Solar Power Systems

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Brasschaat
  4. Solar Power Systems

zonnepanelen installateur Solar Power Systems

Bredabaan 246, 2930 Brasschaat, België
Dit is een citaat van Solar Power Systems zelf:

Solar Power Systems is een in Brasschaat gesitueerde energieinstallateur van zonne-energieinstallaties. Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, werkt met kwaliteitsvolle producten en gaat zorgvuldig te werk.

Over Solar Power Systems

Solar Power Systems is met meer dan 2000 installaties en 50000 geplaatste zonnepanelen over heel België een grondlegger inzake zonne-energie. Solar Power Systems adviseert u graag en helpt u bij het realiseren van uw zonnepanelen project.

Bij Solar Power Systems kan u rekenen op een totaalaanpak: hun specialisten zorgen ervoor dat u als klant de beste oplossing aangereikt krijgt. Ze luisteren naar uw noden en bieden u eerlijk maar deskundig advies aan. Dankzij Solar Power Systems kan u genieten van jarenlange groene energie.

Solar Power Systems plaatst zijn zonnepanelen bij zowel zelfstandigen als grotere firma’s en de overheid. Ze bieden een jaarlijks onderhoud aan en u heeft bovendien 10 jaar garantie op de zonnepanelen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

79 beoordelingen

image description

Al sinds 2009 geniet ik van gratis stroom door zonnepanelen van Solar systems. Slechts één keer had ik een probleem, de mechanische teller bleef hangen. Dit was binnen de week opgelost. Ik ben dus zeer tevreden. Voorlopig is er nog niets veranderd aan mijn installatie, ik beschik nog over een terugdraaiende teller. Moest deze vervangen worden ga ik natuurlijk overschakelen op een thuisbatterij. Tegen 2029, als mijn stroomcertificaten zijn uitgedoofd, overweeg ik om mijn installatie te vervangen. De huidige zonnepanelen zijn veel performanter dan de mijne, er is dus nog winst te maken! Willy Gestels.

image description

In het begin eigenlijk een negatieve ervaring gehad. Ik had 'als leek' specifiek gevraagd of er geplaatst kon worden voordat er was getegeld en dit was uiteindelijk toch niet het geval (op de dag dat de installateurs langskwamen) nadat er was toegezegd. Hierdoor heeft het eigenlijk heel lang geduurd voordat de installatie afgerond kon worden wat de nodige frustraties met zich mee bracht. Waar ik soms niemand te pakken kreeg heb ik gemerkt dat ik nu eigenlijk snel iemand aan de lijn krijg en dat alles een stuk sneller wordt opgevolgd. Onlangs moesten wij een nieuwe omvormer krijgen en binnen de paar weken was alles geregeld en was de installateur langsgekomen. Indien de service zo blijft zou ik SPS zeker aanraden.

image description

Mijn ervaring met SPS was bij de eerste minuut heel klare taal over de prijs de voordelen en welke mogelijkheden er waren om zonnepanelen te laten plaatsen, spijtig door corona in China waar de productie stil lag moest ik noodgedwongen bij een andere proberen anders ontliep ik door tijdsverlies mijn premie, van de leverancier en plaatser ben ik bedrogen uitgekomen en heb nu spijt dat ik niet gewacht heb op SPS om te leveren. Graag gedaan en mvg Guy van Tilborgh

image description

We hadden eigenlijk al heel snel beslist. De offerte was prima en de leveringstermijn kwam super goed uit. Onze installatie werd gedimentioneerd op ons gezin. Zonnepanelen mét thuisbatterij. Op een halve dag werd de hele installatie in orde gebracht; geen rommel achteraf, alle verpakkingen werden meegenomen. Nadien is er nog iemand van SPS langsgekomen om de installatie met de batterijen te controleren, gevolgd door de keuring. En sindsdien kunnen we netjes op een app volgen wat de opbrengst is. Niet dat het echt nodig was, maar een jaar nadien heb ik de rest van het dak ook nog vol laten leggen. Met dezelfde top-service.

image description

1 jaar geleden heeft het team van Solar Power Systems een volledige installatie met zonnepanelen geplaatst, zeer tot onze tevredenheid. De installatie is snel en conform de afspraken geplaatst en werkt tot op heden zeer stabiel zonder problemen. Wij raden daarom SPS ten zeerste aan indien u overweegt een installatie met zonnepanelen te plaatsen!

