Atom Solar

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Melle
  4. Atom Solar

zonnepanelen installateur Atom Solar

Lindestraat 104, 9090 Melle, België
Dit is een citaat van Atom Solar zelf:

Atom Solar is gespecialiseerd in zonnepanelen en warmtepompen voor jouw huis, pand of bedrijf.

Over Atom Solar

Atom Solar spitst zich toe op alle hernieuwbare energiebronnen uit de zon en bestaat uit een jong team gedreven en gebeten door groene energie. Vanuit hartje Gent wordt een brede regio gedekt.

Zonnepanelen - Onze keuze voor hoog rendementspanelen van Viessmann en LG zorgen voor een optimaal gebruik van uw dakoppervlak.

Atom Solar is een onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren en kleine bedrijven.

Atom Solar is een onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren en kleine bedrijven.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

60 beoordelingen

image description

Via Energent in contact gekomen met Atom, en vandaag zijn ze de panelen komen installeren. Keuring moet nog volgen, maar ik heb er alle vertrouwen in want enkel nog maar positieve ervaring. Zowel met Kenneth en zijn collega die langskwamen voor de offerte & heel behulpzaam waren, de klantendienst doorheen het proces, als Sammy, Sander, Said & Bram die vandaag komen plaatsen zijn. Ik werd 'gewaarschuwd' dat Atom inzet op inclusieve tewerkstelling & ze ook een doof installatieteam hebben, maar communicatie ging zeer vlot (liplezen door hen, en getypte boodschappen naar mij toe). In tegendeel zelfs, zo zonder werfradio of heen & weer geroep vond ik het veel makkelijker om thuis te werken terwijl ze bezig waren! Ook alles proper achter gelaten.

image description

Super tevreden met de aankoop en plaatsing van zonnepanelen door Atom BV. De DC kabels lopen netjes achter de regenpijp naar de Huawei converter in de technische ruimte en de panelen liggen mooi op dak in Oost-West opstelling. Keuring installatie volgt nog, maar ik vermoed dat zulks geen problemen gaat opleveren.

image description

Na verschillende firma's hun uitleg te laten geven over zonnepanelen en een batterij hadden we het beste gevoel bij Atom bv. Mo heeft een heel duidelijke uitleg gegeven. Na wat wachten, is vorige week alles geleverd en geplaatst. Alles is heel vlot verlopen en netjes gedaan. Ik kreeg ook een duidelijke mail met wat de volgende stappen zijn. Atom bv is een echte aanrader!

image description

Na vele positieve recensies te hebben gelezen hadden wij bij Atom een offerte gevraagd. De verkoper die langs kwam (Niels), was heel vriendelijk, niet opdringerig en gaf een duidelijke uitleg. Hij weet waarover hij praat. Alle communicatie met Atom is vlekkeloos verlopen. Heel duidelijk en vlot mail verkeer. De plaatsing is perfect en proper uitgevoerd en de keuring was ook meteen in orde. Kortom, het is de moeite om met Atom in zee te gaan als je zonnepanelen of andere zaken wilt plaatsen.

image description

Zeer vlotte en nette installatie! Alles volgens wens en afspraken geïnstalleerd! Goede en correcte opvolging in het administratieve gedeelte! Vanwege dit adres enkel lof en zeker een aanrader!

image description

Ik deel de mening van mijn echtgenote. Topmensen van een topbedrijf. Goede service, goede communicatie, correcte uitleg bij de verkoop. spreken in mensentaal, staan klaar voor allerlei vragen.

image description

Zeer vriendelijke, respectvolle techniekers die weten waarmee ze bezig zijn. Dienst administratie volgt zeer mooi alles op. Op en top een goed bedrijf. was het wachten waard om met hen in zee te gaan De vertegenwoordiger dat bij mij langs kwam, op en top professioneel, eerlijke informatie. en ons goede en in menselijke taal de uitleg gegeven (wat zeer belangrijk is)

image description

Vandaag installatie perfect verlopen, niets dan lof voor deze firma, Verkoper Bert supereerlijke kerel die je perfect alle keuzes en mogelijkheden met de voor- en nadelen perfect opsomt en dit vooral zonder iets op te dringen wat me direct vertrouwen gaf. Installatie zelf megaproper gewerkt met ook hier weer de inspraak waar de toestellen te installeren en langs waar de kabels te laten lopen. ook al was het in de berging waar je het niet echt ziet. Oog voor detail en superbekwame en vriendelijke installateurs ook met een gepaste dosis humor. dikke pluim voor de volledige firma, ik zal zoveel mogelijk mond aan mond reclame voor jullie maken. 18 panelen 425wp met een 10kw batterij en dus weinig of geen geld meer sparen op de rekening van de energieleverancier :) Hartelijk dank voor alles !!!

