Berrentec Zonnepanelen

  1. Home
  2. Limburg
  3. Beringen
  4. Berrentec Zonnepanelen

zonnepanelen installateur Berrentec Zonnepanelen

Koolmijnlaan 181, 3582 Beringen, België
Dit is een citaat van Berrentec Zonnepanelen zelf:

Renovatie of nieuwbouw, Berrentec is uw partner voor al uw groene energietoepassingen! Zo berekenen we, in samenspraak met u en rekeninghoudend met uw wensen, de gepaste oplossing voor uw woning.

Over Berrentec Zonnepanelen

Berrentec is uw partner voor diverse energiebesparende oplossingen op uiteenlopende vlakken. Zo kunt u er terecht voor zonnepanelen, gascondensatieketels, airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmtepompboilers.

Berrentec werkt met Honeywell zonnepanelen, een wereldmerk van de beste kwaliteit met 20 jaar productgarantie!

Als particulier, bouwpromotor of bedrijf kan u bij ons een offerte op maat aanvragen, die na een plaatsbezoek van onze vertegenwoordiger wordt opgesteld.

Wij maken voor u prijsopgave met opbrengstentabel, rekeninghoudend met alle karakteristieken van het dak en belangrijke externe factoren. Elk systeem wordt bij ons volledig op maat van uw dak samengesteld! Bovendien wordt door Berrentec de aanvraag van uw keuring gedaan.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

41 beoordelingen

image description

De plaatsing van de airco (4x binnenunit en 1x buitenunit Daikin) is zeer goed gedaan! Het team dat langskwam was niet alleen professioneel, maar ook enorm vriendelijk. Een aanrader!

image description

Berrentec heeft onze warmtepompboiler geplaatst. Alles is verlopen zoals afgesproken was. Als ik ergens een vraag over had, werd deze onmiddelijk beantwoord. De installatie werd op een professionele manier afgewerkt. Wat ik me vooral zal bijblijven is de vriendelijkheid van het Berrentecpersoneel, zowel telefonisch als bij het plaatsen van de warmtepompboiler door de techniekers . Echt een aanrader.

image description

Zowel voor de airco's als de zonnepanelen zeer tevreden! Goede communicatie (ook met het hoofdbureau zowel telefonisch als via e-mail), duidelijke uitleg gekregen, heel vriendelijk en professioneel, alles opgeruimd na plaatsing. 100 % aan te raden!

image description

Duidelijke offerte. Heel goed qua prijs - kwaliteit. Vakkundige en nette plaatsing van gedreven werkkrachten. Nu met deze tropische warmte heel aangename temperatuur in de woonkamer, keuken en de twee slaapkamers. Dit alles op 1 buitenunit. Zeker een aanrader.

image description

Van offerte tot plaatsing was alles tiptop in orde. Propere afwerking en vriendelijkheid. Een aanrader dit bedrijf !

image description

Berrentec heeft onze zonnepanelen en thuisbatterij geïnstalleerd. Offerte was duidelijk, levering en plaatsing heel professioneel. Mannen werken zeer verzorgd! Gedreven team waarop je kan vertrouwen.

image description

Zeer positieve ervaring. Alles werd snel en correct geregeld. Heel mooi en netjes afgewerkt. Absolute aanrader!

image description

Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding ! Propere afwerking. Alsook diegene die de offerte komt opmaken komt mee plaatsen. Zo staan de plaatsers ook niet voor verrassingen.

image description

Vlotte en professionele samenwerking: zeer snel feedback op onze vragen, correcte informatie, vlotte installatie. Er klonk een geratel in 1 machine maar it is onmiddellijk opgelost geweest. Zowel bij verkoop, planning als installatie heel vriendelijke en aangename mensen. Zeer tevreden van deze lokale installateur!

image description

Vakkundigheid, klantvriendelijkheid en korrektheid, van offerte tot oplevering. Om het met Tina's woorden te zeggen : "Simply the best, better than all the rest"...

