Batisol

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Lille
  4. Batisol

zonnepanelen installateur Batisol

Heihoef 3, 2275 Lille, België
Dit is een citaat van Batisol zelf:

BATISOL is sinds 2008 uw betrouwbare partner in de installatie en levering van zonnepanelen en spouwmuurisolatie!

Over Batisol

Met zijn 2 regionale vestigingen in Lille (Kempen) en Bertem (Vlaams-Brabant) zorgt BATISOL bij duizenden tevreden klanten voor een drastische verlaging op hun energiefactuur.

Al vanaf de start staat bij BATISOL alles in het teken van kwaliteit en service. Hierdoor werkt BATISOL enkel met de beste merken om zo onze lange termijn visie te ondersteunen en een zorgeloze langetermijn installatie te garanderen aan onze klanten.

Wordt volledig onafhankelijk van de perikelen op de energiemarkt en voorzie uzelf van goedkopere groene zonne-energie!

Zonnepanelen zetten zonne-energie in de vorm van zonlicht om naar elektriciteit.
Met zonne-energie hoeft u geen zorgen meer te maken over een drastische stijging van de elektriciteitsprijzen!

Ook vandaag nog zijn Batisol zonnepanelen een rendabele investering ondanks het wegvallen van de groenstroomcertificaten of zonnepaneel subsidies met investeringsrendementen van gemiddeld 17%!
Batisol verzorgt als zonnepaneel installateur en adviseur uw totale project van a tot z.

Doe zoals meer dan onze 1600 tevreden zonne-energie klanten en kies vandaag nog voor goedkope zonne-energie!Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

33 beoordelingen

image description

Via Renovatiewerken VDB bij Batisol terechtgekomen. Duidelijke uitleg gekregen, een correcte prijs en uitstekende service. Planningsverantwoordelijke is dag van installatie nog komen checken of alles duidelijk was voor de installateurs. Installateurs van Elektro Moons waren toppers, zeer vriendelijk en alles netjes afgewerkt. Een aanrader wat ons betreft!

image description

Goede firma die eerlijke en correcte prijzen hanteert en zijn afspraken nakomt!!! Een echte aanrader voor plaatsing zonnepanelen. Proper werk geleverd. Dank u Batisol

image description

via renovatiewerken vdb zijn we terecht gekomen bij batisol. Onze zonnepanelen zijn snel en goed geplaatst. De plaatsers waren vriendelijk, correct en hebben alles netjes afgegeven. heel tevreden ?

image description

Onze zonnepanelen liggen sinds begin maart op ons dak, en daarmee is alles gezegd. Voor de rest is er nog NIETS in orde. Dat de keuring op zich liet wachten daar kan ik nog inkomen. In die tussentijd had ons huis met winkel kunnen afbranden, de zekeringkas was aan het smeulen. De technieker (die er nu blijkbaar niet meer werkt) zou sommige dingen verkeert hebben aangesloten. Dit zijn ze komen herstellen begin juli, maar ook daarna nog geen keurder gezien. Ook de gegevens voor de app op de smartphone hebben we nog altijd niet gehad. Ook daar hebben we al meerdere keren voor gebeld, om over de mails nog maar te zwijgen. Ze gaan het altijd in orde brengen, maar doen NIETS!!! Maar de factuur moet wel onmiddellijk betaald worden! Betalen elke maand torenhoge voorschotten, kunnen niets in orde brengen voor de premie. NOOIT OF NOOIT zal ik Batisol aanraden om zonnepanelen aan te schaffen!!! Heel raar dat ze zo hoog scoren onder de reviews. Deze review zal dan ook wel snel verwijderd worden neem ik aan?

image description

Zeer professioneel team dat zonnepanelen en thuis batterij optimaal plaatst. Komt afspraken na en is heel goede prijs-kwaliteitsverhouding. Batisol is ten zeerste aan te bevelen!

image description

Lang moeten wachten maar het resultaat mag er zijn. Heel tevreden over de werke?n en de mensen die het hebben uitgevoerd.

