Energietech

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Herent
  4. Energietech

zonnepanelen installateur Energietech

Van Bladelstraat 35, 3020 Herent, België
Dit is een citaat van Energietech zelf:

Maarten Maes en ir Hans Iterbeke, energiedeskundigen en oprichters van Energietech bvba, bieden u naast fotovoltaïsche installaties ook zonneboilers, isolatiewerken, veluxramen, elektrische infrarood verwarming, chauffagetechnieken en verlichting aan.

Over Energietech

Energietech ontstond in 2009 in de gloriedagen van de subsidies voor zonnepanelen. Door de subsidie-afbouw en het gekrompen werkvolume ontstond er ruimte voor nieuwe opportuniteiten en legden ons ook in plaats van het plaatsen en vervangen van veluxramen.

Een grote flexibiliteit, duidelijke prijs- en uitvoeringsafspraken, betrouwbaar advies én een persoonlijke supervisie van de zaakvoerders, dat is waar wij voor staan.

Energietech werd opgericht door twee energiedeskundigen en tevens ingenieur. We spitsen ons voornamelijk toe op zonnepanelen installaties, en dan vooral de zogenaamde hoogrendementspanelen.

Energietech ontstond vanuit een passie voor zuinig energiebeheer en wilt graag actief bijdragen aan een groene toekomst voor de volgende generaties. Wij zijn ook actief als adviseurs inzake groene energie.

Doordat Energietech alle aspecten van de installatie in eigen hand houdt en perfect beheerst, zijn we in staat om onze installaties een sterke waarborg mee te geven. Alle CE-gekeurde panelen beschikken over een opbrengst-garantie van 80% na 25 jaar. Standaard garanderen we onze installatie-werkzaamheden voor 10 jaar.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

15 beoordelingen

image description

Zeer tevreden van Energietech! Je kan je geen betere vakmannen mensen als deze topkerels! Vlotte plaatsing van de kwalitatieve panelen, kennen het vak door en door, geven goede raad en advies op maat, etc. Alleen maar positieve woorden! In de zomer onze panelen laten plaatsen, topservice voor hun klanten en vriendelijkheid 10 op 10! Bedankt Maarten en Hans!

image description

Na een slechte ervaring met een malafide aannemer, die uiteindelijk op een sisser afliep, beroep gedaan op Energietech voor het plaatsen van zonnepanelen en thuisbatterij, op aanraden van een goede kennis. Wat een verademing! Aangename en vlotte communicatie, beste prijs/kwaliteit verhouding van de offertes die wij ontvingen van meerdere firma's, vriendelijke en professionele medewerkers en voor het aanvragen van de premies kregen wij vlot de nodige informatie en documenten. Tijdens het hele proces, vanaf het eerste gesprek tot het einde van de werken, was één van de zaakvoerders, Hans, aanwezig, die ook actief meewerkte aan de installatie. Nog een extra pluspunt: ondanks de felle kou, werd de installatie een maand eerder uitgevoerd dan gepland, zodat wij toch nog van de premies van 2022 konden genieten. Topfirma!

image description

Recent 4x oude veluxramen laten plaatsen. Perfecte installatie aan een correcte prijs. Vriendelijk personeel. Kortom een tevreden klant.

image description

Enkele dagen geleden 2 grote Velux dakramen laten vervangen. Klus werd perfect uitgevoerd binnen een korte termijn en tegen een correcte prijs. Ben zo tevreden dat ik nog een ander 30 jaar oud raam laat vervangen.

image description

Geen idee wat ik nog moet doen om een offerte ter plaatse te krijgen. Afspraak gemaakt begin augustus, ze zijn gewoon niet komen opdagen. Gebeld om een nieuwe afspraak te maken, moest maar een mailtje sturen zei men. Bijna 3 weken later nog steeds geen antwoord. Ik hoor heel veel positieve reacties, maar eerlijk gezegd is het vertrouwen nu al zoek.

image description

Al meer dan een week gebruik gemaakt van de geplaatste warmtepomp ! Heel tevreden hierover , vakkundig geplaatst en vriendelijke gasten ! Zeker een aanrader ! Bedankt en tot ..........

image description

Vlotte plaatsing van Airco. Zeer tevreden over het geleverde werk.

image description

Stipt en goed uitgevoerde installatie. Dienst na verkoop snel bereikbaar. Korrekt en vriendelijk.

image description

Punctual and well executed installation. After-sales service quickly available. Correct and friendly.

image description

Very satisfied with our Velux! Fast replies and even faster posting!

image description

Twee Velux dakramen besteld. Offerte, afspraken, plaatsing en facturering keurig in orde. Na plaatsing én betaling een klein defect ontdekt aan de afwerking van één van de raamlijsten. Zowel ikzelf als energietech hadden dit niet opgemerkt na afronden plaatsing. Mogelijk fabrieksfout? Gemeld. Ze zijn gepasseerd wanneer het ingepland kon worden en hebben het defect kosteloos geretoucheerd.

image description

Quick reply for price quotation and flexibility on my request. They installed Velux windows in my house for 3 weeks after signing a contract. No deposit needed. But the most appreciated thing was the cleanness before and after works !!! I would contact them again if my demands one of their offered services.

image description

Ze zijn heel behulpzaam vragen een goede prijs. Ik ben blij dat ik bij hun langs ben geweest.