EcoFusion

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Dessel
  4. EcoFusion

zonnepanelen installateur EcoFusion

Turnhoutsebaan 171, 2480 Dessel, België
Dit is een citaat van EcoFusion zelf:

Ecofusion helpt je zonnepanelen terugverdienen in 6 tot 8 jaar! 25 jaar ervaring, technisch sterk met kwalitatieve merken als Panasonic en SolarEdge!

Over EcoFusion

Met EcoFusion en zijn 25 jaar ervaring kiest u voor een ervaren en dynamische partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop.

Niet alleen de goede keuze van producten, maar ook het gebruikte montage materiaal en de juiste plaatsing, zorgen ervoor dat uw installatie 25 jaar zal opbrengen.

NO nonsense aanpak
Wij komen onze beloftes stipt na. Geen verkoopsverhalen die we uiteindelijk niet kunnen waarmaken. Onze mond-aan-mond reclame spreekt voor zich.

Beste Prijs / Kwaliteit
Als Premium LG, Panasonic en SolarEdge Installateur maken wij u de beste prijs voor de kwaliteitsvolle zonnepanelen van Sanyo,  Panasonic en LG !

Europese kwaliteit
Wij werken enkel met partners die hun produkten met Europese kwaliteit produceren en zo de nodige CEE kwaliteit kunnen garanderen.

Maximaal rendement
Doordat we uw zonnepanelen op de meest ideale plaats monteren en altijd met de befaamde SolarEdge technologie werken, halen we altijd elke eurocent uit uw panelen.

Superieure merken
Met merken zoals SolarEdge, Panasonic, LG en Schletter heeft u de garantie dat u uw investering op een korte termijn terugverdient.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

96 beoordelingen

image description

Wij hebben door Ecofusion zonnepanelen laten plaatsen. Eerst en vooral willen wij het hele team feliciteren voor hun professionele aanpak, vanaf het eerste contact (offerte) tot het laatste (aanmelden installatie) moet ik zeggen dat het team van ecofusion hier een top !! service heeft geleverd. Elke vraag of suggestie werd snel en correct beantwoord, zelfs bij enige twijfel over de juiste plaatsing van de panelen was de vertegenwoordiger zo vriendelijk om alles nog eens opnieuw te herzien, ook de plaatsing zelf was nog eerder dan verwacht. De installateurs hebben alles piekfijn afgewerkt, zelfs bij slecht weer, kon echt niet beter. De informatie voor registratie bij Fluvius was zeer duidelijk en eenvoudig te volgen. Voor het hele team van Ecofusion een dikke pluim. Deze firma is echt een aanrader voor iedereen! Marcel Geboers 16/12/2022

image description

Ondanks tekorten en problemen in de aanlevering van onderdelen van onze PV-installatie met batterij, heeft Ecofusion toch tijdig kunnen plaatsen. Altijd vakkundig op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot plaatsing, en nu ook bij het aanvragen van de premies. De installatie zelf verliep vlekkeloos: correct en netjes afgewerkt zoals het hoort. Ferm werk!

image description

Zeer goede ervaring met deze firma. Duidelijke informatie en offerte van de verkoper gekregen. Nadien is alles heel vlot verlopen. Snelle en propere installatie door heel bekwame plaatsers,alles mooi afgewerkt. Een week later is de keuring gebeurd,die ook ingepland werd door ecofusion. Na het betalen van de factuur een duidelijke mail met alle info voor het aanvragen van de premies. Ik kan deze firma zeker aanraden...

image description

Ecofusion heeft van begin tot einde een zeer goede indruk achter gelaten. Ik was meteen verrast van de professionaliteit van dit bedrijf. Ik belde om een afspraak en meteen na het telefonisch afspreken van de datum, ontving ik een mailtje met info van wat ik kon verwachten. Dit gaf meteen een zeer goed vertrouwensgevoel. Tijdens de afspraak heeft Laurens de tijd en moeite genomen om onze situatie te bekijken en een eerlijke mening te geven zonder dat het een salespraatje werd. Na het ondertekenen van de offerte hebben we een 2-tal maanden moeten wachten alvorens de installatie uitgevoerd kon worden. Dit is in deze tijden zeer acceptabel. Ondanks er tijdens de plaatsing een issue is opgedoken, heeft de ploegbaas meteen actie ondernomen en een alternatieve oplossing aangeboden. De verdere plaatsing is zeer vlot verlopen en binnen dezelfde dag opgeleverd. Na de oplevering was er een snelle actie voor het inplannen van de keuring. 1 dag na de keuring hebben we het verslag ontvangen en een uitgebreide handleiding voor het aanmelden van onze installatie. Samengevat kan ik iedereen dit bedrijf aanraden. Hier kunnen nog heel wat bedrijven iets van leren!!

