Total Energy Projects

  1. Home
  2. Limburg
  3. Riemst
  4. Total Energy Projects

zonnepanelen installateur Total Energy Projects

Kerkveld 20, 3770 Riemst, België
Dit is een citaat van Total Energy Projects zelf:

Wij zijn Total Energy Energy, een team van door de overheid erkende energiedeskundigen. Bij kunt u terecht voor zonnepanelen, warmtepompen, warmteplompboilers, pelletketel, isolatie en zonneboilers.

Over Total Energy Projects

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

TOTAL ENERGY Projects is een bedrijf welke kan bogen op een jarenlange ervaring en gespecialiseerd is in de volgende domeinen:

Energie audits uitvoeren van zowel particuliere woningen alsook van bedrijven, met als doel de gebouwen te screenen om op deze manier advies te geven m.b.t. energiebesparende maatregelen.
Zonnepanelen, plaatsing en onderhoud en reinigen.
Isolatie, spouwmuur- en dakisolatie.
Warmtepompen en warmtepompboilers, zowel plaatsing alsook het onderhoud.
CV -ketels, plaatsing en onderhoud van gas-, mazout- en pelletketels.
Zonneboilers, plaatsing en onderhoud.
Herstelling en onderhoud van bovengenoemde installaties, ook al zijn deze installaties niet door ons geplaatst.
Reinigen en coaten van daken.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

35 beoordelingen

image description

Zeer ontgoocheld in de service van deze firma. In april contract gerekend. 11/7 zijn de zonnepanelen op ons dak gelegd maar ze zijn na meer dan een maand nog steeds niet aangesloten. Al 3x is ons beloofd dat de elektricien zou langs komen om de aansluiting te doen en de batterij te installeren. Al 3x zijn ze de afspraak niet nagekomen!

image description

Heel tevreden over service! Zowel de verkoop op zich als de plaatsing van de panelen en de installatie van de batterij waren top! Heel vriendelijke mensen en harde werkers! Top!

image description

Zeer tevreden over onze installatie. Het betreft 21 zonnepanelen, omvormer, thuisbatterij (onmisbaar omdat we helaas al een digitale meter hebben) en een via smartgrid gekoppelde warmtepompboiler. Wekt op wat belooft/berekend is door de verkoper. De installatie ging in verschillende fases wat elkaar vlot opvolgden. Verkoper was ook zeer vriendelijk en weet waarover hij spreekt. Kan op alle vragen een duidelijke en correct antwoord geven. Afgesproken termijnen werden ook nageleefd. Panelen zijn zeer mooi geplaatst, geen oneffenheden of scheve plaatsing. Net als de omvormer en batterij, kabels mooi verwerkt en alles hangt mooi recht. De keren dat ik contact zocht en had met de firma verliepen vlot en correct. Filip is altijd vriendelijk en behulpzaam. Soms verliep er wat tijd tussen vraag en antwoord, maar nooit te lang. We verwachten ook allemaal dat we onmiddellijk geholpen moeten worden, zo is de wereld helaas geworden. Geduld is soms ver zoek. Volgende maand wordt de installatie eindelijk gekeurd. Maar daar heeft de firma geen invloed op, dat is gewoon wachten tot deze instantie zich meld. Na de keuring worden dan normaal gezien de nodige documenten verstuurd zodat ik mijn premies kan aanvragen. Het is misschien niet de goedkoopste firma in deze sector (maar zeker ook niet de duurste), maar als je op prijs/kwaliteit kijkt zijn ze de beste in mijn ogen. Ben blij dat we voor Total Energy Projects gekozen hebben. Echt een aanrader voor wie van plan is te investeren in een eigen installatie in plaats van de grote energiebedrijven rijker te maken.