image description

Nadat we beslist hadden om zonnepanelen+batterijen te plaatsen, werden we snel, vriendelijk en proffesioneel geholpen. Hierdoor kunnen we nog genieten van de premies van 2022. Ook de afwerking van de installatie gebeurde heel zorgvuldig. Zeer tevreden!

image description

Top service. Zeer professioneel afgewerkt dankzij drie bekwame installateurs. Bedankt Tine, Kurt en het ganse team.

image description

Snelle levering, professionele installatie door een kundig en gedreven team, kwalitatief materiaal aan een scherpe prijs. Alles heel proper achter gelaten na de installatie. Kortom we zijn super tevreden !! A+++

image description

Kurt en zijn werkmannen zijn op vrijdag 23/09 bij mijn thuis een airco komen installeren. De installatie is heel netjes gedaan en ik heb ook een goede uitleg gekregen over de instellingen van de airco en het onderhoud ervan. De werf werd heel proper achtergelaten en één van de werkmannen heeft zelfs mijn living gedweild :-) Ik kan dit bedrijf dus aan iedereen aanraden. Er is bovendien een goede kwaliteit-prijs verhouding.

image description

Uitstekende service verkregen voor de reparatie van onze aircosysteem. Wegens de vakantieperiode was Berrentec moeilijker bereikbaar, maar daar hebben ze een mooie tussenkomst voor aangeboden! Staan altijd klaar voor een oplossing.

image description

Van eerste contact tot installatie kunnen we alleen maar lovend zijn. Goede service en kwalitatieve producten. Daarbij heeft iedereen een goede technische kennis en is zeer vriendelijk en behulpzaam.

image description

Zowel de afspraak als de installatie zijn correct en optijd verlopen, bedankt voor sevice !!!

image description

Wat ons het meest geshockeerd heeft is het gebrek aan klantvriendelijkheid. De persoon die daar de telefoon opneemt, had zelfs het lef om tegen mijn moeder te zeggen dat ze niet het OCMW zijn nadat ze uitleg vroeg over een zwaar gepeperd factuur ivm het onderhoud van een airconditioning (door hun geplaatst). Daar zien ze ons nooit meer!

image description

Have now used Berrentec 4 times, ranging from solar panels, heat pumps, solar boiler. Nice work and always a good service should there be a problem.

image description

Vanaf het eerste bezoek van de vertegenwoordiger tot de dag dat de installatie geplaatst werd is alles vlot en professioneel verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant.

image description

Snelle en goede plaatsing van zonnepanelen, omvormer en batterij. Goede communicatie. Kan niet beter!

image description

This company has recently installed an air conditioning in our home. A representative took the time to inform us about the different options. Installation was done quickly by expert and friendly staff. We are very satisfied with this company from the first contact to the settlement.

image description

Correct, top material, accurate workmanship, good service!

image description

Very professional and helpful. Questions are always answered very quickly. Punctually keep their agreements. Very satisfied with this company. I wish I could say the same about the VREG ....

image description

Alles zeer vlot en professioneel verlopen. Blij dat we de stap gezet hebben om met Berrentec in zee te gaan!

image description

Heel tevreden van onze zonnepanelen. Alkes heel vlot verlopen. Werken zijn zeer proper uitgevoerd. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

image description

Heel vlotte service en zeer professioneel. Zeker een aanrader.

image description

De firma met de 3 P's: professionaliteit, punctualiteit en perfectie. Superservice!

image description

Soms kan het eens zijn dat niet alles vlot verloopt. Nieuwe kans gegeven onlangs,loopt al fout bij eerste contact.Zal aan mij liggen zeker

image description

Topservice ! Correct, snel, vriendelijk !

image description

Soms kan het eens zijn dat niet alles vlot verloopt

image description

Goede snelle service op zonneboiler

image description

Alles vlot en professioneel verlopen. Goede opvolging van alles.

image description

Mijn ervaring met deze firma vind ik goed en zeker een pluim voor Joris

image description

tevreden en een pluim voor Joris