WOPA Saving Energy

  1. Home
  2. Limburg
  3. Riemst
  4. WOPA Saving Energy

zonnepanelen installateur WOPA Saving Energy

Biesenakkers 15, 3770 Riemst, België
Dit is een citaat van WOPA Saving Energy zelf:

Specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Groothandel in ledverlichting en energiebesparende producten

Over WOPA Saving Energy

WOPA Saving Energy is de expert in zonnepanelen in regio Riemst, Tongeren en Bilzen. Met enkele honderden tevreden klanten heeft WOPA Saving Energy vele families op weg geholpen naar groene stroom, verhoogd wooncomfort en een financieel zeer interessant investering.

Bij WOPA Saving Energy wordt enkel met de beste materialen gewerkt, zodat klanten voor vele jaren zonder zorgen kunnen genieten van groene energie. Voor zonnepanelen wordt gekozen voor Solarworld, Axitec en Bisol, topmerken in hun categorie. Hetzelfde geldt voor omvormers van merken zoals SMA, Omnik en Solar Edge.

We werken enkel met zonnepanelen en omvormers welke de beste garanties garanderen. Ook de na-service is het paradepaardje van WOPA Saving Energy waar u als klant op uw twee oren kan slapen.

 Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

23 beoordelingen

image description

Snel en goed werk afgeleverd. Heel fijn contact.

image description

Slechte service: Meerdere malen gebeld ivm problemen met de zonnepanelen. Zeer onvriendelijk en onbeleefd aan de telefoon (er werd zelfs een keer gewoon afgelegd). Ze zouden telkens terugbellen, maar dit werd nooit gedaan. Uiteindelijk niet geholpen door Wopa. Voor een nieuwe installatie zijn ze er snel, maar als je eenmaal problemen hebt, kijken ze de andere kant op en moet je het zelf maar oplossen. Zeer jammer! Reactie op de reactie van de eigenaar: Dat telefoontje ging dus over de problemen die wij maanden geleden ondervonden en waarbij wij toen hulp nodig hadden? Ik heb inderdaad laatst een voicemail ontvangen, waarin enkel werd gezegd om terug te bellen. Zoals ik ook heb gedaan, weer zonder resultaat en enkel het antwoord ?daar weet ik niks van, bel nog maar eens terug.? Mijn gegevens kloppen, dus dan ben ik wel heel benieuwd naar het nieuwe telefoontje dat ik kan verwachten van jullie.

image description

Na verkoopsvoorwaarden gelezen te hebben, besloten om dit bedrijf niet te vragen voor zonnepanelen. Ze dekken zichzelf tegen alles in en leggen de risico's bij de klant. Samen met sommige andere reviews hier is dat een absolute NO-GO.

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant. Update:28/08/2022 Ik neem nu 2 sterren van de 5 terug er af, Is het niet gek, dat een firma aan een klant moet vragen hoe ze een probleem moeten oplossen?( bidirectionele groene stroommeter) Ik heb zelf, nadat ik hen al had verteld dat er ergens iets niet klopte met de geïnstalleerde meter,naar een oplossing gaan zoeken.Ik heb deze kennis zeer graag gedeeld, maar nu ik ook met een vraag zit geven ze niet meer thuis. Ben al meer dan een half jaar aan het wachten op het antwoord , niemand contacteert mij hier over ondanks mailen en bellen. Neen Wopa, jullie hebben mij heel goed geholpen in het begin, maar dat is nu blijkbaar over. Update 17/01/2023. Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag. Nochtans had Ann de zaakvoerster mij verzekerd dat zij er persoonlijk zou om informeren. Ik zal na de garantie periode naar de concurrentie moeten denk ik .

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant. Update:28/08/2022 Ik neem nu 2 sterren van de 5 terug er af, Is het niet gek, dat een firma aan een klant moet vragen hoe ze een probleem moeten oplossen?( bidirectionele groene stroommeter) Ik heb zelf, nadat ik hen al had verteld dat er ergens iets niet klopte met de geïnstalleerde meter,naar een oplossing gaan zoeken.Ik heb deze kennis zeer graag gedeeld, maar nu ik ook met een vraag zit geven ze niet meer thuis. Ben al meer dan een half jaar aan het wachten op het antwoord , niemand contacteert mij hier over ondanks mailen en bellen. Neen Wopa, jullie hebben mij heel goed geholpen in het begin, maar dat is nu blijkbaar over.

image description

26 zonnepanelen Thuis batterij 4 airco's laten plaatsen door Wopa! Na drie maanden is de Thuis batterij nog niet gekeurd...na medere mails en telefoons...geen respons! Enz... Meerdere problemen met de airco's...maar deze worden eindelijk opgelost nadat ik rechtstreeks contact heb gehad met de installateur. En deze is top!