image description

Review na plaatsing zonnepanelen 20 maanden geleden: Duidelijke offerte na plaatsbezoek door Tim. Werd duidelijk meegedacht over plaatsing (micro-)omvormers omwille van plaatsgebrek. Eveneens over de maximale bezetting van het dak werd goed nagedacht door slimme keuze paneelfabrikant. Plaatsingsdatum werd duidelijk gecommuniceerd. Plaatsing zelf werd snel en correct volbracht, proper en mooi afgewerkt, die zelfde dag kon ik al genieten van zonne-energie. Sindsdien geen enkel probleem met installatie gehad, die levert de geplande opbrengst. Tijdens het aanpassen van de schouw contact opgenomen voor het veilig loskoppelen van de installatie. Opnieuw contact via Tim en werd opnieuw snel geholpen. Batisol is dan ook ten zeerste aan te raden!

image description

Een maand na de bestelling liggen de zonnepanelen al op ons dak. Normaal was de wachttijd 3 maanden. Heel duidelijke communicatie. Bedankt Ronny voor alle info op voorhand en ook een speciale dank aan de techniekers Brad en Maiko. Topklasse.

image description

Ze liggen er en alle administratie is gedaan om binnenkort ook de bijbehorende premie aan te vragen. En dit amper een goede maand na onze offerte-aanvraag. Eerst was er sprake van een wachttijd van 3 maanden, maar we hadden geluk en zowel de zonnepanelen als de convertor waren vlugger beschikbaar dan verwacht. En werden ook vlekkeloos geplaatst op een halve dag. Achteraf was nog een klein probleempje met de app om het verbruik op te volgen, maar hiervoor kwam een elektricien ter plaatse en probleem opgelost. Ook een dikke pluim voor de administratieve opvolging. Binnen de dag kreeg ik een antwoord op al mijn vragen en alle documenten en uitleg werden op tijd doorgestuurd om de aanvraag voor groene stroom bij Fluvius te doen. En het allerbelangrijkste: de zonepanelen leveren de beloofde electriciteit op. Jammer dat de teller niet blijft terug draaien. Maar dat is allicht het enige waaraan Batisol niets aan kan doen.

image description

De witte raaf onder de aannemers. Met Tim van Batisol heb je een professionele, communicatieve partner ; op zich goud waard als je door de bomen het bos niet meer ziet. One of a kind!! Twijfel niet, bij Batisol kan je terecht met vragen en oplossingen!!

image description

Ik heb lang getwijfeld om zonnepanelen te laten installeren omdat ik het niet zag zitten om mijn dak vol met panelen te leggen. Onze woning (laagbouw met een speciaal gebogen/doorhangend dak) zou hierdoor veel van zijn uitstraling verliezen. Batisol heeft me toch van gedacht doen veranderen. Het eerste gesprek verliep zeer vlot, alles werd zeer duidelijk voorgesteld en besproken. De daaropvolgende offerte was zeer uitgebreid en werd correct tot in het kleinste detail uitgeschreven. De overeenkomst werd ondertekend en kort daarna volgde de uitvoering. Gelet op de speciale contstructie van mijn dak, werd al snel duidelijk dat de zonnepanelen niet konden geplaatst worden zoals aanvankelijk werd voorgesteld. Dit werd zonder problemen bijgestuurd. Alles werd netjes gemonteerd en aangesloten. De installatie (zonnepanelen/batterij) werkt perfect. Een duidelijk meerwaarde voor onze woning.

image description

Heel tevreden over de firma Batisol. Vanaf het eerste contact een goed gevoel dat over de gehele lijn is doorgetrokken . Alles verliep volgens afspraak en plaatsing is door een heel bekwaam team gebeurd.

image description

Nadat onze installateur bij het melden van een defect aan de omvormer ons ferm aan het lijntje hield, ben ik bij Batisol ten rade gegaan. De service van Batisol overtreft ons aller verwachtingen. De dag nadien stond een technieker klaar en het defect werd onmiddellijk vastgesteld en verholpen. DAT noem ik pas service. Geweldig bedrijf! Mocht ik opnieuw panelen leggen, ik zou direct bij Batisol aankloppen. Niet twijfelen!

image description

Onze ervaring met het hele Batisolteam was schitterend.vanaf het contact met de verkoper over de enthousiaste plaatsers en de hulp bij de papierwinkel voor de subsidies:alles top! Echt een aanrader!bedankt voor de snelle afhandeling van onze zonnepaneleninstallatie!

image description

Pas een thuisbatterij laten plaatsen. Goede informatie en correcte prijs doorgekregen, en plaatsing op de afgesproken datum. Ook de keuring was snel, en prachtig dat de firma zelf zorgde voor de aangifte bij Fluvius, en de nodige documenten doorgaf.

