WOPA Saving Energy

  1. Home
  2. Limburg
  3. Riemst
  4. WOPA Saving Energy

zonnepanelen installateur WOPA Saving Energy

Biesenakkers 15, 3770 Riemst, België
Dit is een citaat van WOPA Saving Energy zelf:

Specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Groothandel in ledverlichting en energiebesparende producten

Over WOPA Saving Energy

WOPA Saving Energy is de expert in zonnepanelen in regio Riemst, Tongeren en Bilzen. Met enkele honderden tevreden klanten heeft WOPA Saving Energy vele families op weg geholpen naar groene stroom, verhoogd wooncomfort en een financieel zeer interessant investering.

Bij WOPA Saving Energy wordt enkel met de beste materialen gewerkt, zodat klanten voor vele jaren zonder zorgen kunnen genieten van groene energie. Voor zonnepanelen wordt gekozen voor Solarworld, Axitec en Bisol, topmerken in hun categorie. Hetzelfde geldt voor omvormers van merken zoals SMA, Omnik en Solar Edge.

We werken enkel met zonnepanelen en omvormers welke de beste garanties garanderen. Ook de na-service is het paradepaardje van WOPA Saving Energy waar u als klant op uw twee oren kan slapen.

 Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

15 beoordelingen

image description

Ik schrijf normaal niets snel een recensie, maar dit wil ik toch even kwijt. 3 weken geleden Wopa gecontacteerd ivm onze airco die plots niet verwarmde. Ze gingen ons terug contacteren. Na enkele keren zelf terug gebeld te hebben en iedere keer met valse beloftes dat ze zouden terugbellen, maar een recensie geschreven op facebook. Wie weet kwam er zo schot in de roos. En raar maar waar, dit lukte. Ze gaven als antwoord, dat ze ons volgende week zouden helpen als we de recensie zouden verwijderen. Met argwaan geantwoord dat we de recensie verwijderen als ze zijn langsgekomen. En toen kregen we het antwoord dat ze dan niet langskwamen. Pure chantage ! Jullie service trekt op niks! Ik hoop hier andere mensen mee te waarschuwen.

image description

Onlangs werden bij ons op 3 huizen zonnepanelen geplaatst. Wat mij betreft een heel positieve ervaring. De mensen staan je met raad en daad bij, en hanteren een zeer correcte prijs. De offertes zijn overzichtelijk, duidelijk en worden perfect gevolgd. Ook de mensen die de zonnepanelen plaatsten leverden prima werk. Vriendelijk en behulpzaam. Wat mij betreft, een aanrader.

image description

Aanschaf Huawei thuisbatterij met hybride omvormer op bestaande installatie met certificaten Een firma waar je kan op vertrouwen. Bij problemen word alles in het werk gesteld om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een top firma met top medewerkers .Mocht je twijfelen om met hen in zee te gaan, Niet doen, niet verder nadenken. Een zeer tevreden klant.

image description

All praise for Wopa Saving Energy. Placement of a Goodwe Hybrid inverter in combination with a 12Kw storage battery from BYD. Correct quotation, smooth follow-up and great installers. Super team.

image description

Solar panels were placed crooked which was not true, these have now been put straight. Pans with mounting brackets are all open, stains in the panels.

image description

Correct and clear explanation and quotation. Price on the quotation matched the invoice. Placement was performed as agreed. Very smooth and neatly finished. Merci Wopa for your good service!

image description

Very good service!

image description

Zeer goede afwerking en plaatsing van zonnepanelen. Top bedrijf.

image description

de zonnepanelen werden op een zeer goede manier geplaatst en snel De opmaak van de offerte was zeer goed met een briante uitleg Bedankt Jos De naservice werd met de glimlach geleverd Bedankt Frederic

image description

Zonnepanelen werden op afgesproken tijdstip geplaatst en zeer netjes afgewerkt. Bedankt Wopa !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Mijn zonnepanelen werden netjes verplaatst naar het platte dak, bedankt !

image description

Correct advies en professionele plaatsing. Op 1 dag was het in orde. Geen spijt van.

image description

Correcte afhandeling van de prijsofferte die werd opgemaakt.

image description

Een deskundig advies met een correcte prijs!