VANNEC - Zonnepanelen en dakwerken

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Oostkamp
  4. VANNEC - Zonnepanelen en dakwerken

zonnepanelen installateur VANNEC - Zonnepanelen en dakwerken

Kortrijksestraat 443a, 8020 Oostkamp, België
Dit is een citaat van VANNEC - Zonnepanelen en dakwerken zelf:

Vannec is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en het uitvoeren van dakwerken. Naast zonnepanelen levert de firma ook degelijke omvormers. Op vlak van dakwerk zorgt de firma voor herstellings- en zolderwerken. U kan zich als particulier en als bedrijf op de firma beroepen.

Over VANNEC - Zonnepanelen en dakwerken

Vannec is meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en dakwerken, werkzaam over heel West-Vlaanderen en deels Oost-Vlaanderen. Er wordt bewust gekozen voor merken van de hoogste kwaliteit, maximaal rendement en dit aan de juiste prijs.

Vannec is gelegen te Oostkamp, maar biedt haar diensten aan binnen heel West-Vlaanderen. De firma heeft meer dan 10 jaar ervaring en garandeert u een degelijke klantenservice.

VANNEC plaatste de afgelopen jaren reeds meer dan 4971 installaties en 89478 zonnepanelen in het Vlaamse landgedeelte, 286 dakconstructies in West- en Oost-Vlaanderen, en zoveel meer. Op basis van onze ervaringen willen wij u begeleiden in uw (ver)bouwplannen van uw dak en u adviseren op vlak van hernieuwbare energie. Onze jarenlange ervaring en een eigen team van vakmensen zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Onze ervaring is goud waard!

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

45 beoordelingen

image description

Vorig jaar door dit bedrijf zonnepanelen en omvormer laten plaatsen, zeer tevreden. Prijs-kwaliteit top en heel correcte en goede service! Ook heel goed advies gekregen waarvoor dank.

image description

INSTALLATIE voor 2 adressen... +30 panelen, 2 batterijen, velux versteken/vervangen... Samenvatting: + Materiaal is van uitstekende kwaliteit. + Installatie is zeer verzorgd en zeer netjes (kabels wegtoveren lukte net niet :p , gelukkig liggen ze zo proper mogelijk). + Personen waarmee ik gesproken heb en/of gezien waren altijd vriendelijk ook wanneer er iets van opmerking of fout liep. - communicatie liep fout vooral in het begin. AANRADER? JA met extra aandacht van communicatie. Maar dit kan een eenmalig voorval geweest zijn ook. De communicatie is wat moeilijker. Een afspraak ging niet door zonder dat ik op de hoogte was gesteld, geen weet wanneer de volgende afspraak ging zijn, niet altijd mogelijk om te weten of het voor- of namiddag zou zijn dat ze komen... Ik heb hierdoor wel een keer of 2 extra moeten bellen/mailen. Maar eerlijk... als het maar dat is!!! Eer wie ere toekomt, het bedrijf heeft ook erkend dat er inderdaad wat verkeerd liep en heeft zich niet alleen geëxcuseerd... wat velen al niet zouden doen... maar voorziet nog een compensatie voor beide installaties. De compensatie is van die grote dat ik er zelf extra panelen mee zou kunnen kopen, dus niet niets. Zou ik het bedrijf aanraden/opnieuw aanspreken voor in de toekomst... JA, een mail meer of een telefoontje extra in het slechtste geval is niet erg en zeker niet als het bedrijf zo correct is om fouten te herkennen, toe te geven en te compenseren.

image description

Eind maart begin april offerte bevestigd. We zijn augustus en het is nog niet in orde. Zonnepanelen liggen er maar ze hadden de omvormer niet mee en konden het niet installeren. Service als je naar het bureau belt of stuur antwoorden ze wanneer het hun uitkomt. Of tenzij je met test aankoop in contact bent ! Zeer ontevreden. Hadden we dit geweten waren we er nooit bij gegaan. Wil je een vlotte verwerking offerte aanvragen dan sneller plaatsing dat alles werkt zoek iemand anders !