image description

We hebben verschillende bedrijven een voorstel laten maken, maar uiteindelijk voor SPS gekozen: hun informatie en voorstel was to-the-point, duidelijk en tegen een correcte prijs. Hun belofte om snel te plaatsen werd meer dan nagekomen. Na betaling van een voorschot is m'n binnen de 14 dagen (!) komen plaatsen, op notabene de meest regenachtige dag van de maand. De werkmannen waar door en door nat tegen het einde van de dag. Knap! Mochten we nog panelen bijplaatsen of aan een thuisbatterij denken, dan contacten we vol vertrouwen opnieuw SPS.

image description

Kort nadat ik akkoord gegaan was met de offerte van Solar Power Systems, kreeg ik een telefoontje van hen. Normaal moest ik nog een tweetal maanden wachten maar er was een installatie uitgesteld en of zij mijn installatie tussendoor mochten plaatsen. Onmiddellijk ja gezegd uiteraard. De plaatsing werd zo professioneel uitgevoerd en was klaar op minder dan 1 dag: 2 maal 8 zonnepanelen op 2 verschillende daken. Het was zo gefikst. Heel tevreden !!!

image description

Wij hebben sinds mei 2022 zonnepanelen en een batterij. De plaatsing is zeer accuraat verlopen. We kregen bovendien prima administratieve ondersteuning bij het aanvragen van de premies. Er is ook een snelle ondersteuning bij technische vragen en problemen. De installatie werkt zeer goed, en zal zich snel terugbetaald hebben. De app van Solis zou beter kunnen, maar daar kan SPS weinig aan doen (denk ik). We hebben lang getwijfeld en veel firma?s vergeleken, maar zijn nu wel heel tevreden dat we uiteindelijk met SPS in zee gegaan zijn.

image description

Heel tevreden over het verloop van de aankoop/plaatsing van de zonnepanelen. Uitvoerig geinformeerd, deskundig advies en opdracht uitgevoerd volgens de afgesproken prijzen/termijn. De bekabeling is perfect weggewerkt zodat ook estetisch knap werk is geleverd. Alles proper opgeruimd, geen verpakkingsrommel dat achterblijft. Dikke pluim voor zowel Eric als adviseur als voor het plaatsingsteam.

image description

Het is ondertussen reeds de 2e keer dat we beroep doen op Solar Power Systems, en ook deze 2e keer zijn we meer dan tevreden. Een correcte, duidelijke en eerlijke commerciële aanpak gevolgd door een duidelijke planning rond plaatsing en vlotte oplevering met complimenten van de keurder. Ook de service na verkoop verloopt als een leien dakje vol met zonnepanelen. Moesten we nog willen en kunnen uitbreiden dan zal dit zonder twijfel ook opnieuw door SPS worden uitgevoerd. Bedankt!

image description

Heel tevreden over het verloop van de aankoop/plaatsing van de zonnepanelen. Uitvoerig geinformeerd, deskundig advies en opdracht uitgevoerd volgens de afgesproken prijzen/termijn. De bekabeling is perfect weggewerkt zodat ook estetisch knap werk is geleverd. Alles proper opgeruimd, geen verpakkingsrommel dat achterblijft. Dikke pluim voor zowel Eric als adviseur als voor het plaatsingsteam.

image description

Super content vanaf het eerste moment dat verkoper Eric Pasmans langs kwam tot de zeer kwalitatieve installatie en top afwerking. De plaatsers waren ook 1 voor 1 vakmannen. Solar Power Systems zou ik iedereen willen aanraden.

image description

Super samenwerking. Zeer correcte prijs voor werk van hoge kwaliteit. Zelfs konden ze op de dag zelf nog een panneel extra plaatsen toen bleek dat er toch ruimte voor was. Communicatie uitleg en planning waren allemaal top

image description

Ik heb al jaren zonnepanelen van Solar Power Systems en ben nog altijd een zeer tevreden klant. De plaatsing was zeer vlot en correct verlopen. Heb je vragen nadien dan worden deze snel behandeld. Een aanrader.