image description

Zeer tevreden ... goede eerlijke en duidelijke info , ... en vooral steeds hulp en antwoord bij vragen (ook wat betreft premies etc.) Heb eerst zonnepanelen laten plaatsen , nu thuisbatterij ... echt een aanrader

image description

Wij hebben dit jaar onze 2de PV installatie via Batisol geplaatst en zijn super tevreden. Batisol onderscheidt zich door een excellente service, zowel voor de verkoop als tijdens de installatie en, wat misschien nog belangrijker is, een puike service achteraf. Ondanks initiele technische compatibiliteitsproblemen die buiten de directe verantwoordelijkheid van de installateur vallen, is het team blijven zoeken naar de oorzaak en hebben ze het probleem kunnen oplossen. Echt een partner om langetermijn mee samen te werken.

image description

Batisol was een gigantische hulp bij het maken van onze scouts-zonnewagen. We hebben er meerdere dagen in de werkplaats mogen werken en hebben veel materiaal gratis gekregen. 100 maal bedankt om dit project tot een goed einde te helpen brengen!

image description

Given that in Brussels there are some players and some bad experiences stories we have decided in the end to ask a Flemish company to install the solar panels. The result was a professional installation, without surprises and with an exceptional post-sales service.

image description

Goed bereikbaar, responsief, vlot en proper geplaatst. Bedankt!

image description

Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen die door Batisol geplaatst zijn, maar waar ze echt het verschil maken is de dienst na verkoop. Ik ben een zeer tevreden klant, en als mijn panelen versleten zijn, dan weet ik al waar ik mijn nieuwe ga kopen :)

image description

Dit bedrijf beschikt over grote deskundigheid. Nadat wij een nieuw dak geplaatst hadden, kregen wij plots technische problemen met onze zonnepanelen (stroomuitval en 'overvoltage'). Velen hebben geprobeerd dit te verhelpen, doch uiteindelijk is het enkel Batisol gelukt om effectief een oplossing te vinden. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar. Het is een plezier nog echte "vakmensen" te ontmoeten!

image description

Spijtig dat ik geen 0 sterren kan zetten. Ze geven totaal geen informatie als je ze mailt met een klacht. Ik heb alles doorgeschoven naar Test Aankoop. Hopelijk antwoorden zij mij dan wel!

image description

We vieren nu de 5e verjaardag van onze Batisol-panelen! De opbrengst is nog steeds boven de verwachtingen. En als we ergens aan twijfelen of een vraag hebben: onze bekwame Tim staat na 5 jaar nog steeds klaar met het juist antwoord:)!

image description

Ik ben (nog) geen klant bij Batisol en de installateur van onze (10 jaar oude) PV-installatie bestaat inmiddels niet meer. Toch kreeg ik een snel, adequaat en professioneel telefonisch advies vanwege Tim n.a.v. een opstartprobleem met onze SMA-omvormer. Bedankt Tim voor je klantvriendelijkheid!

image description

Zeer correcte firma. Duidelijke offerte, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg bij de plaatsing hoe alles werkt .... Een firma die ik aanraad bij iedereen die zonnepanelen overweegt.

image description

Geweldig bedrijf. We kregen volledige begeleiding bij ons project op maat met alle uitleg. Dankzij Batisol hebben we een droom kunnen realiseren.

image description

Professional service, respect of timing and offer, clearly to be recommended

image description

Quick offer, site visit, correct & transparent, competitive price (not cheapest compared to other offers, but close), technical know-how and even quick follow-up in after sales. The installation was clean and despite some challenges, was completed in half a day. This organization clearly is a smooth running machine. I can definitely recommend them for residential PV-installations.

image description

Happy with the installation and quick response in terms of replacing a broken tile (including purchasing a tile). Would recommend!

image description

Happy with the installation and quick response in terms of replacing a broken tile (including purchasing a tile). Would recommend!

image description

A few years a go we've had the fortune of finding Batisol to help us realize our solar panel project. The Sales rep was not just someone trying to meet his annual sales number, he really took the time to figure out what was best for us, taking into account our usage, financial state, etc... When the time was there to install the panels and hook us up, there were no delays, the job was done within the timeframe agreed upon, the crew left a clean house, and everything in working order. In short, Batisol is a no-nonsens, to-the-point, keep-my-promise business, I holeheartedly recommend.