale instelling geselecteerd en sindsdien is het genieten. We kijken uit naar de aircomodus deze zomer! Dank voor de vlotte, vriendelijke project begeleiding en installatie!

image description

Van A tot Z snelle, accurate en volledige opvolging. Mijn offerte vraag werd snel behandeld met een daaropvolgende correcte onderhandeling, zowel qua prijs en voorwaarden, als qua te leveren goederen en diensten. Zelfs voor dit kleine project met een multi-split aircosysteem volgde een bezoek door de werfverantwoordelijke waarbij de laatste concrete afspraken qua plaatsing gemaakt werden. Op de afgesproken dag en uur waren de plaatsers dan ook stipt op tijd ter plaatse en leverden zeer proper werk met de nodige toelichting. Absoluut een aanrader !!!

image description

Wij raden deze firma graag aan. Ze hebben op onze lokalen zonnepanelen gelegd en binnen enkele airco's geplaatst. Het is mooi en proper afgewerkt!

image description

EnergyKing heeft bij mij vorige maand zonnepanelen en een warmtepomp geïnstalleerd. Communicatie verliep steeds vlot, een zeer vriendelijke en professionele firma. Bedankt voor de goede opvolging Lucas en co!

image description

Een jong en gedreven team met veel kennis en techniek. Zeer vlotte communicatie en een eerlijke prijs. Dankjewel voor de installatie!

image description

heel tevreden over de technische uitvoering van de plaatsing airco LUCA 14 en 18 LAC 2 en zonder iets vuil te maken binnenshuis.

image description

Jonge gedreven mensen met kennis van zaken die de installatie voor ons project heel doordacht aangepakt hebben; 16 zonnepanelen, 2 warmtepompen, 3 airco units, vloerverwarming, warmwater boiler en 2 convectoren. Tobe en Lucas, bedankt voor de vlotte communicatie en goede opvolging.

image description

Goede uitleg, scherpe prijs en een vlot verlopen installatie van onze zonnepanelen!

image description

Energyking plaatste in de zomer 2019 bij ons een airco en wij zijn super-tevreden van de firma: van de installatie zelf en van de techniekers die alles zeer zorgzaam uitvoerden en met alle specifieke zaken die bij ons zijn (kruipkelder) rekening hielden. Zeer proper werk afgeleverd door sympathieke installateurs en perfecte werking van de installatie zelf. Wij zijn bijzonder tevreden over alles wat Energyking deed.

image description

Energyking beëindigde net de installatie van een bodem-water WP in mijn nieuwbouw. Ik kan niet zeggen dat alles van een leien dakje verliep maar als het dan toch eens mis ging, nam Energyking wel onmiddellijk verantwoordelijkheid en zorgde voor een adequate oplossing. Dat kan ik niet zeggen van de vele andere firma's waarmee we samenwerkte tijdens onze bouw. Ik wou in mijn installatie wat extra zaken/mogelijkheden verwerken en Energyking was de enige firma die hiervoor niet terugdeinsde! Als kers op de taart zijn het allemaal toffe gasten en zeer vriendelijk. Voor een relatief jonge firma tonen zij veel maturiteit! Zeker en vast een aanrader. Lucas & Tobe, bedankt voor de fijne samenwerking. Veel succes nog!

image description

Bijzonder aangenaam verrast over de positieve samenwerking bij de prospectie, de prijsbepaling en de begeleiding voor het plaatsen van 24 zonnepanelen met 2 omvormers en ook 2 Herschel infrarood verwarmingspanelen. Dank dan ook aan het ganse team met vriendelijke, beleefde en begripvolle medewerkers die alles tot een goed einde brachten.

image description

Airco werkt perfect!

image description

Vlotte communicatie, zeer goede vakkennis, flexibel, klantgericht, ... .. Maw de beste partner die je kan vinden op gebied van zonnepanelen, airco en warmtepompen. Jong bedrijf met jonge gedreven mensen die de passie voor hun vak gebruiken om topproducten en topservice aan te bieden. Echt een aanrader dus! Glenn Herent

image description

Enorm tevreden van de geleverde service bij de montage van onze lucht-waterwarmtepomp. Deze firma is klantvriendelijk, behulpzaam in het zoeken naar gepaste oplossingen en zeer competent. Een aanrader dus!