image description

Hele snelle en goede service! Alles verliep volgens afspraak. De panelen waren op iets meer dan een halve dag geplaatst en aangesloten. Met de app die je gratis kan installeren kan je alles goed opvolgen qua verbruik.

image description

Ze hebben een vlotte manier van verkoop. Vervolgens spreken ze snel af om een plaatsing in te plannen. Dan volgde er een vriendelijk team dat de zonnepanelen kwam plaatsen. Bij vragen kon ik altijd terecht bij een contact persoon die mij altijd alles duidelijk probeerde uit te leggen en mij zo goed mogelijk probeerde te helpen.

image description

De installatie van de zonnepanelen is vlug en zeer vlot verlopen. Ook de keuring is snel in orde gekomen. Op alle vragen komt er een duidelijk antwoord, de communicatie verliep zowel telefonisch als per mail vlot. Ook de afspraken die met de verkoper werden gemaakt worden correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!

image description

Ondanks dat wij - en de firma ook, de pech hebben gehad een aannemer in onderaanneming te hebben in een zeer drukke periode, die zijn vak echt niet kende (door het onderdak gestoken, kapotte dakpannen niet vervangen, panelen verkeerde gelegd, geen aarding toegevoegd, gaf ook zijn fouten niet toe, klantonvriendelijk), heeft deze firma toch wel zijn degelijkheid bewezen en is de firma steeds naar onze bekommernissen blijven luisteren en ter plekke gekomen om de zaak op te lossen. Verder was de verkoper die ons te woord stond zeer klantvriendelijk en zeer bereikbaar voor verdere informatie, tot tijdens de werken zelf om uitleg te geven of om naar oplossingen te zoeken. Na talloze telefoons om de desbetreffende aannemer telkens terug tot bij ons te krijgen, dachten we dat alles in orde was. Helaas, mochten we na 9 maanden toevallig vaststellen dat deze aannemer nog fouten had gemaakt, namelijk draden volledig door het onderdak gestoken - kans op water dus (ervoor bedekt met oude isolatie - dus daar ga je niet kijken), waar normaal de draden niet mogen gestoken worden. Hierop belden we de firma op die ( ons kennende met alle voorgaande problemen) toch nog steeds vriendelijk te woord stond, doorverbond met de technische dienst en ons binnen de 2 dagen geholpen heeft. Deze keer waren het mensen van de firma zelf met degelijke kennis, klantvriendelijk. Ze overliepen netjes wat er moest gebeuren, hoe het ze het probleem gingen aanpakken, en wat eventuele alternatieven waren vooraleer ze eraan begonnen, zodanig dat wij als klant wisten op welke manier het probleem opgelost ging worden. Ze hebben het onderdak netjes hersteld, de draad gestoken zoals het hoorde en eveneens een nieuwe checkup gedaan van de omvormer om zeker te zijn dat de zaak conform de regelgeving was. Deze firma is ondanks de lastige situaties die we hebben meegemaakt, toch een firma die deze sterren verdient heeft omdat ze ons als klant nooit hebben afgewimpeld en blijven zoeken zijn naar oplossingen.

