Brever Energietechnieken

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Kortenberg
  4. Brever Energietechnieken

zonnepanelen installateur Brever Energietechnieken

Spoorwegstraat 15, 3071 Kortenberg, België
Dit is een citaat van Brever Energietechnieken zelf:

Brever biedt verschillende hernieuwbare energietechnologieën aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Over Brever Energietechnieken

Brever biedt verschillende hernieuwbare energietechnologieën aan, voor zowel particulieren als bedrijven. Het plaatsen van warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen is onze hoofdactiviteit.

U kan bij Brever rekenen op:

  • Een goede klantgerichtheid en professioneel advies; Wij hechten belang aan uw noden en bespreken rekening houdend met u de verschillende opties. Ons team is op de hoogte van de nieuwste technologieën en bekijkt wat er geschikt is voor uw project.
  • Een hoge prijs-kwaliteit verhouding; Wij gaan steeds voor u op zoek naar goede materialen aan een goede prijs. Wij zorgen voor een correcte uitvoering van de werken waarbij wij oog hebben voor detail.
  • Een divers aanbod; Doordat wij verschillende energietechnologieën aanbieden, kunnen wij deze samenvoegen voor een nog interessanter project.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

65 beoordelingen

image description

Zeer duidelijke uitleg vooraf gekregen, en de installatie verliep vlekkeloos, proper en zonder stress. 100% tevreden van het resultaat en de werking van de zonnepanelen. Echt een aanrader! Mark & Karin Ackermans.

image description

Dank je wel voor de perfecte en stressloze ervaring. Zowel jullie voortraject (volledige info, zonder te opdringerig te zijn), als de installatie (punctueel volgens afspraak en proper) alsook na de installatie (lekje aan dakgoot, en advies mbt problemen premie-aanvraag) waren een leuke ervaring. Merci !

image description

Prima service en vlotte afhandeling. Zeker een aanrader om je zonnepanelen te laten plaatsen door Brever !

image description

Heel vlotte installatie. Daar waar een ander bedrijf op voorhand zei dat zonnepanelen op zo'n klein plat dak niet konden, heeft Brever gemeten en gezocht (en gevonden!) naar een oplossing. Zes hoog rendementspanelen, zoveel mogelijk gericht naar het Zuiden. Vriendelijke mensen, heel klantgericht. Ik ben tevreden!

image description

Perfecte service van de firma Brever vanaf moment van advies, offerte, technisch bezoek tot plaatsing van airco installatie in huis. Speciale dank voor technieker Wim om in dit gure weer te werken. Firma Brever zeker aan te raden.

image description

Vanaf het begin bij de aanvraag en bij plaatsing zonnepanelen goede communicatie met verschillende werknemers bij Brever. Zeer goed werk geleverd.

image description

Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door Brever. Mooi en proper werk geleverd. Ben tevreden.

image description

We hebben onze zonnepanelen besteld bij Brever. Alles is perfect verlopen. De installatie gebeurde zelfs veel vroeger dan verwacht, en op een dagje was alles afgerond. Alle informatie die we kregen was heel duidelijk en de hulp die ze bieden is schitterend. Zeker een aanrader!

image description

De firma Brever is bij ons airco en zonnepanelen komen installeren. Vriendelijke, vlotte communicatie. Ook het installeren van de airco en zonnepanelen verliep bijzonder vlot en professioneel. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook achteraf een prima service. Zo wordt je bijvoorbeeld op de klantendienst vriendelijk geholpen voor de aanvraag van de premie. Absolute aanrader!

image description

Eind 2021 heeft Brever bij ons zonnepanelen en een thuisbatterij geïnstalleerd. Vanaf contact met de vertegenwoordiger in de offerte-fase al direct een goed gevoel. Dit werd bevestigd tijdens het inplannen van de werken en tijdens de plaatsing. Proper gewerkt, installatie vlot gekeurd en zonder problemen opgestart. Voldoende uitleg gekregen over de werking en de SolarEdge-applicatie. Anderhalf jaar later nog geen enkel probleem gehad, en de enige vraag die we onlangs hadden werd snel beantwoord. Een echte aanrader!

image description

Heel tevreden over de geleverde diensten van de firma Brever. Samen beste oplossing gezocht, planning gevolgd zoals medegedeeld evenals de initiële prijs. Uitvoering van de werken snel en netjes. De oplossing met Solaredge is prima.

