Verisol

  1. Home
  2. Limburg
  3. Lummen
  4. Verisol

zonnepanelen installateur Verisol

Klaverbladstraat 12, 3560 Lummen, België

Verisol is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ecologische energie en comfort. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren, kmo's, openbare diensten en grotere bedrijven. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel aandacht uitgewerkt.

Over Verisol

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit Sunpower en Soluxtec. Sunpower een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 jaar. Soluxtec is een 100% Duits merk staat bekend om zijn kwaliteit en rendement en biedt tevens uitstekende garanties. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

7 beoordelingen

image description

Ten zeerste aanbevolen; professionele verkoper, goede opvolging door kantoor. betrouwbaar. degelijk. In één woord : Top

image description

Goede prijzen, goede uitleg voor verkoop en schitterende na-verkoop.

image description

Zeer professionele firma met vriendelijk en bekwaam personeel. Top.