image description

Ik heb gisteren een gesprek gehad over een eerdere review en we spraken af dat ik mijn review zou aanpassen. Ik heb dit gesprek gewaardeerd en ik doe dan ook wat ik beloofd heb. Het ware goed geweest van SPS deze af te wachten in plaats van de ochtend na dit gesprek al te reageren dat mijn review onheus is, maar het geeft me wel de kans om hierop in te gaan en dan de discussie te stoppen. Hierbij de aangepaste review: - De vertegenwoordiger van SPS, Alain, gaf zeer goede informatie over de zonnepanelen, beter dan de concurrenten die ik toen bevraagd heb. - De installatie verliep zoals gepland en zeer vlot. Het team verbeterde de ligging van de panelen na een opmerking waardoor ze 2u extra gewerkt hebben. Was wel nodig, maar ik apprecieerde de flexibiliteit. - Er zijn wat strubbelingen geweest in de communicatie die ik deels wijt aan mijn eigen gebrek aan kennis van de procedures m.b.t. Fluvius maar ook de onduidelijke communicatie daarover van SPS die bij mij enigszins verkeerde verwachtingen hadden gecreëerd. Er zijn op vlak van communicatie wel kansen gemist al heb ik het gesprek van gisteren zeer geapprecieerd. - SPS heeft de installatie goed verzorgd met kwalitatieve producten. Kortom: Ik ben hier, zeker na toelichting door SPS, zeer tevreden over, laat hier geen misverstand over bestaan! Ik heb dan ook geen probleem met een herziening naar 4/5. Waar er duidelijk een meningsverschil over is, is volgende: SPS raad een thuisbatterij ronduit af, maar dat zonder enige onderbouwing met cijfers of het bekijken van de specifieke situatie van mezelf als klant. Ik ben zelf beginnen rekenen, inderdaad. Elke situatie is anders, maar in mijn geval blijkt dat een thuisbatterij wel degelijk interessant kan zijn. Maar ik heb dit bekeken mét input van concurrenten van SPS die toch ook een zekere expertise zullen hebben. Dit afdoen als "rijk rekenen" zonder mijn werk gezien te hebben vind ik dan weer onheus. Het blijkt ook dat concurrenten thuisbatterijen kunnen leveren aan een veel scherpere prijs dan SPS. Ik ga niet verder in op de inhoudelijke argumenten, dat zou te ver leiden. Ik moet geen gelijk hebben en ik moet niet dezelfde mening hebben als SPS, de toekomst wijst het wel uit.

image description

Toen ik SPS inschakelde voor zonnepanelen, was ik zelf niet goed op de hoogte van de technologie. Dat is niet normaal voor mij, maar ik wilde de panelen graag voor de zomer geïnstalleerd hebben, en het was een drukke periode voor mij. Veel klanten hebben waarschijnlijk niet alle informatie paraat. Men moet ook leken in de materie goed informeren. Ik geef SPS een onvoldoende vanwege verschillende redenen: ? De berekeningen voor de terugverdientijd waren niet correct. De verkoper ging er te makkelijk vanuit dat je 50% van je verbruik binnen het interval van energieopwekking kon organiseren. Dit bleek later onjuist in mijn geval, waardoor de terugverdientijd eerder 12 jaar is dan de voorgespiegelde 5 jaar. ? SPS beweerde dat een thuisbatterij niet rendabel was, zonder enige berekeningen te presenteren. Hoewel ik toen geen data had, gaf ik aan dat ik die optie in de toekomst wilde onderzoeken en vroeg duidelijk daarmee rekening te houden. Achteraf bleek dat een thuisbatterij voor mijn situatie wel degelijk interessant was, waardoor ik me niet correct geïnformeerd voelde. ? De prijs voor een thuisbatterij bij SPS bleek tot 50% boven de prijzen van concurrenten te liggen, wat mij verbaasde. Ze mogen eerlijk zijn als ze niet graag thuisbatterijen installeren i.p.v. te zeggen dat dit niet interessant is. ? Ondanks mijn intenties voor een thuisbatterij in de toekomst, installeerde SPS een gewone omvormer in plaats van een hybride omvormer, wat leidde tot extra kosten bij het later installeren van de batterij. Ze hebben me daarover niet geïnformeerd. Dat was een pijnlijke ontdekking. ? De installateurs legden de panelen schots en scheef, ondanks dat ik een serieuze meerkost betaalde voor tegelpannen. Pas na aandringen hebben ze de panelen beter geplaatst, maar het resultaat is nog steeds niet perfect. ? SPS vroeg weliswaar de keuring aan, maar volgde niet op, waardoor ik dit zelf moest regelen. ? De omvormer viel meerdere keren per dag uit na installatie van de panelen. Pas na dagen kreeg ik een mail van SPS, waarin ze onjuist meldden dat het probleem waarschijnlijk was opgelost. Dit bleek onjuist. Dan zeiden ze dat ze Fluvius zouden inschakelen, later (bij volgend puntje) namen ze het standpunt in dat ik dit zelf moet oplossen met Fluvius. ? Toen ik 500? inhield op de eindfactuur vanwege het nog steeds niet opgeloste probleem, dreigde SPS met juridische actie, terwijl ze beweerden dat ze extra controle van mijn systeem hadden laten doen, wat niet waar was. In het kort: de producten van SPS zijn goed, maar het advies kan onvolledig zijn. Wees goed geïnformeerd voordat je hen inschakelt. Controleer de installatie grondig en wees aanwezig tijdens de installatie. De klantbegeleiding kan veel beter, dus het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en niet afhankelijk te zijn van hun advies als je niet bekend bent met de technologie.

