Verisol

  1. Home
  2. Limburg
  3. Lummen
  4. Verisol

zonnepanelen installateur Verisol

Klaverbladstraat 12, 3560 Lummen, België
Dit is een citaat van Verisol zelf:

Verisol is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ecologische energie en comfort. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren, kmo's, openbare diensten en grotere bedrijven. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel aandacht uitgewerkt.

Over Verisol

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit Sunpower en Soluxtec. Sunpower een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 jaar. Soluxtec is een 100% Duits merk staat bekend om zijn kwaliteit en rendement en biedt tevens uitstekende garanties. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen

image description

Snelle offerte (met fout - correctie snel). Offerte getekend, voorschotfacturen volgden snel. Maanden horen we niets. Na zelf contact te hebben opgenomen blijkt de installatie technisch niet (meer) mogelijk. Andere firmas kunnen dit wel, aan een correctere prijs. Dan nog ettelijke malen moeten contact opnemen om voorschotten terug te krijgen. Verisol slogan = "Zonder twijfel de betrouwbaarste" -> wat een sarcasme!

image description

Commercieel proces liep goed, snelle respons. Techniekers zeer vriendelijk en professioneel en installatie goed verlopen, fijne kerels. Echter, de dienst na verkoop ben ik stuk minder tevreden van. Vaak lang wachten op effectieve opvolging. Mogelijk zeer druk, maar de dienst na verkoop kan een stuk beter.

image description

Prima service, vakkundig geplaatst , Sessibon balen

image description

Zeer tevreden klant met zonnepanelen en batterij. Niets op aan te merken, van de verkoop/offerte tot keuring van de installatie werd alles zeer goed opgevolgd. Ook de techniekers waren erg vriendelijk en hebben zeer proper gewerkt.

image description

Deze firma is meer dan 5 sterren waard, geweldige service. Ik heb bij deze firma zowel zonnepanelen, warmtepomp en warmtepompboiler laten plaatsen. Nog heel veel dank aan Johan en Mike, jullie zijn toppers. Dankjewel voor de snelle oplossing die jullie me geboden hebben.

image description

Zeer positieve ervaring met het laten plaatsen van een ZP installatie.

image description

Top dienstverlening van verkoop tot opvolging na keuring Prima begeleiding om bijv de panelen aan te geven e.d.

image description

Ten zeerste aanbevolen; professionele verkoper, goede opvolging door kantoor. betrouwbaar. degelijk. In één woord : Top

image description

Goede prijzen, goede uitleg voor verkoop en schitterende na-verkoop.

image description

Zeer professionele firma met vriendelijk en bekwaam personeel. Top.