Ecotechnieken

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Diksmuide
  4. Ecotechnieken

zonnepanelen installateur Ecotechnieken

Fabriekstraat 15, 8600 Diksmuide, België
Dit is een citaat van Ecotechnieken zelf:

Ecotechnieken biedt je voor een betaalbare prijs de meest ecologische oplossingen aan: van duurzame energiesystemen tot ecologische bouw- en afwerkingsmaterialen. Het is veruit de meest duurzame oplossing voor als je wilt bio-ecologisch bouwen en verbouwen in Diksmuide en West-Vlaanderen.

Over Ecotechnieken

 

Wim Maris richtte in 2006 het bedrijf Ecotechnieken op en behoort sindsdien tot de top op vlak duurzame energiesystemen en ecologische bouw- en afwerkingsmaterialen voor de regio Diksmuide en West-Vlaanderen. Er werken vandaag een twintigtal mensen in het bedrijf die allen uw ecologische dromen uitwerken.

Nieuwe technologieën en materialen

Er wordt bij Ecotechnieken steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om van uw woning een duurzame en ecologisch verantwoorde thuis te maken. Je krijgt er onder andere vrijblijvend advies over alle mogelijkheden waaronder isolatie, warmtepompen, zonneboilers, ZonneGasCombi’s, pv-panelen, houtvergassers, ventilatie, …

Merken zonnepanelen

Bij Ecotechnieken wordt er met meerdere leveranciers gewerkt. De reden hiervoor zijn de prijsschommelingen die dikwijls van toepassing zijn bij zonnepanelen. Er wordt steeds gekeken bij welke leverancier er op dat specifiek  ogenblik de meest interessante voorwaarden van toepassing zijn.

Werking zonnepanelen

Zonlicht zorgt voor een spanningsverschil in de zonnepanelen. Om deze gelijkspanning om te zetten naar wisselspanning is er een omvormer nodig. Met behulp van deze omvormer kan er huishoudelijk bruikbare elektriciteit opgewekt worden.

Wanneer je meer stroom produceert dan je op dat moment zelf gebruikt, wordt deze terug op het elektriciteitsnet gebracht. Dus het teveel aan opgewekte energie die je tijdens de zomerperiode verkregen hebt, wordt later in de winter terug uit het net gehaald.

Naast zonnepanelen zijn zonneboilers eveneens verkrijgbaar bij Ecotechnieken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen

image description

Nazorg en opvolging niet echt goed

image description

Nazorg is echt niet goed. Probleem met de waterpomp waardoor de hoofdschakelaar van de elektriciteit steeds uitvalt met alle gevolgen van dien: ijskast, diepvries, warmtepomp en zonnepanelen werken niet meer? Talrijke malen gebeld om een afspraak te maken om dit probleem op te lossen. Veel beloftes, maar geen afspraak. Elektriciteit blijft uitvallen.Nazorg en klantvriendelijkheid na verkoop verdienen zeker maar één ster.

image description

Heel tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. Super vriendelijk en alles goed opgevolgd door Steven. Proper en in orde gedaan.

image description

Zeer correct in afspraken en uitvoeren. Zal hen de volgende keer ook contacteren

image description

Eerlijkheid ver te zoeken!!!

image description

Waar kwaliteit en duurzaamheid samen gaan!

image description

Waar kwaliteit en duurzaamheid samen gaat!

image description

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg

image description

Toffe babbel , professioneel team ....en ecologisch aanbod om "U" tegen te zeggen ....

image description

The one stop ecobuildshop!

image description

Bedrijf in isolatie, verwarming en ecologisch bouwen. Persoonlijke, vriendelijke en professionele aanpak. Opvolging werken is perfect.