image description

INSTALLATIE voor 2 adressen... +30 panelen, 2 batterijen, velux versteken... Ongeveer een 2 a 3 maand geleden een verkoper gehad. Goed voorstel gehad en zoals met alle verkopers,... goeie babbel. Na het tekenen zou het 3 tal weken duren en de panelen zouden er liggen (niet duidelijk over de batterij). Na 5-tal weken zelf contact opgenomen... maar ze gingen eind die week kijken voor de planning van week 6. Week 6 opnieuw niets gehoord... dan maar opnieuw zelf bellen. Eindelijk... het zou voor week 7 zijn, de vrijdag, er werd gevraagd of er zeker iemand thuis zou zijn... ok geregeld... De bewust vrijdag... NIEMAND gezien... NIEMAND gehoord en de telefoon wordt niet opgepakt. Kortom de installatie is er nog niet eens en het loopt al in het honderd... dat belooft! Update... 6de bezoek is ingepland voor vandaag tussen 8 - 9 zou iemand komen, het is 10u niemand te zien. BEDRIJF IS ONBEREIKBAAR wegens verlof... Wat bij storingen? geen info! eerste keer dat ik weet dat een bedrijf zelf voor het leveren/instaleren van een product/dienst zo slecht werkt... bijna niet te geloven maar zelf de overheid werkt nog beter in het weekend van kerst!

image description

Panelen laten plaatsen bij Vannec begin dit jaar, zeer tevreden van, de verkoopster die aanwezig was, wist wel van aanpakken. Ook het plaatsingsteam heeft alles in 1 dag uitgevoerd, en wat een vriendelijke mensen. Dikke pluim voor team Vannec!

image description

Blij met de plaatsing van Vannec. Van verkoop tot naverkoop altijd goed geholpen. Omvormer in defect, snel opgelost. Heel tevreden van de service van Vannec.

image description

Heel tevreden van de installatie, goede voor en na verkoop. Tot op heden nog geen problemen met mijn installatie en de installatie persoon was zeer vriendelijk. Hij heeft alles perfect gedaan, netjes opgeruimd en een woordje uitleg erbij gegeven.

image description

ZEER TEVREDEN; scherpe prijs, vlotte service en correcte plaatsing. Alles verliep zeer vlot, van afspraak voor offerte, van plaatsing tot de na-service voor de keuring. Alles door hen geregeld. Als ik iemand kan aanbevelen voor zonnepanelen en thuisbatterijen is het bedrijf Vannec wel !!!! TOP TEAM

image description

Voorlopig een 2 ,panelen geplaatst in maart maar nog steeds niet gekeurd, ook al herhaaldelijk gevraagd om app maar veel beloven maar er komt niets van,nu hebben ze beloofd om de keuring in orde te maken dus ben benieuwd, over de installatie zelf ben ik tevreden, netjes geplaatst en afgewerkt dus nu nog de rest,als de rest nu ook nog in orde komt dan meer sterren,misschien ook een beetje mijn schuld door de factuur te snel te betalen Beter gewacht tot alles geregeld was

image description

INSTALLATIE voor 2 adressen... +30 panelen, 2 batterijen, velux versteken... Ongeveer een 2 a 3 maand geleden een verkoper gehad. Goed voorstel gehad en zoals met alle verkopers,... goeie babbel. Na het tekenen zou het 3 tal weken duren en de panelen zouden er liggen (niet duidelijk over de batterij). Na 5-tal weken zelf contact opgenomen... maar ze gingen eind die week kijken voor de planning van week 6. Week 6 opnieuw niets gehoord... dan maar opnieuw zelf bellen. Eindelijk... het zou voor week 7 zijn, de vrijdag, er werd gevraagd of er zeker iemand thuis zou zijn... ok geregeld... De bewust vrijdag... NIEMAND gezien... NIEMAND gehoord en de telefoon wordt niet opgepakt. Kortom de installatie is er nog niet eens en het loopt al in het honderd... dat belooft! eerste keer dat ik weet dat een bedrijf zelf voor het leveren/instaleren van een product/dienst zo slecht werkt... bijna niet te geloven maar zelf de overheid werkt nog beter in het weekend van kerst!

image description

Mooi afgewerkt en zeer vriendelijke en beleefde mensen Zeker een aanrader dit is tenminste een bedrijf met ervaring en kennis zeer content van mijn installatie

image description

Zou nul sterren moeten zijn maar dat kan helaas niet. Vannec is tot op heden geen enkele van zijn beloftes naar ons toe nagekomen. Heel goed verkocht en mooi verhaal maar de werkelijkheid is helaas heel anders. Panelen konden niet geplaatst worden zoals bij verkoop afgesproken, thuisbatterij kon niet geplaatst worden op de plaats die tijdens de verkoop werd afgesproken. Installatie na nog geen twee weken al onbruikbaar omdat de zekeringen bleven springen. 4 weken tevergeefs geprobeerd iemand van de firma te pakken te krijgen, geen enkele reactie gekregen, geen enkele. Uiteindelijk na heel erg veel bellen en mailen is er toch iemand gekomen voor reparatie maar na nog geen week opnieuw offline. Opnieuw aandringen op afspraak, beloftes om snel te komen maar helaas, ik hou de ochtend vrij om dan om 14u zelf te bellen om het nieuws te vernemen dat het vandaag toch niet zal lukken. Al 5 weken zonder werkende installatie dus, het enige wat we hebben zijn valse beloftes. Ik kan enkel aanraden vooral niet met deze firma te werken voor uw installatie. Een schande!