image description

Installatie van zonnepanelen. Alles is perfect verlopen, na een marktconforme offerte, een gedetailleerd technisch bezoek, en een perfecte installatie. Professioneel team, en zeer ervaren medewerkers. Wat ons heeft doen beslissen voor Brever is het feit dat ze alleen energie oplossingen bieden, wat inhoudt dat ze perfect weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader dus. Ook de opvolging juist na de installatie verloopt perfect. Met dank aan allen bij Brever.

image description

Wij hebben op Brever beroep gedaan voor een airco-installatie en zonnepannelen. Vanaf het eerste contact tot en met uitvoering verliep alles naar wens. Duidelijke afspraken, goede communicatie, goede uitvoering . Vriendelijk personeel van deze lokale ondernemer.

image description

Na een grondige studie van meerdere offertes van verschillende aanbieders kozen wij voor Brever voor de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. Het aanbod van Brever sloot het beste aan bij onze wensen. De firma biedt kwalitatieve producten aan en dit aan een markconforme prijs. De installatie verliep vlot en de vooraf ingeschatte planning werd nagekomen. Alles verliep zoals een trein. Brever coördineerde ook de keuring en met succes. Het is fantastisch om te zien hoe zelfs in deze tijd van het jaar bij enkele uren zonneschijn de batterij kan voorzien in stroom vanaf de avond tot en met de ochtend. De mensen van Brever vormen een goed draaiend team. Mocht ik opnieuw moeten kiezen, ik zou geen seconde twijfelen. Fam. uit Vilvoorde

image description

1 van de medewerkers van Brever heeft een bezoek gebracht op onze werf voor oa lucht/water warmtepomp, 6 airco?s, vloerverwarming en zonnepanelen (toch een groot project). We hebben nooit een offerte ontvangen, hoewel ik meerdere mails heb gestuurd en meerdere malen de persoon in kwestie heb proberen bellen? jammer?

image description

Installatie van zonnepanelen : Bij de prijsofferte werd de afspraak perfect nageleefd en goede info gegeven. De vooropgestelde data om de panelen te plaatsen, werden volledig gerespecteerd. De installateurs waren competent en uiterst behulpzaam. De opvolging voor de keuring en het installeren van de app, kwamen onmiddellijk na de installatie. Tot nu toe niets dan lof over Brever. Hopelijk houden we het zo in de toekomst. Fijn om voor deze firma gekozen te hebben.

image description

De installatie van de zonnepanelen is goed verlopen vanaf het eerste contact. Brever was wel heel voorzichtig met het inschatten van de datum van installatie omwille van de internationale leveringsproblemen op de markt. Er werd december gecommuniceerd, maar is uiteindelijk toch september geworden. Beter zo, en ietsje té voorzichtig, dan een late levering waardoor een deel van de subsidies zouden wegvallen. Dank !

image description

Topfirma ! Verzorgd van offerte tot eindfactuur ! Perfecte afstemming tussen de verschillende personen van de firma. Kwaliteitsvol en proper werk met oog voor detail. Ik vertrouw deze firma voor 100 %.

image description

Zeer tevreden met de plaatsing van de zonnepanelen. Uitstekend werk geleverd, proper en netjes afgewerkt en opgekuist nadien. Toffe medewerkers en bekwame vakmannen. Heel tevreden met de service.

image description

Zeer tevreden met de plaatsing van de airco. Uitstekend werk geleverd, proper en netjes afgewerkt en opgekuist nadien. Toffe medewerkers en bekwame vakmannen.

image description

Alle contacten met Brever voor het plaatsen van zonnepanelen zijn professioneel en aangenaam verlopen. De installatie werd gedaan volgens de offerte en kreeg een zeer positieve feedback van de keuringsinspecteur. We raden Brever zeker aan.

image description

Vakbekwaam (voorbereiding,plaatsing), top dienstverlening (afhandeling en opvolging dossier, informatie) en vooral betrokkenheid bij dienst na verkoop.

image description

Zeer professionele plaatsing van zonnepanelen en airco systeem met vriendelijke aandacht voor de klant.

image description

Installatie van airco, heel professioneel en netjes afgewerkt. Proper gewerkt en ook nadien alles opgekuist. Super tevreden!