image description

Zonnepanelen laten plaatsen. Zeer tevreden van dit bedrijf, correcte communicatie en alles liep heel vlot. plaasters waren super vriendelijk en zeer proper. een echte aanrader. Vier van onze vrienden hadden voorheen met hun samengewerkt en waren vol lof. Proficiat en doe zo voort en veel succes. Karine en Bruno

image description

Heel erg tevreden van de service van Atom. Hun medewerkers komen nauwgezet hun afspraken na en leveren goed werk. Na het horen van heel wat horrorverhalen over andere installateurs / verkopers van zonnepanelen was het een hele opluchting dat met Atom alles vlot verliep.

image description

Dank voor de zeer snelle en professionele service. Dikke proficiat aan het ganse team. Offerte, respons op vragen en inplannen van interventie volgen zeer snel op elkaar.

image description

Tomas Wij willen u en Atom bedanken voor de professionele samenwerking. U bedankt voor de heldere, vriendelijke uitleg ter plaatse. Wij hadden er onmiddellijk vertrouwen in. We hebben toen onmiddellijk besloten om de zonnepanelen via de groepsaankoop te annuleren. De mannen die de zonnepanelen op het dak gelegd hebben waren ook zeer professioneel, vriendelijk en werkten heel proper. De administratie geeft ook een duidelijke uitleg van wat er staat te gebeuren. Atom is zeker aan te bevelen bij familie en vrienden. Top Team Erwin en Hilde

image description

Super tevreden over de plaatsing & service van Atom. Top medewerkers en communicatie. Plaatsing was op een half dagje in orde (plat dak) dag erna de app login, dag erna de keuring. Zeer content ?

image description

Dag Tomas, Ik wil u even laten weten dat we super tevreden zijn van de mensen die bij ons gewerkt hebben. Zowel Lennaert als de 2 die de zonnepanelen geplaatst hebben super werk geleverd. Lennart is super beleefd werkt secuur binnen en de 2 anderen hebben ook super gewerkt. Je mag fier zijn op zulke goede vak mensen. Tegenwoordig is dat nog moeilijk te vinden. Wou u dat toch even laten weten. Vind het ook leuk als mensen tevreden zijn dat ze dat eens melden. Vriendelijke groeten, Caroline Willems

image description

Wij hebben zonnepanelen en batterij laten plaatsen door Atom Solar. Sander, Sammy, Bram en Laurent hebben super werk geleverd! Alles netjes geplaatst en heel snel. Goeie communicatie. Aanrader!

image description

Gemengde gevoelens bij Atom. Zeer sympathieke verkoper ook plaatsing was in orde. Echter bij de keuring ging het fout : 1e maal afgekeurd. Foutje van Atom. Op zich geen drama. De herkeuring volgde na 6 weken. De aanpassing kon namelijk niet sneller plaatsvinden. Het verslag kregen we op 18/11. Gezien we ook een batterij hebben geplaatst en in aanmerking kwamen voor een premie t.w.v 2500? diende onze dag/nacht meter vervangen worden. Ondertussen, na 9 maanden wachten, werd onze subsidie geweigerd, gezien alle keuringen na 15/11 geen garantie gaven voor de subsidie 2021. De digitale meter diende namelijk ook in 2021 vervangen worden. Dit was echter niet meer mogelijk (probleem Fluvius). maar werd vervangen op 7/1/2022. Ondertussen nieuwe subsidie aangevraagd. Echter in 2022 is deze 750? lager dan in 2021. Alle mogelijke kanalen hebben we ondernomen om hierover te communiceren echter onze briefwisseling blijft onbeantwoord. Bedankt Atom SOLAR. De plaatsing van onze laadpaal zal niet in jullie orderboek staan.

image description

Heel goede, vlotte en snelle service. Met dank aan Katinka Roosemont. Ook de werken ter plaatsen worden met veel zorg en kennis uitgevoerd. Aanrader!

image description

Zeer tevreden van het werk van Atom Solar. Stipt, correct en zeer vriendelijke installateurs. Aanrader!

image description

Top firma met échte kennis aan boord !

image description

Heel blij met de samenwerking van offerte, tot plaatsing en opvolging. Altijd een snelle reactie op vragen, zelfs een sneller dan geplande installatie. Zeker aan te raden!

image description

Vandaag zonnepanelen geplaatst veel vroeger dan voorzien.??? Prachtig werk geleverd door een team van vier gemotiveerde,vriendelijke en bekwame mensen . Heel tevreden over het volledige team : -professionele en deskundige uitleg gekregen voor plaatsing door Stijn -maken correcte afspraken die nageleefd worden -bij telefonisch contact steeds vriendelijk van antwoord gediend . -plaatsing gebeurde heel vlot ,professioneel en deskundig! Niets anders dan LOF voor het hele team. Bedankt Ariane en Geert Twechuizen

image description

Zeer tevreden over de geleverde service door Sammy en Sander. Zonnepanelen in een mum van tijd geplaatst, fantastisch! Ook enorm tevreden over de snelheid tussen de offerte en de effectieve plaatsing. Topteam!