image description

Uitstekende service bij Solar Power Systems. Snel, professioneel, behulpzaam. Alle vragen worden onmiddellijk. beantwoord . Uitstekende administratie Een aanrader

image description

Zeer tevreden.Bereikbaarheid,communicatie,personeel,prijs,leveringstijd,plaatsing,informatie over registratie bij Fluvius en aanvraag premie...alles prima verlopen. Wel regelmatig alarmmelding bij de omvormer...teveel zonnepanelen in de straat!Dit heeft niks met SPS te maken. Iedereen wil investeren in groene energie??? Fluvius zal nog veel werk hebben!!!

image description

Wij zijn super tevreden, zowel van de verkoper als installateurs en de service achteraf verdiend ook een dikke pluim ! Een echte aanrader.

image description

Super ervaring ! Goede uitleg gekregen op voorhand zodat ik voor mij de beste keuze kon maken. Duidelijke communicatie, geluk met de inplanning van de installatie, die op 2,5 uur gefixt was en perfect werkt. Ik kan alles mooi opvolgen met een app. Aanbevolen door testaankoop, én een zeer competitieve prijs. Deze firma verdient echt wel 5 sterren !

image description

Duidelijk en eerlijke informatie, correcte afspraken die ook nageleefd werden en uitstekende informatie en hulp na installatie. Deze firma is een witte raaf en kan niet hard genoeg aanbevolen worden !!

image description

Op 17/8/22 7kwp zonnepanelen laten plaatsen. Na enkele dagen opgemerkt dat opbrengst max 1.1 kwh was. Na meerdere keren mailen en bellen eindelijk geregeld gekregen dat systeem nagekeken zou worden. 1 maand na installatie bleek dat maar 4 van de 18 panelen aangesloten waren. Alles zou vanaf dan ok zijn. Helaas niet het geval. Ondertussen al voor ije maanden meerdere keren opnieuw contact opgenomen, omdat 6 panelen in het Oosten amper iets opbrengen. Geen reactie meer op berichten. Van zodra facturatie betaald is, blijkt service te verdwijnen. Jammer.

image description

Een maand na de offerte lagen de zonnepanelen al op ons dak. Offerte werd grondig voorbereid. Kleine problemen worden snel opgelost. We zijn zeer tevreden van deze firma.

image description

De installatie is niet vlot verlopen door een aantal fouten: eerst werd er een foute transformator meegeleverd - werd snel (binnen het uur) rechtgezet-, dan de batterij die besteld was, werd aan een andere klant geleverd en dan nog de verkeerde zekering in de zekeringskast geplaatst. Daarbij moeten we zeggen dat de mensen hard hebben gewerkt, bereidwillig, vriendelijk, gaven goede en voldoende info en waren zelf verveeld met deze fouten. Ze hebben alles gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. De installatie heeft daardoor wel een week geduurd. Gelukkig hebben ze zelf de fouten ingezien en er alles aan gedaan om zo kort mogelijk op de bal te spelen en kontakt te houden. Jammer van deze fouten, anders hadden ze zeker 5 sterren gekregen, iets wat zeker de harde werkers verdienen.

image description

Onze contactpersoon Alain uit Willebroek heeft ons de beste, meest uitgebreide begrijpbare uitleg over zonnepanelen gegeven. Hij heeft ons veel goede raad gegeven. Super. Bedankt.

image description

Zeer vriendelijke mensen en goede en duidelijke informatie gekregen! Afwerking van de bekabeling zowel binnen als buiten is zeer proper gedaan ! Een echte aanrader !

image description

Snelle en correcte afhandeling ondanks het feit dat Solar Power Systems eerst de knoeiboel van de vorige installateur moest opkuisen.....omvormer en batterijen vervangen en vooral de zekeringenkast volgens de wettelijke normen veilig herinstalleren. In tegenstelling tot de vorige installateur die er na vier keuringen niet in slaagde om een gunstig attest te bekomen om de installatie aan te melden, kreeg Solar Power Systems van de eerste keer een gunstig keuringsattest ! Topteam !!

