Energieconcepten

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Arendonk
  4. Energieconcepten

zonnepanelen installateur Energieconcepten

Espendonk 4, 2370 Arendonk, België
Dit is een citaat van Energieconcepten zelf:

Energieconcepten is een ambitieuze onderneming welke zich tot doel gesteld heeft u te helpen besparen op uw energiefactuur en tegelijk uw wooncomfort te verhogen door een brede waaier aan hernieuwbare energie-oplossingen.

Over Energieconcepten

Bij Energieconcepten hoef je niet uit te leggen dat je graag eens een warm bad neemt of een lange, warme douche. Wij weten hoe belangrijk comfort is in uw eigen woning. Energieconcepten heeft al jaren ervaring met het perfect ontwerpen, bouwen en efficiënt onderhouden van probleemloze installaties. Door te werken met gemotiveerd personeel en premiummerken kunnen wij het hoogste comfort bieden tegen de laagste energiekost. Geen koude douche voor de klanten van Energieconcepten als ze hun energiefactuur krijgen!

Voor zonnepanelen wordt gewerkt met topmerken zoals het Noorse REC, Bisol (Duitsland) en BenQ. Ook qua omvormers wordt gewerkt met de 2 marktleiders: SMA en Solar Edge. Energieconcepten staat u bij van de eerste tot laatste stap.

Dit resulteert in een perfect afgestemde installatie welke gedurende tientallen jaren blijft werken vanaf dag één. Doordat Energieconcepten verantwoordeijk is voor de volledige afhandeling (levering, plaatsing, testen, opstart..) blijven de garanties van de leveranciers gewaarborgd.

Doordat de techniekers van Energieconcepten allen een interne opleidingen hebben genoten, is het plaatsen van zonnepanelen op elk type dak mogelijk, waaronder overzetdaken of metalen en leien daken. 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

36 beoordelingen

image description

Ik ben nu al enkele weken aan het proberen een afspraak vast te krijgen bij energieconcepten voor de reparatie van onze pelletkachel. 2x iemand aan de lijn gehad die me beloofd had dat ik snel telefoon zou krijgen van een service technieker om een afspraak in te plannen maar nog steeds niets gehoord.

image description

Enkele jaren geleden door Energieconcepten zonnepanelen en een zonneboiler laten installeren en zeer tevreden over plaatsing, werking en onderhoud. Nu een Rika Sumo pelletkachel laten plaatsen. Ook hier zeer tevreden van. Snel, netjes geplaatst en afgewerkt. De kachel zelf is makkelijk te reinigen en te bedienen. Zeer tevreden over het Energieconcepten team.

image description

In 2020 hebben wij door Energieconcepten PV-panelen laten plaatsen op het dak van onze bestaande woning. In 2021 hebben we bijkomend een ventilatietoestel laten plaatsen. Vooraf kregen we uitgebreid toelichting en advies bij de verschillende mogelijkheden. Beide installaties werken nog steeds prima. Zeer tevreden!

image description

Energieconcepten heeft zowel een warmtepomp, boiler, zonnepanelen als een laadpaal geïnstalleerd, met de nodige sturingen erop en eraan. Alles zeer netjes afgewerkt conform de gemaakte afspraken. Eea werd dan ook door hen tijdig, goed en grondig voorbereid. Aan te bevelen partij!

image description

Project is goed verlopen en alles netjes afgewerkt. Vriendelijk en correct. Service is goed en snel bereikbaar.

image description

Het team van energieconcepten heeft bij ons in onze bestaande woning zonnepanelen, een warmtepomp en zonneboiler geïnstalleerd. Er wordt goed gekeken naar de huidige situatie om een zo optimaal mogelijke winst te maken. Afspraken en installaties verliepen vlot. Alles netjes geïnstalleerd. Ook een goede nazorg: Bij een foutmelding van de warmtepomp tijdens vriesweer werden we snel en vriendelijk uit de nood geholpen. Als surplus krijg je ook nog eens heel duidelijke instructies over hoe je de premies kan aanvragen.

image description

Onlangs werden er zonnepanelen geplaatst door Energieconcepten. Absoluut tevreden hier over. Vanaf het begin fijne ondersteuning en duidelijke communicatie, tevens goede begeleiding achteraf bij aanvragen van de premie bv. Top, bedankt !

image description

Goede uitleg en service... We hebben er een warmtepomp en electrische radiator gekocht. Snel en proper afgewerkt! Topteam van begin tot einde ?