image description

Super responsief en correct bij de aanvraag van de offerte en het huisbezoek werd ook vlot ingepland. Na plaatsing helaas een ander verhaal. De verkoper zag het zitten om een batterijsysteem op de zolder te plaatsen, de installateur op de dag zelf helaas niet. Samen naar een oplossing gezocht en uiteindelijk de batterij in de berging laten plaatsen. De installateur heeft zeer diep in onze muur geboord, waardoor het behang aan de andere kant van de muur is beschadigd. Dit gemeld bij Total Energy Projects, maar helaas geen reactie meer. Ook valt de omvormer heel vaak uit als de zon fel schijnt, waardoor we veel winst missen. Dit probleem kan ook bij Fluvius liggen, maar zij vragen om dit eerst na te gaan bij de installateur. Hier wordt helaas ook geen gevolg aan gegeven. Een drietal keren gebeld (en van het kastje naar de muur gestuurd) en 5 mails en anderhalve maand later, maar eigenlijk sta ik geen stap verder. Vandaag nog een mail gestuurd voor een document dat ik nodig heb voor de premie-aanvraag. Hopelijk wordt dit wel nog opgevolgd, zodat we deze niet mislopen. Ik begrijp dat het druk is en dat er momenteel veel vraag is naar zonnepanelen door de stijgende energieprijzen, maar aftersales staat hier duidelijk volledig onderaan het prioriteitenlijstje. Jammer, want de prijs (die toch bovengemiddeld is) en de positieve reacties die ik op voorhand had gelezen op Google, deden wel het beste verhopen.

image description

We waren enorm tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en beslisten dan ook om in oktober 2021 een batterij bij Total Energy Projects te bestellen. Deze firma plaatste ook bij heel wat andere familieleden zonnepanelen, dus we hadden er vertrouwen in. De plaatsing hiervan gebeurde heel snel en de batterij zelf werkt uitstekend. De batterij werd echter heel onzorgvuldig geplaatst, met zichtbare schade aan de andere zijde van de muur, waardoor we nu enkele bulten in het behang hebben in onze inkomhal. We zijn intussen mei 2022 en we lijken nog ver weg van een oplossing hiervoor. We worden doorverwezen naar een onderaannemer, die dan nog eens een verzekering inschakelen en intussen krijgen we geen oplossing aangeboden van Total Energy Projects zelf. We begrijpen dat het een drukke periode is voor installateurs van zonnepanelen en batterijen, maar er bestaat hopelijk ook zoiets als klantvriendelijkheid en service.

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .Nu al 2 weken aan het wachten op de omvormer en niks meer gehoord. Na bijna 2,5 week kwamen ze vandaag in de voormiddag eindelijk de omvormer plaatsen en rara weer niemand gezien of gehoord ?? wel telkens mijn verlof weg en zitten wachten om niks . Tot nu toe slechte ervaring .

image description

Fillip, we willen u Ivo een Jos bedanken voor de goede zorgen, alles oke hier, een echtte aanrader, en dat zeggen we tegen iedereen, wie weet komt er een klantje bij, we doen ons best, groetjes Jos en Greetje uit Geeel

image description

Nalatigheid. Februari 2022- 3 weken langer moeten wachten op zonnepanelen. 6 weken moeten wachten tot dat de batterij werkt, dat was half april. Nu zijn we eind mei, de keurder is al 2x geweest, maar nog steeds geen attest ontvangen. Zij hebben mij nog nooit vanuit hun zelf gecontacteerd. Je moet zelf receptionist spelen en hun opbellen om afspraken vast te krijgen. Ik kan een hele boek schrijven over alles wat er mis is gelopen. Ik bel en stuur minsterns 2x per week bij hun. Ik heb al alle mogelijke excuses al gehoord. Ik ben benieuwd wat ik vandaag te horen ga krijgen. We zijn ondertussen al 14 weken verder en nog steeds niet in orde.... Uitleg over de apps, of batterij krijg je alleen maar tijdens de verkoop. Er is geen servies na verkoop. Wordt vervolgd...