image description

Uitstekende, snelle en betaalbaar! Niets over te klagen, perfect geïnstalleerd. Zeer tevreden van.

image description

Eerder deze week mijn installatie zonnepanelen + batterij + laadpaal in gebruik genomen, en de totaalervaring bij Brever was ronduit perfect. Zeer snelle reactie na het invullen van hun webformulier, een "geen blabla maar to the point" verkoper een paar dagen later op plaatsbezoek, en snel daarna een offerte gekregen. Waar het bij sommigen na de verkoop dan opeens allemaal minder vlot gaat, bleef bij Brever de kwaliteit op een hoog niveau. Onverwachts snelle levertijden, een kwalitatieve installatie op 2 dagen tijd, zeer vriendelijke installateurs die ook opletten voor je huis, en alles tot in de puntjes afgewerkt. Mijn garage was properder na de installatie dan ervoor ;) ! Wie zoekt naar een installateur voor zonnepanelen en aanverwante, niet twijfelen en Brever contacteren.

image description

Een dikke, dikke proficiat aan Danny en Patrick die de installatie "zonnepanelen met batterij" zijn komen plaatsen. Het contact verliep heel vlot en heel vriendelijk. Afspraken werden perfect opgevolgd en geregeld. Patrick is een man uit de duizend. Service na verkoop is super. Hij zorgt ervoor dat alles goed werkt en doet zijn uiterste best om als er toch een probleempje opduikt om dit zo vlug mogelijk in orde te zetten. Brever = topfirma

image description

Een dikke, dikke proficiat aan Danny en Patrick die de installatie "zonnepanelen met batterij" zijn komen plaatsen. Het contact verliep heel vlot en heel vriendelijk. Afspraken werden perfect opgevolgd en geregeld. Wat een luxe voor de firma Brever om met zo een personeel te mogen en te kunnen werken.

image description

Super ervaring met Brever BV. De afgelopen dagen werden er zowel zonnepanelen met thuisbatterij als airco geïnstalleerd. Alles verliep zoals afgesproken, alle afspraken werden correct en tijdig nagekomen, contact met de installateurs was gewoon top. Deze mensen werken zeer professioneel en proper. Je ziet achteraf amper dat er werken zijn uitgevoerd, zo goed wordt alles opgeruimd. Danny, Ricky, Trikke, Menno en Siebe bedankt voor het super contact hier de afgelopen dagen. Ook de contacten vooraf met Filip en Laurent was uitmuntend. Top firma, zeker een aanrader!

image description

Brever has so many positive reviews, so the choice seemed clear for the solar panels. But ... At the beginning of December 2021, Brever visited us. They sent a quote within 10 days. We are now February 2022 and have not received anything yet ... Well ... if they have too much work and do not want / can not do it, it seems fairest to me to report that to the potential customer ...

image description

Enorm tevreden van de service, van offerte tot plaatsing en keuring van zonnepanelen. Groetjes, Laura

image description

Brever BV verdient 5 sterren. Professionele service en top uitvoering! Ze komen kun verplichtingen en beloftes na, zijn super hulpzaam met de premieaanvragen. Aanrader.

image description

Zonnepanelen en omvormer werden zorgvuldig geïnstalleerd. De bekabeling werd heel mooi weggewerkt. De installateurs waren zeer vriendelijk en de werf werd ook netjes opgeruimd achtergelaten. Ook administratief alles zeer goed afgehandeld. Topfirma.

image description

Very friendly and professional team. Installation of charging point was done correctly and on time. The administrative follow-up is also very good and professional.

image description

Brever heeft bij ons zonnepanelen en een thuisbatterij geïnstalleerd. Heel het proces is zeer professioneel verlopen : duidelijke offerte, duidelijke antwoorden op mijn vragen en goed voorbereide werken die strikt volgens planning werden uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden dat we voor hen gekozen hebben.

image description

After the already installed heat pump boiler and the air conditioning units, the solar panels were installed by Brever last week. Just like the previous installations, this is another example of craftsmanship. Nothing is too much for Danny and his team and always with a smile. Extremely satisfied with the service provided from the first contact with Dirk to implementation and follow-up. Highly recommended!