image description

Firma dat beloftes niet nakomt ! Gingen de panelen aanmelden, hebben dit te laat gedaan waardoor ik als klant een boete heb gekregen. Weigeren om deze te betalen ! Ik heb helemaal geen brieven gekregen van Fluvius te herinnering. Jullie moeten dit niet proberen terug schuiven zoals jullie al heel de tijd aan het proberen zijn. Schandalig !!

image description

Wij hebben 3 weken geleden zonnepanelen laten plaatsen door Solar Power Systems. Zeer tevreden! Goede service en duidelijke communicatie. Alles verlopen zoals afgesproken. Een aanrader!

image description

Correcte en aardige medewerkers . Enkel goede ervaringen met SPS . Zelfs lang na plaatsing van onze thuisbatterij , nog steeds behulpzaam ivm het verkrijgen van de overheidspremie .

image description

In 2011 installatie laten plaatsen. Op heel het systeem heb ik niets aan te merken werkt nog steeds prima. Helaas op de plaatsing had ik na enige tijd iets opgemerkt namelijk een lek ergens onder de zonnepanelen.Gelukkig lekt het regenwater niet binnen maar loopt het over de unilin dakelementen naar beneden via de meranti betimmerde oversteek van het dak. Helaas wegens faillissement kon ik niemand meer bereiken van solar power systems. Nu na twee offertes (13/4/21 off. 7676) en laatste off 1/4/22(5205) en een mail om het euvel te herstellen of op te sporen nog steeds niemand gehoord of gezien. M.v.g Rudy Solar Power Systems (eigenaar) 3 dagen geleden Beste Rudy, Goed te horen dat de zonnepanelen van ons hun werk nog doen. Iets minder dat uw dak lekt natuurlijk. Ik heb onze offerte voor herstelling terug gevonden. Door de drukte is deze blijven liggen. Excuses hiervoor. Vandaag belt Jorn u om de werken in te plannen. Ik denk dat Jorn mijn nummer verloren is want heb hem nog niet aan de lijn gehad.

image description

In 2011 installatie laten plaatsen. Op heel het systeem heb ik niets aan te merken werkt nog steeds prima. Helaas op de plaatsing had ik na enige tijd iets opgemerkt namelijk een lek ergens onder de zonnepanelen.Gelukkig lekt het regenwater niet binnen maar loopt het over de unilin dakelementen naar beneden via de meranti betimmerde oversteek van het dak. Helaas wegens faillissement kon ik niemand meer bereiken van solar power systems. Nu na twee offertes (13/4/21 off. 7676) en laatste off 1/4/22(5205) en een mail om het euvel te herstellen of op te sporen nog steeds niemand gehoord of gezien. M.v.g Rudy Solar Power Systems (eigenaar) 3 dagen geleden Beste Rudy, Goed te horen dat de zonnepanelen van ons hun werk nog doen. Iets minder dat uw dak lekt natuurlijk. Ik heb onze offerte voor herstelling terug gevonden. Door de drukte is deze blijven liggen. Excuses hiervoor. Vandaag belt Jorn u om de werken in te plannen. Ik denk dat Jorn mijn nummer verloren is want heb hem nog niet aan de lijn gehad.

image description

Ondertussen al 11 jaar geleden dat ik door jullie een installatie liet plaatsen. Nog steeds super tevreden!

image description

Ik heb hem 2000 euro voorschot gegeven en binnen een maand geanulleer maar ik krijg mijn geld niet terug

image description

Ging binnen de week een offerte ontvangen, ondertussen al bijna 2 maanden later en enkele telefoontjes later, en nog steeds geen offerte.

image description

Heel professionele, snelle service en uitleg! Als je zonnepanelen wenst, ga zeker langs bij Solar Power Systems ??

image description

Zeer goede ervaring met SPS . Iedereen ( verkoper plaatsers zonnepanelen receptie leiding ) is vriendelijk en professioneel . Een aanrader voor wie zonnepanelen wil plaatsen . De tijd tussen eerste contact en plaatsing bedroeg ongeveer een maand .

image description

Gooit op de autostraden een volle vuilzak uit het raam, wat ervoor zorgde dat ik die moest ontwijken. Hou je afval aub bij. Wel degelijk een echte bewering, en heb wel van me laten horen.

