Soloya

  1. Home
  2. Limburg
  3. Lommel
  4. Soloya

zonnepanelen installateur Soloya

Lodewijk De Raetstraat 83, 3920 Lommel, België

Sinds 2007 is Soloya gekwalificeerd installateur van hernieuwbare energiesystemen. Met meer dan 1000 klanten is Soloya een leidingsgevend bedrijf binnen de hernieuwbare energiesector. Als expert in zonne-energie plaatst Soloya zonnepanelen, zonneboilers, spouwmuurisolatie, aircosystemen, warmtepompen en warmtepompboilers.

Over Soloya

Het 3-koppige bedrijf richtte zich aanvankelijk alleen op de installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Intussen werken we met 12-15 mensen en hebben we ons werkveld uitgebreid naar andere energieproducten. Soloya is uitgegroeid tot een zonne-energie specialist en is een toonaangevend bedrijf in hernieuwbare energie met meer dan 1000 klanten.

De hernieuwbare energiesector is een zeer actieve en dynamische markt. Als belangrijke leider in ons vakgebied en zonne-energie specialist, bieden wij u een breed assortiment van kwalitatieve producten aan. Het spreekt voor zich dat we steeds inspelen op nieuwe technologieën en marktontwikkelingen. Zo bieden we u een ruim assortiment aan van Daikin warmtepompen en warmtepompboilers, en zijn we exclusief invoerder van Baymak BDR zonneboilers. Ook voor REC zonnepanelen en zonne-energie omvormers van SMA zit u bij ons goed.

28 beoordelingen

image description

Puik werk zeker bij deze hitte! Stipt op de afspraak, keurig aan de planning gehouden! Bedankt team Jacob!

image description

Top service, vakmanschap. Ik raad deze firma aan aan eenieder voor airco.

image description

Zojuist is onze Daikin airco geïnstalleerd. Wat een vakmanschap!! Dank u wel Erkan en Fatih voor de professionele werking. Fijne mannen, geweldige airco, nu nog mooi weer! ??

image description

Vandaag airco laten installeren. Super vriendelijk en behulpzaam. Echt professioneel. Top ?

image description

Vandaag werd een Daikin airco geïnstalleerd door Erkan en zijn collega. Stipt op tijd, proper afgewerkt, alles netjes opgeruimd en goede uitleg. Wat kan je als klant nog meer wensen? Proficiat mannen.

image description

Wij zijn super tevreden over de professionele plaatsing van de zonnepanelen door Soloya Lommel! Er werd snel ingegaan op ons offerteaanvraag. Alle papierwerk werd digitaal en snel afgehandeld. De zonnepanelen werden in één handomdraai en op één dag geplaatst. Kortom, wij raden dit bedrijf ten zeerste aan!

image description

Zeer goede, correcte, snelle service. Juist advies over welke toestellen nodig zijn. Na de werken alles kraaknet achtergelaten. Professionals!

image description

Super goed bedrijf. Van begin tot einde zeer goed geholpen. Hier kunnen veel bedrijven een puntje aan zuigen. Mooi en proper gewerkt en afgewerkt. Voor zo een zaken komt alleen soloya nog in huis. Merciekes mannen

image description

Wij zijn super content van de zonnepanelen! Heel netjes gelegd en alles proper achtergelaten. De service is super! Secretaresse is altijd vriendelijk en behulpzaam! TOP!

image description

Ik heb onlangs een airco/warmtepomp laten plaatsen door Soloya met 1 buitenunit en drie binnenunits . De installatie ging zeer vlot en werd uitgevoerd door twee techniekers die met veel kennis en zorg de werken hebben uitgevoerd . Alles is volgens plan / offerte uitgevoerd en proper achtergelaten . De factuur moest pas betaald worden na uitvoering van de werken zonder voorschot bij goedkeuring van de offerte . Kortom een topinstallatie uitgevoerd door een topbedrijf ! Doe zo voort Soloya ????????

image description

Zowel het verkoops- als installatieteam zijn enorm aangename en vakbekwame mensen. Correct in het maken en nakomen van afspraken en een snelle oplevering. Zeer positieve ervaring !