image description

Wopa loss of energy Een bedrijf is maar zo goed als zijn zwakste schakel! Zoals zoveel bedrijven is enkel een grote binnengelopen offerte goed genoeg, voor iets kleins laten ze u stikken! Een herstelling? 'Ik heb het genoteerd'...'Het staat genoteerd'...'Ik zie dat het genoteerd staat, ik zal het nog eens extra noteren'... 'Als u deze week niets hoort, bel maandag na het weekend ZELF nog eens terug'... Ik zal maar ergens anders gaan bedelen zeker? DIenst na verkoop dus 0 oppe 10! Er is gewoon geen planner! Er is gewoon geen hersteldienst! Dat is gewoon iets wat ze doen als ze tijd over hebben...(én goesting?) Dat gaat nog wat geven als ze al 'zoveel nieuwe klanten en installaties weer hebben geplaatst in 2022...in 2023...2021...2020...2024...'! Kunnen die dan allemaal dan de pot op?! Na 3 weken staat onze herstelling nog steeds niet eens ingepland...laat staan dat er iemand naar gekeken heeft en het effectief is hersteld! Ik denk niet dat één centrale verwarmingsinstallateur iemand zolang 'in de kou' laat zitten! Voor een offerte zitten zie hier al onmiddellijk aan een tas koffie een contractje op te maken... Wanneer onze bestelling binnen is, vragen ze of ze morgen nog kunnen komen... Voor een zelf aangekochte warmtepomp heeft de bazin veel fantasie gebruikt die ik u graag bespaar ipv gewoon 'neen' te zeggen om hem te plaatsen...Geen probleem, dan bellen we iemand anders als u te vrek bent en u zich te goed voelt om deze centen te verdienen... In ieder geval, ik koop daar niets meer. Jazeker!

image description

Vandaag is Amory en zijn collega nog een Airco komen plaatsen! Wij zijn super te vreden over de plaatsing en de afwerking! Top gedaan makkers.

image description

Ik schrijf normaal niets snel een recensie, maar dit wil ik toch even kwijt. 3 weken geleden Wopa gecontacteerd ivm onze airco die plots niet verwarmde. Ze gingen ons terug contacteren. Na enkele keren zelf terug gebeld te hebben en iedere keer met valse beloftes dat ze zouden terugbellen, maar een recensie geschreven op facebook. Wie weet kwam er zo schot in de roos. En raar maar waar, dit lukte. Ze gaven als antwoord, dat ze ons volgende week zouden helpen als we de recensie zouden verwijderen. Met argwaan geantwoord dat we de recensie verwijderen als ze zijn langsgekomen. En toen kregen we het antwoord dat ze dan niet langskwamen. Pure chantage ! Jullie service trekt op niks! Ik hoop hier andere mensen mee te waarschuwen.

image description

Onlangs werden bij ons op 3 huizen zonnepanelen geplaatst. Wat mij betreft een heel positieve ervaring. De mensen staan je met raad en daad bij, en hanteren een zeer correcte prijs. De offertes zijn overzichtelijk, duidelijk en worden perfect gevolgd. Ook de mensen die de zonnepanelen plaatsten leverden prima werk. Vriendelijk en behulpzaam. Wat mij betreft, een aanrader.

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant.

image description

All praise for Wopa Saving Energy. Placement of a Goodwe Hybrid inverter in combination with a 12Kw storage battery from BYD. Correct quotation, smooth follow-up and great installers. Super team.

image description

Solar panels were placed crooked which was not true, these have now been put straight. Pans with mounting brackets are all open, stains in the panels.

image description

Correct and clear explanation and quotation. Price on the quotation matched the invoice. Placement was performed as agreed. Very smooth and neatly finished. Merci Wopa for your good service!

image description

Very good service!

image description

Zeer goede afwerking en plaatsing van zonnepanelen. Top bedrijf.

image description

de zonnepanelen werden op een zeer goede manier geplaatst en snel De opmaak van de offerte was zeer goed met een briante uitleg Bedankt Jos De naservice werd met de glimlach geleverd Bedankt Frederic

image description

Zonnepanelen werden op afgesproken tijdstip geplaatst en zeer netjes afgewerkt. Bedankt Wopa !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Correct advies en professionele plaatsing. Op 1 dag was het in orde. Geen spijt van.

image description

Correcte afhandeling van de prijsofferte die werd opgemaakt.

image description

Een deskundig advies met een correcte prijs!