image description

Heel veel plezier aan onze 10 REC panelen. We hebben geen gemakkelijk dak maar door hun aanpak is dit vlekkeloos verlopen. Dikke chapeau aan deze mensen!

image description

Zeer vriendelijke mensen die de gepaste dienstverlening bieden! Ik ben goed geholpen, bedankt !

image description

Proberen al 2 weken iemand te bereiken om afspraak vast te leggen maar krijg geen reactie, niet op mail en via telefoon

image description

Zonnepanelen laten installeren door deze firma. De materialen en plaatsing en zijn van zeer goede kwaliteit.

image description

Enorm tevreden! Vlotte plaatsing, goede service. Bedankt!

image description

Na een goed contact met adviseur Yvan van het team Vannec hebben wij besloten om via hen zonnepanelen en een thuisbatterij te laten plaatsen. Alles verliep vlot.

image description

Placement went smoothly and the agreements followed correctly in a busy period, so as not to miss out on the full premium on time. Nice job done!!

image description

Wat een vlugge ,correcte service! Alles volgens de regels van de techniek perfect geplaatst en proper! Met passie aan mij curves van laden en injectie etc mooi uitgelegd en direct op opbrengsten en verbruiken op smartphone app te volgen ! Dikke pluim aan Vannec maar ook voor zijn zorgzame technieker plaatser van het gehele systeem...een echte stielman ! Eddy Delange Raversijde

image description

Goede service na verkoop. Enkele weken geleden was onze omvormer defect. Na contactname met de firma Vannec werd onmiddellijk SAJ op de hoogte gebracht. Na het plaatsen van een nieuwe omvormer bleek de connectie met de app e-Solar niet te werken. Na een dagenlange vriendelijke en behulpzame tussenkomst van Bart De Schrijver ( firma Vannec ) werd alles in orde gebracht en werkt de app prima. Bart bedankt voor uw geduld en behulpzaamheid. Grts, Frank Van de Sompel

image description

Na 5 jaar was onze omvormer van onze zonnepanelen stuk. We belden naar Vannec en die kwamen binnen de paar dagen langs om een nieuwe omvormer te plaatsen onder garantie. Ondanks dat de huidige fabrikant van onze omvormer failliet is, hebben ze toch hun garantieplicht voldaan. Topservice en heel vriendelijke technieker die bij ons is langsgeweest!

image description

Wat een service....!!!! Vandaag batterij besteld, binnen de 24uur geleverd, geplaatst ... en werkzaam.... !!!! Super vriendelijk en zeer informatief We hebben reeds enkele jaren geleden samengewerkt met Vannec voor de plaatsing van onze zonnepanelen.... Ook heel tevreden van de aanpak toen Een aanrader om met dit bedrijf samen te werken

image description

Drie jaar geleden een installatie laten zetten via Vannec : dat is heel positief verlopen en installatie werkt prima. Mijn andere en oudere installatie (niet door Vannec geïnstalleerd) gaf een probleem : via telefoon met Vannec achterhaald dat het probleem bij de omvormer lag, zoals ik al vermoedde. Vannec heeft goed advies gegeven over hoe dit op te lossen; er was namelijk een vervanging nodig (oud toestel was al 12 jaar en gaat normaal maar een 8-tal jaar mee). De volgende dag kon de elektricien al komen en die heeft alles netjes vervangen en goed advies gegeven bij het gebruik van de app. Alles dik in orde ! Fijn om beroep te doen op Vannec, zeker aan te raden !

image description

Top company, excellent after-sales service. And price / quality the best of its kind!

image description

Have solar panels installed by this company in July / August 2020. The monitoring app doesn't work for a meter. Countless phone calls / emails but to date ... Vannec simply refuses to do the work needed to make the app work. So contacted main distributor Enphase. They inform me by email and I quote: "Since the system was installed, it has not worked properly yet." Back phone / mail. Until now March 2021 (!!!) Vannec refuses to call / email back for repair. Same song over and over: "I'll get in touch with the Chief Electrician and get back to you." Just outrageous!

image description

Mijn contactpersoon bij Vannec was Matthias, hij heeft me steeds correct geïnformeerd en zorgde er zelfs tijdens deze drukke eindejaarsperiode persoonlijk voor dat alles goed werd afgewerkt en opgevolgd. Wij zijn alvast zéér tevreden over onze samenwerking! Thanks ;-)

image description

In case of questions and problems (even where they are not the cause), this company is immediately ready to help us out in a professional and extremely friendly manner! Thanks!!!