image description

Professionele en zorgvuldige uitvoering na het ontvangen van een uitgebreide offerte. Wij hebben hier veel expertise en kennis van zaken ervaren, top!!

image description

Wij hebben onlangs bij Solar Power Systems zonnepanelen laten plaatsen. Ik kan alleen maar zeggen dat wij hier een zeer positieve ervaring hebben gehad . Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing hebben wij een zeer goed gevoel gehad . Een zeer profesionele afhandeling , echt wel een aanrader ! Walter Nuyts

image description

We kochten twee maanden geleden zonnepanelen bij Solar Power Systems. De communicatie verliep heel vlot. We kregen een gedetailleerde berekening van kosten en opbrengst. We waren even in de war toen de plaatsers van een andere firma leken te komen (en bovendien een dag te vroeg voor de deur stonden), maar dit bleek een onderaanneming te zijn. Ook met hen verliep de communicatie vlot.

image description

Installatie volgens het boekje. Slechts 2 weken tussen offerte en installatie. Zeer bereikbaar, duidelijke en transparante communicatie! Installatie werd door onderaannemer uitgevoerd; maar ook daar opnieuw alles volgens het boekje. Samengevat: absolute aanrader.

image description

ik heb bij solarpower systems mijn eerste zonepanelen laten leggen in 2010 en in 2012 heb ik er bij gelegd vorig jaar heb ik een gp controller en een thuis battery geinstaleerd een goede cervice

image description

Zeer vriendelijke mensen allemaal, zowel de verkoper als de mensen op het bureel. Heel snel geplaatst ook: binnen de 3 weken was alles in orde. Hoewel er een paar operationele probleempjes waren op de dag van de plaatsing, is alles toch tiptop in orde gekomen op de dag zelf??? Enige minpuntje was dat de installateurs geen engels of nederlands spraken en dat alles via google translate moest lopen,wat het niet altijd even duidelijk maakte ??, maar toch is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Kortom: SPS is zeker en vast een aanrader !!!!

image description

Zeer vriendelijke mensen allemaal, zowel de verkoper als de mensen op het bureel. Heel snel geplaatst ook: binnen de 3 weken was alles in orde. Hoewel er een paar operationele probleempjes waren op de dag van de plaatsing, is alles toch tiptop in orde gekomen op de dag zelf??? Enige minpuntje was dat de installateurs geen engels of nederlands spraken en dat alles via google translate moest lopen,wat het niet altijd even duidelijk maakte ??, maar toch is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Kortom: SPS is zeker en vast een aanrader !!!!

image description

Alles netjes geïnstalleerd en goede begeleiding en uitleg hoe alles werkt, en vragen staat vrij, top. Ben zeer tevreden.

image description

Duidelijke afspraken en goede service op alle vlakken. Leveren proper werk af. Afwerking professioneel. Aanrader !

image description

zeer correct bedrijf, goede kwaliteit, sterke service, betrouwbaar.

image description

Ik heb een aantal firma,s laten komen..uit eindelijk kwam ,,, !!! solar power systems , (Sint jop in goor ) als enige eerlijke , met kwaliteit , van hun product , en bijzonder ook hun afwerking, dat ik na de werken heb kunnen bevestigen ... jongens , nog eens daar voor Merci merci, vriendelijke groeten , een meer dan een tevreden klant ,marc mertens (schoten )

image description

Professioneel en correcte firma, aan iedereen aan te raden zonder twijfel!

image description

Goed bedrijf, alles conform afspraak .Top installateur.

image description

Hello 11 years ago had solar panels installed, very satisfied with the service, now for about 4 months have had a battery installed by solar power and again very satisfied with the material, the placement, the inspection and the help with applying for the premium. I am very satisfied with the material, installation and service.

image description

Very correct fulfillment of agreements - smooth, non-intrusive seller and above all a great installer. Despite major problems with the installation (twa old fuse box), it continued to work smoothly, much longer than planned. Found the solution and applied it - good communication at the time with the chef. All this for a very fair price

image description

Vlotte communicatie , snelle plaatsing vriendelijke plaatsers . correcte service. Tevreden klant. Over de panelen zelf kan ik nog niet oordelen deze liggen er nog maar 2 weken en de keuring is vandaag gebeurt maar ik twijfel niet aan de kwaliteit. Indien het rendement naar mijn verwachtingen is zal ik binnen een 2a3 jaar het aantal zonnepanelen nog optrekken . Doe zo verder.

