Energietech

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Herent
  4. Energietech

zonnepanelen installateur Energietech

Van Bladelstraat 35, 3020 Herent, België
Dit is een citaat van Energietech zelf:

Maarten Maes en ir Hans Iterbeke, energiedeskundigen en oprichters van Energietech bvba, bieden u naast fotovoltaïsche installaties ook zonneboilers, isolatiewerken, veluxramen, elektrische infrarood verwarming, chauffagetechnieken en verlichting aan.

Over Energietech

Energietech ontstond in 2009 in de gloriedagen van de subsidies voor zonnepanelen. Door de subsidie-afbouw en het gekrompen werkvolume ontstond er ruimte voor nieuwe opportuniteiten en legden ons ook in plaats van het plaatsen en vervangen van veluxramen.

Een grote flexibiliteit, duidelijke prijs- en uitvoeringsafspraken, betrouwbaar advies én een persoonlijke supervisie van de zaakvoerders, dat is waar wij voor staan.

Energietech werd opgericht door twee energiedeskundigen en tevens ingenieur. We spitsen ons voornamelijk toe op zonnepanelen installaties, en dan vooral de zogenaamde hoogrendementspanelen.

Energietech ontstond vanuit een passie voor zuinig energiebeheer en wilt graag actief bijdragen aan een groene toekomst voor de volgende generaties. Wij zijn ook actief als adviseurs inzake groene energie.

Doordat Energietech alle aspecten van de installatie in eigen hand houdt en perfect beheerst, zijn we in staat om onze installaties een sterke waarborg mee te geven. Alle CE-gekeurde panelen beschikken over een opbrengst-garantie van 80% na 25 jaar. Standaard garanderen we onze installatie-werkzaamheden voor 10 jaar.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

10 beoordelingen

image description

Al meer dan een week gebruik gemaakt van de geplaatste warmtepomp ! Heel tevreden hierover , vakkundig geplaatst en vriendelijke gasten ! Zeker een aanrader ! Bedankt en tot ..........

image description

Vlotte plaatsing van Airco. Zeer tevreden over het geleverde werk.

image description

Stipt en goed uitgevoerde installatie. Dienst na verkoop snel bereikbaar. Korrekt en vriendelijk.

image description

Punctual and well executed installation. After-sales service quickly available. Correct and friendly.

image description

Very satisfied with our Velux! Fast replies and even faster posting!

image description

Twee Velux dakramen besteld. Offerte, afspraken, plaatsing en facturering keurig in orde. Na plaatsing én betaling een klein defect ontdekt aan de afwerking van één van de raamlijsten. Zowel ikzelf als energietech hadden dit niet opgemerkt na afronden plaatsing. Mogelijk fabrieksfout? Gemeld. Ze zijn gepasseerd wanneer het ingepland kon worden en hebben het defect kosteloos geretoucheerd.

image description

Quick reply for price quotation and flexibility on my request. They installed Velux windows in my house for 3 weeks after signing a contract. No deposit needed. But the most appreciated thing was the cleanness before and after works !!! I would contact them again if my demands one of their offered services.

image description

Ze zijn heel behulpzaam vragen een goede prijs. Ik ben blij dat ik bij hun langs ben geweest.