image description

Smooth communication and good agreements. Correct installation by Sammy, Sander and colleagues.

image description

Vlot afspraken gemaakt die ook nagekomen werden. De installatie duurde vanwege omstandigheden (felle wind, covid) langer dan voorzien maar de installateurs kwamen speciaal op zaterdagochtend om die toch nog in de geplande week afgewerkt te hebben. De panelen en batterij zijn nog maar net geïnstalleerd, maar het lijkt volledig in orde.

image description

Bij onze zoektocht naar zonnepanelen hadden we snel vertrouwen in het bedrijf Atom Solar. Bij een bezoek aan huis kregen we een degelijke en duidelijke uitleg over de panelen, omvormer & batterij. Samen met Bert bekeken we de mogelijkheden voor ons. Ook de installateurs Sammy, Sander & zijn collega's hebben degelijk werk geleverd. Dit in weer & wind. Chapeau, wat een team! Top! ? Bedankt voor de goede en propere installatie ??

image description

Vandaar kwamen Sander en zijn collega mijn thuisbatterij plaatsen. Twee gedreven collega's die geen problemen, maar uitdagingen zagen in mijn technische ruimte en voor elke uitdaging een propere, gepaste oplossing vonden. Bedankt kerels!

image description

Snelle reactie na prijsaanvraag. Duidelijke uitleg tijdens eerste bezoek maar zeker niet opdringerig! Denken goed mee om de beste oplossing te vinden voor de mogelijkheden die er zijn voor u huis. Nadien goede communicatie voor vastleggen afspraak. De installateurs leveren goed en proper werk. Qua werking van de panelen en batterij kan ik nog niets zeggen daar ze net geïnstalleerd zijn. Wel al heel snel mail gekregen van fluvius voor planning keuring dus ook dat goed opgevolgd.

image description

Very friendly helped with a quick quote and very helpful. All our questions were answered quickly and professionally. The installation took place quickly and the installers were a top team! Thomas & Chiara

image description

Very fast response, correct follow-up. Installation was done very neatly. Very satisfied with the placement.

image description

Duidelijk overleg vooraf, denken mee om de beste installatie voor jouw situatie te vinden. Goede communicatie en de werken werden snel en degelijk uitgevoerd. Ik kan nog niets zeggen over de levensduur maar voorlopig alles top. Prijs is ook marktconform en ze werken met betrouwbare merken.

image description

Atom Solar is echt aan te raden. Ze zijn heel professioneel en vriendelijk. Snelle service!

image description

Zeer duidelijke uitleg (Bert) en offerte met marktconforme prijzen. De installatie van de zonnepanelen liep zeer vlot en werd ook verzorgd geplaatst door beide zeer vriendelijke installateurs (Yuri & Herty). Enkel jammer dat de batterij niet voorradig was en dat deze pas een week later zal worden geplaatst.

image description

Initieel heel vlotte communicatie echter laatste 2 maand al meermaals gebeld zonder enige reactie.

image description

We zijn uiterst tevreden met het geleverd werk. Buitenwerk en afwerking binnen zijn heel verzorgd.

image description

Top bedrijf, goed navolging van de werken. Mensen met kennis van zaken en zeer vriendelijk.

image description

We went without hesitation to Atom Solar for both our solar panels and the recent addition of a home battery. Transparent quotation, personal approach, good price/quality ratio, top quality products (Viesmann panels, SolarEdge inverter, LG battery) and a smooth and correct installation. Looking for the right solution together and do not shy away from a challenge. For example, the challenge for us was to have our panels and the battery work correctly together with the charging station that was installed by a third party, and Atom worked out a correct solution for this too without surcharge. In addition, when the battery was installed, the inverter was replaced by a compatible model for a minus(!) price. Also always very good communication, very smooth and friendly team with a personal approach.

image description

Top installation, friendly technicians and clear communication!

image description

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking voor de plaatsing van onze zonnepanelen. Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en correct! De techniekers hebben kennis van hun vak!

image description

Uitermate tevreden, zeer professioneel met een zeer goede prijs-kwaliteit! Absolute aanrader!

image description

zeer professionele firma, vakkundig werk, netjes en perfect uitgevoerd

image description

Incredibly satisfied with this company. Have solar panels installed last minute in the showroom of DSM kitchens Genk. Installation very clean and professionally done and also super friendly people. Especially good communication, which is important these times. Inspection of the installation went very smoothly as everything was installed so cleanly. Recommended!