image description

Stipte en professionele installatie zowel van de zonnepanelen als van de omvormer en de electrische aansluitingen . Dit werd door het keurings orgaan ACEG uitdrukkelijk bevestigd. De technische en administratieve afhandeling van de plaatsing verliep eveneens vlekkeloos en getuigt van professionaliteit. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor plaatsing van zonnepanelen.

image description

Aan te raden bedrijf voor installatie zonnepanelen en thuisbatterij. Reactief, pro-actief, vriendelijk en professioneel.

image description

Wat een team, Danny en Ricky heb hier prachtig werk geleverd met de complexe installatie van mijn Daikin installatie. Wat ik vooral apprecieerde is dat ze zeer goed interageren met de klant, vragen wat de klant wil, welke keuze hij opteert, aanvoelen wat voor de klant belangrijk is. De precisie die ze allebei toepassen is een voorbeeld voor veel vakmannen. En de netheid achteraf was super, zelfs properder dan ervoor. Ook bij het proces ervoor met Filip en Dries, die een perfecte beschrijving hebben gemaakt van wat nodig was, de juiste informatie en toelichting, altijd klaar om nog extra vragen te beantwoorden. Ook de gevraagde prijs is redelijk tot redelijk laag in vergelijking met andere concurrenten (evaluatie van 4 kandidaten). Kortom, Bever BV is echt een aanrader.

image description

Weer een top installatie van Brever! Onze thuisbatterij is geïnstalleerd. Laat die zonnepanelen maar geven, wij slagen het op! De batterij is heel mooi en past perfect in onze garage zodat de wagen nog binnen kan. @Filip: de beruchte schoenkast heeft dan toch een andere bestemming gekregen en is intussen vervangen door een mooier en praktischer exemplaar. Een Win-Win dus!

image description

Alle contacten waren zeer klantvriendelijk.Fantastische firma, meedenkend en professioneel! Propere afwerking met zorg voor het interieur. Correcte communicatie met alle medewerkers. Ik heb bij Brever een goede keuze gemaakt en kan ze zonder verpinken overal aanbevelen. Jef

image description

Definitely a must to have your solar panels installed! From seller - follow-up site - installation & cleaning to invoicing, everything goes quickly & perfectly due to the positive vibes of this professional & dynamic Bever Team. Excellent price/quality. @ Patrick: thank you for the follow-up of the yard!

image description

Excellent service and very high standard of workmanship. Can thoroughly recommend to anyone wishing to purchase air-conditioning.

image description

De goede reviews zijn zeker waar, alle afspraken werden correct gevolgd, de uitvoering is tot op de kleinste details mooi en goed afgewerkt. De techniekers namen zeker de tijd om alles goed te doen. Heel professioneel en ook een goede opvolging. Aanrader dus.

image description

Heel vriendelijk, snelle reactie, en na de werken het huis properder achtergelaten dan dat het was :-)

image description

Professional and very customer-friendly, from the first to the last contact. Very sympathetic employees and installers. Everything was neatly and very neatly placed. The price/quality ratio is worth mentioning. Thanks again to the whole Brever team.

image description

Brever heeft een heel correcte service en de medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Ze hielden zich perfect aan de afspraken, communiceren ook snel. Er valt wat mij betreft niets aan te merken en ik zou hen zo aanraden aan vrienden en kennissen.

image description

Very professional company with quality products/people @ Patrick thx for the expert guidance and follow-up, done everything to satisfy customer :-) @ Danny and Rikki thanks for the beautiful finish of our air conditioning. We are very satisfied with you! Thx

image description

Top pros! Thinking along about the best solutions from the start, always available for further consultation. Fast, punctual, friendly, perfect and clean finish: it couldn't be better.

image description

Actually I chose this company because of the good references, unfortunately.. They make people wait and don't call back. It concerns 2 charging stations, 30 solar panels, boiler and heating/cooling. Today I call myself and am told that they are not interested, they could have told me that earlier. From this I conclude that it is best to request quotes from several companies....

