DSolar

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Boutersem
  4. DSolar

zonnepanelen installateur DSolar

Meldertsestraat 5, 3370 Boutersem, België
Dit is een citaat van DSolar zelf:

Wij installeren fotovoltaïsche kwalitatieve zonnepanelen aan een sterke prijs. Onze prijzen zijn zeer sterk en toch garanderen wij topkwaliteit wat betreft gebruikte materialen, installatie en service.

Over DSolar

De nadruk bij DSolar ligt bij zonnepanelen installaties, maar verder biedt het bedrijf ook andere diensten aan zoals doe-het-zelf zonnepanelen installaties of het verhuur van zonnepanelen.

We zijn een solide familie zaak dat naast verkoop van zonnepanelen ook huurinstallaties aanbiedt. Enkele jaren geleden hebben we beslist niet te gaan groeien in personeel maar zelf te gaan investeren in zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Op deze manier hebben we vaste inkomsten en zitten we niet met zware personeel kosten.

Wat bij ons centraal staat is de klant en deze zo goed mogelijk te bedienen met:

    Degelijke service
    Gebruik van degelijke materialen (elke product dat we installeren hebben we eerst uitvoering getest op onze zaak alvorens deze aan te bieden).
    Goede prijs/kwaliteit verhouding. (door onze lage bedrijfskosten en aankopen in grotere aantallen kunnen we dit garanderen.)
    Maken van realistische studies voor zowel kleinere als grotere installaties voor zowel rendementsberekeningen als op esthetisch vlak.
    

Op deze manier streven wij ernaar elke klant een tevreden klant te maken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen

image description

Brakke firma. Ik was geïnteresseerd in zonnepanelen maar contact werd verbroken. Schande!

image description

Klein, zeer professioneel familiebedrijf. Eerlijk advies wordt gegeven door de specialisten die zelf de panelen leggen en niet door een verkoper op commissie.

image description

goede bedrijven geef ik 4 sterren.... 5 sterren is voor goede bedrijven waar ik ook de service na verkoop/installatie heb nodig gehad, en ook daar enkel maar lof over heb. je krijgt een uitgebreide offerte, een eerlijke (goede!) prijs, en na installatie laten ze je niet in de kou staan, maar zetten ze dat ook op punt.

image description

Eerlijke installateur en zeer scherp van prijs met kwaliteismateriaal.

image description

Vakmensen! Topservice!

image description

Installateur zonnepanelen! Heel goede dienstverlening

image description

Goede service,afspraak,prima werk kortom alles tiptop.