Defrancq Solar

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Roeselare
  4. Defrancq Solar

zonnepanelen installateur Defrancq Solar

Willy Ostynstraat 7, 8800 Roeselare, België
Dit is een citaat van Defrancq Solar zelf:

Benieuwd naar de ingrediënten van het succes in de fotovoltaïsche zonnepanelen op langer termijn? Wij geven u graag alle informatie:

Over Defrancq Solar

Eind 2011 was er een crisis in de sector voor plaatsing van zonnepanelen. Een unieke kijk creëren en behouden was op dat ogenblik cruciaal om te kunnen blijven overleven in de sector en Defrancq Solar is hierin perfect geslaagd. De ervaringen van Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk lieten ze samenvloeien om de klant een ongeziene service te kunnen bieden.

Kwaliteit

De installaties die Defrancq Solar plaatst worden afgewerkt met premium kwaliteit. Dit zorgt voor optimaal rendement en een duurzame installatie die lang meegaat. Hebt u een kleiner budget beschikbaar? Ook dan kunt u bij Defrancq Solar terecht. Afhankelijk van uw wensen worden alle mogelijkheden bekeken en krijgt u advies op maat.

Opvolging

Zelfs nog voor dat de zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd worden, staat Defrancq Solar u met raad en daad bij. Daarenboven wordt de installatie zeer nauwlettend opgevolgd om een perfecte afwerking te kunnen garanderen.

Herstellingen

Er wordt gezorgd voor een snelle herstelling van uw zonnepanelen bij eender welk defect. Ook installaties die niet door ons geplaatst zijn kunnen door Defrancq nagezien worden. Voor 95% van de omvormers is het team in staat om service en herstelling te voorzien.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen

image description

Samenwerking verliep vlot, op de afgesproken data en zonder problemen + installatie is mooi afgewerkt. Bedankt hiervoor.

image description

Wij zijn heel tevreden met onze zonnepanelen van Defrancq Solar. We kregen een goede uitleg. De firma was ook steeds (snel) bereikbaar voor vragen, waarop we steeds een duidelijk antwoord kregen. Ook de plaatsing ging vlot.

image description

Super tevreden van de service, uitleg en uitvoering!! Heel proper afgewerkt met oog op het esthetische, kabels mooi weggewerkt en alles proper achtergelaten. Zeker een aanrader!

image description

Bedankt aan deze firma om zo vlug onze zonnepanelen te plaatsen.Alsook een compliment voor de installateur die alles een juiste plaats gaf, batterij, omvormer,zekeringkastje....alles mooi afgewerkt.Zowel de baas als verkoper kwamen tijdens de werken eens langs. Wij zijn tevreden van verkoper tot eindresultaat. Degrande -Decraemer (Gits)

image description

Vanaf offerte tot plaatsing goede service en uitleg. Een aanrader

image description

Zeer goede en spontane service propere afwerking goede uitleg. Een aanrader

image description

Vlotte en vriendelijke opvolging gedurende het ganse proces. Nette plaatsing. Uiterst tevreden.

image description

We are very satisfied with Defrancq Solar's service. Everything went perfectly from the day of the quotation up to and including installation. Always a quick answer to our questions. An absolute must !!

image description

Alles begon bij een zeer duidelijke en enthousiaste uitleg over de werking van zonnepanelen. Ik kreeg advies op maat zodat ik het beste rendement kon halen uit de zonnepanelen. Ik was snel overtuigd en ben ondertussen een drietal weken trotse eigenaar van zonnepanelen. Alles werd snel, vakkundig en proper geïnstalleerd. Alles werkt prima en heb volledig vertrouwen in de service van Defrancq Solar!

image description

Hele goede service, een aangename en niet opdringere verkoper! Als ook snelle & propere plaatsing!

image description

Helpt je ook als je elders kocht ?

image description

Vlotte samenwerking, correcte levering!

image description

Super service! Mooie prijs en snel geleverd!

image description

Heel tevreden van de installatie en zeer snel afgewerkt.Bedankt

image description

Very satisfied with the installation and finished very quickly. Thanks