image description

Ecofusion heeft bij mij 24 zonnepanelen geleverd in 2020. Alles volgens afspraak en zeer vakkundig geplaatst. Recent (meer dan twee jaar na plaatsing) nog gevraagd probleem op te lossen met bekabeling. Twee weken na mijn vraag opgelost en ineens ook aangepast aan nieuwe wetgeving (dit ondanks de huidige "overbevraging" naar zonnepanelen). Perfecte service en kostenloos uitgevoerd. Ik kan deze firma aan iedereen aanraden!

image description

Zeer tevreden over de service van EcoFusion! Snelle en duidelijke communicatie over wat we mochten verwachten en wat de volgende stappen zijn. Op een halve dag lagen de panelen op ons dak en wekte ze meteen energie op.

image description

We hadden vanaf het eerste gesprek, het beste gevoel bij EcoFusion voor het plaatsen van zonnepanelen en thuisbatterij. Alle gesprekken verliepen vlot en correct, evenals de plaatsing! De opvolging nadien was duidelijk en behulpzaam! Professioneel Top-team! Wij zijn een super tevreden klant die EcoFusion alleen maar kan aanraden!!

image description

3 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen in Hasselt door EcoFusion. Nu batterij besteld. Top service, vriendelijke en spontane contacten. Bij vragen werd ik steeds snel verder geholpen. In 1 woord : TOP. Zonnige groeten ;)

image description

Heel tevreden over Ecofusion. Van het eerste contact, de plaatsing zelf en vooral de administratieve opvolging. Alles tip top in orde, mooie panelen, goede app, klantendienst vlot bereikbaar en heel goede service na plaatsing!

image description

Snelle plaatsing maar ook uitgebreide nazorg en klantvriendelijke opvolging. Zeer tevreden van de samenwerking met EcoFusion

image description

Van het begin tot het einde zijn wij zeer tevreden over de service van EcoFusion. Correcte offertes, snelle plaatsing en een prachtige dienst na verkoop. Communicatie en bereikbaarheid van de medewerkers is top. We hebben alles bij hen genomen: airco, laadpaal, zonnepanelen en thuisbatterij. Dikke pluim aan Stefan en Bart in het sales team, en Thomas en Lisbeth van aftercare/planning.

image description

Zeer tevreden van onze samenwerking met Ecofusion voor onze zonnepanelen installatie. Laurens gaf ons deskundige informatie en is ten alle tijden beschikbaar om vragen te beantwoorden. Alles verliep vlot en binnen de besproken tijdspanne. Het plaatsen werd ook heel nauwgezet uitgevoerd en het verdere contact om de installatie juist aan te melden was ook perfect. Kortom, een zeer tevreden klant!

image description

Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door EcoFusion, top service, alles vlot verlopen, hebben alle afval meegenomen, alles werkte perfect na de installatie, service is zeker aan te bevelen, telefonisch contact is service ook werkelijk top

image description

Alles perfect afgehandeld. Vanaf eerste contact tot de plaatsing. Top !

image description

Snelle, correcte en mooi afgewerkte installatie. EcoFusion dacht mee met ons en verbaasde met zowel kennis, professionaliteit en na-service. Absoluut een aanrader voor iedereen die zonnepanelen of een batterij overweegt!

image description

Wat een fantastische ervaring met deze firma! Vorig jaar de zonnepanelen op onze nieuwbouwwoning door EcoFusion laten plaatsen. Supergoede uitleg bij het opmaken van de offerte, heel netjes geplaatst en alles opgekuist na plaatsing. Ook de informatie achteraf, de ondersteuning bij aanvragen van premies en het aangeven van de installatie waren perfect georganiseerd. Je krijgt de beste ondersteuning. Kortweg: TOPFIRMA!

image description

Zorgeloos van offerte tot keuring, met veel aandacht voor de klant! Dikke aanrader!

image description

Heel tevreden. Wij hebben een batterij laten toevoegen aan een bestaande installatie (omvormer en zonnepanelen). Heel vlot verlopen. Duidelijke begeleiding bij aanvraag premie. Een tevreden klant.

image description

Niet tevreden over de service. Ik ben niet geïnteresseerd in het beloofde cinema-ticket bij positieve review

image description

Heb gekozen voor EcoFusion vanwege de nabijheid en de duidelijke communicatie. De installatie is perfect verlopen, en de opvolging is top. Kan EcoFusion echt aanraden.

image description

Wij zijn heel tevreden over de ganse lijn : duidelijke en technische uitleg, vlotte opvolging van ons dossier en vlotte levering en plaatsing. Aanrader !