image description

Super. Zonnepanelen geplaatst 6 weken na tekenen contract. Vlotte communicatie, vakmensen. Ben zeer tevreden.

image description

Hallo 11 jaar geleden zonnepanelen laten leggen , zeer tevreden van de service , nu een 4 tal maanden een batterij laten plaatsen door solar power en weeral zeer tevreden over het materiaal , de plaatsing , de keuring en de hulp bij het aanvragen van de premie. Ik ben zeer tevreden over materiaal,plaatsing en service .

image description

Zeer correcte uitvoering. Plaatsing van zonnepanelen en laadpaal mooi uitgevoerd. Aanrader.

image description

between first request to installation less than e few months time. Amazingly fast, super-efficient crews, love the service.

image description

Ik ben heel tevreden over Solar Power Systems. Heel vriendelijke mensen. Communicatie verliep zeer vlot. Op 1.5 week was alles geregeld ? De werken zijn vlot uitgevoerd. Ondanks het slechte weer (veel regen) zijn de werkmannen gewoon blijven doorwerken tot alles zorgvuldig geplaatst was. Hoedje af voor deze mensen! Ik wacht nu enkel nog op de keuring. Hopelijk verloopt dit even vlot. Ik raad Solar Power Systems zeker aan.

image description

Eerlijke prijzen en zeer snelle installatie van de Wallbox , zeer mooi design...meer moet dat niet zijn! Topservice!

image description

Eén van de sympatiekste zakenmannen die ik ben tegengekomen. Hij is zonder enige tegenzin 2 x een probleem komen oplossen, zelfs een jaar na de plaatsing, snelle interventie, correct en als de fout aan de plaatsing lag was het gratis, en zo was het ook, zonder boe of ba. Kan hem te stelligste aanbevelen.

image description

Zeer correct bedrijf! Er wordt goed meegedacht en zelfs de laatste wijzigingen konden nog zonder problemen worden doorgevoerd. Ik ben uiterst tevreden.

image description

Kreeg duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Vriendelijk, snelle respons en top dienst na-verkoop!

image description

Zeer correcte offerte ontvangen.

image description

In 2013 offerte laten maken voor het renoveren/plaatsen van een plat dak voor zomer 2014 door Martens dakwerken, blijkbaar nu zaakvoerder van solar power systems! We hadden reeds voorschot van 4700? betaald hebben maar Martens ging failliet in 2014 en was nergens meer bereikbaar. Leuk om te vernemen dat u terug een zaak heeft, kan u dan aub ons zuurverdiende centen teruggeven!!

image description

Afspraak werd 20 minuten voor aanvang geannuleerd met de boodschap dat deze verzet zou worden. Ze zouden me "zo snel mogelijk" bellen voor een nieuwe afspraak. Daarna niets meer gehoord.

image description

Appointment was canceled 20 minutes before the start with the message that it would be rescheduled. They would call me "as soon as possible" for a new appointment. After that, nothing more.

image description

Zeer teleurstellend bedrijf. Eerst moeilijk doen omdat ons plat dak van de garage met 80m2 niet groot genoeg zou zijn om 3700kw op te wekken. Als ze dan geen ander keuze krijgen lukt het plots wel. En nog plaats over op het dak... Alvorens offertes goed te keuren zien wij toch graag eerst even een vertegenwoordiger, het gaat hier tenslotte niet over een brood kopen. De vertegenwoordiger is niet komen opdagen op de afspraak. We mailen hen daarna, maar geen antwoord meer. Zelfs geen excuses. Ze kunnen fier zijn op hun manier van handelen. Wij bestelden onze zonnepanelen intussen bij een professioneel bedrijf!

image description

Afspraak werd geannuleerd. Kan gebeuren, maar nadien geen enkele reactie toen we belden voor nieuwe afspraak. Jammer.

image description

Ik heb hem 2000 euro voorschot gegeven en binnen een maand geanulleer maar ik krijg mijn geld niet terug

image description

Stipte en vakkundige plaatsing!

image description

Zeer professionele firma met capabele en eerlijke mensen

image description

Ik heb ze nu al enkele jaren, geen problemen, goede installatie.