image description

Zonnepanelen en een warmtepomp gekocht bij en geplaatst door Energieconcepten. Dik tevreden! Van begin tot het einde van het project duidelijke communicatie en goede service ook achteraf bij vragen over de installatie. Zelfs ondersteuning bij het aanvragen van de premie.

image description

Hier wordt je steeds vriendelijk ontvangen. Zowel telefonisch als ter plaatse. Goede en duidelijke communicatie. De zonnepanelen werken zeer goed. Ze eggen het verschil uit tussen aan elkaar gemaakte zonnepanelen en apart werkende zonnepanelen. Zo kan je voor jou de beste keuze maken. Ook voor airco kan je hier terecht. Het wordt allemaal mooi afgewerkt en je krijgt goede service nadien. Al bel je 10x met een vraag, je wordt even vriendelijk geholpen. Een aanrader om voor energieconcepten te kiezen

image description

Alweer een prima installatie van Energieconcepten. Eerste was een warmtepomp verschillende jaren geleden en ook nu voor wat betreft de zonnepanelen. Duidelijke communicatie doorheen het ganse proces (pre-sales/post-sales), professioneel team en zeker aan te raden!

image description

Moeilijke installatie in het centrum van Antwerpen, vlot verlopen. Batterij en omvormers van Solar Edge met een intuitive app, installatie kan zeer eenvoudig opgevolgd worden vanop afstand. Alle documenten aangeleverd na de keuring om aanmelding te doen en subsidie aan te vragen.

image description

Wim bedankt voor de tefefonische ondersteuning. Warmteweerstand in de zonneboiler gemakkelijk kunnen resetten. Weer warm water , Top!!

image description

Bij een noodsituatie met onze warmtepomp in het weekend énorm vriendelijk en behulpzaam geholpen op afstand door Wim Geerts. Fantastische service, super bedankt nogmaals voor de enorm geapprecieerde hulp!

image description

Jaar geleden pelletkachel besteld en het is nog niet geïnstalleerd, ze geven alles uit handen en volgen niets meer op . Als je met opeenvolgende werken zit raad ik hen zeker niet aan.

image description

Hebben enkele jaren geleden zonnepanelen bij mij geplaatst. Tot een paar maanden geleden heel tevreden. Helaas viel de productie weg en na een hele lijdensweg is uiteindelijk een technieker van solaredge komen kijken en blijkbaar was er geen enkele aansluiting op het dak deftig vastgedraaid zoals voorgeschreven waardoor deze volledig waren verroest waardoor er een chip in de omvormer is overbelast geweest. Hierdoor nieuwe omvormer nodig, 2 maanden geen opbrengst. Heb verschillende mails gestuurd maar tot nu toe geen enkele reactie mogen ontvangen..... Ter reactie op uw antwoord: Jammer dat u zegt dit voor de eerste keer te vernemen via deze mail. Ik denk dat er dan echt iets mis is met jullie mailbox want mijn mails van 17/07 - 25/07 - 07/09 zijn allemaal onbeantwoord gebleven, ik heb jullie 3 keer trachten te bellen maar kwam steeds op voicemail. Er is ook niets mis met de stekkers, deze waren niet aangedraaid zoals voorgeschreven. ik hoor graag van u.

image description

Hebben enkele jaren geleden zonnepanelen bij mij geplaatst. Tot een paar maanden geleden heel tevreden. Helaas viel de productie weg en na een hele lijdensweg is uiteindelijk een technieker van solaredge komen kijken en blijkbaar was er geen enkele aansluiting op het dak deftig vastgedraaid zoals voorgeschreven waardoor deze volledig waren verroest waardoor er een chip in de omvormer is overbelast geweest. Hierdoor nieuwe omvormer nodig, 2 maanden geen opbrengst. Heb verschillende mails gestuurd maar tot nu toe geen enkele reactie mogen ontvangen.

image description

Heb beroep gedaan op Energieconcepten voor mijn nieuwbouwwoning, gekozen voor begeleiding als ?doe het zelver?. Wij zijn uitstekend geholpen tijdens het project en ook de na-service is van topkwaliteit!

image description

Plaatsing zonnepanelen? Zeer tevreden van Energieconcepten,planning plaatsing en perfecte afwerking door Mathias en Glenn.

image description

Smetteloze dienst na verkoop.

image description

Deelt graag slechte reviews uit, zou beter in dialoog gaan en BTW regels bestuderen. Schoenmaker blijf bij je leest of ga in dialoog.

image description

Zeer tevreden van de installatie (warmtepomp en zonnecollector), alles tot in de puntjes afgewerkt. Goede service. Ook de verkoper heeft ons goed advies gegeven. Aanrader.