image description

Deze maand zonnepanelen en thuisbatterij laten plaatsen door EcoFusion. Alles op 1 dag geplaatst en opgestart. Fantastische service en zeer goede begeleiding. Snel antwoord op vragen, zowel telefonisch als via email. Aankoop van thuisbatterij van 16 kW was een goede beslissing.

image description

Zeer duidelijke firma. Ze hebben ons vanaf begin tot einde goed geholpen en duidelijk geweest over de communicatie die steeds diende te gebeuren (aangifte, keuring,...). Heb dat maar zelden bij anderen gezien. Chapeau !!

image description

Heel content van de service en zonnepanelen die EcoFusion aanbiedt. Duidelijke uitleg op voorhand van de vertegenwoordiger wat we konden verwachten en eerlijk over het nemen van een thuisbatterij, wat in ons geval niet voordelig zou zijn. We hebben contact gehad met 3 verschillende bedrijven die in zonnepanelen doen en EcoFusion kwam er niet per se uit als de goedkoopste maar wel de enigste waarbij de vertegenwoordiger (Wouter) de moeite deed om op voorhand de plaats van de omvormer te bepalen en alles al in detail uit te leggen zodat we niet voor verrassingen zouden staan bij de plaatsing van de zonnepanelen. Wouter is geen doorsnee verkoper en absoluut niet opdringerig maar wil een duidelijke uitleg geven en het beste voor de klant, waardoor hij alvast onze sympathie had en wij een goed gevoel hadden bij hem. Zowel de plaatsing als keuring van de zonnepanelen is bijzonder vlot verlopen. Ook de service op voorhand en erna is van zeer uitstekende kwaliteit. Duidelijke mails met wat er stap voor stap zal gebeuren en hoe we de zonnepanelen moeten aanmelden bij Fluvius. Wij hechten veel belang aan eerlijkheid, punctualiteit en goede service en voor ons primeert dat op de goedkoopste zijn en dat is wat wij bij EcoFusion gekregen hebben. Nog eens bedankt voor de vlotte afhandeling en service!

image description

Top service Alles tot in de puntjes in orde, goede uitleg door vertegenwoordiger, perfecte alles gecommuniceerd per mail en goede werklui voor de plaatsing

image description

Topservice. Wij lieten zonnepanelen met thuisbatterij plaatsen. Van eerste gesprek tot en met plaatsing en naservice: alles perfect verlopen. Vriendelijk, correct, stipt en proper werk geleverd op zeer korte termijn. Heldere en duidelijke offerte. Professionele plaatsing en uiterst vlotte naservice. Hartelijk dank aan het ganse team! Jo en Mieke Roelandt

image description

in Februari '22 een installatie van 14 REC panelen en batterij laten plaatsen. Ecofusion werd gekozen om deze investering waar te maken. Een maand en meerdere zonnige dagen verder ben ik nog steeds erg tevreden van de service en installatie : van transparant aanbod, propere installatie en correcte afhandeling na installatie. Top ! Aan te bevelen ?

image description

4 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Zeer aangenaam contact, offerte met correcte prijs en installatie verliep enorm vlot. 2 maanden geleden ook een thuisbatterij laten plaatsen. Snelle installatie en alles werd zeer netjes achtergelaten. Knappe app waarop je zelf alles kan opvolgen qua opbrengst en verbruik. Zeker een aanrader!!

image description

We had our solar panels installed by Ecofusion. I give them five stars with full conviction. The technicians who came to install the solar panels were polite and worked cleanly. Regardless of their good work, the solar panels didn't work right away. Not everything goes right the first time, how a company reacts to this is very important to me. The Ecofusion employees are not only polite and friendly, but they actively look for a quick and good solution. Some examples of what they've done. -The same day a technician was sent to us to solve a small fault in the fuse box. - Contacted the inverter manufacturer several times and came to a solution for the problem. This always within a reasonable period of time and without any murmuring. I can without hesitation recommend Ecofusion for your solar panels.

image description

Als ik meer sterren kon geven, had ik niet getwijfeld om er meer te geven! Mocht je opzoek zijn naar een betrouwbare, vriendelijke, behulpzame verkoper en zeer goede, vriendelijke en proper werkende werkkrachten die het plaatsen van zonnepanelen hoog in het vaandel dragen, moet je zéker bij Ecofusion zijn! Dienst na-verkoop is uitstekend, geven zeer goede en duidelijke uitleg en vragen achteraf zelf even of alles duidelijk is en geven te kennen dat we hun steeds kunnen contacteren. Wij zijn zeer tevreden en zullen iedereen die zonnepanelen zoeken, Ecofusion aanraden! Groeten Jens Cools

image description

Zeer vriendelijke en professionele samenwerking, duidelijke uitleg in het voortraject. Er wordt op maat van jou wensen gewerkt. Ook de uiteindelijke plaatsing is zeer netjes en professioneel verlopen. Ook in de melding en aanvraag van premie wordt je tot in detail verder geholpen.