image description

In juni zonnepanelen laten plaatsen door Atom. De samenwerking verliep heel vlot - duidelijke uitleg, altijd vriendelijk, snelle antwoorden op emails - kortom, heel professioneel! Ook de installatie verliep vlot - we werden betrokken in alle aspecten om een optimale plaatsing te garanderen. De zonnepanelen hebben al heel wat energie opgewekt, dus wij zijn enorm tevreden!

image description

Heldere communicatie, onderbouwd advies op maat, supervriendelijke medewerkers, vlotte plaatsing.

image description

Mocht ik 6 sterren kunnen geven had ik het gedaan. Perfect van begin tot einde. De offerte wordt heel gedetailleerd opgemaakt met de nodige uitleg, de plaatsing wordt perfect uitgevoerd en de opvolging door Ophelia op kantoor kan niet beter.

image description

Wij zochten een betrouwbare installateur van zonnepanelen en hebben die gevonden in Atom-solar bvba Zeer correcte infoverstrekking bij het eerste contact. Zeer marktconcurrentiële offerte. Zeer goede ploeg installateurs. Zeer flexibele ingesteldheid. Zeer professionele nazorg van keuring tot aanmelding bij netbeheerder. Kortom topteam !

image description

Wij zochten een betrouwbare installateur van zonnepanelen en hebben die gevonden in Atom-solar bvba Zeer correcte infoverstrekking bij het eerste contact. Zeer marktconcurrentiële offerte. Zeer goede ploeg installateurs. Zeer flexibele ingesteldheid. Zeer professionele nazorg van keuring tot aanmelding bij netbeheerder. Kortom topteam !

image description

3 installaties geplaatst met Atom Solar en 3 keer FULL SERVICE ontvangen. Atom SOLAR is een jong, meedenkend bedrijf die ècht ontzorgt. De keuring van de installtie, de online monitoring, zelfs de handleiding om aan een digitale meter te raken --> hier ben je aan het juiste adres. Alleen al de duidelijke offerte steekt met kop en schouder boven de concurrentie uit !!

image description

Deze firma heeft na aandringen telefonisch en per mail nooit een offerte overgemaakt ondanks bezoek ter plaatse. (periode bezoek 5 maanden geleden)

image description

Vlot voorafgaand gesprek met hele goede uitleg, correcte afspraken ivm plaatsing, heel vlot en proper geplaatst door een super team (zelfs een 'defect' aan de omvormer werd heel snel opgelost) en snelle afhandeling van de papiermolen. Wij zijn uiterst tevreden!

image description

Goede prijszetting en zeer vlugge, professionele installatie!

image description

Heel tevreden over de offerte, installatie en opvolging! Aanrader om hier mee samen te werken!

image description

Professionele firma. Komen steeds hun afspraken na. Ook het team dat voor de plaatsing zorgt denkt mee naar oplossingen. Zeer betrouwbaar. Aanrader!

image description

Aanrader! Alles perfect verlopen vanaf offerte over inplanning tem uitvoering en nazorg. En nog belangrijker: oprecht sympathieke contacten!

image description

Vandaag heeft Wim Willy Yuri op een zeer vakkundig manier ons dak in Sint-Amandsberg voorzien van zonnepanelen! Alles verliep vlot en met een dosis aan optimisme! Super werk geleverd, Atom Solar is een aanrader. Mocht dit review een eenmalige bonus opleveren aan de 3 vernoemde personen dan gingen ze zeker ook aan mij denken... Weetwel ;) Doe zo verder!

image description

Schitterende service! Van bi?j het eerste woordje uitleg op de bis-beurs een goed gevoel bij dit jonge team! Bij het opmaken van offerte was alles bespreekbaar en op maat. Ook een dikke pluim voor technieker Bart voor de perfecte plaatsing van de panelen en het creatief helpen zoeken naar oplossingen. Wij bevelen Atom Solar met plezier aan!

image description

Zeer duidelijke communicatie en duidelijke offerte. Half het land afrijden voor een installatie was ook geen probleem. Sympathieke installateurs met kennis en precieze voor een perfect uitgevoerde installatie. Ook na de installatie werden mails binnen de enkele uren duidelijk beantwoord. Zeker een aanrader!

image description

Op vrijdag 23 nov 2018 installeerden Brecht en Willem in een recordtijd onze zonnepanelen. Om 08:30 begonnen en om 15:00 draaide de teller reeds terug. Perfecte afwerking, geen gebroken pannen en mannen die duidelijk plezier hebben in hun werk. Nu nog hopen op veel zon.

image description

Op vrijdag 23 nov 2018 installeerden Brecht en Willem in een recordtijd onze zonnepanelen. Om 08:30 begonnen en om 15:00 draaide de teller reeds terug. Perfecte afwerking, geen gebroken pannen en mannen die duidelijk plezier hebben in hun werk. Nu nog hopen op veel zon.