image description

Vorig jaar airco's laten plaatsen. Fantastische ploeg, bereidwillig en propere werkers. Om die reden beslist om dit jaar zonnepanelen te laten plaatsen door hetzelfde bedrijf. Andere ploeg maar zelfde ervaringen! TOP!

image description

Vorige zomer de airco van de ouders geleend. Zo'n los model.. Het werkt maar echt fris was het niet te noemen. Dit jaar gingen we voor een echte airco gaan. Goede ervaringen op hotel met Daikin dus het moest een Daikin zijn... De zoektocht begon in Januari al. Als jonge vrouw loop je wat dat betreft in de 'werkmannenwereld' toch nog vaak tegen de lamp. Ik had de indruk alsof ze me voor een klein kind aanzagen, klakkeloos met prijzen gooien en hier nog een KW meer en daar nog een hoogtewerker voor installatie huren.. Eind Maart had ik al alle hoop opgegeven. In April heb ik nog een poging gewaagd en 3 bedrijven aangeschreven. 1 werkman heb ik aan de voordeur weer naar huis gestuurd want '' 't zal pas voor oktober zijn Zenne madammeke'" was voor mij een no go. De tweede werkman wilde mij wederom een toestel voor dubbele capaciteit aansmeren met daar ook het nodige kostenplaatje bij.. De ellende nabij heb ik dan met een klein hartje toch contact opgenomen met Soloya, het schrok me een beetje af om zo ver van huis iemand aan te nemen.. Wel, amper 2 dagen later stond Kazim bij ons in de keuken te overleggen met mijn ventje hoe en wat het beste zou zijn. In heel die tijd heb ik niet 1 keer een werkman iets zien opmeten.. KAZIM had alles bij en nam alle afmetingen, geen paar uur later had ik een eerlijke offerte in de bus voor een toestel op maat. Volmondig akkoord gegaan, ze gingen ons contacteren om hem nog voor Juli te plaatsen... 'Voor Juli' werd dus 18 mei, amper 2 weken tussen offerte en plaatsing. Waanzin voor ons. En dan die 18 Mei, onze werkman was Erkan, goedlachs, zeer beleefd en wat mij enorm opviel: zuiver. Ik heb nog niet eens moeten poetsen nadat hij heeft zitten boren en schroeven want hij heeft alles, maar echt alles proper gemaakt. Het toestel staat daar waar ik het wilde, de buitenunit ook op de juiste hoogte, en zonder hoogtewerker. Erkan heeft gezwoegd, 3 steunbalken dik is onze muur en meer dan 3 uur heeft hij er over gedaan. Ongezien. De koffie en frisdrank werd dankbaar aangenomen en die had hij echt verdiend. Ons toestel heeft tot heden nog niet echt moeten draaien. Eens we het vollebak getest hebben volgt een tweede review. Maar ik wilde echt wel al meegeven wat voor service Soloya geboden heeft.. En niet enkel tot betaling factuur maar ook op feestdagen en weekends nadien staan ze nog beschikbaar voor vragen. Wij zijn fan. Laat de zomer maar komen en dikke merci Kazim, Erkan en co. Als we voor zonnepanelen gaan weten we waar aankloppen ?

image description

Zonnepanelen & Airco geplaatst op 1 dag. Geweldig leuke installateurs, super goed afgewerkt en ook alles proper achtergelaten!

image description

Wij hebben vorige week een lucht-lucht WP laten plaatsen voor airco en verwarming. De eerste communicatie verliep vlot met een duidelijke prijsofferte. De installatie zelf verliep correct door 2 vriendelijke werkmannen. Duidelijke uitleg gekregen en alles netjes achtergelaten. Geen voorschotten nodig en betaling na de werken.