image description

Mooie zonnepanelen, duidelijke app, mails over hoe premies aan te vragen. Ondanks Corona-besmettingen hebben ze goed blijven volgen op een veilige manier.

image description

Zonnepanelen en thuisbatterij laten plaatsen in oktober. Zeer tevreden over het hele proces van verkoop tot plaatsing en service na verkoop. goede uitleg gekregen over wat wordt voorgesteld, bezoek aan showroom mogelijk, simulaties gemaakt van verschillende configuraties zonnepanelen. geen commercieel gedoe, recht door zee. geen gezever. snelle, correcte en to the point communicatie bij offertes. stefan was onze contactpersoon. datum plaatsing wordt afgesproken en netjes gerespecteerd. alles wordt per mail tijdig bevestigd. op dag van plaatsing wordt de inhoud van de offerte nog eens overlopen en afgestemd waar wat moet komen. ploeg hele dag aan het werk voor plaatsing batterij en zonnepanelen. vriendelijke en correcte kerels. alle ruimtes waar men gewerkt had, werden netjes achtergelaten, proper werk, alles zorgeloos aangesloten, zonder opmerkingen gekeurd, solaredge app werkte zonder problemen ,.. .kortom vakmanschap. klein aandachtspuntje (en ook zo meegeven): voorzie een collectieve of persoonlijke beveiliging voor de mannen. mits een heel kleine meerprijs kan m.i. veel menselijk leed voorkomen worden. facturatie nadien correct verlopen, aanvragen van premies wordt tot op de letter voorbereid zodat het invullen van de aanvragen zorgeloos kan verlopen. vragen mbt de interpretatie van de solaredge app enz.. werden snel beantwoord. samengevat: aan te bevelen vakmannen met de juiste commerciele en administratieve omkadering- niets dan lof van een zeer tevreden klant.

image description

Graag wil ik EcoFusion aanraden vanwege hun klantvriendelijkheid en dienstverlening. Vanaf het eerste contact zijn we op een deskundige manier bijgestaan tot en met de plaatsing. Ook voor het aanmelden bij andere diensten (premies, Fluvius) word je op weg geholpen.

image description

Very professional explanation from the seller who also takes his time to answer all questions. You will receive an appropriate answer to all questions before and after the order. Everyone you come into contact with is friendly and helpful. Answers to questions come very quickly. Use of decent materials. All agreements are complied with.

image description

Deze mensen geven je een correcte offerte op maat. Als je na de plaatsing van uw installatie nog vragen hebt, kan je hen steeds mailen of bellen. Wie er ook langskomt, ze zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De jarenlange ervaring druipt eraf. Ik ben heel tevreden en raadt hen dan ook aan!

image description

Zeer professionele mensen, uiterst duidelijke communicatie. Komen de afspraken tot in de puntjes na. Fijn om met zulke mensen samen te werken. Was iedereen maar zo.

image description

Qua prijs-kwaliteit zeker aan te raden. Zeer klantvriendelijke mensen met duidelijke kennis van zaken en duidelijke communicatie. Door de huidige productschaarste kon onze gekozen thuisbatterij niet op tijd geleverd worden, maar door de mensen van ecofusion onmiddellijk gecontacteerd hierover. Ze hebben ons zeer passende alternatieven aangeboden waardoor wij toch een thuisbatterij konden plaatsen binnen de afgesproken termijn. Super service!!

image description

Zeer professionele aanpak: duidelijke correcte communicatie, uitstekende kwaliteit van geleverd werk . Zeker aan te raden.

image description

altijd vriendelijk geholpen ook al stelde ik vervelende vragen ik ben zeer tevreden over EcoFusion doe zo verder zou ik zeggen

image description

Ruim 2 jaar geleden heb ik zonnepanelen aangeschaft bij Ecofusion en begin dit jaar een thuisbatterij. Ik ben zeer tevreden, niet alleen over het traject voor de levering, maar ook daarna. Ook voor eenvoudige vragen na de levering wordt alle tijd genomen. Zo zag ik bij iemand anders dat naast de opbrengsten in kWh er ook bedragen op de app van SolarEdge werden getoond. Bij mij niet, maar na een mailtje is de autorisatie van mijn app aangepast en heb ik dat niet noodzakelijke "hebbedingetje" nu ook. Wat ik wil zeggen is dat niet alleen de mensen die zich bezighouden met de installatie alles in het werk stellen om de klant tevreden te stellen, maar dat ook de mensen van de administratie en back office daar hun steentje toe bijdrage en altijd voor je klaar staan . Zelfs tot jaren na aankoop. Overweeg je zonnepanelen te kopen, dan niet verder zoeken....