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .Nu al 2 weken aan het wachten op de omvormer en niks meer gehoord.

image description

Zonnepanelen laten leggen door deze firma zeer goede uitleg een klein communicatie probleem. Maar nu al bijna een week op de omvormer aan het wachten .

image description

Na de installatie die vlot en correct was, wacht ik nu al twee maanden op de installatie van een simpele netwerkadapter... ondertussen geen reactie meer op telefoon noch mail. Update 15/4 Na eindelijk telefonisch contact te hebben gehad met de zaakvoerder ging er vandaag tussen 8 - 9 uur iemand langskomen om de adapter te installeren. Om 9.30 uur nog steeds niemand gepasseerd, zelf maar gebeld dan en volgens de persoon aan de lijn was de installateur nog aan het inladen om te vertrekken. Om 11 uur zou er dan iemand passeren, toch weer niemand gezien. Om 12 uur nog steeds niemand, weer zelf moeten terugbellen. Uiteindelijk was er volgens de installateur een miscommunicatie en ging hij langskomen tussen 16-17.30 uur, maar uiteraard weer niemand te bespeuren. Hele dag thuis gebleven voor niets dan valse beloftes. Service na verkoop én betaling gewoonweg onbestaande! Onprofessioneel en alles behalve klantgericht. Jammer.

image description

In onze zoektocht naar zonnepanelen in combinatie met slimme batterij en laadpaal vroeger we advies bij verschillende bedrijven. 1 sprong er van bij de aanvang bovenuit.total energy projects uit bilzen. We kregen persoonlijk advies aan huis, meedenkend,professioneel, van hun geweldige medewerker Wim. Hij werd en is na installatie nog steeds ons vast aanspreekpunt. Geen enkele vraag, en we hadden er talloze, is hem teveel. Echt top gast! Ook de installateurs, snel en professioneel. Op een halve dag plaatsten ze met hun vieren de volledige installatie, gebruiks en opbrengstklaar. Ook met de administratie, aangifte, aanvragen subsidies staat total energy projects ons bij. Wat een geweldige ervaring. Dank aan iedereen!

image description

Na de installatie die vlot en correct was, wacht ik nu al twee maanden op de installatie van een simpele netwerkadapter... ondertussen geen reactie meer op telefoon noch mail.

image description

Ik kende niks van zonnepanelen. Mijn buren hadden zonnepanelen besteld en hadden mij Total Energy Projects van Riemst aangeraden. Sinds het eerste contact werd ik goed op de hoogte gebracht van de mogelijkheden. Mijn panelen liggen nu in Tongeren op het dak. Het is een goede investering. In 2022 heb ik een batterijsysteem laten bijplaatsen door Total Energie. We zijn benieuwd wat de opbrengsten hiervan zullen zijn. De installatie was alvast vlot verlopen en Filip heeft mij fijn geholpen met het invullen van de premies. Alleen was ik daar niet uitgeraakt. Het heeft mij veel zweet bespaart.

image description

Bij het eerste contact waren we bij de uitleg al overtuigd. Er waren al 2 andere geweest, maar deze uitleg was een stuk beter. De plaatsing was ook vlot verlopen. Ik heb nu een batterij om de energie op te slaan, een laadpaal om de auto laden en zonnepanelen met 30 jaar product garantie. Heel tevreden.

image description

Zeer tevreden over de gekregen uitleg en de installatie van zonnepanelen en de thuisbatterij. Ook bijzonder te spreken over de nazorg!

image description

Goede service. Ik had geen connectie met het internet meer en Filip is gekomen om het te herstellen.

image description

Een goed jaar geleden hebben zij zonnepanelen geplaatst bij ons, zeer tevreden en fatsoenlijke afwerking. Ook de prijs vergeleken met dezelfde producten en hier kwamen zij ook als de betere uit. Binnen twee weken plaatsen ze onze batterij kijken er naar uit. Een aanrader!

image description

Na overschakeling van Lampiris is dit een dikke ramp kwa klantenservice, gewoon wegblijven zou ik zeggen

image description

Total Energy Projects installed solar panels on our home in the Antwerp area at the end of 2020. Very smooth handling and perfect service! Thanks to their solar panels we have now also achieved a very nice E-level !!

image description

This company placed the panels with us in Hasselt (Limburg). Excellent craftsmanship delivered. Perfect service, high-quality panels and the entire process well explained from A to Z. Even after installation, always available to help with, for example, the app. In the future I will certainly consider connecting a battery to our installation via them.