image description

Bij de verkoop was ik zeer tevreden over deze firma. Echter veranderde dit al eens dat onze zonnepanelen geïnstalleerd waren. Onze verwarming bleek stuk te zijn als tevens ook onze stroomkast. Het stuk maken van de stroomkast bleek dan een fout te zijn die, volgens de verkoper, wel eens kan gebeuren. Deze werd door aan te dringen toch vervangen. Over de verwarming zal ik dan maar zwijgen... (hier werd niets aan gedaan) Deze week hebben wij een elektricien laten komen die ons wist te vertellen dat onze zonnepanelen gevaarlijk aangesloten waren. Alle kabels zaten door elkaar waardoor de stroomkast niet meer dicht kon. Soloya vertelde ons dat het sluiten van de stroomkast niet mogelijk was omdat deze te klein was. Echter heeft onze elektricien dit perfect in orde gebracht en onze stroomkast sluit terug. Verder vertelde hij ook dat er een kabel zodanig gevaarlijk aangesloten was dat deze had kunnen beginnen smeulen. Ikzelf voel mij bedrogen doordat ik niets van elektriciteit ken. Het voelt alsof Soloya hier met een mentaliteit heeft gewerkt 'Ze kent er toch niets van, dat is goed genoeg.' Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een review schrijf, laat staan dat ik zo'n slechte schrijf. Echter blijven er 5 maanden na het plaatsen van de zonnepanelen, negatieve ervaringen uit de kast vallen. Bij het bedrijf Soloya, en onze zonnepanelen, voel ik mij dus ook echt niet goed. Ze hebben mij meer dan teleurgesteld en ik heb enorm veel spijt van mijn keuze voor dit bedrijf.

image description

Zeer tevreden over de vlotte, toffe en snelle service van Soloya. Zowel airco als zonnepanelen op dezelfde laten plaatsen. Bedankt voor de goede zorgen. Keep up the good work!!!

image description

Soloya heeft een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. De installateurs waren heel professioneel en vooral heel gemotiveerd. Ze vinden ook een oplossing voor een eventueel onverwacht probleem die opduikt, en zorgen voor een prima afwerking. De prijs op de offerte is ook echt de prijs op het factuur! Wij zijn heel tevreden!

image description

Prachtig en stipt werk zowel 8 jaar geleden voor het plaatsen van de zonnepanelen als vorige week voor het plaatsen van de warmtepomp Airco. Prachtig teamwork gezien van beide installateurs.

image description

Soloya is Vandaag bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. We zijn hierover erg tevreden, Ze hebben heel proper en degelijk werk afgeleverd! Bedankt hiervoor.??

image description

Wij zijn zeer tevreden van de firma soloya. Zowel de zonnepanelen als de airco,s werden op de afgesproken datum geplaatst door vriendelijke en professionele medewerkers. Geen verrassingen achteraf, transparant van offerte tot uitvoering. Een aanrader dus. Hopelijk is de dienst na verkoop even goed maar daar twijfel ik niet aan.

image description

Zeer goede firma, alles wordt goed en degelijk opgevolgd van A tot Z.

image description

(zonnepanelen) snelle service, komen afspraken na, goede opvolging. Nog niet de verhoopte opbrengst door sombere winterdagen.

image description

Van offerte tot uitvoering een perfecte dienstverlening. Een scherpe correcte prijs, goede informatie in offertefase, duidelijke afspraken, geen verborgen kosten. Heel transparant. Tijdige communicatie rond installatie. Vriendelijke werknemers waren keurig op tijd. Overlopen voor uitvoering alle werken. Werken proper en geven na installatie een duidelijke uitleg van de werking! 100% een aan te raden leverancier (Plaatsing Daikin multisplit met 3 binnen units).

image description

Gisteren zonnepalen laten zetten door Soloya. Uitstekende service van opmaak offerte tot plaatsing panelen. Alles gedaan volgens schema, service tip top in orde. Zeker een aanrader.

image description

Wij zijn zeer tevreden over Soloya. Van offerte tot plaatsing was de service top! Wij vertellen dit verder!

image description

Werd zeer goed geïnformeerd bij aanvang. Datum van uitvoering werk werd onm na ondertekening offerte doorgebeld. Dag van werken 5 personen aanwezig om alles uit te zetten waarna 3 man de klus klaarde in 6 uur! Bovendien, de all blackpanelen vallen amper op.. De app is ook handig om opbrengst na te gaan, aanrader dus!

image description

Top service!!??