image description

Simpelweg de beste leverancier en installateur van zonnepanelen (ea) van de hele Kempen. Dienst na verkoop voor vragen en documenten tevens top.

image description

Zeer correcte info. Snelle en professionele installatie volgens afspraak. Duidelijke communicatie en informatie over de te volgen aangifteprocedures na de installatie. Kortom, ten zeerste aan te bevelen.

image description

Snelle en correcte behandeling van zowel offerte als plaatsing zonnepanelen en thuisbatterij. Steeds zeer hulpvaardig, ook na plaatsing om aangiftes zonnepanelen en aanvragen premies te vervolmaken. Top!

image description

Een duidelijke uitleg gekregen, met alle nodige info Na akkoord van de offerte lagen de panelen zelfs binnen de week op mijn dak ? De plaatsing gebeurde volgens alle regels van de kunst, Ook de uitleg en info mails na de plaatsing waren super ?

image description

Is voor mij de enige firma van de gecontacteerde die altijd de correcte info heeft gegeven. En dit zowel vanaf offerte fase als plaatsing. Zij vonden het ook niet erg om verschillende installatie mogelijkheden te bekijken en te berekenen. Op die manier konden we kiezen voor het hoogste rendement... Ze hebben steeds vooraf alle stappen overlopen die ze gingen uitvoeren zowel telefonisch als nadien bevestigd via mail. Plaatsing zeer netjes en proper gedaan volledig conform de afspraken. Ook alle afval zoals restjes van kabels en verpakking meegenomen. Installatie was onmiddellijk in bedrijf en binnen de week reeds door keuringsinstantie gekeurd. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

image description

very satisfied, clear agreements, follow-up, good placement

image description

zeer tevreden, men komt alle afspraken na, wij zijn heel tevreden, een aanrader

image description

Very smooth communication, solid agreements and no unexpected surprises. In short, fantastic service!

image description

Very professional company from the first appointment to come and see to the last to come and place. We are also very satisfied with the follow-up afterwards. I can only recommend

image description

We are very satisfied with ecofusion. Good explanation, clear quotation and an invoice without surprises. They expertly place the installation and finish it as if it were their own. Thanks Hans, Tuur and the rest of the team!

image description

A super nice company to work with. The preliminary conversation with the representative is no-nonsense, to the point and correct with a lot of knowledge. The installation gets the job done in half a day, a top performance without problems, real craftsmen. and the guidance of ecofusion bvba afterwards simply excellent. The best of the best ! Recommended.

image description

Vlotte communicatie, goede uitleg (Bart) en stipte plaatsing! Professioneel en heel vriendelijk team. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Ook een vlotte afhandeling na de plaatsing van de panelen. Afspraken voor de keuring en aangifte bij de netbeheerder werd door Ecofusion gedaan. Deze firma beveel ik dan ook graag aan !

image description

Beetje atypische firma, wetende hoe 'den bouw' werkt :-). Uitermate professionele, rustige, en begrijpbare uitleg door Bart op voorhand, een offerte op maat waar écht geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Een planning vastgelegd die nooit is gewijzigd. Contact met het bureau verloopt vriendelijk en gemoedelijk, met een antwoord op alle vragen. Op de dag van installatie 3 hardwerkende, beleefde techniekers mogen verwelkomen samen met iemand die nogmaals alle wensen overliep. Een 5-6 uur later werkte de installatie perfect. De 'werf' werd superproper verlaten, alle verpakking of afval van het boren netjes opgeruimd. Daarenboven regelt Ecofusion zelfs de keuring die zeer dicht aansloot bij de dag van installatie. Ook de netbeheerder werd verwittigd door Ecofusion. Alle nodige documenten achteraf ook mooi samen mogen ontvangen. Heerlijk om dit als klant te mogen ondergaan!

image description

Very professional from the beginning till the end. First an intake was done to define the most ideal location for my solar panels. After that, quotation was made. Due to the professionalism and good remarks (price vs quality) we decided to sign in. A few weeks ago my solar panels were installed, followed by a clear explanation of the process. Thanks @Ecofusion