image description

ONZE PERSOONLIJKE ERVARING IS DAT DEZE MENSEN OP EEN HEEL PROFESSIONELE EN PROPERE MANIER HEBBEN GEWERKT. OOK ZEER VRIENDELIJK EN GEMOTIVEERD OM DE WERKEN UIT TE VOEREN. IKZELF ALS ING.-VEILIGHEIDSCOORDINATOR DIE STEEDS EN DAGELIJKS OP DE WERVEN RONDLOOPT IS HET MIJ OPGEVALLEN DAT DIT EEN BEDRIJF IS MET POTENTIEEL VERMOGEN EN WENS IK HEN EEN VEILIGE EN VERDERE UITBOUW VAN HUN BEDRIJF. NOGMAALS PROFICIAT MET JULLIE PRESTATIE BIJ ONS THUIS EN ZOALS MEN MEESTAL SCHRIJFT IN HET SCHOOLRAPPORT '' DOE ZO VERDER''

image description

Installation d?un système d?airco dans les chambres début Mai: très bons conseils, travail soigné, respect des délais et des demandes du client. Nous sommes très content des travaux réalisés chez nous.

image description

We have had an air conditioning system installed in our bedroom. Execution was perfect, very clean finish of cabling. Definitely worthy of a recommendation, well done Brever !!

image description

Topbedrijf , van A tot Z , prachtig resultaat ,volledig te vertrouwen .Doet wat de klant verwacht.

image description

Eerste contact half januari, airco's geplaatst begin april. Fijn contact, responsief, zeer proper gewerkt en goed advies.

image description

Offerte gevraagd voor zonnepanelen, warmtepomp en batterij. Na 2 maanden aan het lijntje gehouden te zijn tot op vandaag nog steeds niets ontvangen. Beloven veel. Ik raad ze niet aan.

image description

Zeer, zeer aangename ervaring. Meer dan 100% aan te raden. Vader en zoon vormen een zeer ervaren, handig en super vriendelijk. Professionele kwaliteit en afwerking!

image description

Zonder twijfel geef ik Thomas en zijn team de hoogste score! Voor de installatie van mijn zonnepanelen heb ik veel offertes opgevraagd en vele gesprekken gevoerd maar 1 onderneming sprong er van de eerste moment uit: Brever. Duidelijke en correcte informatie, en steeds bereikbaar om al mijn vragen te beantwoorden. De installatie gebeurde heel professioneel, door een super vriendelijk en geëngageerd team. Thomas kwam ook polshoogte nemen en keek alles tot in het detail na. De installatie gebeurde vlot, 100% correct en in lijn met de wetgeving en ze lieten alles heel proper achter. Zelfs stofzuigen was hen niet te veel. Wens je zonnepanelen, warmtepompen, airco, ... te installeren, niet twijfelen, gewoon hen contacteren.

image description

Une bonne analyse de notre besoin, excellent conseil adapté, installation par une équipe professionnelle et sympa, très bon rapport qualité/prix, rien à redire, une adresse à conseiller !

image description

Een top team zoon en vader, zeer veel kennis van zaken, en heel de dag enthousiast en fluitend mijn airco?s geïnstalleerd! Voorafgaande informatie is zeer eerlijk en prijs is meer dan correct! Wat ik enorm geapprecieerd heb is , gezien zelfstandige in de zorg, dat ze mij zeker nu in covid 19 voorrang gaven! Ik kan enkel dit bedrijf aanbevelen! Zeer sympathieke mensen die met een lach op hun gezicht werken uitvoeren , en dan nog eens de boel zeer netjes achterlaten! Top !

image description

Uitgebreide en duidelijke informatie op voorhand. Goede prijs/kwaliteit. Uitstekende service. Een gemotiveerd team met kennis van zaken. Ook op vlak van keuring en administratie hoef je zelf niets te doen. Kortom: een aanrader!

image description

Vlotte communicatie, nauwkeurige offertes van Jeroen, beste zonnepanelen en omvormer, optimale plaatsing, betere kabels dan bij concurrenten, zeer goede bekabeling ook in moeilijkere situaties (overschakeling naar 3-fasig in ons geval). Thomas heeft zeer veel ervaring, kent elektriciteit door en door. Absoluut aan te bevelen!!

image description

Alles verliep volgens afspraak, keurig en precies op tijd. Prima prijs-kwaliteit : alle andere offertes waren gebaseerd op dezelfde configuratie, maar deze van Thomas kwam er als beste uit. Heel snelle plaatsing na bestelling.

image description

Very good cooperation, excellent working quality, I can recommend from my experience.

image description

Heel goeie ervaring om met Thomas te werken. Duidelijke communicatie, geen verassingen, proper en snel gewerkt. Tijdens de werken komt het steeds updaten van de stappen die gaan starten en vragen of het ok is.