image description

Fantastische service en heel faire prijs! Vanaf het eerste contact was de dienstverlening optimaal en kregen we heel professioneel advies. Zij hebben de berekening zo uitgevoerd dat de oppervlakte van ons dak maximaal benut werd voor het plaatsen van zonnepanelen. Daardoor konden we zelfs 1 paneel meer installeren dan gepland. De installatie is zeer snel en vlot verlopen door 2 uitermate bekwame en vriendelijke teams: zowel de plaatsing van de zonnepanelen op het dak als de omvormer aan onze teller. Zelfs met al de drukte in deze eindejaarsperiode hebben zij hun woord gehouden en een super prestatie geleverd! Wij hebben het vooropgezette doel (halen van de deadline van de terugdraaisleutel) dankzij hun professionele werkzaamheden dus gehaald. Chapeau en hartelijk dank aan het hele team van de firma Vannec! Julian en Inge

image description

We are very happy that we have worked with Vannec, we had a good feeling from the start and everything was laid, finished and inspected on time. Thanks

image description

Provided various quotations for the renovation of my gable roof and flat roof, vannec stood out for the best !! Quality and beautiful finish are guaranteed. Then let them install 14 panels and also satisfied!

image description

Provided various quotations for the renovation of my gable roof and flat roof, vannec stood out for the best !! Quality and beautiful finish are guaranteed. Then let them install 14 panels and also satisfied!

image description

customer friendliness Top and nice employee visited and the after service was top, thanks to all now the inspection :-)

image description

Mits verschillende offertes voor de renovatie van mijn zadeldak en plat dak sprong vannec er het hoogst uit!! Kwaliteit en mooie afwerking gegarandeerd. Daarna 14 panelen laten plaatsen door hen en tevens tevreden van!

image description

Het is de 2e maal dat we met jullie samenwerken en opnieuw een uitstekende totaalservice, Alles mooi verzorgd tot in de details. BEDANKT VANNEC

image description

20201127 - Verkoop ging maar al te vlot/vlug. Begin juli zonnepanelen laten plaatsen , begin september zekering uitgesprongen, via telefonisch contact met één van de plaatsers waarvan ik zijn gsm nr heb, terug opgestart in opdracht van hem. Sedert de heropstart werkt 1 zonnepaneel/inverter niet meer. Antwoorden moeiteloos/niet op mijn verschillende mails en als er al een reactie komt is het : een technieker zal u opbellen en we vragen begrip want het is heel druk. is nu al sedert september zo en 1 paneel ligt af. (en iedere dag leef ik in onrust , een zekering springt zomaar niet uit!) Maw heel ontevreden over hun service/dienst na verkoop/plaatsing.

image description

Heel tevreden over de plaatsing. Iets over acht uur ?s morgens stonden twee vriendelijke werknemers - Spanjaarden uit Tenerife - aan de deur en ze begonnen er meteen aan. Om 14.30 u lagen de dertien panelen op het dak. Een waanzinnig tempo waaraan ze werkten. En dan met een paneel van 25 kg het dak oplopen alsof het niks is. Altijd bleven ze even vriendelijk. Toen ze ?s middags een kom soep kregen, kwam er een gemeende dankjewel. Zulke werknemers zijn hun gewicht in goud waard. Ondertussen draait de meter mooi terug. Leuk!

image description

De zonnepanelen laten plaatsen door werknemers van Vannec, zeer tevreden van..... Een aanrader!!!!

image description

Vorige jaar begin december panelen laten plaatsen en heel ontevreden over hun service. Antwoorden moeiteloos op mails en iedere keer hetzelfde een technieker zal u opbellen is zo nu al 8 weken en de panelen liggen af. Zeker niet aan te raden!!

image description

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen door Vannec. De prijs/kwaliteit was goed na een grondige vergelijking van verschillende gecertifieerde installateurs. De plaatsing ervan verliep vlekkeloos en was op minder dan een dag gebeurd. Goede service, een aanrader! Het iets hogere rendement dan beloofd komt alleen maar de terugverdientijd ten goede, ondertussen betalen we geen electriciteit meer en is het overschot miniem...Ook al schijnt de zon niet vandaag toch produceren we energie volgens onze eigen behoefte.

image description

Respect voor de mannen van Vannec die vandaag bij extreme warmte het dak opgingen en netjes 5 panelen op mijn dak gelegd en aangesloten hebben. Allemaal zeer vriendelijk en duidelijk. Chapeau!

image description

Respect voor de mannen van Vannec die vandaag bij extreme warmte het dak opgingen en netjes 5 panelen op mijn dak gelegd en aangesloten hebben. Allemaal zeer vriendelijk en duidelijk. Chapeau!