image description

Our good experiences with Ecofusion already started with Stefan Heymans' site visit. A correct and understandable explanation. Just to indicate what the extremes were: the representative of another company that we called in turned it off by roughly measuring the width of the facade, estimating the roof surface and calculating that no more than 4 panels could be used. . But they were American top panels, sir. After all, they are also on the Spacelab. He did not even want to make a quotation for 4 panels. Ecofusion was the other extreme. Calculated via satellite photos, it could have been at least 7, possibly more, a matter of centimeters. But to know for sure, someone had to actually measure the roof. Other firms only wanted to do this after the order. So someone from Ecofusion crawled on the roof and took the necessary measurements. Result: 12 panels with ease. And Stefan planned a day in advance and without obligation on 30/9, for the installation. So that everything (including inspection by ACEG) could certainly be completed by 31/12, the day on which the benefit of the reversing counter ends. The installation itself just went smoothly. Started around 9.30am and by 7pm there were 12 panels on our south-facing roof, good for 4110kWh / year with 3960Wp. And another 12 on that of our neighbors in joint purchase. No long coffee breaks, no delaying problems. With only 3 technicians. Hard-working technicians, though. Neither my neighbor nor I believed at 9.30am that it would work out 100% that day. Still! The telephone and e-mail contacts with the office staff, especially Lisbeth and Inge, are heartwarming. Everything is done for you and you don't have to worry about anything. Ecofusion always proved to be accessible and extremely friendly. Agreements are fulfilled flawlessly. Not 101 calls to get something done. Price / quality by far the best choice. The success of a company is not only supported by the quality of the products, but even more by the dedication of the people who work there. Quality is a must, service is an art ... Well done Ecofusion !!

image description

zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Jullie gaan mee in de perfectie zoals ook andere aannemers in de nieuwe woning werken hebben uitgevoerd.. De panelen liggen netjes en de meter is zeer proper geplaatst. Aansluitingen en leidingen werden netjes weggewerkt in de nutsleidingenschacht en achter valse wanden. gewoon SUPER!!!

image description

Top company! Fair price, expertly placed and everything super friendly and with a smile. After installation we got a phone call to ask if everything was okay and if we had any questions ? I don't know what they put in the coffee at Ecofusion, but I also want some ?

image description

Na goede berichten een afspraak gemaakt Ons eerste gesprek was eerlijk en open Vanaf toen is ons zonnepanelen project beginnen lopen We kregen een nette prijs voor onze installatie We konden digitaal ondertekenen voor de acceptatie Twee maanden later werden de panelen vakkundig geplaatst Zodat het licht er altijd goed in weerkaatst Daarna volgde de rekening, die was zoals afgesproken En de keuring van de installatie, om te zien of alles conform ineen was gestoken Afsluitend kregen we een email met daarin alle relevante documenten We zijn trots op onze PV installatie En nu maar hopen op veel zonnige momenten

image description

Van het begin tot het einde van de ganse procedure een heel goed gevoel met het Team van Ecofusion. Deze mensen zijn steeds op de hoogte van de actie en communicatie van hun collega zodat ze vlug een antwoord op vragen hebben. De installatie is vlekkeloos verlopen en ten allen tijde was er inspraak op eventuele aanpassingen. Alle bijkomende afspraken zijn doorgegaan zoals voorzien en totaal probleemloos. Deze firma kan men zonder zorgen verder aanbevelen!

image description

Overtuigd van EcoFusion na positieve mond aan mond reclame. En terecht! Aangenaam contact bij verkoop, duidelijke offerte, uitvoering helemaal conform gemaakte afspraken, factuur op afgesproken bedrag. Met de handige app kan je de opbrengsten volgen. Zeer tevreden!

image description

Zeer tevreden: Snelle afhandeling over de telefoon en via doorgestuurde foto?s van mijn installatie plaatsbezoek was niet eens nodig wegens corona. Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden . Installatieteam waren fantastisch, vriendelijk en professioneel . Systeem werkte onmiddellijk naar behoren. Teller draait volop terug. pv Panelen geplaatst te balen.

image description

Everything was fine! Clear communication and smooth service.

image description

De verkoper wist waar hij mee bezig was, er werden goede afspraken gemaakt, de timing was duidelijk en werd gerespecteerd en de ploegleider was super vriendelijk en behulpzaam. Op 2 uurtjes klaar, netjes werk!

image description

Ondanks het corona jaar werden afspraken en besprekingen én planning prima uitgevoerd. Duidelijk info die zowel telefonisch als per mail werden gedeeld. Propere en nette afwerking in overleg met onszelf.

image description

Prijs-kwaliteitverhouding is top! Alle afspraken verlopen vlot en ze regelen alles voor jou. Een aankoop zonder zorgen ???

image description

Via deze weg danken we EcoFusion nog eens voor de vlotte samenwerking! Correcte en snelle prijsofferte, huisbezoek i.vm. praktische afspraken voor de installatie, nette uitvoering (bekabeling door de regenpijp en via kruipkelder), telefonische evaluatie na installatie! Jullie krijgen van ons een 10/10!

image description

Snelle afhandeling over de telefoon en via doorgestuurde foto's van mijn installatie (plaatsbezoek was niet eens nodig - handig in deze coronatijden!). Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden van installatiedatum. Installatieteam was joviaal, vriendelijk en bovenal heel proper. Ze hebben zelfs twee nokpannen die er waren afgewaaid terug bevestigd! Systeem werkte onmiddellijk naar behoren. Teller draait volop terug.