image description

De zonnepanelen zijn scheef geplaatst in juli. Tot op heden enkel loze beloften om ze recht te leggen. Bij de eerste keuring waren ze ook afgekeurd, uiteindelijk vorige week herkeurd maar nog steeds geen verslag. En qua veiligheid van de plaatsingsploeg: stroom uitschakelen zonder te verwittigen terwijl de kinderen op het springkasteel staan... Dus let op, herstellen binnen 48 uren is hier een fabeltje En aanvulling: tot op heden is er NIEMAND geweest om de panelen recht te leggen, enkel voor de herkeuring. De ploeg die ze geplaatst heeft, werd aangesproken op hun onveilig gedrag maar er kon van hen geen excuus af. Mensen die de veiligheid van onze kinderen in gevaar brengen, moeten hier niet terug komen. Dat heeft men voorgesteld maar onbespreekbaar voor ons. Maar toch een lichtpunt: na 11 weken plaats ik deze review en plots kunnen de panelen volgende week opnieuw geplaatst worden.

image description

The solar panels were installed at the beginning of July. They are crooked, were rejected. Plus, the installation crew turns off the power without warning while the kids are on the bouncy castle. To date, no answer from Jos when they come to install the solar panels straight. Since last week finally inspected but still no report. Lots of empty promises here and a repair within 48 hours as stated by their quotation is a myth. Very bad after-sales service and absolutely not recommended!

image description

Van informeren tot plaatsen, op ieder moment een topservice. Geen enkele vraag of uitleg is teveel gevraagd en er wordt voldoende tijd uitgetrokken om volledig te zijn. Afspraken werden nagekomen. 32 zonnepanelen glas/glas geplaatst in combinatie met thuisbatterij

image description

Zeer goede service. Proper en aangename werkmensen ook de bedienden. Vlotte afhandeling en proper werk afgeleverd.

image description

Heb mijn zonnepanelen al 4 jaar,zeer tevreden over alles,service,plaatsing,uitleg,kortom TOP ??

image description

Vandaag had ik afspraak om 12 uur en niemand is langs geweest heel onproffessioneel dat ze zijn afspraken niet nakomen. Hieronder is de mail van afspraak Geachte , Zoals eerder telefonisch besproken bevestigen wij graag uw afspraak met onze adviseur D. N. op 27.12.2019 om 12:00

image description

Today I had an appointment at 12 o'clock and nobody came by very unprofessional that they did not honor his agreements. Below is the appointment email Dear , As previously discussed by telephone, we are happy to confirm your appointment with our consultant D. N. on 27.12.2019 at 12:00

image description

Heel tevreden over de zonnepanelen van de vertegenwoordiger Filip die hier is geweest en de uitleg. Niks opgedrongen, heel spontaan. De plaatsing was ook heel tof en aangenaam en correct. De jongens waren alletwee heel vriendelijk. Geweldig team! Alles werd ook proper opgeruimd, geen voddewerk! Het papierwerk werd ook voor ons in orde gebracht, omdat het voor ons niet eenvoudig was. Fijne naservice.

image description

Vandaag zonnepanelen gelegd en nu al supercontent met de materialen ,plaatsers en niets is teveel als je vragen heb ontrent de installatie.Zowiezo een aanrader voor wie nog zonnepanelen en ed.wil plaatsen.?????

image description

Wij hebben in februari onze zonnepanelen laten plaatsen door total energy projects. We zijn heel tevreden over de plaatsing. Ik had problemen bij het aangeven bij fluvius, en was blij dat Filip het zonder problemen in orde kwam brengen. Goede service!

image description

Na Met Total Energy Projects in zee te zijn gegaan voor het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboiler, ben ik een zeer tevreden persoon op gebied van service, materialen en afwerking. Zeer behulpzaam is onze jonge maar zeer enthousiaste Fhilp. Staat altijd klaar bij een eventuele vraag om u te helpen. zeer grote aanrader voor mensen die eventueel zonnepanelen, warmtepompen of warmtepompboiler willen plaatsen. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

image description

Ik ben zeer tevreden over Total Energy projects bij de installatie van mijn zonnepanelen te Holt 83 Beverst zeer goede service, alle beloftes nagekomen, ook na service in orde zeker een aanrader.

image description

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

image description

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.