image description

Grote firma, kennen hun vak!

image description

Niet tevreden over naservice vertrouwen is weg.

image description

Pallet stove from Mcz not bought there but they did come to repair it and earned the 5 stars for good service. Greetings AN and Bart

image description

Niet echt de aanpak die ik had verwacht na het bezoeken van de website. De commercieel adviseur gaf letterlijk aan dat hij niet teveel tijd wou steken in een offerte en had moeite om zijn advies bij te stellen naar onze wensen en noden. Hierdoor was het helaas onmogelijk samen tot een optimale energie oplossing te komen voor ons project. Wat ons aansprak aan energieconcepten was de mogelijkheid om alle technieken voorzien voor onze verbouwing te bundelen zodat we zeker waren van een goedwerkend systeem en een eenvoudige planning voor uitvoering, zover zijn we helaas dus niet geraakt.

image description

Installatie dateert al van een tijdje geleden (begin 2018), maar via deze weg wou ik toch nog eens mijn tevredenheid delen. Goede service, professionele installatie, heldere communicatie. Top!

image description

Prima service weer geleverd door de technische afdeling! Onze pelletkachel wou niet meer opstarten en blijkbaar zat er een vreemd voorwerp in de aanvoerschroef vast. Dankzij de telefonische hulp gelukkig zelf kunnen oplossen en nog dezelfde week een nieuwe sticker binnen gekregen van Rika Oostenrijk met alle gegevens. Dank je wel Wim

image description

Na 1,5 maand nog steeds geen offerte ontvangen voor een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, ik zal daardoor mijn installatie ook bij een andere installateur moeten bestellen, Michel is onbetrouwbaar, hij geeft mij meerdere malen datum wanneer de offerte klaar zou zijn maar nooit op tijd, als hun werk hetzelfde is....

image description

Een Super team die weten wat vakwerk is. Wij hebben Energieconcepten gekozen voor ons totaalconcept qua verwarming. Van het eerste contact tot het laatste contact zijn het aangename vakmensen. Doe zo voort!!!

image description

A company that really does what it does promise. I bought a bluegen ( a small scale electricity generator. From the start to the finish everything was done correctly and in time. Qualified personal. Very satisfied.

image description

Wat een fijne samenwerking met een super tof team!!! Gaande van de start bij Michel, tot het leggen van de zonnepanelen door Pieter en Pieter, de uitleg nog van Tom tijdens de opendeurdagen, en alle pc mogelijkheden uitgelegd door Anke. Jullie zijn een super team vandaar ook dat we verder werken met jullie, door onze pelletkachel ook bij jullie aan te kopen en te laten plaatsen. Bedankt voor jullie vakkundig werk, en de aangename en fijne manier van werken !!!! We zullen jullie zeker aanraden bij anderen !!!!

image description

Zeer grondige vakkennis en service. Tom van Energieconcepten kwam met een creatieve oplossing waar ik zelf nog niet aan gedacht had: Hoogrendement panelen in 1 vlak. Daardoor kwam ik toch nog aan de hoeveelheid stroom die ik nodig heb. Bij de plaatsing hebben ze in overleg alles afgewerkt en netjes achter gelaten. De prijs viel ook goed mee. Als ik ze contacteer voor een vraag staan ze me altijd met raad en daad bij.

image description

Zeer grondige vakkennis en service. Tom van Energieconcepten kwam met een creatieve oplossing waar ik zelf nog niet aan gedacht had: Hoogrendement panelen in 1 vlak. Daardoor kwam ik toch nog aan de hoeveelheid stroom die ik nodig heb. Bij de plaatsing hebben ze in overleg alles afgewerkt en netjes achter gelaten. De prijs viel ook goed mee. Als ik ze contacteer voor een vraag staan ze me altijd met raad en daad bij.

image description

Very well informed and very satisfied with delivered products (PV installation, heat pump, rainwater installation, ...). Furthermore, a smooth and correct service.

image description

Bedankt voor de feedback Jan, ik ben blij dat we het hebben kunnen rechtzetten en jullie uiteindelijk heel tevreden zijn. Energieconcepten hecht veel belang aan de tevredenheid van zijn klanten. Als het 1e advies niet helemaal was wat jullie verwacht hadden, dan wil ik mij daarvoor excuseren, gelukkig hebben we het in overleg met jullie kunnen rechtzetten...Energieconcepten neemt altijd z'n veranwoordelijkheid, ook als er iets fout zou lopen. Super dat jullie zo tevreden zijn, ik wens jullie dan ook veel succes met de energiezuinige installatie!