image description

Op maandag 15 juni 2020 heeft Ecofusion zonnepanelen op onze dak gelegd. Ze hebben alles gedaan zoals afgesproken. Ecofusion neemt alle taken op zich: Keuring, Fluvius,.... Ook petje af voor de service. Ze beantwoorden elke vraag snel en duidelijk.

image description

Echt een leuke ervaring goede opvolging vragen wat jij verwacht en proberen niet extra dingen erbij te verkopen en als je problemen hebt kan je ze heel makkelijk telefonisch of via mail bereiken zodat je niet altijd naar hun ter plekke moet gaan. Dankjewel ecofusion

image description

Stefaan heeft ons alle info gegeven die we nodig hadden, ja we hebben hem een aantal keer gecontacteerd :). ze hebben zeer snel kunnen leveren (binnen de 4 weken). ook de plaatsing verliep probleemloos.

image description

Super tevreden. Duidelijke toelichting bij verkoop. Eerlijke en correcte afspraken. Mooi geplaatst en flexibel (finaal nog 2extra pannelen mogelijk). Professioneel geïnstalleerd. Telefoontje achteraf voor te vragen of alles naar wens verlopen is. Samengevat: toporganisatie en absolute aanrader en voorbeeld van goede service en naservice. Dank u wel Ecofusion!!

image description

Wij zijn zeer tevreden! Van verkoper, telefoniste tot plaatsing van de installatie. Perfect uitgevoerd.

image description

Super service! Super kwaliteit! Super vriendelijk! Kortom TOPBEDRIJF!!!!!! We werden zeer vriendelijk ontvangen. Ze namen rustig hun tijd om de informatie duidelijk uit te leggen. De plaatsers waren stipt, vriendelijk en leverden prachtig werk. Na de plaatsing werd er contact opgenomen om te kijken en vragen of alles correct was verlopen. De mensen van EcoFusion staan steeds om je te helpen. Ik zou dit bedrijf aan IEDEREEN aanraden. Bedankt ECOFUSION!!!!!

image description

Worked fast, efficient and really neat. Well done.

image description

Worked fast, efficient and really neat. Well done.

image description

Correcte afspraak met vlotte installatie op minder dan 1 dag werden we 'elektriciteitsboeren' :-). Proper afgewerk met aandacht voor de zuiverheid en orde op de werkplaats. Ook een pluim voor de opvolging en service van EcoFusion na de plaatsing! De keuring en regeling met de netbeheerder liepen perfect. Mick

image description

Duidelijk en aantrekkelijk offerte, professionele communicatie, correcte afsprak en helder uitleg. Kortom tip top service!.Het was zeer aangenaam om samen te werken ik ben zeer tevreden van jullie werk.

image description

Zeer correcte afhandeling van de werken. En een zeer complete service en duidelijke afspraken. De technische ruimte werd netjes achtergelaten. Dit in tegenstelling tot een eerdere plaatsing door een andere firma. Het telefoontje achteraf met de vraag of alles goed verlopen is, was zeer fijn en getuigt van een klantgerichte aanpak. De administratieve afhandeling verliep eveneens vlot. Kortom, een aanrader.

image description

Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing van onze zonnepanelen, zeker in tijden van Corona is het allemaal niet zo vanzelfsprekend om de nodige service te bieden aan je klanten. Ecofusion slaagt hierin! Ik moet zeggen dat zowel op vlak van communicatie als van de werken zelf we heel tevreden zijn. Alles is perfect afgewerkt, dankjewel!!!

image description

Na mijn huiswerk te hebben gemaakt waren er meerdere kandidaten waarvan materiaal en prijs bij mekaar in de buurt lag, dus ben ik het beginnen navragen bij mensen die reeds zonnepanelen hebben gelegd en toen kwam er wel een tendens naar boven: geen enkel slechte reactie over Ecofusion. En ik sluit me bij deze mensen aan: persoonlijke service, vakkundige installatie en meer dan correcte en vriendelijke naservice.

image description

Wij zijn niet het makkelijkste publiek daar wij onze woning volledig zelf gebouwd hebben, en wij perfectie hoog in het vaandel dragen. De mannen van EcoFusion hebben ons aangenaam verrast! Op één dag tijd werden onze 27 panelen geplaatst en afgewerkt. Ook aan de elektriciteitskast in de kelder werd alles proper gemonteerd en achtergelaten. Het leuke: de volgende dag kreeg ik een telefoontje met de vraag of alles naar wens was verlopen, informatie over hoe de keuring zal plaatsvinden in tijden van corona, alsook een mailtje met de inloggegevens voor de SolarEdge app. Hoed af voor deze organisatie!

