Elvetico

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Sint-Katelijne-Waver
  4. Elvetico

zonnepanelen installateur Elvetico

Donck 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België
Dit is een citaat van Elvetico zelf:

Als technisch installatiebedrijf kunnen we u een volledig pakket diensten aanbieden op gebied van elektriciteit, airco, sanitair en verwarming. We hebben heel wat know-how en expertise aangaande ecologische installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

Over Elvetico

Wenst u zonnepanelen te plaatsen en hebt u graag advies omtrent het type en het aantal? Of vraagt u zich af wat zo'n installatie u zou kosten nu de prijzen fel gedaald zijn? Elvetico uit Sint-Katelijne-Waver geeft u graag advies en nuttige tips voor en na de plaatsing.

Zoals u weet, ontvangt u geen groenestroomcertifikaten meer als u zonne-energie produceert. De reden hiervan is eenvoudig; certificaten zijn niet meer nodig om zonne-energie rendabel te maken. U plaatst dus beter zonnepanelen dan uw geld op de bank te laten staan. Bovendien gaat de prijs van elektriciteit op korte termijn sterk stijgen zodat zonnepanelen alsmaar interessanter worden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

8 beoordelingen

image description

Goede informatie vooraf en service na de installatie. Propere uitvoering. Een aanrader.

image description

Betrouwbare en duidelijke info op maat van de klant zowel vooraf als na de plaatsing. De werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Een aanrader.

image description

Correcte maar wat toch vreemde locatie. Goed voor kleine company meetings (max 50). Sfeer is gezellig, met een combinatie van oud en moderne.