E&S Solar

  1. Home
  2. Limburg
  3. Tongeren
  4. E&S Solar

zonnepanelen installateur E&S Solar

Viséweg 200, 3700 Tongeren, België
Dit is een citaat van E&S Solar zelf:

E&S Solar in Tongeren heeft een ruim aanbod aan diverse, energieke oplossingen voor particulieren, bedrijven, professionals, renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen. Men kan er terecht voor verwarming, sanitair, elektriciteitswerken, warmtepompen, ventilatiesystemen en uiteraard ook zonnepanelen.

Over E&S Solar

Op elk van deze vlakken is er heel wat expertise in huis. Er wordt met de beste materialen gewerkt. Ons gecertificeerd team zorgt voor een perfectie installatie en dienst na verkoop.

Ondanks het feit dat men in België niet altijd het mooiste weer heeft, zijn ook hier zonnepanelen zeer rendabel en zeker te overwegen. Bovendien is het een milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken zodat men volledig overschakelt op “groene stroom”.

Oriëntatie zonnepanelen

De meest rendabele oriëntatie van zonnepanelen is deze plaatsen naar het zuiden met een hoek van ± 30°, ook naar het zuidoosten en het zuidwesten is de opstelling rendabel.

Wanneer deze geplaatst worden naar het oosten of naar het westen, dan is er uiteraard ook een goed rendement maar deze zal toch lager liggen.

Werking zonnepanelen

Via een zonnepanelen wordt de gelijkstroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen, omgezet naar wisselstroom. De omvormer wordt gekoppeld aan de bestaande elektriciteitsinstallatie zodat de stroom het elektriciteitsnet kan opgestuurd worden.   

Op basis van het jaarverbruik wordt het aantal benodigde panelen berekend om zo in het volledige elektriciteitsverbruik te kunnen voorzien.

Soorten panelen

Er zijn twee grote paneelsoorten: monokristallijn en polykristallijn. De monokristallijne cellen worden gebruikt bij direct zonlicht terwijl de polykristallijne meestal gebruikt worden bij indirect zonlicht.

E&S Solar maakt gebruik van het merk Bisol voor zijn zonnepanelen. Er geldt een garantie van 20 jaar en er wordt hier bovendien ook enkel met positieve vermogenstoleranties gewerkt.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

3 beoordelingen

image description

In 2017 I had 28 solar panels installed by E&S Solar. Six months later air conditioners. very satisfied with the quality and service. They keep the promises made and in the event of a defect they respond quickly.

image description

Heb airco's besteld en die gaan in mei 2020 geplaatst worden. Maar heb zeer goede info gekregen. Zelf ambetante/lastige/onnozele vragen werden met de glimlach onthaald en beantwoord. Niets kan deze mensen uit hun lood slaan gelijk het moet. Standvastige mensen met kennis van hun vak. Aanrader dit bedrijf!!!