image description

Fier op mijn zonnepaneleninstallatie van Ecofusion, prima uitleg, snelle afhandeling voor een eerlijke prijs. Gewoon een aanrader ! Niet twijfelen nu doen ! Laat de zon nu maar schijnen.

image description

Ik heb de eer gehad om 3 jaar voor dit bedrijf te mogen werken in een warme familiale sfeer. In tegenstelling tot de norm in de sector wordt er door EcoFusion ook heel erg ingezet op snelle en goede service. Geen gladde verkopers, de klant en zijn wensen staan centraal. Indien je opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf met een lange termijnvisie is er geen betere partner dan EcoFusion!!

image description

Vlotte communicatie en snelle plaatsing! Ecofusion een TOP bedrijf! Alles wordt tot in de puntjes voor jou geregeld. Wij hopen dat de zon deze zomer veel mag schijnen

image description

Zeer tevreden over Ecofusion van begin tot einde. Zeer snelle levering en plaatsing van de panelen aan een scherpe prijs met het juiste advies qua oriëntatie. Alles tip top in orde. Bedankt!

image description

Vakkundige plaatsing van de installatie op een korte tijdspanne door een vriendelijk team werklieden. Een aanrader en zeker een goed idee om eens contact op te nemen met Ecofusion.

image description

Goede service reeds van bij het eerste contact met de offerte. mooie prijs met duidelijke uitleg, zeer vlotte plaatsing alles helemaal volgens de afspraken en dit van begin tot einde. Zeer aangename firma om mee samen te werken!

image description

Niks slecht te zeggen over ecofusion. De plaatsing is prachtig uitgevoerd. Hebben een klein probleempje gehad een tweetal weken na de plaatsing, maar nog geen 4uur na het opmerken stond er al iemand om het op te lossen! Ook de communicatie en opvolging liepen perfect. Enorm bedankt aan het Ecofusion team voor de uitstekende service!

image description

Vorige week een middelgroot systeem van zonnepanelen met optimizers 29 stuks en omvormer laten plaatsen. Alles op 1 dag geïnstalleerd. Ecofusion, zorgde daarnaast voor de keuring en aanvraag bij Fluvius voor een nieuwe digitale elektriciteitsmeter. en dat allemaal binnen 1 week ???

image description

Correcte en betrouwbare firma die afspraken nakomt en ook snel reageert bij opmerkingen / vragen over de installatie. Uitvoerders zijn vriendelijk en leveren goed werk ! Doe zo voort zou ik zeggen ;-)

image description

Aantrekkelijke offerte gemaakt. Waarbij nadien een snelle plaatsing geregeld werdt. Zeer tevreden van de installatie die ook zeer mooi afgewerkt is door de installateurs. Zeer klantvriendelijk!

image description

EcoFusion is een betrouwbare en goede firma. Ze verkopen geen praatjes, maar vertellen alles heel helder en duidelijk. Nadat de installatie geplaatst was, een klein artefact ontdekt. Deze is na contact op te nemen snel van de baan geholpen. Zeer tevreden over de samenwerking!

image description

Zeer aangename contacten vanaf dag 1. Zeer uitgebreide toelichting in "mensentaal", uiterst vlotte en correcte communicatie èn, vooral, zeer gedegen plaatsing. Héél tevreden en een aanrader.

image description

Hele fijne firma! Heel fijn gesprek gehad waar echt geluisterd werd naar wat wij wilden en ons het beste advies daarin gegeven. De uitleg was ook allemaal heel duidelijk. Wij wilden maar een kleine installatie (8 panelen) en dit was geen probleem, er met ons bekeken hoe wij hier nog het maximale uit konden halen. Het verder contact liep ook heel vlot en de installatie was snel gebeurd! Nadien werd het ook nog goed opgevolgd tot de goedkeuring van onze installatie. Hebben ecofusion dan ookal aangeraden aan andere mensen.

image description

Vandaag de mensen van Ecofusion over de vloer gehad om onze zonnepanelen te installeren. Enkele weken geleden hadden we een gesprek met Bjorn en na zijn deskundige en zeer duidelijke uitleg waren we overtuigd van hun voorstel. Vandaag is een ploeg van Ecofusion de panelen komen installeren en dit is vlekkeloos verlopen. Alles is zeer netjes weggewerkt (ze hebben zelfs een bak die ik gemaakt had voor een buis weg te werken losgemaakt om de kabel ook achterdoor te laten gaan. Na de plaatsing van de kabel is de bak ook netjes weer terug vastgezet!) en ook weer proper achtergelaten. Na installatie kreeg ik nog wat uitleg en ik zag ook al meteen de teller terugdraaien :-) Aanrader!